HWSW Informatikai Kerekasztal: Viccrovat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Viccrovat II. Értékeld a témát: -----

#751 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 07. 13:53

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 16:28

Ez sem jó, meg az sem, hogy egy öreg nénike kezet csókol egy roma politikusnak.

Megártott a száraztészta?  :bolond:
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 07. 14:33

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. okt. 7., péntek - 14:53

Megártott a száraztészta?  :bolond:

Agyadra ment az ellenző politika ???

:bolond:

#753 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 07. 14:35

LOL  :D

Hát kakukk, No comment....
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

Elküldve: 2005. 10. 07. 14:51

Idézet: Asker - Dátum: 2005. okt. 7., péntek - 15:35

LOL  :D

Hát kakukk, No comment....

Nem én kezdtem... :rolleyes:

#755 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 07. 16:48

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. Oct. 7., Friday - 14:51

Nem én kezdtem... :rolleyes:

Való igaz, de az összes olyanra sokkal dúrvábban, arrogánsan, sértőbben válaszoltál, , akárki írta a politika beütésű viccet.

Szal érted.

Vagy rakjam be az egész Tubi.hu-t? :Đ
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#756 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 12:38

Ismerős?  :think:

Idézet

"...műszempillát hord és szanaszét hagyja. A múltkor az újsággal vágtam rá, azt hittem valami bogár. Halálra rémített."

"...mesterien be tudja magát pozicionálni közém és a TV közé. Passz, átadas, a tömeg örjöng, és én csak a fenekét látom."

"...ideges lett, amikor egyszer korábban keltem fel, és én csináltam neki reggelit. Azt mondta, hogy ellenőrzöm. Hogy merem én eldönteni, hogy mit egyen ahelyett, hogy hagynám!"

"...az ágyban én vagyok a Tanár bácsi, a Csapatkapitány, a Főnök, a Rosszfiú, a Testőr, a Telefonszerelő, a Rendőr. Egyszer már én magam szeretnék lenni."

"....ami az enyém, az az övé is. Vettem neki hálóinget, mégis az én pólóimban alszik. Mindig elviszi a használt borotvapengét. Az új túl éles neki. Amikor fázik mindig az én teniszzoknijaimat veszi fel, sosem a sajátját. Még a boxeralsómat is felveszi. Azt hiszem áttérek a tangára, hogy lássam mit csinál."

"...listákat készít. Hogy mit vegyek. Hogy mit csináljak. Kiket kell felhívni. Ami nincs a listán, az nem is létezik. Egyszer felírtam a listájára, hogy "szex". Hiba volt. Azóta, ha nincs a listán, nem is csináljuk..."

"...ha valamit a fejébe vesz, nem lehet leállítani. És senki nem pihenhet, amig nincs készen. Addig nincs baj, amíg süti sütéséről, vagy nyári szabadságról van szó, de ha új ház vétele, vagy esetleges gyermekáldás jön szóba, a dolgok akár komolyra is fordulhatnak..."

"...meglep, ha barna hajjal jön haza. Máskor meg szőke. Igazából fogalmam sincs, milyen az eredeti hajszíne."

"...mostanság nem borotválja a lábát. Hadd tudja meg mindenki, hogy eredeti szoke."

"...elfoglalja az ágy felét: középen"

"...mindenre allergiás, az orra állandóan be van dugulva. Ha szájon csókolom fuldokolni kezd."

"...szex után ott folytatja, ahol abbahagyta: Ki kell olvasztanom a csirkét, anyád pedig azt üzeni, hogy..."

"...az zavarja, hogy a gyerek rám hasonlít."

"...láttak már olyan nőt, akinek vörös a körme, krétafehér az arca, fekete vonalak húzódnak a szeme körül? Hogy tudnak azzal a tudattal elaludni, hogy ez a teremtmény ott alszik a másik oldalon?"

„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#757 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 12:47

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 13:38

Ismerős?  :think:

nem, szerencsére :D

#758 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 13:54

Idézet: Lord - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 13:47

nem, szerencsére :D

Még... :p:nevet2:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

Elküldve: 2005. 10. 08. 14:32

Idézet: Fym - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 14:54

Még... :p:nevet2:

Már... :Đ

#760 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 23:16

A pap és egy nő együtt utaznak a vonaton.Közeledvén a határhoz a nő megkéri, hogy kistáskáját a vámvizsgálat idejére tegye a reverendája alá, őt úgy sem nézi meg a vámtiszt. A pap beleegyezik. Megérkezik a vámtiszt, elvámolja a nő bőröndjében lévő vámköteles árukat, majd a paphoz fordul:
- Atyám, önnél milyen elvámolni való van?
A pap nem számított a kérdésre, hazudni meg nem szokott, zavartan mondja:
- Édes fiam, az én lelkem az Istené, a testem is az Istené, ami pedig a lábam közt van, az meg a hölgyé...
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#761 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 09. 09:41

Az ifjú alkalmazott keményen hajt az irodában. Már késő este van, amikor a folyosón találkozik az irodai papirdarálógép előtt - kezében két papírlappal - tanácstalanul álldogáló Igazgatóval.
- Nem tudja kérem, hogyan kell ezt bekapcsolni? A titkárnőm már hazament! - kérdi az ifjú titánt - ez a két oldal pedig egy nagyon fontos dokumentum!
- Természetesen, Igazgató úr! - mondja a fiatalember. Lehajol, bekapcs és az Igazgató kezéből kivett papírokat készségesen betolja a gépecske nyilásába.
- Ja, elfelejtettem mondani, két példányban kérem! - szólal meg az Igazgató.

#762 Felhasználó inaktív   NoHAB 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 10. 09. 13:48

Egy japán, egy amerikai és egy orosz beszélgetnek, hogy kinek mekkora kudarc volt az életében:
- Én egyszer ülök ott nálunk Tokióban egy parkban a padon. - kezdi a japán. - Egyszer csak leül mellém egy gyönyörű fekete hajú hölgy. Azon gondolkodtam, hogy miként szólítom meg, mikor felállt, elindult a buszmegálló felé. Én egy kicsit elbambultam. Felugrottam és rohantam a buszmegállóhoz. A busz jött, ő felszállt és az orrom előtt becsapódott az ajtó. Hát ez a kudarc!
- Az semmi! - kezdi az amerikai - Én egyszer üldögélek a padon, ott nálunk New Yorkban. Jobbról és balról is leül egy-egy bombázó szőke. Nem tudtam eldönteni, melyiket szólítsam le. Ekkor felálltak, elindultak a buszmegálló felé. A busz jött, felszálltak, én rohantam, de az orrom előtt becsapódott az ajtó. Ez az igazi kudarc!
- Az semmi! - kezdi az orosz - Én egyszer üldögélek a padon, ott nálunk Moszkvában. Jött két kigyúrt buzi. Se buszmegálló, se busz!...

#763 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 15:08

Egy orosz és egy török katona beszélgetnek. Kérdezi az orosz:
- Te! Miért van az, hogy ti 150 évig voltatok Magyarországon, mégsem utálnak benneteket a magyarok, nemúgy, mint bennünket.
- Ennek három oka van. Először is nem tettük ki mindenhová a félholdat, másodszor nem tettük kötelezővé a török nyelv oktatását, harmadszor pedig soha sem állítottuk, hogy ideiglenesen állomásozunk Magyarországon.

Három tábornok találkozik, és a katonáikkal dicsekszenek egymásnak. Az első tábornok kiadja a parancsot az egyik közlegénynek:
- Másszon fel az árbocra! - a közlegény végrehajtja a parancsot, a tábornok pedig büszkén azt mondja:
- No, ezt nevezem én bátorságnak!
A második tábornok azt a parancsot adja az egyik közlegényének:
- Másszon fel az árbocra teljes menetfelszerelésében! A közlegény engedelmeskedik, a tábornok elégedett:
- No, ezt nevezem én bátorságnak!
A harmadik tábornok is parancsot ad egyik közlegényének:
- Másszon fel az árbocra teljes menetfelszerelésében, és közben tisztelegjen!
- Magának elment az esze? - kérdi a közlegény, a tábornok pedig azt mondja a másik kettőnek:
- No, látják, ezt nevezem én bátorságnak!

Hogy hivják azt, aki a honvédeket felvidítja?
- Katonai felderitö!  :cool:

Katonai alkalmassági vizsgálatnál:
- Van valami panasza? - kérdi az orvos.
Katonajelölt: - Hajaj! Vérzik a gyomorfekélyem, idegbecsípődés van a gerincemnél, a bal fülemmel nem hallok, a jobb szemem pedig üveg.
Erre az orvos: - Alkalmas! Magának fiam megváltás lesz a hősi halál.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#764 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 23:58

Idézet: landler - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 8:41

Az ifjú alkalmazott keményen hajt az irodában. Már késő este van, amikor a folyosón találkozik az irodai papirdarálógép előtt - kezében két papírlappal - tanácstalanul álldogáló Igazgatóval.
- Nem tudja kérem, hogyan kell ezt bekapcsolni? A titkárnőm már hazament! - kérdi az ifjú titánt - ez a két oldal pedig egy nagyon fontos dokumentum!
- Természetesen, Igazgató úr! - mondja a fiatalember. Lehajol, bekapcs és az Igazgató kezéből kivett papírokat készségesen betolja a gépecske nyilásába.
- Ja, elfelejtettem mondani, két példányban kérem! - szólal meg az Igazgató.

Kínos! :p

#765 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 23:59

Fiatal házaspár valami olcsó szállást keres vidéken. Bekopognak egy házhoz. A tulajdonos paraszt bácsi megmutatja nekik a szobát, aztán elmegy.
Pár nap múlva aggódni kezd az öreg, hogy nem látja a fiatal párt, nem jönnek ki, nem esznek, nem isznak. Gondolja, megnézi mi van velük.
Bekopog az ajtón, a fiatalember alsógatyában nyit ajtót, majd megkérdezi:
- Szép jónapot, apámuram! Mi újság?
Mire a paraszt:
- Semmi, csak láttam, hogy nem jönnek ki a szobából napok óta. Gondoltam, megnézem, nem törént-e valami baj.
- ÁÁÁ, dehogy is, csak tudja mi most éppen a mézeshetekre jöttünk ide, és a szerelem gyümölcseiből élünk, tudja hogy van ez...
- Persze, de szeretném megkérni magukat, hogy akkor a gyümölcs héját nem dobálják szanaszét, mert a tyúkjaim már napok óta csak lufikat sz@rnak!

#766 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 09:58

Ezt ma vágták a fejemhez:

Idézet

Ne legyél már bogyó, mert megesz a madár!

Én derültem egyet rajta :)
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#767 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 11:27

Két kisgyerek beszélget az iskolában
- Te képzeld, öregapám Auschwitzban halt meg.
- Jaj, ne is mondd, hát ez szörnyű!
- Á, ő tehet róla. Be volt rúgva, aztán leesett az őrtoronyból.

-C0pp3rM!n3-

#768 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 15:24

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. Oct. 10., Monday - 11:27

Két kisgyerek beszélget az iskolában
- Te képzeld, öregapám Auschwitzban halt meg.
- Jaj, ne is mondd, hát ez szörnyű!
- Á, ő tehet róla. Be volt rúgva, aztán leesett az őrtoronyból.

-C0pp3rM!n3-

:omg:

#769 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 16:41

Rendőr áll két bőrönddel egy ház előtt. Arra jön egy ember:
- Elnézést, biztos úr, ez a Münich Ferenc utca?
- Nem, ez a Kovács főtörzs cucca, csak mekkért, hogy várjam meg itt lenn...

A milliomos horgászik a parton, csörög a mobilja. A lánya az, felveszi:
- Apu most láttam egy szuper kocsit, megvehetem?
- Mennyi?
- 50 ezer dollár.
- Vegyed.
Két perc múlva megint csörög a telefon, most a fia hívja:
- Apu láttam egy nagyon jó jachtot, megvehetem?
- Mennyi?
- 100 ezer dollár.
- Vegyed.
Horgászik tovább, nemsokára kifogja az aranyhalat. Látja, hogy kicsi, vékony, ezért visszadobja. Az aranyhal odaszól:
- És a három kívánság?
- Mondjad bazmeg.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#770 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 17:05

A férj bent fekszik az intenzíven, bejönnek meglátogatni a haverjai.
Kérdezik tőle:
-hát te meg hogy kerültél ide?
-a feleségemnek tegnap volt a 31. születésnapja, én meg elmentem a virágoshoz, és rendeltem neki 31 szál rózsát.
Csak az a baj, hogy nagyon jóba vagyunk vele, ezért ingyen hozzárakott még 12 szálat! -mondja a férfi.

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.