Elküldve: 2006. 10. 19. 20:02
taranis: ahhoz nekem nincsen turelmem.

en diabloban sem szerettem egyelyben toporzekolni. en ott is rohantam folyamatosan.
amugy most 14. szintu vagyok a kis varazsolonommel. most kezdtem el a core dweller vagy mi a szoszt fejleszteni hogy milyen jo lesz egy masodik segito is ami aprit de hat ez egy csigalassu tetu. ameddigre a karja meglendul addig a leech es en leapritjuk a kornyeket. mondjuk attol meg valami haszna van mert elegge nagy esellyel azt tamadjak egy ellenfellefoglalonak jo. nade tamadni azt meg egyenlore nem tud. aki mar feltapolta az mondhatna par velemenyt hogy egy kozepes vagy legnehezebb fokozaton mennyire birja az utest mert meg egyenlore engem ilyen teren sem hatott meg. olyannyira hogy ugy dontottem eloszor a leechem feltapolom, aztan egy kicsit a fire magiat, aztan majd szerintem csak utana kezdem ezt ujra tapolni. vagy ha azt mondjatok hogy megeri akkor lehet nagyobb prioritast adok neki.
amugy az increas projectile speed az azt jelenti hogy gyorsabban halad a lovesem?
amugy arra a kerdesemre nem tudjatok a valaszt hogy mennyire emeli a sebzeset az elementalis sebzessel sebzo leecemnek a tuzsebzest novelo skill? szerintem valamivel noveli mert vilagit pirosan a leechemnek is a botja ugyhogy valszeg hat ra is a skill.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet