HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#561 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 13. 22:37

Kiraly, jol sikerult a kep.  :omg: Na meg egyszer:

Kép

#562 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 22:49

Azokat a skilleket, amiket középre beraktál, már nem kell beraknod az 1,2 slotokba. A két középső a két egérgomb, azaz hogyha a bal egérgombot nyomod akkor a bal slotban lévő skillt nyomja, ha a jobb gombot, akkor a jobb oldali slotban lévő skillt nyomja el.

#563 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 10:57

Talaltam Delphi-ben egy jo helyet, ahol azt mondta a pap, ha jol ertettem, hogy a skill tree-n pontokat tudok visszanyerni. Ki is probaltam, es jol ertettem, tenyleg. A kepemen a gombbel jelzett pap-nal lehet ezt megtenni. Ennek megfeleloen ki is probaltam, most mar, hogy picit felhomalyosodtam, visszavontam a felesleges skill-ekrol pontokat, es az onslaught skill-t felturboztam lvl6-osra:

Kép

Szerintetek ez igy jol van most? Vagy melyik masikra lenne erdemes rakni? Most elvileg +37%-ot ad az onslaught igy a damage-emhez, ami amugy sem kicsi a dual wielding meg az eros (kek item) blade miatt. Kezdek belejonni, amennyire nem tetszett a Titan Quest a Sacred utan, most, hogy tobbet nyomtam, annyira tetszik.  :up:  :respect:

#564 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 10:58

Oooops.  :omg:  :D Sorry. A vagolapon mas game-nek a shotija maradt, elfelejtettem ctrl-c-vel az uj karim shotijat rarakni. Na meg egyszer:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#565 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 12:41

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 10:58

Oooops.  :omg:  :D Sorry. A vagolapon mas game-nek a shotija maradt, elfelejtettem ctrl-c-vel az uj karim shotijat rarakni. Na meg egyszer:

Kép

Bakker, nemjó  :omg: , mondtam, hogy a slotokba 1.,2. kerüljenek a potik (health, energy), a 3. ba a battle standard (minnél több-annál jobb és a passzívja is kell) amit ha nagyobb tömeget írtassz vagy bosst akkor aktiválj, a balclikk onslaught (alap maxolva), a jobb clikk war wind  (6 pnt egyenlőre), aminek a passzívját hanyagold, ebből kiderül mire kell tenned, a warfare ből kell még a waepon training passzívra (minnél több-annál jobb) és a battle rage (1 pont) ra tenned...a rugból csak az ewenom ágat nyomasd és abból is a mandrake legyen később kimaxolva, a többi ewenomos passzívot csak a végefelé maxold addig elég egy pont mindre... a titan calcot linkeltem feljebb, kb az lenne a végére a builded...és ahogy a kommentjeidből kiderült, úgy fikáztad a tq-t a sacred ellenében, hogy fingod sem volt a játékról  :p .... ellenben ha kicsit jobban beletanulsz, a végén a sacredről ua lessz a véleményed, mint a többi tq-snak aki tolta a sacredet is, hogy jó volt, szép volt , de kutyagumi a TQ hoz képest  :Đ  

Szerkesztette: Romoto 2007. 07. 14. 12:49 -kor

Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#566 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 13:06

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 12:41

ellenben ha kicsit jobban beletanulsz, a végén a sacredről ua lessz a véleményed, mint a többi tq-snak aki tolta a sacredet is, hogy jó volt, szép volt , de kutyagumi a TQ hoz képest  :Đ 

Hat azert..  :)
En meg most is a Sacred-et tartom jobbnak, mert egy baromi fontos dolgot elfelejtett az Iron Lore. Meghozza azt, hogy nem tette folytonossa a jatekot (mint amilyen a Sacred), es igy ha a vegere ersz, nem folytathatod a kariddal tovabb, de meg csak nem is exportalhatod, hogy uj missiont inditva azzal folytathasd. Ez az en szememben akkora ervagas, hogy nalam mar emiatt bukott a TQ, es marad a Sacred az Isten!  :Đ  :p
Apropo... a nemsokara kijovo Legend: Hand of God-ot `Titan Quest killer`-kent emlegetik, es a Sacred 2 is nagyon ott lesz a szeren. Tehat azert van eleg nagy ellenfel.

#567 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 14:06

Nah, megcsinaltam mindent, amit kertetek, most mar ugy, ahogy kinez valahogy a Warrior-Rogue-Assassin-om. Mar lvl13-as:

Kép

#568 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 14:44

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 14:06

En meg most is a Sacred-et tartom jobbnak, mert egy baromi fontos dolgot elfelejtett az Iron Lore. Meghozza azt, hogy nem tette folytonossa a jatekot (mint amilyen a Sacred), es igy ha a vegere ersz, nem folytathatod a kariddal tovabb, de meg csak nem is exportalhatod, hogy uj missiont inditva azzal folytathasd. Ez az en szememben akkora ervagas, hogy nalam mar emiatt bukott a TQ, es marad a Sacred az Isten!  :Đ  :p
Apropo... a nemsokara kijovo Legend: Hand of God-ot `Titan Quest killer`-kent emlegetik, es a Sacred 2 is nagyon ott lesz a szeren. Tehat azert van eleg nagy ellenfel.

:omg:  :eek: Ezt a sületlenséget honnan vetted? Eleve esélyed se lenne lvl1-es karival epicen vagy legendaryn. Épp ezért lehet és kell is továbbvinni epicre a normalon létrehozott karid. Aztán ha epicen és végigvitted mehetsz ugyanazzal a karival legendaryra.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#569 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 15:52

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 14:44

:omg:  :eek: Ezt a sületlenséget honnan vetted? Eleve esélyed se lenne lvl1-es karival epicen vagy legendaryn. Épp ezért lehet és kell is továbbvinni epicre a normalon létrehozott karid. Aztán ha epicen és végigvitted mehetsz ugyanazzal a karival legendaryra.

