HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2161 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:32

Idézet: tutis - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 18:21

Halihó!

segítséget kérnék. Leszedtem a titan questet, majd később újra felraktam, a mentéseim viszont nem láthatóak. Új karakter létrehozásával indul a játék, pedig a doc&set-ben ott van a mentett könyvtár..

Ugyanazt a sorozatszámot használtad?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2162 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:34

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 17:32

Ugyanazt a sorozatszámot használtad?

nem biztos. Ez lenne a megoldás?
Weboldaltervezést vállalok: http://www.weboldalterv.hu

#2163 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:48

Idézet: tutis - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 17:34

nem biztos. Ez lenne a megoldás?

megoldottam a karakter recovery-vel :respect:

#2164 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 20:54

lvl42 mar az Oracle-m, most mar irto brutalisnak erzem, a foboss-okat is ugy nyomja le par masodperc alatt, hogy ihajj. Mindezt liche king meg ether lord, meg battle marker meg squall nelkul! Igy kellett volna vinnem az ACT IV-et, de sajnos akkor meg nem volt kozel sem ilyen jo a karim es meghaltam egy jo parszor. Most mar 2 pet-ecskem van:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

az egyik picit nagyra nott, o az Ether Lord.  :cool: De o sajnos nem allando, mint a Liche King, hanem ido-limites, igy lehet, hogy le is veszem majd rola a pontokat.

Itt pedig az kari-lap:

Kép

A most kezeben levo seta-palcanal (zold) sajnos nem is nagyon van jobb nekem, igy az osszes tobbit (egy kivetlevel, ahogy lathato) kidobaltam, eladogattam (ugyis megvannak vault-ban). Sajnos megfelelo tudasu kek es lila bot nekem nem esett eddig, amikre ezt erdemes lenne lecserelnem, ugyanis ez valami 210-220 koruli sebzesu, plusz raktam bele relic-et, amivel damage converted to health is van benne, igy tenyleg ultra-brutal a kari mast. Az Archmage `s set meg mindig rajta van, meg meg lesz is egy jo darabig.

#2165 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 21:00

Mégegy segítség kellene: Feltettem az immortalt. Update-el..beimportáltam a simából a szereplőt, ugyanonnan folytatja ahol a másikat abbahagytam, de nem vesz fel semmilyen tárgyat, a tárgyak felé téve a kurzort inaktív marad a felvétel lehetőség..
Ez mitől van? Nemrég kezdtem amúgy a game-et..

#2166 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 21:09

Idézet: tutis - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 21:00

Mégegy segítség kellene: Feltettem az immortalt. Update-el..beimportáltam a simából a szereplőt, ugyanonnan folytatja ahol a másikat abbahagytam, de nem vesz fel semmilyen tárgyat, a tárgyak felé téve a kurzort inaktív marad a felvétel lehetőség..
Ez mitől van? Nemrég kezdtem amúgy a game-et..

Hogyhogy nem veszi fel? Ha az ALT-ot vagy az X-et lenyomva tartod, es kijelolteted veluk a targyakat, es utana viszed ra az egerkurzort es veszed fel, ugysem csinalja meg? Ilyenrol meg sosem hallottam.

#2167 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:04

Rájöttem, hogy a nature masteryt alig használom, úgyhogy levettem az összes pontot onnan, kivéve a recovery-t, és az eruption-t feltoltam max-ra meg a volcanic orbra is adtam párat, így már könnyedén kinyírtam Typhont. Most epicen tolom, elég nehéz a -40% resistanceokkal. Egy kérdésem lenne: Pyromancerrel jobb, ha bottal megyek, mint közelharci fegyverrel?

#2168 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 04:22

Idézet: InGmalin - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 21:04

Rájöttem, hogy a nature masteryt alig használom, úgyhogy levettem az összes pontot onnan, kivéve a recovery-t, és az eruption-t feltoltam max-ra meg a volcanic orbra is adtam párat, így már könnyedén kinyírtam Typhont. Most epicen tolom, elég nehéz a -40% resistanceokkal. Egy kérdésem lenne: Pyromancerrel jobb, ha bottal megyek, mint közelharci fegyverrel?

Na ez jó kérdés! Én is annak idején mentem juggernauttal, és közelharcos karakternek fejlesztettem, de volt, aki ugyanilyen karit inkább mágus szerűnek alakított ki... de amúgy épp ez a szép ebben a játékban, kinek a pap, kinek a paplan! :D  :up:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2169 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 04. 10:50

Hát igen, én eddig közelharci fegyverekkel mentem, és jópárszor adódtak nehézségeim(összesen 105x haltam meg), főleg az Act III-ban jártam rosszul, hála a Draconianoknak és a Dzsungelpókoknak.(nem tudom az angol nevét, magyarítás van fenn).

#2170 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 17:45

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 2., szombat - 0:44

Hozzáadódik a shardhoz de ugye csak 10%ba, ha mindenáron shardozni akarsz akkor inkább egy ilyen fejszét tegyél fel neki:
Kép
Plusz még damage to daemonos/undeades charmot gyűrűre v másra az is növeli a spellek sebzését is, total damageként müxik szal elég brutál (persze csak az adott etnikumra). Ja meg 250-300as cast speed alapkövetelmény.

sajnos nincs meg az adott fejsze. elküldened nekem ha neked megvan? ityam kukuc freemail.hura.
nem ugy mintha perpill szuksegem lenne ra. epicem nem reg kezdtem az act3 at. aranyosan plusz8 all skillem van plusz a stormra meg egy pluszba tehat azon +9 mindenre :D
igy leszedegettem egy csomo pontot hogy ne pazaroljam oket, es egesz jol feltapoltam a karit.
230%körrul van a cast speedem de nem lattam sokkal gyorsabbnak a 300%ot sem szal inkabb az all skillre gyurtam es nem a meggyorsabb varazslasra.
egyenlore x4 moddal jol megy az apritas nagyon. igy most mondjuk nem az onager baltat hasznalom es csak 30 a mana regenem masodpercenkent es igy azert kell iszogatni a lotyiket, de mondjuk eleg sokaig tudok varazsolni a 2300 manambol.szal azert nem kell annyira veszesen iszogatni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2171 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 19:20

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 17:45

sajnos nincs meg az adott fejsze. elküldened nekem ha neked megvan? ityam kukuc freemail.hura.

Ment a fejsze, tettem mellé egy bonusz itemet is, hogy ne kelljen annyit iszogatni.  ;)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2172 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 19:40

két ilyen fejszével egyszer összehoztam kb 1800 health regent. igaz minden más statja jó szar lett. :Đ
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2173 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 20:11

lvl43 lett az Oracle-m, a legnagyobb bevitt sebzese 17571-es, tehat kb. megvan a 20K, ami barmire, barmikor halalos lehet. + van mar Death Ward-om is, igy ha a health szint barmikor 15% ala esik, akkor automatikusan hozzaas + health-t, hogy ne haljak meg. Igy elkerulheto a tobb halal es az XP vesztes ezutan, es a fo-boss-oknal is jol johet. Kezd nagyon utos lenni a karim, ugy megy at mindenen, mint kes a vajon. Most fogok lassan a Minotaurus kastely bejaratahoz erni.

Jah! Es nekem Epic fokozaton nincs Hydra az Athen elotti nagy mocsarban, ezek szerint csak Legendary fokozaton van Hydra.

Sajnos az imagenerd lehalt, amire a kepeket szoktam feltolteni a karimrol, ugyhogy most probalom mashova:

Kép

#2174 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 20:18

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 20:11

lvl43 lett az Oracle-m, a legnagyobb bevitt sebzese 17571-es, tehat kb. megvan a 20K, ami barmire, barmikor halalos lehet. + van mar Death Ward-om is, igy ha a health szint barmikor 15% ala esik, akkor automatikusan hozzaas + health-t, hogy ne haljak meg. Igy elkerulheto a tobb halal es az XP vesztes ezutan, es a fo-boss-oknal is jol johet. Kezd nagyon utos lenni a karim, ugy megy at mindenen, mint kes a vajon. Most fogok lassan a Minotaurus kastely bejaratahoz erni.

Jah! Es nekem Epic fokozaton nincs Hydra az Athen elotti nagy mocsarban, ezek szerint csak Legendary fokozaton van Hydra.

Death ward egy fake szar. 1. recharge-a van, szóval míg nem töltődik újra addig cseszheted. 2. Ha már 15% -alá esik az életed, akkor ott túl sokat nem ér az a párszáz HP amit ad.
1-2 pontot megér (pláne ha cuccok adnak sok + skillpontot), de arra bízni a kari életét, hülyeség. Kimaxolni meg skillponotk elpazarlása szerintem.

Igen, Hydra csak Legenden van.

Szerkesztette: acu 2008. 02. 04. 20:19 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2175 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 20:26

Idézet: acu - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 20:40

két ilyen fejszével egyszer összehoztam kb 1800 health regent. igaz minden más statja jó szar lett. :Đ

koszonom.
nekem is volt egy karim amivel csinaltam ilyen beteges health regent. regenes emberke
ezzel en egesz jol tudtam darabolni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2176 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 20:38

A 17ezer max sebzés meg nagyon jól hangzik, csak épp azt valszeg a leggyengébb, legcsóribb kis ellenfélnek sebezted be, szóval ne is álmodj hogy egy bossnak ennyit sebzel :D

Nekem 80ezer volt a max sebzés mégsem röpködtek a bossok :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2177 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 20:44

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 20:38

A 17ezer max sebzés meg nagyon jól hangzik, csak épp azt valszeg a leggyengébb, legcsóribb kis ellenfélnek sebezted be, szóval ne is álmodj hogy egy bossnak ennyit sebzel :D

Nekem 80ezer volt a max sebzés mégsem röpködtek a bossok :D

Nem is irtam, hogy egy boss-nak majd besebzek 17K-t, hanem hogy barmelyik ellenfelnek, barmikor halalos lehet, ha epp kifogja az ilyen nagy sebzesemet.

#2178 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 20:47

Idézet: acu - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 20:18

Death ward egy fake szar. 1. recharge-a van, szóval míg nem töltődik újra addig cseszheted. 2. Ha már 15% -alá esik az életed, akkor ott túl sokat nem ér az a párszáz HP amit ad.
1-2 pontot megér (pláne ha cuccok adnak sok + skillpontot), de arra bízni a kari életét, hülyeség. Kimaxolni meg skillponotk elpazarlása szerintem.

Igen, Hydra csak Legenden van.

Nem is a Death Ward-ra fogom bizni a karim eletet, hanem magamra es a health potikra, de veszhelyzetben nagyon is jol johet az a par szaz + health pont. Raadasul kimaxolva mar tobb mint fel K-t ad hozza a health-hez, tehat egyaltalan nem olyan fake szar az.

#2179 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 20:48

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 20:44

Nem is irtam, hogy egy boss-nak majd besebzek 17K-t, hanem hogy barmelyik ellenfelnek, barmikor halalos lehet, ha epp kifogja az ilyen nagy sebzesemet.

Épp azt írom, hogy nem bármelyik ellenfélnek :D A legcsóribbnak esetleg, a többinek csak töredékét.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2180 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 21:00

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 20:44

Nem akarlak kiábrándítani, de az a 17k greatest dmg nem hitből származik (1300as averagevel bajos lenne), hanem az artifactod grant skillje nyomta oda valamikor, azt meg ugye nem te szabályzod h mikor süljön el. Defilerbe érdemes bekapcsolni a show all dmg-t az sokmindent elárul.

ACU jól mondja Death Ward-ra 1 pont kell csak, viszont elkezdhetnéd nyomatni a Sorm Wispet az nagyon kell (aljára néhány teteje maxos), meg 1-1 pont spirit wardra (undeadek letudva).
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.