Tegnap beindult egy közös program: a kulcszserzés és szervgyűjtés valamint a végén übertris, nos pár óra alatt összehoztuk übertrist. Ha ez ilyen ütemben megy jut mindenkinek torch szerintem. Most hogy van smiter ez kivitelezhető.
Vhogy úgy egyeztünk meg azokkal akik ott voltak kulcsszerzésnél(summer, evil, shoushin, yooccoo, athos, leslie, vaakuum asszem még ombuccmann is volt elején, lufi meg csak überben és szervkeresésnél volt), hogy közösen összerakjuk kulcsokat amink van, ha meg elfogy akkor keresünk, mindaddig amíg mindenkinek lesz torch-a az elsődleges kariának legalább. De felőlem akár naponta lenyomhatjuk überéket. Amúgy érzésem szerint ezzel mindenki egyet fog érteni. Sz'al lesz torch rogyásig.
Überben tegnap megmutatkozott, hogy rossz taktika előre lemenni és rohangálni egyett, ugyanis azzal elkezdenek termelődni a minionok(diablo megidézi a szárnyas démonokat, mefi meg a földből mint valami gombákat a csontvázokat növeszti) és az csak szopatóssá teszi az egészet, volt is pár halál.

A jó taktika az, hogy elsőnek nekem kell lemenni és rárongyolni mefire, aztán jöhettek ti a minionokat gyakni vagy a másik két bosst terelgetni, mert ha mefi halott onnantól már könnyű.
szerk: sőt az jutott eszembe hogy amíg mefi nincs likvidálva a lehető legkevesebben legyünk bennt a játékban, így gyengítve őt, mert biza sokkal erőssebb playa 8-ban(russian haverjainak is segítettem tegnap egy playa8 játékban hát mefi iszonyat durva lett a playa8-tól, de meg lehetett volna csinálni így is csak nagyon sok lamer volt ott és csak a sikoltozás meg a káosz volt meg egyik arc spamolt ezerrel+össze vissza rohangálás, sz'al szörnyű volt

ment is a levesbe a torch

)
BTW tegnapi überkedésnek egy amazon torch lett az eredménye, ami nálam van úgyhogy
yooccoo, bármikor átveheted csak mondj egy időpontot
Üdv: Dan
Szerkesztette: td 2005. 09. 19. 07:30 -kor