Titan Quest hack'n Slash RPG
Elküldve: 2007. 07. 13. 22:49
Azokat a skilleket, amiket középre beraktál, már nem kell beraknod az 1,2 slotokba. A két középső a két egérgomb, azaz hogyha a bal egérgombot nyomod akkor a bal slotban lévő skillt nyomja, ha a jobb gombot, akkor a jobb oldali slotban lévő skillt nyomja el.
Elküldve: 2007. 07. 14. 10:57
Talaltam Delphi-ben egy jo helyet, ahol azt mondta a pap, ha jol ertettem, hogy a skill tree-n pontokat tudok visszanyerni. Ki is probaltam, es jol ertettem, tenyleg. A kepemen a gombbel jelzett pap-nal lehet ezt megtenni. Ennek megfeleloen ki is probaltam, most mar, hogy picit felhomalyosodtam, visszavontam a felesleges skill-ekrol pontokat, es az onslaught skill-t felturboztam lvl6-osra:

Szerintetek ez igy jol van most? Vagy melyik masikra lenne erdemes rakni? Most elvileg +37%-ot ad az onslaught igy a damage-emhez, ami amugy sem kicsi a dual wielding meg az eros (kek item) blade miatt. Kezdek belejonni, amennyire nem tetszett a Titan Quest a Sacred utan, most, hogy tobbet nyomtam, annyira tetszik.

Szerintetek ez igy jol van most? Vagy melyik masikra lenne erdemes rakni? Most elvileg +37%-ot ad az onslaught igy a damage-emhez, ami amugy sem kicsi a dual wielding meg az eros (kek item) blade miatt. Kezdek belejonni, amennyire nem tetszett a Titan Quest a Sacred utan, most, hogy tobbet nyomtam, annyira tetszik.
Elküldve: 2007. 07. 14. 10:58
Oooops.
Sorry. A vagolapon mas game-nek a shotija maradt, elfelejtettem ctrl-c-vel az uj karim shotijat rarakni. Na meg egyszer:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elküldve: 2007. 07. 14. 12:41
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 10:58
Oooops.
Sorry. A vagolapon mas game-nek a shotija maradt, elfelejtettem ctrl-c-vel az uj karim shotijat rarakni. Na meg egyszer:

Bakker, nemjó
Szerkesztette: Romoto 2007. 07. 14. 12:49 -kor
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP
Elküldve: 2007. 07. 14. 13:06
Idézet: Romoto - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 12:41
ellenben ha kicsit jobban beletanulsz, a végén a sacredről ua lessz a véleményed, mint a többi tq-snak aki tolta a sacredet is, hogy jó volt, szép volt , de kutyagumi a TQ hoz képest :Đ
Hat azert..
En meg most is a Sacred-et tartom jobbnak, mert egy baromi fontos dolgot elfelejtett az Iron Lore. Meghozza azt, hogy nem tette folytonossa a jatekot (mint amilyen a Sacred), es igy ha a vegere ersz, nem folytathatod a kariddal tovabb, de meg csak nem is exportalhatod, hogy uj missiont inditva azzal folytathasd. Ez az en szememben akkora ervagas, hogy nalam mar emiatt bukott a TQ, es marad a Sacred az Isten! :Đ
Apropo... a nemsokara kijovo Legend: Hand of God-ot `Titan Quest killer`-kent emlegetik, es a Sacred 2 is nagyon ott lesz a szeren. Tehat azert van eleg nagy ellenfel.
Elküldve: 2007. 07. 14. 14:06
Nah, megcsinaltam mindent, amit kertetek, most mar ugy, ahogy kinez valahogy a Warrior-Rogue-Assassin-om. Mar lvl13-as:

Elküldve: 2007. 07. 14. 14:44
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 14:06
Hat azert..
En meg most is a Sacred-et tartom jobbnak, mert egy baromi fontos dolgot elfelejtett az Iron Lore. Meghozza azt, hogy nem tette folytonossa a jatekot (mint amilyen a Sacred), es igy ha a vegere ersz, nem folytathatod a kariddal tovabb, de meg csak nem is exportalhatod, hogy uj missiont inditva azzal folytathasd. Ez az en szememben akkora ervagas, hogy nalam mar emiatt bukott a TQ, es marad a Sacred az Isten! :Đ
Apropo... a nemsokara kijovo Legend: Hand of God-ot `Titan Quest killer`-kent emlegetik, es a Sacred 2 is nagyon ott lesz a szeren. Tehat azert van eleg nagy ellenfel.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2007. 07. 14. 15:52
Idézet: Valdy - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 14:44
Na, ez mar egy fokkal jobban hangzik. Akkor meg egy plusz pont a Titan Quest-nek.
Elküldve: 2007. 07. 14. 15:55
Az Athene Passege avagy Athen eloutjan, osvenyen jarok eppen, valami barlangban jol megszenvedtem par lvl18 meg lvl16 gyikkal. Azokat a targyakat erdemes inkabb hordani, amik jo armor + sok stregth-esek, vagy amik jo armor + meg tobb armor-al birnak?
Elküldve: 2007. 07. 14. 15:57
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 15:55
Az Athene Passege avagy Athen eloutjan, osvenyen jarok eppen, valami barlangban jol megszenvedtem par lvl18 meg lvl16 gyikkal. Azokat a targyakat erdemes inkabb hordani, amik jo armor + sok stregth-esek, vagy amik jo armor + meg tobb armor-al birnak?
Apropo: itt az lvl13 Assassin-om, jo kis strength-el es eros armor-al. A vedekezese is sokkal jobb lenne, ha a kezebe adnam a zold pajzsomat, amelyik iszonyat brutal parameterekkel is ber pluszban.
Elküldve: 2007. 07. 14. 16:35
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 13:06
Hat azert..
Várjuk ki a végét...
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP
Elküldve: 2007. 07. 14. 17:38
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 15:55
Streng mindenek előtt
Elküldve: 2007. 07. 14. 17:41
Egyebkent tetszik meg, hogyha picit visszamegyek, amerrol jottem, akkor nem termelodnek ujra az NPC-k (ellenek), hanem tiszta terep fogad. Csak ha visszamegyek az elozo rebirth fontain-hez (nem biztos, hogy jol irtam a szokokutat, ha nem, akkor elnezest), vagy visszatoltom a mentest, akkor termelodnek ujja a szornyek. Ez is pozitivum nalam. Mindjart nyomom is most tovabb.
Elküldve: 2007. 07. 14. 20:10
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 19:07
Bakker a hármas sloton fölösleges az onslaught
Szerkesztette: Romoto 2007. 07. 14. 20:19 -kor
Elküldve: 2007. 07. 14. 20:36
Idézet: Romoto - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 20:10
Bakker a hármas sloton fölösleges az onslaught
, akkor már tégy be egy war horn-t helyette, ha nincs még battle standardod, a nem időkorlátos aurákat (pl.ewenom), ha tetél ilyesmikre szintén pakold ki de a 0, 9 stb,.helyre és aktiváld persze
meg ha megvagy ezekkel mej vissza az első küklopszhoz és teljesítsd a küldit, minden küldit meg kell csinálni, a játékban kapható exp kb 50% a küldikből jön össze, nembeszélve egyébb bónuszokról pl. attribut pont, skill pont, +X% health, resist....szóval minden küldit ki kell pipálni
meg jut eszembe rakd fel a TQVault progit és abban rakd el a jobb cuccokat, me igazán felrakhtnád már a kieget is :Đ
Gondolom meg lehet csinalni anelkul is, hogy kihagyom azt a kuklopszot. A fene fog vissza teleportalni meg ott keresgetni orakon at, hogy hol hagytam ott.
Elküldve: 2007. 07. 15. 21:43
Itt az lvl15 Warrior-Rogue-Assassin-om:

Onslaught es War Wind kimaxolva, mindketto lvl8-as, es a Strength-em 220-as.
Sok ellen eseteben a warwind sokat segit, de ha sok ellen meg fire/cold `csapda` is van, akkor bizony meg igy is innom kell a health potikat.

Sok ellen eseteben a warwind sokat segit, de ha sok ellen meg fire/cold `csapda` is van, akkor bizony meg igy is innom kell a health potikat.
Elküldve: 2007. 07. 15. 23:01
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 15., vasárnap - 21:43
Itt az lvl15 Warrior-Rogue-Assassin-om:

Keress egy nagy fizikai dmg -t adó buzogányt, és azzal meg a kék blade cuccal hentelj, később meg két dragon mace kell a dualosnak (betrayer nevűt keress majd az árúsoknál, ha ott jársz 3 act legenden azokkal achilles attack speedes és + dmg bónuszú relicelve egész jó kis karid lessz)

Súgó
A téma zárva.