Diablo II. (3.) Lord of Destruction
Elküldve: 2005. 09. 23. 15:28
Asszem a játékstílusunk más. Nekem az mfelés is játék. Csak rövid ideig tudok sorccal percenként letelézni valahova. Inkább gyalogolok és irtok mindenkit. Engem ez szórakoztat
Ha felszerelném magam fullos cuccokkal, akkor is ezt csinálnám
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 09. 23. 15:39
Valahol pig-el értek egyet, én tulajdonképpen a sorcimmal barangolok mf-elés céljából, de majdnem minden act-ban elég sok helyre ellátogatok, így nem unalmas egy kör. Minden használható cuccot elteszek, és ha összejön valamilyen karira való (tőlem akár hónapok alatt is), akkor indítom el a kérdéses karaktert. Múlt szezonban ezért indítottm reset előtt néhány hónappal hammerdint, mert addigra jött össze HotO, meg minden jó cucc.
Mindezek mellett nekem a sorci a kedvenc karakterem, azt úgyse fogom megunni, vagyis magát az mf-elést se.
Mindezek mellett nekem a sorci a kedvenc karakterem, azt úgyse fogom megunni, vagyis magát az mf-elést se.
Elküldve: 2005. 09. 23. 15:53
Magam reszerol az ama a kedvencem, valamint a zeal pala. Egyik sem az a kifejezetten MF-re valo kari.
Setalgatos technika viszont tenyleg buli, en nem banom, hogy nincs hasznalhato MH, ha lesz, akkor sem fogom hasznalni. MF-nel sokkal jobban szorakoztat, hogy gyorsan osszeszedek egy millat es el gamble-ezem. Tegnap nagyon szerencses napom volt, a bowamam full rare-cuccokkal lesz felszerelve hamarosan, ha igy folytatom
Na ez mondas, rare cuccokat nem lehet venni, igy biztos, hogy egyeni lesz. Pala es necro reszere viszont bevasarolok par cuccost.
Setalgatos technika viszont tenyleg buli, en nem banom, hogy nincs hasznalhato MH, ha lesz, akkor sem fogom hasznalni. MF-nel sokkal jobban szorakoztat, hogy gyorsan osszeszedek egy millat es el gamble-ezem. Tegnap nagyon szerencses napom volt, a bowamam full rare-cuccokkal lesz felszerelve hamarosan, ha igy folytatom
Elküldve: 2005. 09. 23. 16:05
Én reset előtt barbárral és sorccal játszottam mindíg, de most félbehagytam őket, mert megúntam, most a necro és a bowama a kedvencem. Ha ezt is megunom, kezdek mást. Mindíg keresgélek, javítgatom őket és a csicsókat. Ez a szórakoztató benne nekem. Persze azért eshetne kicsit több jó cucc is
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 09. 23. 16:07
Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:31
holnap este akkor, ha leszunk elegen, nyitom a kaput tristramba
nem lenne rossz, ha kozben monnyuk Skypon keresztul menne a kommunikacio...
nem lenne rossz, ha kozben monnyuk Skypon keresztul menne a kommunikacio...
Felőlem akár ma is nyithatjuk übertrist, ha biztosra akarsz menni, tehát tuti kell a torch akkor nem kell oda más kari csak a smiterem
Nyitás után pár perc és tálalom überék fejét
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 09. 23. 17:12
Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 17:07
Felőlem akár ma is nyithatjuk übertrist, ha biztosra akarsz menni, tehát tuti kell a torch akkor nem kell oda más kari csak a smiterem
és max player 4 legyen 8-nál már kicsit tovább tart a begőzőlt minionok miatt.
akkor monnyuk 20:00 CET nyitok harrogathban, hwsw////genny
jojjon a firesorc, vagy elegen leszunk ketten? esetleg en is csak Larzukkal sorozzek amig te csepeled oket?:DD najo, gondolom aze lifetap jol jon majd...
elore is koszi a segitseget
Elküldve: 2005. 09. 23. 17:31
valaki talál spirithez egy rendes pajzsot, gondoljon rám
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 09. 23. 17:49
most raktam újra a diót, belépek játékba és kidob hibaüzenettel 
registry tiszta
registry tiszta
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 09. 23. 17:52
Na asszem én most stagnálok... 
Egy darabig nem hinném hogy dio közelbe kerulok, ugyanis kiraboltak (mindent vittek)
Most feladtam lelkileg de egyszer majdcsak összeszedem magam.
Addig is jó játékot mindenkinek, és lkellemes idötöltést.
Egy darabig nem hinném hogy dio közelbe kerulok, ugyanis kiraboltak (mindent vittek)
Most feladtam lelkileg de egyszer majdcsak összeszedem magam.
O
(o)(o)
(y)
(o)(o)
(y)
Elküldve: 2005. 09. 23. 17:58
Yoocoo:gondol, gondol, gondol. Ha kell, is, akkor szólj!
Fenevad, jövök én is a full trangos necrommal. 12 ropi 6 ropimage 10 reviv full cray golem, mindn átok.
Sioktató vagyok télen. Mit élvezek abban, h piszokjól síelek? Semmit! Csak azt, h nagyon jó látni a 2 napja (általam tanított) síelő kisgyerek arcán a nevetést, a szülei szemében az örömet. Ezt élvezném a dióban is.Ne arról szóljon, h állandóan nekem segítenek, hanem arról, h bárkinek segíthessek. jobban szeretem a csapatban vonulni, mint egyedül mf-elni. Trang necroba nem azért fektettem, h csak legyen, hanem azért, h segítsek másoknak a torch megszerzésében. Lehet, h sz*r a meglátásom, de így gondolom.
Fenevad, jövök én is a full trangos necrommal. 12 ropi 6 ropimage 10 reviv full cray golem, mindn átok.
Sioktató vagyok télen. Mit élvezek abban, h piszokjól síelek? Semmit! Csak azt, h nagyon jó látni a 2 napja (általam tanított) síelő kisgyerek arcán a nevetést, a szülei szemében az örömet. Ezt élvezném a dióban is.Ne arról szóljon, h állandóan nekem segítenek, hanem arról, h bárkinek segíthessek. jobban szeretem a csapatban vonulni, mint egyedül mf-elni. Trang necroba nem azért fektettem, h csak legyen, hanem azért, h segítsek másoknak a torch megszerzésében. Lehet, h sz*r a meglátásom, de így gondolom.
Elküldve: 2005. 09. 23. 18:04
Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 18:12
akkor monnyuk 20:00 CET nyitok harrogathban, hwsw////genny
jojjon a firesorc, vagy elegen leszunk ketten? esetleg en is csak Larzukkal sorozzek amig te csepeled oket?:DD najo, gondolom aze lifetap jol jon majd...
Life tap is van, a dracul kesztyüből.
De ne ez legyen a game neve, azért egy hivatalos fórumra ne írjuk már be a gamename//passwd-ot szerintem.
Russian: ez nagyon szomorú
Szerkesztette: td 2005. 09. 23. 18:06 -kor
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 09. 23. 18:08
Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 18:58
Yoocoo:gondol, gondol, gondol. Ha kell, is, akkor szólj!
Yooo a meglátásod Lufi de a sítudásod
Láttam a home videjodat ,najo nem is rosz az annyira.
Elkezdtem ujj accomat nyomni Lesly-SW lett ha kell valakinek a regi hejett nyomja fel FU Bnet.
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2005. 09. 23. 18:11
Idézet: Russian - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 18:52
Na most egy carban járunk de nem egy cipőben,szedd ösze magad pár nap az egész és ujjra lekesen fogod nyomni hidd el .
Nekem is elment a kedvem a játéktól de most visszajött.
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2005. 09. 23. 18:48
Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 19:04
Life tap is van, a dracul kesztyüből.
De ne ez legyen a game neve, azért egy hivatalos fórumra ne írjuk már be a gamename//passwd-ot szerintem.
részvétem.
gamename/pass ment priviben
Elküldve: 2005. 09. 23. 19:05
Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 19:11
kell is a pajzs, ha valaki ne értette volna 
Egy white monarchot tok adni, csak lik kell bele.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 09. 23. 19:21
koszonet td-nek ubergenyok levereseert, az eredmeny:
perpillanat nincs barbar karim, megnezem, vajon mennyit erhet:D
perpillanat nincs barbar karim, megnezem, vajon mennyit erhet:D

Súgó
A téma zárva.