HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#541 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 12. 18:14

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 17:14

Pedig igaza van... És akkor csodálkozol hogy elakadsz az első minibossnál, pedig azt elsőre le kellett volna gyaknod minden probléma nélkül. Mi lesz itt később?

Nem tudom, hogy kesobb mi lesz, ezt a miniboss-t se tudtam kinyirni, igy elosontam mellette.  :omg:  :Đ
Es igy tudtam tovabbjutni. Bar most, hogy sokat nyomtam a strength-re es feltapoltam a karimat, meg a kezebe adtam azt a brutalis blade-et, igy most mar jobban gyakja az elleneket, es lenyegesen erosebbnek erzem. Majd beszamolok; ertesultok mindig a karakterem aktualis allasarol kepekben es szovegben is.

Szerkesztette: bepe_79 2007. 07. 12. 18:16 -kor

#542 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 18:36

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 16:52

Tovabbmentem, itt az lvl10-es Warrior / Rogue-m:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Atszerveztem, ahogy tanacsoltatok, csak a pajzsot tartottam meg, mert anelkul nagyon konnyen feltorik a vedelmemet, dual wielding ide, dual wielding oda.

Figyeltem, mikor jössz már végre rá, hogy nem használsz semmi skillt, aurát amit fejlesztessz, ugyanis az alaptámadás gombbal tolod még mindg, nemcsoda ha nyögvenyelős az assád :omg:  a statok mellet pakold az onslaughtot és a passzívjait, meg ha már ott jársz a battle standard és passzívjára tégy  és ne feletsd el használni, a battle rage 1 pont, a dualos skillek kimaxolva jók, amíg nincs megfelelő fölös pontod és nemtudod nagyjából az összest kimaxolni szinte egyszerre, inkább nyomasd a pajzs-fegyó kombinációt, csak a strengre-dex.re rakj 60-40% ban. A spelleket válaszd ki úgy-hogy jobb klikkel rámászol az alap támadás ikonjára és kiválasztod amit kell, pl. onslaught a jobb klikkre meg battle standard az 1-2 re a potikat, a többire a fontossági sorrendnek megfelelő spellek,aurák kerüljenek és használd is őket, ja swapba W gomb meg amit akarsz, a rugóbol az ewenom ág kell neked a lassítás miatt, különösen a mandrake...Asassin Titan Calc hoppá, kimaradt a legfelső dualos passzív, azt is maxolni illik  :D

Szerkesztette: Romoto 2007. 07. 12. 18:49 -kor

Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#543 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 18:50

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 18:36

Figyeltem, mikor jössz már végre rá, hogy nem használsz semmi skillt, aurát amit fejlesztessz, ugyanis az alaptámadás gombbal tolod még mindg, nemcsoda ha nyögvenyelős az assád :omg:  a statok mellet pakold az onslaughtot és a passzívjait, meg ha már ott jársz a battle standard és passzívjára tégy  és ne feletsd el használni, a battle rage 1 pont, a dualos skillek kimaxolva jók, amíg nincs megfelelő fölös pontod és nemtudod nagyjából az összest kimaxolni szinte egyszerre, inkább nyomasd a pajzs-fegyó kombinációt, csak a strengre-dex.re rakj 60-40% ban. A spelleket válaszd ki úgy-hogy jobb klikkel rámászol az alap támadás ikonjára és kiválasztod amit kell, pl. onslaught a jobb klikkre meg battle standard az 1-2 re a potikat, a többire a fontossági sorrendnek megfelelő spellek,aurák kerüljenek és használd is őket, ja swapba W gomb meg amit akarsz, a rugóbol az ewenom ág kell neked a lassítás miatt, különösen a mandrake...Asassin Titan Calc

Huhh, ebbol most nem sokat ertettem. Nekem kepekkel szemleltetve  :)  , nagyon reszletesen ird le legyszives, mert ezt igy nem fogtam fel. Ha a Sacred-el kapcsolatban mondtal volna hasonlokat, akkor azt ertenem, mert oda-vissza hatszor vegigjatszottam, de a TQ-t nemreg kezdtem. Milyen onslaught? Meg milyen skillek? Mire valo az eger jobb gombja? En eddig csak a bal-t hasznaltam..
Pls. reszletesebben ird le!

#544 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 18:54

én is akartam írni hogy ilyen hadarva-leírva én se értem a felét, nemhogy bepe...
sajnáljátok a billentyűzetet vagy mi?  :D
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#545 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 19:02

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 18:50

Huhh, ebbol most nem sokat ertettem. Nekem kepekkel szemleltetve  :)  , nagyon reszletesen ird le legyszives, mert ezt igy nem fogtam fel. Ha a Sacred-el kapcsolatban mondtal volna hasonlokat, akkor azt ertenem, mert oda-vissza hatszor vegigjatszottam, de a TQ-t nemreg kezdtem. Milyen onslaught? Meg milyen skillek? Mire valo az eger jobb gombja? En eddig csak a bal-t hasznaltam..
Pls. reszletesebben ird le!

Hát bakker ez elég hosszú, a könyv ikon mutatja a választott kasztjaidat és persze azok spelljeit a nevükkel, minden kasztnak van alaptámadása amire van egy spell és annak passzívjai, a warfare nak az onslught a rugónak a calculated strike (lásd a fentebb belinkelt titancalcot is, az a builded ha jót akarsz), de ez szarabb az onslaughtnál, nna ha választassz kasztot akkor raksz pontokat a spellekre és a masteryre is, nyílván a legelébb az alaptámadásra kell tenni ami kiváltja (már mondtam hogy hogy kell) azt a furkó kard ikont ott alul, középen aztán jöhet a többi...
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#546 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 19:03

Jobb gomb a kard ikonra az also interface-en es jelolj ki helyette egy erosebb skillt.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#547 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 19:04

Idézet: acu - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 18:54

én is akartam írni hogy ilyen hadarva-leírva én se értem a felét, nemhogy bepe...
sajnáljátok a billentyűzetet vagy mi?  :D

Hát asszem elég egyértelműen szoktam fogalmazni, bocsika, ha nem írok esszéket ezügyben...

#548 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:59

Megoltem a pok-kiralynot a nagy, felgyujtott falunal. Igaz, hogy nem volt egyszeru, de sikerult.
Amugy kikapcsoltam az AA-t, es nagysagrendekkel gyorsabb a progi. 30-40 FPS-el fut most mar, es az inventory-ban sem akad az egerkurzor mozgasa.  :)

#549 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 21:17

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 20:04

Hát asszem elég egyértelműen szoktam fogalmazni, bocsika, ha nem írok esszéket ezügyben...

no problem.  :)

#550 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 21:35

Koszi, sokat segitettetek!  :respect: De tenyleg!  :up: Immaron lvl11-es Assassin-om (Warrior-Rogue-Assassin) van, felnyomtam a strength-et eleg durvan, es ket brutalis sebzesu fegyver van a kezemben life leech-ekkel is felvertezve. Ebbol adodik, hogy attertem dual wieldingre is most (eddig is tudta a karim, de csak most alltam at ra). Igy most mar eleg gyorsan szetkapja a gyengebb ellenfeleket, de fomonsztaknal meg lehetnek majd gondok. A skilleket is probalgatom hasznalni, tobb-kevesebb sikerrel.
Itt a karim:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#551 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 09:04

Ha jól értem, tanult kollégáim  :respect:  arra céloznak, hogy ha már fejleszted a skilleket, akkor azok közül a nem passzívakat (amelyek mindig hatnak) esetleg használhatnád is. E célból javaslom, hogy vidd a képernyő bal alsó részén lévő számozott négyzetek valamelyike fölé a kurzort, és kattints egyet a jobb egérgombbal. Ekkor egy menüt kapsz, amely az adott négyzethez/számbillentyűhöz hozzárendelhető potikat és aktív skilleket mutatja. Válassz ki egyet, és láss csodát, annak az ikonja fog virtuálisan materializálódni a négyzetben. Ezt a többi négyzettel is tedd meg (amíg el nem fogynak a skillek), és ha legközelebb harcba bocsátkozol egy csúf szörnnyel, próbáld alkalmazni az így használhatóvá tett képességeket is. Jó esélyed van rá, hogy segíteni fognak.

Elég szájbarágós? :D
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#552 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 09:07

Idézet: Apaf3j - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 9:04

Ha jól értem, tanult kollégáim  :respect:  arra céloznak, hogy ha már fejleszted a skilleket, akkor azok közül a nem passzívakat (amelyek mindig hatnak) esetleg használhatnád is. E célból javaslom, hogy vidd a képernyő bal alsó részén lévő számozott négyzetek valamelyike fölé a kurzort, és kattints egyet a jobb egérgombbal. Ekkor egy menüt kapsz, amely az adott négyzethez/számbillentyűhöz hozzárendelhető potikat és aktív skilleket mutatja. Válassz ki egyet, és láss csodát, annak az ikonja fog virtuálisan materializálódni a négyzetben. Ezt a többi négyzettel is tedd meg (amíg el nem fogynak a skillek), és ha legközelebb harcba bocsátkozol egy csúf szörnnyel, próbáld alkalmazni az így használhatóvá tett képességeket is. Jó esélyed van rá, hogy segíteni fognak.

Elég szájbarágós? :D

Uh, koszi szepen!  :respect: En megtettem ezt ugy, hogy ott kozepen valasztottam ki, ahogy latjatok is, es csodalkoztam, hogy ugy nem sok mindent csinal. Akkor be fogom rakosgatni az 1-8 slotokba is oket.

#553 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 09:19

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 9:07

Uh, koszi szepen!  :respect: En megtettem ezt ugy, hogy ott kozepen valasztottam ki, ahogy latjatok is, es csodalkoztam, hogy ugy nem sok mindent csinal. Akkor be fogom rakosgatni az 1-8 slotokba is oket.

YW
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#554 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 09:54

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 10:07

:think:  Mármint mi nem csinál sokmindent? Amúgy tudsz angolul, legalább egy picit? Vagy van szótárad?

Szerk: ja már beugrott, angliában élsz akkor szvsz tudsz angolul :D de akkor meg nem értem miért nem tudod értelmezni a skillfát. Le van írva minden skillhez hogy mit csinál. Ami szimpatikus, arra tegyél és használd.

Szerkesztette: Valdy 2007. 07. 13. 09:56 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#555 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 10:10

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 10:54

Vagy van szótárad?

de gonosz... :]  :Đ

#556 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 12:32

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 9:54

:think:  Mármint mi nem csinál sokmindent? Amúgy tudsz angolul, legalább egy picit? Vagy van szótárad?

Szerk: ja már beugrott, angliában élsz akkor szvsz tudsz angolul :D de akkor meg nem értem miért nem tudod értelmezni a skillfát. Le van írva minden skillhez hogy mit csinál. Ami szimpatikus, arra tegyél és használd.

Of koz egy picit tudok angolul  :D , de nem szoktam egy rpg-ben sem olvasgatni, csak megyek es gyakok. Igy tortenhetett, hogy a Sacred-et is 6-7-szer vegignyomtam, de a vege fele a szarvat foldon ficankolo halnak neztem..  ;)

#557 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 12:36

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 9:54

Le van írva minden skillhez hogy mit csinál. Ami szimpatikus, arra tegyél és használd.

Ez meg is tortent. Elolvastam, hogy melyik skill mit csinal, es amelyik szimpi volt, arra tettem. A gond ott kezdodik, hogy azt hittem, hogy ezeket automatikusan hasznalja is, es nem nekem kell ide meg oda huznom oket a HUD-on, hogy hasznalja oket. Azt hittem, hogy ott alul az a sor valami specko health meg energy potiknak van fenntartva, amolyan Dio modra.  :)

#558 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 13. 13:04

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 13:36

Ez meg is tortent. Elolvastam, hogy melyik skill mit csinal, es amelyik szimpi volt, arra tettem. A gond ott kezdodik, hogy azt hittem, hogy ezeket automatikusan hasznalja is, es nem nekem kell ide meg oda huznom oket a HUD-on, hogy hasznalja oket. Azt hittem, hogy ott alul az a sor valami specko health meg energy potiknak van fenntartva, amolyan Dio modra.  :)

:omg: mert sacred-ben automatikusan használja? :)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#559 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 13:32

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 13:36

Ha jól emlékszem oda van írva melyik skill passive. A passive skill azt jelenti, hogy mindig használatban van, nem kell vele külön foglalkozni. A többit viszont neked kell aktiválni, és nem tartanak örökké. Ez nem csak itt van így hanem gyanítom minden játékban amikben skillek vannak.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#560 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 22:36

Berakosgattam a skilleket is, es meg egy picit csiszoltam igy szintlepes elott az lvl11-es Assassin-omon:

Kép

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.