Elküldve: 2007. 08. 16. 23:38
Nah megvan a 43 as szint amivel kezbe tudtam venni a 2 db 50 HP regenes baltat. erre jon meg 2 gyuru +120% regennel meg a testpancel ad 25% ot meg a csizma is kb 25% ot pluszban. igy lett majdnem 400 as HP regenem

Bar egyenlore nem ezeket a baltakat hasznalom mert az attack speedem joval lassabb mint a 25 regeneket ado baltakkal(azok adtak 40% attack speedet is) es egyenlore a 200 HP regen is eleg masodperceknel. ezzel sem tudnak epicen megolni egyenlore.
Mondjuk ez nem igaz mert az elobb kiprobaltam a mystery in the mountines kuldetesnel akit meg kell olni bosst annak megvartam amig kuld ram egy meteorzaport es sajnalattal kellett tapasztalnom hogy a 8800HPm es a kozel 400 as HP regenem fel masodperc alatt eltunt es meghaltam

de utesekkel nem sikerult levennie HPmat a 400 as regen mellett(bar szerintem a 200 al sem tudta volna). szal majd ezeket a 50 regent ado baltakat akkor fogom hasznalni ha sikerul meg +25% attack speedet osszeszednem mert akkor mar maxon leszek harc kozben az attack speedel azokkal a baltakkal is. Sebzesben pedig teljesen ugyanannyit sebzek(10 DMGvel sebez tobbet az 50 regenes balta. csak az attack speed miatt a DPSem joval kevesebb, ezert kell csak azt feljebbvinnem). Most az artifact ami van rajtam az ugysem ad ugyhogy majd szerintem keresek 45 os szinttol valami olyan artifactot ami megadja az attack speedet ami meg kell. Es utana szinte kesz is a karim. nem is kell sok uj cumo neki. esetleg a jelenlegi gyuruket lecserelem "ring of gai"kra ha kell majd legendaryn egy kis plusz resist, de amig nincs szuksegem tobb resistre addig hasznalom a sok strenget(es ezaltal jokora sebzest is) meg HPt ado gyuruket megrelicelve a +120% os hp regennel.De lehet kellene tobbet ado zold gyurut keresnem mert ez csak +27% strenet ad meg +9% healthot aszem es mintha lett volna korabbrol nagyobbat adom is.de nem vagyok biztos benne.
ui: egyebkent mi pontosan az energy absorb from attack? ez az attack demage convert HP testvere csak energyvel? vagy valamennyivel masabb?
Szerkesztette: SATAN 2007. 08. 16. 23:41 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet