Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 16:52
Tovabbmentem, itt az lvl10-es Warrior / Rogue-m:

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Atszerveztem, ahogy tanacsoltatok, csak a pajzsot tartottam meg, mert anelkul nagyon konnyen feltorik a vedelmemet, dual wielding ide, dual wielding oda.
Figyeltem, mikor jössz már végre rá, hogy nem használsz semmi skillt, aurát amit fejlesztessz, ugyanis az alaptámadás gombbal tolod még mindg, nemcsoda ha nyögvenyelős az assád

a statok mellet pakold az onslaughtot és a passzívjait, meg ha már ott jársz a battle standard és passzívjára tégy és ne feletsd el használni, a battle rage 1 pont, a dualos skillek kimaxolva jók, amíg nincs megfelelő fölös pontod és nemtudod nagyjából az összest kimaxolni szinte egyszerre, inkább nyomasd a pajzs-fegyó kombinációt, csak a strengre-dex.re rakj 60-40% ban. A spelleket válaszd ki úgy-hogy jobb klikkel rámászol az alap támadás ikonjára és kiválasztod amit kell, pl. onslaught a jobb klikkre meg battle standard az 1-2 re a potikat, a többire a fontossági sorrendnek megfelelő spellek,aurák kerüljenek és használd is őket, ja swapba W gomb meg amit akarsz, a rugóbol az ewenom ág kell neked a lassítás miatt, különösen a mandrake...
Asassin Titan Calc hoppá, kimaradt a legfelső dualos passzív, azt is maxolni illik
Szerkesztette: Romoto 2007. 07. 12. 18:49 -kor
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP