HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#281 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 19. 19:44

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. okt. 19., csütörtök - 17:42

amugy 42. szinten hagytam abba az elozo karakterem. legnehezebb fokozaton az elso vilag vegefele mar eleg surun megcsapnak vele. :( amikor egyszer egyszer neha sikerul az 30 seces segitot allandora summonolni akkor jol tudok haladni de azt meg mindig nem tudom hogy hogy lehet megcsinalni. azota is csak 1X sikerult. de mondjuk nem szep bugot ennyire kihasznalni amugy sem ugyebar :D

Miheztartás végett mondom, hogy nem sok értelme van átmenni 50. szint alatt Legendary fokozatra, mert nehéz.
Ebből a szempontból olyasmi, mint a Diablo 2. Nem akkor kell átmenni a köv nehézségi fokozatra, amikor végigérsz az előzőn. Én most 48. szintű vagyok, de még Epicen mászkálok, mert megéri.

#282 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 20:02

taranis: ahhoz nekem nincsen turelmem. :D
en diabloban sem szerettem egyelyben toporzekolni. en ott is rohantam folyamatosan.

amugy most 14. szintu vagyok a kis varazsolonommel. most kezdtem el a core dweller vagy mi a szoszt fejleszteni hogy milyen jo lesz egy masodik segito is ami aprit de hat ez egy csigalassu tetu. ameddigre a karja meglendul addig a leech es en leapritjuk a kornyeket. mondjuk attol meg valami haszna van mert elegge nagy esellyel azt tamadjak egy ellenfellefoglalonak jo. nade tamadni azt meg egyenlore nem tud. aki mar feltapolta az mondhatna par velemenyt hogy egy kozepes vagy legnehezebb fokozaton mennyire birja az utest mert meg egyenlore engem ilyen teren sem hatott meg. olyannyira hogy ugy dontottem eloszor a leechem feltapolom, aztan egy kicsit a fire magiat, aztan majd szerintem csak utana kezdem ezt ujra tapolni. vagy ha azt mondjatok hogy megeri akkor lehet nagyobb prioritast adok neki.
amugy az increas projectile speed az azt jelenti hogy gyorsabban halad a lovesem?
amugy arra a kerdesemre nem tudjatok a valaszt hogy mennyire emeli a sebzeset az elementalis sebzessel sebzo leecemnek a tuzsebzest novelo skill?  szerintem valamivel noveli mert vilagit pirosan a leechemnek is a botja ugyhogy valszeg hat ra is a skill.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#283 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 09:44

Alakul :D
http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sy...x_fr.zip&ref=ps
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#284 Felhasználó inaktív   kercerece1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 26. 08:32

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. okt. 19., csütörtök - 21:02

taranis: ahhoz nekem nincsen turelmem. :D
en diabloban sem szerettem egyelyben toporzekolni. en ott is rohantam folyamatosan.

amugy most 14. szintu vagyok a kis varazsolonommel. most kezdtem el a core dweller vagy mi a szoszt fejleszteni hogy milyen jo lesz egy masodik segito is ami aprit de hat ez egy csigalassu tetu. ameddigre a karja meglendul addig a leech es en leapritjuk a kornyeket. mondjuk attol meg valami haszna van mert elegge nagy esellyel azt tamadjak egy ellenfellefoglalonak jo. nade tamadni azt meg egyenlore nem tud. aki mar feltapolta az mondhatna par velemenyt hogy egy kozepes vagy legnehezebb fokozaton mennyire birja az utest mert meg egyenlore engem ilyen teren sem hatott meg. olyannyira hogy ugy dontottem eloszor a leechem feltapolom, aztan egy kicsit a fire magiat, aztan majd szerintem csak utana kezdem ezt ujra tapolni. vagy ha azt mondjatok hogy megeri akkor lehet nagyobb prioritast adok neki.
amugy az increas projectile speed az azt jelenti hogy gyorsabban halad a lovesem?
amugy arra a kerdesemre nem tudjatok a valaszt hogy mennyire emeli a sebzeset az elementalis sebzessel sebzo leecemnek a tuzsebzest novelo skill?  szerintem valamivel noveli mert vilagit pirosan a leechemnek is a botja ugyhogy valszeg hat ra is a skill.

Core Dweller később nagyon erős lesz. Érdemes tápolni. Már csak azért is, mert a leech king melletted áll, viszont a CD előre megy, és a provoke aurája miatt őt fogják támadni. (és állni is fogja a sarat, még legendary legvégén is!)

#285 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 16:22

:cool:

Idézet

Titan Quest: Immortal Throne Scheduled to Release in Early 2007

AGOURA HILLS, Calif., Nov. 15 -- THQ Inc. (Nasdaq: THQI - News) today announced that Titan Quest™: Immortal Throne™, the first expansion to the critically acclaimed Titan Quest™, is currently in development and is scheduled to release worldwide in early 2007. Titan Quest: Immortal Throne expands on the popular original property, transporting the epic story from the swamps of the Mediterranean to the depths of Hades.

"The summer release of Titan Quest marked a strong global success for THQ on both a critical and commercial level," said Bob Aniello, senior vice president of worldwide marketing, THQ. "Titan Quest: Immortal Throne will provide the large existing fan base with exciting new content."

"We're excited to continue working with THQ to provide fans with the fast-paced, story-driven gameplay that made Titan Quest a global success," said Brian Sullivan, president and lead designer, Iron Lore Entertainment. "With eight new character classes, an entirely new epic underworld to explore, and dozens of other new features, the expansion takes the game's character development and player immersion to the next level."

About Titan Quest: Immortal Throne

Developed by Iron Lore Entertainment, Titan Quest: Immortal Throne features a rich, original storyline with more than 12 hours of single-player content per difficulty level. New gameplay features include an all-new skill mastery that combines with existing masteries to form eight new playable character classes. Immortal Throne also adds dozens of terrifying new monsters, hundreds of unique weapons and an additional 10 levels of character and skill development.

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#286 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 12:15

Ekkora idiotizmust!

Felteszem a patchet, erre nem latja a karaktereimet/menteseimet. Ujbol teszem az egesz jatekot, ezuttal patch nelkul, es mar ugy sem latja.  na b@xxak meg, majd jatszok massal...
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#287 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 00:48

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 15:12

most egy par ora alatt osszeutottem egy 8 as szintu huntert de szerintem is nagyon gyenge.
most megprobalok egy natureset is.

Nem tudom mit vársz 8 szint után... a hunter az egyik leghatékonyabb kaszt...íjjászban a leggyorsabb írtó is ráadásul :pokeas: 
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#288 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 00:51

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 12:15

Ekkora idiotizmust!

Felteszem a patchet, erre nem latja a karaktereimet/menteseimet. Ujbol teszem az egesz jatekot, ezuttal patch nelkul, es mar ugy sem latja.  na b@xxak meg, majd jatszok massal...

mielőtt még elfüstölnél...a TQVault progival nyisd meg a  gamét,  és akkor látni fogod őket  ;)
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#289 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 19:38

immortal throne video

#290 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 20:03

Idézet: acu - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 20:38

ez nagyon teccik.

mikor jelenik meg ez?

amugy most ujra elkezdtem egy huntert, de meg egyenlore csak az elejen tartok. eppen csak megoltem a 3 gorgont vagy micsodat(meduza?).

az lenne a kerdesem hogy a hunternek ami van cscalija az mennyire jo legendaryn? egy utesre megmakkannak? vagy azert kibirjak egy par csapas erejeig?
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#291 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 21:34

(először januárt mondtak) de valamikor tavasszal jön.

scrollok jó ütletnek tűnik. meg talán az enchant móka is beválik. hmm a skillek maximumát vajon emelik?  :think:  mert most néhány skill kimaxolva sem igazán erős.
level43-n Storm-mastery-vel nem vagyok valami tápos, pláne hogy az idézett Whispet sose üti az ellen, csak engem.

#292 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 22:56

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 20:03

ez nagyon teccik.

mikor jelenik meg ez?

amugy most ujra elkezdtem egy huntert, de meg egyenlore csak az elejen tartok. eppen csak megoltem a 3 gorgont vagy micsodat(meduza?).

az lenne a kerdesem hogy a hunternek ami van cscalija az mennyire jo legendaryn? egy utesre megmakkannak? vagy azert kibirjak egy par csapas erejeig?

Mi a bánat az a "cscalija" ???  :think: a Call of the hunt a Study Prey, meg ezek passzívjai és a Volley  nélkül ne is próbálkozz legenden... :Đ

#293 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 23:07

Idézet: acu - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 21:34

(először januárt mondtak) de valamikor tavasszal jön.

scrollok jó ütletnek tűnik. meg talán az enchant móka is beválik. hmm a skillek maximumát vajon emelik?  :think:  mert most néhány skill kimaxolva sem igazán erős.
level43-n Storm-mastery-vel nem vagyok valami tápos, pláne hogy az idézett Whispet sose üti az ellen, csak engem.