Na, ez mar egy fokkal jobban hangzik. Akkor meg egy plusz pont a Titan Quest-nek.  :up:

#570 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 15:55

Az Athene Passege avagy Athen eloutjan, osvenyen jarok eppen, valami barlangban jol megszenvedtem par lvl18 meg lvl16 gyikkal. Azokat a targyakat erdemes inkabb hordani, amik jo armor + sok stregth-esek, vagy amik jo armor + meg tobb armor-al birnak?

#571 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 15:57

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 15:55

Az Athene Passege avagy Athen eloutjan, osvenyen jarok eppen, valami barlangban jol megszenvedtem par lvl18 meg lvl16 gyikkal. Azokat a targyakat erdemes inkabb hordani, amik jo armor + sok stregth-esek, vagy amik jo armor + meg tobb armor-al birnak?

Apropo: itt az lvl13 Assassin-om, jo kis strength-el es eros armor-al. A vedekezese is sokkal jobb lenne, ha a kezebe adnam a zold pajzsomat, amelyik iszonyat brutal parameterekkel is ber pluszban.

Kép

#572 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 15:59

szerk.: dupla

Szerkesztette: bepe_79 2007. 07. 14. 16:02 -kor

#573 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 16:35

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 13:06

Várjuk ki a végét... ;)
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#574 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 17:38

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 15:55

Streng mindenek előtt  :D

#575 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 17:41

Egyebkent tetszik meg, hogyha picit visszamegyek, amerrol jottem, akkor nem termelodnek ujra az NPC-k (ellenek), hanem tiszta terep fogad. Csak ha visszamegyek az elozo rebirth fontain-hez (nem biztos, hogy jol irtam a szokokutat, ha nem, akkor elnezest), vagy visszatoltom a mentest, akkor termelodnek ujja a szornyek. Ez is pozitivum nalam. Mindjart nyomom is most tovabb.

#576 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 19:07

lvl14-es mar a karim:

Kép

#577 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 20:10

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 19:07

lvl14-es mar a karim:

Kép

Bakker a hármas sloton fölösleges az onslaught  :reklamacio: , akkor már tégy be egy war horn-t helyette, ha nincs még battle standardod, a nem időkorlátos aurákat (pl.ewenom), ha tetél ilyesmikre szintén pakold ki de a 0, 9 stb,.helyre és aktiváld persze  :p meg ha megvagy ezekkel mej vissza az első küklopszhoz és teljesítsd a küldit, minden küldit meg kell csinálni, a játékban kapható exp kb 50% a küldikből jön össze, nembeszélve egyébb bónuszokról pl. attribut pont, skill pont, +X% health, resist....szóval minden küldit ki kell pipálni  :) meg jut eszembe rakd fel a TQVault progit és abban rakd el a jobb cuccokat, me igazán felrakhtnád már a kieget is  :Đ  

Szerkesztette: Romoto 2007. 07. 14. 20:19 -kor

#578 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 20:36

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 20:10

Bakker a hármas sloton fölösleges az onslaught  :reklamacio: , akkor már tégy be egy war horn-t helyette, ha nincs még battle standardod, a nem időkorlátos aurákat (pl.ewenom), ha tetél ilyesmikre szintén pakold ki de a 0, 9 stb,.helyre és aktiváld persze  :p meg ha megvagy ezekkel mej vissza az első küklopszhoz és teljesítsd a küldit, minden küldit meg kell csinálni, a játékban kapható exp kb 50% a küldikből jön össze, nembeszélve egyébb bónuszokról pl. attribut pont, skill pont, +X% health, resist....szóval minden küldit ki kell pipálni  :) meg jut eszembe rakd fel a TQVault progit és abban rakd el a jobb cuccokat, me igazán felrakhtnád már a kieget is  :Đ 

Gondolom meg lehet csinalni anelkul is, hogy kihagyom azt a kuklopszot. A fene fog vissza teleportalni meg ott keresgetni orakon at, hogy hol hagytam ott.  :omg: A fene ott egye meg a kuklit is, meg az XP-t is, ha igy is tovabb tudok menni. A kieget meg meg nem vettem meg, az alap TQ-nak is igen borsos ara volt, es ahhoz kepest eleg gaz, hogy a legujabb patch-el is neha tizenakarhanyra esik az FPS a 30-40-rol.

#579 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 15. 21:43

Itt az lvl15 Warrior-Rogue-Assassin-om:

Kép

Onslaught es War Wind kimaxolva, mindketto lvl8-as, es a Strength-em 220-as.  :cool:
Sok ellen eseteben a warwind sokat segit, de ha sok ellen meg fire/cold `csapda` is van, akkor bizony meg igy is innom kell a health potikat.

#580 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 15. 23:01

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 15., vasárnap - 21:43

Itt az lvl15 Warrior-Rogue-Assassin-om:

Kép

Onslaught es War Wind kimaxolva, mindketto lvl8-as, es a Strength-em 220-as.  :cool:
Sok ellen eseteben a warwind sokat segit, de ha sok ellen meg fire/cold `csapda` is van, akkor bizony meg igy is innom kell a health potikat.

Keress egy nagy fizikai dmg -t adó buzogányt, és azzal meg a kék blade cuccal hentelj, később meg két dragon mace kell a dualosnak (betrayer nevűt keress majd az árúsoknál, ha ott jársz 3 act legenden azokkal achilles attack speedes és + dmg bónuszú relicelve egész jó  kis karid lessz)

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.