HWSW Informatikai Kerekasztal: Viccrovat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Viccrovat II. Értékeld a témát: -----

#921 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 21. 21:59

Idézet: TOMKTOM - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 19:25

Egy tapasztalatlan, FRANK nevű curry-kóstoló feljegyzései, aki Ausztráliából tett látogatást Durban-ben, Dél-Afrikában:

"Nemrégiben abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy bírónak választottak ki egy curry főzőversenyen. Az eredeti bíró megbetegedett az utolsó pillanatban, én pedig pont ott álltam a bírói asztalnál, és a sörös sátor holléte felől érdeklődtem, mikor felkértek. A másik két bíró (két helybeli indiai) biztosított afelől, hogy a curry egyáltalán nem lesz erős, azonkívül ingyen sort kapok a kóstolgatás teljes idejére, tehát belementem."

Íme az értékelő lapok a versenyről:

Curry # 1: Manoj Maniac Mobster-Monster Curry-je

1. BÍRÓ: Kicsit túl sok paradicsom. Nagyszerű zamat.
2. BÍRÓ: Kellemes, sima paradicsom íz. Nagyon enyhe.
FRANK: Jesszusom, mi a pokol volt ez? Ezzel le lehetne szedni a megszáradt festéket az úttestről. Két sörbe került, hogy kioltsam a lángokat. Remélem, ez volt a legrosszabb. Ezek az indiai fickók őrültek.

Curry # 2: Applesamy Utanegeto Curry-je

1. BÍRÓ: Füstös, enyhe sertés beütéssel. Gyengén csípős Jalapeno íz.
2. BÍRÓ: Izgalmas sült rostélyos íz, több paprika kellene bele, hogy komolyan lehessen venni.
FRANK: Gyermekektől távol tartandó!! Nem vagyok benne biztos, hogy mit kellene éreznem a fajdalmon kívül. El kellett zavarnom két fickót, akik Heimlich-fogást akartak alkalmazni rajtam. Sürgősen több sort kellett hozniuk, mikor meglátták az arcomon a grimaszt.

Curry # 3: Farouk Híres Gyújtsd Fel Az Istállót curry-je

1. BÍRÓ: Kiváló tüzes curry! Nagyszerű zamat. Több bab kellene bele.
2. BÍRÓ: Bab nélküli curry, kissé sós, remekül használja a piros paprikát.
FRANK: Hívjátok Lucas Heights-t, felfedeztem egy uránium szivárgást! Az orromban olyan érzésem van, mintha Domestost szipákoltam volna. Már mindenki tudja mi a dolga, hozzák a söröket, mielőtt meggyulladok. A pincer kislány hátbavágott, így most a gerincem a mellkasom első részében van. Az ábrázatom kezd igen ramatyul kinézni a sok sör miatt.

Curry # 4: Barbu Fekete Mágiája

1. BÍRÓ: Fekete bab curry gyakorlatilag bármi fűszer nélkül. Kiábrándító.
2. BÍRÓ: Enyhe hárs íz a fekete babhoz. Köretként használható halhoz vagy egyéb enyhe ételekhez, nem igazán lehet curry-nek nevezni.
FRANK: Éreztem, hogy valami a nyelvemhez dörgölőzik, de az ízét nem éreztem. Lehetséges az ízlelőbimbókat kiégetni? Savathree, a pincér kislány mögöttem állt a friss sör-utánpótlással; az a 150 kilós lotyó egyre izgibbnek néz ki. Ez a nukleáris hulladék, amit eszem, szintén. Nem lehet, hogy a curry fokozza a nemi vágyat?

Curry # 5: Laveshnee Legális Ajak-Eltávolítója

1. BÍRÓ: Húsos, erős curry. A frissen őrölt Cayenne bors tökéletes ízt ad. Igazán nagyszerű.
2. BÍRÓ: Curry aprított sztékkel. Több paradicsomot még elbírna. El kell ismerni, a cayenne bors igen erős benyomást tesz.
FRANK: A füleim csengenek, a homlokomon izzadtság folyik, és a szemeimmel már nem tudok fókuszálni. Elfingottam magam, négy ember mögöttem kórházi kezelésre szorul. A versenyző megsértődött, mikor megmondtam neki, hogy a curry-je következtében agykárosodást szenvedtem. Savathree megmentette a nyelvemet a vérzéstől azzal, hogy egy kancsóból sört öntött közvetlenül a nyelvemre. Azon gondolkozom, vajon le fogom-e égetni az ajkaimat. Nagyon idegesít, hogy a másik két bíró folyton megkér, fejezzem be a sikoltozást.

Curry # 6: Vera Világi Vegetáriánus Variációja

1. BÍRÓ: Híg de mégis erős vegetáriánus curry. Jól eltalált egyensúly a különféle erős paprikák között.
2. BÍRÓ: Az eddigi legjobb. Agresszívan használ erőspaprikát, hagymát és fokhagymát. Igazan Nagyszerű.
FRANK: A beleim immár egyenes csövek gáz állapotú, kénes lánggal megtöltve. Összesz@rtam magam mikor fingottam, és attól félek, hamarosan átégeti a széket. Úgy tűnik, senki nem tud megmaradni mögöttem, kivéve azt a Savathree lotyót, azt hiszem perverzebb, mint gondoltam. Már nem érzem az ajkaimat. Kéne egy nagy fagyi, hogy kitörölhessem a seggem vele.

Curry # 7: Sugash Sikító Szenzáció Curry-je

1. BÍRÓ: Közepes curry, túl sok konzerv-paprikát használ.
2. BÍRÓ: Hát, hát. Olyan az íze, mintha gyakorlatilag az utolsó pillanatban beledobtak volna egy konzervnyi paprikát. Meg kell jegyezzem, aggályaim vannak a 3-as számú bíróval kapcsolatban. Úgy tűnik egy kissé csalódott, mivel folyamatosan durván káromkodik.
FRANK: Valaki tehetne egy gránátot a számba, kihúzhatná a biztosítótűt, és én az égvilágon semmit sem éreznék. Az egyik szememre megvakultam, és a külvilágnak olyan hangja van, mintha minden rohanó vízből állna. Az ingemet teljesen beborítja a curry, ami észrevétlenül kicsusszant a szám szélén. A gatyám tele van láva-szerű sz@rral, így legalább passzol az ingemhez. Legalább majd a boncolás során tudni fogják, mi okozta a halálomat. Úgy döntöttem, abbahagyom a lélegzést, mivel túl fájdalmas. Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegőre lesz szükségem, majd szippantok a hasamon levő 10 centis lyukon keresztül.

Curry # 8: Hansraj Hegyi Szent Curry-je

1. BÍRÓ: Tökéletes befejezés, ez egy jó ízű curry, mindenki számára biztonságos, nem túl erős, de pont elég fűszeres ahhoz, hogy észrevétesse magát.
2. BÍRÓ: Ez az utolsó darab egy jó, kiegyensúlyozott curry, nem túl erős és nem is túl enyhe. Sajnálattal láttam, hogy nagy része kárba veszett, mikor a 3-as számú bíró elájult, leesett a székről, és magára rántotta a currys tálat. Nem biztos, hogy túléli. Szegény Ausztrál, kíváncsi lennék, mit szólt volna egy igazán csípős curryhez?
FRANK: Nincs feljegyzés.

Sokféleképp olvastam már ezt a poént, tetszik is, de az istenfáját, valaki ismerje már el, hogy ez eredetileg chilivel van :Đ. Bab, hagyma, yalapeno, cayenne... ettem már currys dolgokat, de eléggé megdöbbentene, ha ilyesmikkel ízesítették volna. Nem szólva arról, hogy emlékeim szerint a curry nem csípős.

#922 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 06:21

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 22:59

Sokféleképp olvastam már ezt a poént, tetszik is, de az istenfáját, valaki ismerje már el, hogy ez eredetileg chilivel van :Đ. Bab, hagyma, yalapeno, cayenne... ettem már currys dolgokat, de eléggé megdöbbentene, ha ilyesmikkel ízesítették volna. Nem szólva arról, hogy emlékeim szerint a curry nem csípős.

Es tenyleg: google ;)

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 10. 22. 06:22 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#923 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 22. 08:52

Photoshopos festett egeknél nem mindegy?  ;)

#924 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 09:32

Idézet: landler - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 9:52

Photoshopos festett egeknél nem mindegy?  ;)

Humorban nem ismerek tréfát :cool:

#925 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:04

Idézet

Három székely asszony megállapodik, hogy holnaptól nem szolgálják ki a férjüket, egy hónap múlva találkoznak:
-Hazamentem, és megmondtam a férjemnek, hogy mától nem mosok,főzök takarítok rá. Első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, egy hét után viszont látom, hogy a férjem mos, főz,takarít.
-Én is megmondtam neki, hogy nem mosok, főzök, takarítok rá. Első nap nem láttam semmit, egy hét után sem láttam semmit, de két hét után, már mosott, főzött, takarított.
-Én is hazamentem, és megmondtam neki, hogy nem szolgálom ki többé. Első nap semmit nem láttam, első héten sem láttam semmit, a második héten, már a jobb szememre láttam egy kicsit.

Üdvözlettel:
Gabi

#926 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:51

Idézet: TOMKTOM - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 14:48

...Aki nem ért hozzá, az minek akarja megmagyarázni, mellékesen rosszul...

Szóval:

A víz fajhője 20°C-on c = 4187 J/(Kg*K), azaz 4,187 KJ/(Kg*K), ami annyit jelent, hogy 1 Kg víz 1 Kelvinnel (0°C=273,15K, 0K=abszolút 0°) való felmelegítése 4.187 KJ energiát igényel. A sör fajhője is hasonló.
Tehát: 1/2 L sör (~0,5 Kg) 30°C-kal (=30K) való felmelegítése (Q=c*m*dT) 4,187*0,5*30=62,805, azaz dúrván 63 KJ-t igényel.

A sör energiatartalma 300-450 kcal/100ml, azaz figyelembe véve, hogy 1 kcal (kilókalória!!!!, nem kalória (az a kilókalória 1/1000-e), mint ahogyan tévesen mondogatják...) 4,165 KJ, 1250-1875 KJ/100ml.

Tehát 1 üveg 5°C-os sör megivásakor beviszünk a szervezetbe 6250-9375 KJ energiát, míg a felmelegítésével elégetünk 63 KJ energiát.

Szerintem is tökéletes fogyókúra...

A hideg vízzel már természetesen többre megyünk, lévén ott nincs energiabevitel, de ha visszaszámolunk, hogy napi 1,5 liter 5°C-os víz bevitele 183 KJ energiánkat fogja elvenni, ami ~44 kcal, akkor rájövünk, hogy inkább 1 decivel kevesebb kólát érdemesebb inni, mint torokgyulladást kapni a hideg víztől.

Sztem sejtheted, hogy nem saját szülemény, hanem e-mailből copy-paste. Tehát én nem magyaráznék semmit, de sztem nem is erre gondoltál.
A pont ezzel a témával foglalkozó topicba tökéletesen stimmelnek az általad beírtak. :up:  :)

Szerkesztette: akaido 2005. 10. 22. 17:52 -kor

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#927 Felhasználó inaktív   TOMKTOM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:57

Idézet: akaido - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 18:51

Sztem sejtheted, hogy nem saját szülemény, hanem e-mailből copy-paste. Tehát én nem magyaráznék semmit, de sztem nem is erre gondoltál.
A pont ezzel a témával foglalkozó topicba tökéletesen stimmelnek az általad beírtak. :up:  :)

Tisztában vagyok vele, hogy csak bemásoltad, a kezdő mondatom az eredeti íróra vonatkozik.

;)
                   "A technika az álmokból születik...."
-=Online Reakcióidő Teszt=-   -=A teszt topikja a fórumon...=-

#928 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:57

Egy ovis kislány és egy kisfiú pisil az árokparton. Érdeklődve figyelik egymást. Aztán megszólal a kislány:
- Jaj de jó pisilőd van! Megfoghatom?
- Még csak az kellene, a sajátodat is letépted!!

Lehetsz mérges, mert a rózsák közt tüskék vannak, vagy
lehetsz boldog, hogy a tüskék közt rózsák vannak.

-Mindig így fogsz szeretni?
-Mindig. Csak lehet, hogy nem mindig téged!

A szex kedvért megnősülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoró miatt.

Sok káros dolog lehet kellemes, de a szex nem rontja a fogakat...bár...ha hazajön a férj...
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#929 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:59

Idézet: TOMKTOM - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:57

Tisztában vagyok vele, hogy csak bemásoltad, a kezdő mondatom az eredeti íróra vonatkozik.

;)

Akkor jól értettem. :)

==========================================

Egyszer egy férfi nagyon nekikeseredett, mert nem volt nője soha
az életben...
...Aztán látott egy férfit, akinek keze sem volt...

#930 Felhasználó inaktív   MiniMara 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 18:47

Ornitológia.

Paulus Madárusz. Azaz palimadár.

Előfordulási helye az Északi Sarktól a Déli Sarkig terjed, de a sarki kocsmában nagyon tenyészik a sokkal kedvezőbb életfeltételek miatt.

Jól tanítható beszédre, munkára, de gyakran kell foglalkoztatni, mert hamar ellustul.

A sör és tv távirányító rendkívüli módon képes lelassítani az életfolyamatait. Ilyenkor kizárólag csak a pocaknövesztésre koncentrál.

Fészekrakásra kevéssé hajlamos, de a nőstény közelében azonnal mimikrire vált és páváskodni kezd. Ha már rászorították a fészekrakásra, vigyázni kell rá, mert fiókáival ellentétben fészekhagyó, főként más nőstények megjelenésekor.

Élelemszerző helyeit gyakran látogatja. A konyha kedvenc vadászterülete, de a hűtőből, csak a sört ragadozza el.

Fogságban jól szaporodik, bár nagyon zárt, egynemű közösségben képes nemet váltani is, azonban ekkor nem reprodukcióképes.
"Ha kérdeznek mindig a szembe nézz,
őszinte légy, ez nem nehéz.
Igazat mondj s ha vétkezel,
ne hallgass soha semmit el..."

#931 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 22. 19:20

-Hány éves a fia, aki magával lakik?
-Harmincöt vagy harminchat. Nem tudom pontosan.
-Hány éve lakik magával?
-Negyvenöt.

#932 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 23:14

Idézet: TOMKTOM - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 19:25

Egy tapasztalatlan, FRANK nevű curry-kóstoló feljegyzései, aki Ausztráliából tett látogatást Durban-ben, Dél-Afrikában:

Én most asszem besz@rt@m a röhögéstől.
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#933 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 23:33

Ha valaki tudná azt is, hogy mit eszik, nem beszélne zöldségeket, igaz, a currylevél önmagában nem csípős.  ;)

Idézet

Curry

Egyszerûen hihetetlen, hogy ez az Indiából származó fûszerkeverék mennyire népszerû és milyen finom! Szinte nincs olyan étel, amit meg ne bolondíthatnánk egy kevés - vagy éppen sok - curry-vel!

A curry fűszerkeverék, állandó alkotórészei: chili, mustármag, kömény, őrölt kurkuma és friss currylevelek. Egyes országokban más-más fűszerekkel is harmonizálják, de az alaprecept ugyanaz.
A világon leggyakrabban az indiait használják, hiszen India a minőségi fűszerek hazája.

A XIX. században Közép-Amerikába bevándorolt hinduk az Antillákon is
meghonosították. Ez a változat annyiban tér el az alapkeveréktől, hogy ánizsmagot és fahéjat is tartalmaz. Különleges, pikáns ízt érhetünk el a curry fűszerkeverék használatával. Soha ne a húsra szórjuk, hanem kevés olvasztott, langyos zsírban vagy olajban keverjük ki (kb. 1 kávéskanálnyit), és mint egy páccal, úgy kenjük be vele alaposan a sütésre kiválasztott húst, majd hűtőszekrényben hagyjuk állni 1–2 órát, hogy jól összeérjenek az ízek.

Íme egy közepesen csípős currykeverék összetétele:
6 darab szárított chili
25 g koriander
2 kávéskanál római kömény
1/2 kávéskanál mustármag
1 kávéskanál szemes feketebors
1 kávéskanál görög széna
10 darab currylevél
1/2 őrölt gyömbér
1 evőkanál őrölt kurkuma

http://www.mindmeget...cikk&cikk=12329

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 7:21

Es tenyleg: google ;)

Samott

Ezek között 6.-ik a Currys verzió. A curry (fűszerkeverék) része a chili.
Egy curry-keverék készítő versenyről szól a vicc, sok helyen amerikai interpretációban, ahol csak annyit tudnak, hogy a chili nagyon csípős.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#934 Felhasználó inaktív   NoHAB 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 07:15

Rasszizmus: Mi egy nemzetből 3 ember?

1 francia az szerelem
2 francia egy házasság
3 francia egy tökéletes házasság

1 angol egy gentleman
2 angol egy klub
3 angol egy világbirodalom

1 német egy übermensch
2 német egy dalárda
3 német egy világháború

1 belga egy flamand
2 belga egy vallon és egy flamand
3 belga nincs is

1 olasz egy Romeo
2 olasz egy Forza Italia
3 olasz a Cosa Nostra

1 orosz egy tavaris
2 orosz egy kolhoz
3 orosz az Ali baba és a 40 rabló

És, hogy mi se maradjunk ki:

1 magyar az 2 elv
2 magyar az 1 per
3 magyar az 1 zsidó 1 roma meg 1 sváb.

#935 Felhasználó inaktív   Rina Maan 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 10:26

Idézet: csozsi - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 0:33

Ha valaki tudná azt is, hogy mit eszik, nem beszélne zöldségeket, igaz, a currylevél önmagában nem csípős.  ;)

Egy curry-keverék készítő versenyről szól a vicc, sok helyen amerikai interpretációban, ahol csak annyit tudnak, hogy a chili nagyon csípős.

No de azt se felejtsük el, hogy...

Idézet

Chili Con Carne
Cut up as much meat as you think you will need (any kind will do, but beef is probably best) in pieces about the size of a pecan. Put it in a pot, along with some suet (enough so as the meat won't stick to the sides of the pot), and cook it with about the same amount of wild onions, garlic, oregano, and chiles as you have got meat. Put in some salt. Stir it from time to time and cook it until the meat is as tender as you think it's going to get.

... a curry csak fűszerkeverék, míg a chili az önmagában egy étel neve is :).

Hja, és Jim voltam :Đ

Szerkesztette: Rina Maan 2005. 10. 23. 10:26 -kor

- Anya, ne énekelj, én hallom!
.
.
.
- Ha nem hagyod abba a lövöldözést, énekelni fogok!

#936 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 15:18

Idézet: Rina Maan - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 11:26

No de azt se felejtsük el, hogy...

... a curry csak fűszerkeverék, míg a chili az önmagában egy étel neve is :).

Hja, és Jim voltam :Đ

Vagy ez sem jött be?
Hiszen az is csak egy chilivel készített étel.

Idézet

http://www.konyhaweb...cept.cgi?id=123
Chili con carne

Hozzávalók:
50 dkg darált hús(csirke vagy sertés)
1 fej vöröshagyma
2-3 cikk fokhagyma
1 nagy doboz paradicsompüré
1 doboz vörös vesebab

bors
chilipor
ízlés szerint olivaolaj

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymán a darált húst megpároljuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, a vesebabot, egy kis vizet, megfûszerezzük.
Kicsit összeforraljuk, máris kész.
Finom friss kenyérrel is.

http://www.nestle.hu/aloldalak/csaladeletm...vaso.asp?ID=381
Chili con carne - Chilis babtál
"Húsételek" kategória
Magyar konyha
Elkészítési idő: 30 perc
Étel alkalom: Hétköznapi
Vegetariánus jelleg: Nem vegán / nem ismert

Hozzávalók 4 személyre:

1 tasak Maggi Chili Fix
1 doboz chilibab
50 dkg darált marhahús
1 doboz csemegekukorica
2 evőkanál étolaj
1 csipet őrölt chilipaprika
3 db paradicsom
2 gerezd fokhagyma

Elkészítés módja:
  A darált marhahúst az áttört fokhagymával kevés felforrósított olajon lepirítjuk, csipetnyi őrölt chilipaprikával fűszerezzük. Hozzáadjuk a leszűrt babot, a kukoricát és a paradicsomot, s tovább pirítjuk. A Maggi Chili Fixet elkeverjük 4 dl hideg vízzel, és a húsra öntjük. Együtt készre főzzük. Friss, szeletelt kenyérrel tálaljuk.

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#937 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 23. 17:07

A gasztronómiai topic kissé mintha odébb lenne, nem?  :think: Ez a viccrovat azthiszem. :up:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#938 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 17:44

Jelentkezési lap romáknak kivándorláshoz

Tudnivalók: A jelentkezési lapot elegendő nyomtatott nagybetűkkel
kitölteni, - amennyiben ez sikerül. Ahol megjelölés szükséges, tegye aláírását [+] a négyzetbe. Fénykép nem szükséges, mind egyforma.

Neve:
[_] Lakatos
[_] Kolompár
[_] Bangó
[_] Rézműves
[_] Balog
[_] Baranyi
[_] Orsós
[_] Drótos

Anyja neve:
[_] Lakatos
[_] Kolompár
[_] Bangó
[_] Rézműves
[_] Balog
[_] Baranyi
[_] Orsós
[_] Drótos

Apja neve,ha ismert:
[_] Lakatos
[_] Kolompár
[_] Bangó
[_] Rézműves
[_] Balog
[_] Baranyi
[_] Orsós
[_] Drótos

Jelenlegi tartózkodási helye:
[_] előzetes letartóztatás
[_] jogerős szabadságvesztés
[_] szökésben
[_] jogcím nélküli lakáshasználó

Születési hely:
[_] putri
[_] nyócker
[_] állatkert,majomház
[_] Szabolcs
[_] Borsod

Életkorából a börtönben töltött évek aránya:
[_] 25%
[_] 50%
[_] 75%
[_] ott született

Jelenlegi lakhelyén hányan laknak a valóságban:
[_] 15 alatt
[_] 15-nél több
[_] 25-nél több
[_] nem tudok addig számolni

Jelenlegi megélhetési forrás:
[_] segély
[_] bűnözés
[_] mindkettő
[_] nem tudok olvasni

Iskolai végzettség (a kisegítőt nem számítva):
[_] alapfokú ( 1 általános )
[_] középfokú ( 2 általános )
[_] felsőfokú ( 3 általános )
[_] doktor ( 8 általános - négy első és négy második )

Hányszor volt büntetve:
[_] 14 éven aluli, nem bűntethető
[_] 10 alatt
[_] 10 és 20 között
[_] sokszor,nem tudja pontosan

Gyermekeinek száma ( amelyről tud ):
[_] háromnál több
[_] ötnél több
[_] kb. 6-10
[_] 10 felett

Autója:
[_] nincs
[_] piros 1500-as Lada
[_] sárga 123-as Mercedes
[_] aranyszínű 525-ös BMW

Mobiltelefonja -természetesen- van, mégpedig:
[_] egy lopott Motorola
[_] arany előlapos Ericsson
[_] mahagóni előlapos Nokia
[_] egy Wap-os ( az meg mi ) Siemens

Háziállata:
[_] tetü
[_] rüh
[_] bolha
[_] poloska
[_] galandféreg

A következő államokba szeretnék kivándorolni:
[_] Franciaország
[_] Hollandia
[_] Kanada
[_] Egyesült Államok

A következő műszaki cikkeket tudom kezelni:
[_] rugós bicska
[_] pillangókés
[_] feszítővas
[_] öngyújtó
[_] pókerautomata
[_] riglihúzó
[_] mobiltelefon
[_] baseballütő
[_] hengerzártörő
[_] Tv-videó távkapcsoló
[_] pisztoly
[_] sörnyitó
[_] dugóhúzó
[_] flipper

A következő dolgokban nagyon jó vagyok:
[_] gagyizás
[_] zsebtolvajlás
[_] bolti lopás
[_] orgazdaság
[_] zsarolás
[_] strihelés
[_] csencselés
[_] szotyolázás

Kedvenc kulturális időtöltésem:
[_] szotyolázás
[_] ragasztószívás
[_] fájer, ferbli
[_] itt a piros...hol a piros
[_] pókerautomata
[_] karatefilmek
[_] Game Boy
[_] nemi szervem fogdosása

Kb. 20 szóban írja le élete legnagyobb vágyát, amennyiben ez más mint egy 500g-os arany nyaklánc.

...............................................................................................

................................................................................................

................................................................................................

...............................................................................................

#939 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 21:41

Idézet: csozsi - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 0:33

:offtopic: Na igen, de volt ilyen talalat is: "This seems to be a reincarnation of a Texan chilli taster story I saw a few years back..." - Nem tudnam kideriteni melyik volt elobb. Mindenesetre szemre tobb talalalt van a chilisre mint a currysre.

On topic:

Idézet

Nagyapó állandóan a régi szép időket emlegette, különösen azért, mert olcsóbb volt az élet. Igy sóhajtozott: ''Amikor kisgyerek voltam, anyám elküldött a boltba, és két vekni kenyeret, 6 almát, egy szál kolbászt, két liter tejet és még újságot is tudtam venni összesen 1 dollárból!'' Majd hozzátette: ''Ez ma már lehetetlen, azok a rohadt kamerák mindenütt ott vannak!''

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#940 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 22:10

ma hallottam :

Erdei tusszent, mire Koko :  Mivan Madar, influenzasvagy ? 

:omg:

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.