A Whisp támogató pet, aurát+dmg-t ad a passzívja és néha buzerálja az ellent és az avoid projektile 99% miatt nem tudják megütni...a nature petjei támadóak (előre rohanó farkik, íjjászó csajszi, a spirit petje a Liche támogató pet szintén de az Outsider már megint csak támadó petnek számít, mint a Core dweller... :cool:

A storm jó kiegészítő kaszt pl. a spiritnek...és egyébb mágus vonalnak mert int. kell hozzá, hogy hatásos legyen és zabálja az energyt... :Đ

#294 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 23:35

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 20:03

ez nagyon teccik.

mikor jelenik meg ez?

Jaa! közben rájöttem bakker,.... lehet, hogy ismerős lessz.... ;) A csali elég ütésálló  , Manticornak is kell idő amig kicsinálja (játszadozik vele) :Đ  , a robbanás passzívja kissé lanyha...  :)

#295 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 08:20

most meg csak 1 et raktam erre a valamire de legkonnyebben is eleg gyorsan szetutik, szal nem tudom hogy legendaryn hogyhogy nem egy csapasra esik szet. amugy kar hogy nem lehet oda lerakni ahova en szeretnem, mert mindig kozvetlenul mellem teszi es akkor mar eleg surun inkabb engem tamadnak nem azt a csalit. majd lehet kiprobalom kimaxolva az alapskillt aztan legfeljebb egy kis penzt raszanok arra hogy leszedjem ha megsem jo.

#296 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 23:10

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. dec. 18., hétfő - 8:20

most meg csak 1 et raktam erre a valamire de legkonnyebben is eleg gyorsan szetutik, szal nem tudom hogy legendaryn hogyhogy nem egy csapasra esik szet. amugy kar hogy nem lehet oda lerakni ahova en szeretnem, mert mindig kozvetlenul mellem teszi es akkor mar eleg surun inkabb engem tamadnak nem azt a csalit. majd lehet kiprobalom kimaxolva az alapskillt aztan legfeljebb egy kis penzt raszanok arra hogy leszedjem ha megsem jo.

A Study Prey + passzívját pontozd inkább, a csali le fog lassítani... ;)

#297 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 16:15

van valami előnye ha a resist 100% felett van?  :think:
(per pill. Elemental resistance 163%, Stun resistance 108%.)

#298 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 23:43

Idézet: acu - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 16:15

van valami előnye ha a resist 100% felett van?  :think:
(per pill. Elemental resistance 163%, Stun resistance 108%.)

Elhanyagolható,.... a bossok, kentaurok (study prey)  nyomnak el dmg res-t gyengítő spelleket, ilyenkor ez %osan vesz le,  tehát ha 100 fölött van akkor kissebb vagy egyáltalán nincs hatással az ellen reduct spellje  rád

#299 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 18:41

Sziasztok! Most talaltam ra erre a kiraly jatekra, mivel en is RPG-manias (is) vagyok a Diablo es a Hellfire ota. Sajna a Diablo2-ot megvettem, de egyelore szivok vele (lasd Diablo 2 topic), ezert keresek olyan RPG-t, ami hasonlit a Diablo2-re, es nem szaros, osregi DirectDraw meg Direct3D modokban megy, amik nem futnak normalisan a mostani laptopomon. Tehat valami ujabb gamet keresek a notebookomra, es asszem` most megtalaltam. A kepek alapjan nagyon bejon, szeretem ezt a Dio2 stilust is, meg a karakterfejlesztgetest, es mindehhez mai grafikat szeretnek. Es mindezt elsosorban single player modban akarom vinni. Ugyhogy most keszulok megvenni ezt is az amazon.co.uk-n! Meg mindjart elolvasom a topikot az elejetol a vegeig.

#300 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 21:00

Megrendeltem a gamet, penteken erkezik majd meg.
Mas: keszul a Titan Quest kiegeszitoje, a Titan Quest Immortal Throne, es marciusban erkezik,
kb. egy honap mulva.

Uj single player palyakat is fog tartalmazni:

Titan Quest: Immortal Throne features a rich, original storyline with more than 12 hours of single-player content per difficulty level. New gameplay features include an all-new skill mastery that combines with existing masteries to form eight new playable character classes. Immortal Throne also adds dozens of terrifying new monsters, hundreds of unique weapons and an additional 10 levels of character and skill development.

...es uj szornyek, meg fegyverek kerulnek bele, + a graikat is felturbozzak (meg jobban).

A fejleszto ugyanugy az Iron Lore, a kiado pedig a THQ.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.