HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL szolgáltatóváltás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL szolgáltatóváltás kiesésmentesen Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:01

öö. elolvasgattam a dolgokat. hát nem tudom ezek után érdemes-e sorba állnom egy olyan igazolásér amit nem is fogok megkapni.... én is t-online-rol váltanék externetre.  ugy vagyok vele hogy talán ha holnap bemegyek gyorsabb az átfutási idő....  de nagyon elkeserítő az amit irtatok hogy nem adnak papiruszt. na mind1 holnap bemegyek ha nem adnak (de akkor is megszüntetem a t-online netet szolg. váltással) papirt beugrom externethez és megmondom nekik hogy t-online nem ad papirt. remélem nálam is eltekintenek atto la fecnitől és haladhatok tovább.
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#22 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 07:25

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 21:01

beugrom externethez és megmondom nekik hogy t-online nem ad papirt. remélem nálam is eltekintenek atto la fecnitől és haladhatok tovább.

Ha be tudsz ugrani az externethez, akkor be is viheted a T-nek befizetett csekkeket is.
Saját érdekükben csak elfogadják.(nekem pl. teljesen eltekintettek tőle- fizess ki te is 1 évet előre  :cool: )
Ha már ott vagy azt is kérdezd meg, mikor kell telefonálni hogy felvegyék a telefont. :)

#23 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:40

na bementem tpontba. egy fél órát vártam arra hogy azt mondja az a kis f*sz hogy  nem lehet lemondani csak a netről le kell töltenem egy papírt amit kitöltve el kell faxoljak nekik. mert a t-pontba csak uj előfizut lehet kötni.... bazzeg.  na jó gyorsan dobjon meg vki annak a nyomtatványnak a linkjével
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

#24 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 14:03

Na akkor egy kis help, aki esetleg mostanság akar szolgáltatót váltani kiesés nélkül.  T-pontba ne menjen senki. a netről töltse le ezt a  lemondó nyilatkozat  majd ezt el kell faxolni t-online nak (a fax szám rajta van a nyilatkozaton)  8 nap a felmondási idő. de sztem amikor ez megvan lehet csinálni a másik szolgátatóval a szerződést.... és akkor tényleg időben meg lesz minden :)

#25 Felhasználó inaktív   SumQuiSum 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 16:11

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 15:03

Na akkor egy kis help, aki esetleg mostanság akar szolgáltatót váltani kiesés nélkül.  T-pontba ne menjen senki. a netről töltse le ezt a  lemondó nyilatkozat  majd ezt el kell faxolni t-online nak (a fax szám rajta van a nyilatkozaton)  8 nap a felmondási idő. de sztem amikor ez megvan lehet csinálni a másik szolgátatóval a szerződést.... és akkor tényleg időben meg lesz minden :)

Most először látom-hallom, hogy ennek ez a módja...
Viszont az nekem nem tetszik ebben a papírban, hogy nincs benne sehol, hogy szolgáltatóváltok.

szerk: az én tépontomban meg (BP, Árkád) simán le lehetett mondani, csak nem én, hanem ők fakszolták át... Mondom, kollektívan kibaszottul hülyére vagyunk véve... :(((((

SQS

Szerkesztette: SumQuiSum 2005. 10. 05. 16:15 -kor

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet, és attól szar, hogy meg is történik.

#26 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 16:26

Idézet: SumQuiSum - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 17:11

Most először látom-hallom, hogy ennek ez a módja...
Viszont az nekem nem tetszik ebben a papírban, hogy nincs benne sehol, hogy szolgáltatóváltok.

szerk: az én tépontomban meg (BP, Árkád) simán le lehetett mondani, csak nem én, hanem ők fakszolták át... Mondom, kollektívan kibaszottul hülyére vagyunk véve... :(((((

SQS

hát ez is jellemzi a t-online-t^.^  házon belül is eltér a dolog. én szolnokon voltam a t-pontba szoval ott a srác azt mondta hogy csak ezzel a nyomtatvánnyal fogadják el vagy postán vagy faxon.... nem is kell bennelennie. azt a másik szolgáltató akihez mész az majd intézi. nekem legalább is ahogy bementem externethez amit kitöltöttem szerződést ott ki lehet jelölni hogy szolg váltás szoval ők megcsinálnak mindent. nekik az a lényeg hogy ne legyen már szerződés másik szolg.-al lefénymásolta a csaj a lemondo papiromat és kész ^^

#27 Felhasználó inaktív   SumQuiSum 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 13:59

Második fejezet:

Ugye a múltkorjában voltam a tében, elfakszolták a szolgáltatóváltásos lemondási igényemet a központnak, majd mikor mondták a tyúknak onnan, hogy nincs ilyen, azonnal utánafaxoltattam a stornot, hogy nehogy kikössék.
Ma a postával érkezett a havi rendes számla tőlük _PLUSZ_ egy sajnálkozó formalevél, hogy milyen kár, hogy le akarom mondani az előfizetésemet, de tudomásul vették és a mai (keltezési) határidővel érvényesítette. Ez a levél okt. 4-én kelt, a számla 7-én. Az accountot nem tudom, hogy megy-e még, de maga a vonal él és virul...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet, és attól szar, hogy meg is történik.

#28 Felhasználó inaktív   snpetit 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 17. 10:25

Sziasztok!

A T-Online -tól menekülnék a data-hoz. MA felhívtam a datát ahol azt mondták kb. egy hét kiesés lesz a kiesésmentes váltásnál is??!?!?!? Most akkor hogyisvanez kérem?

#29 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 08:55

Nah kérem: Lezajlott a váltás, a T-online ról váltottam Externetre. Bevittem a lemondó nyilatkozatot egy T-pont-ba, az újat meg megkötöttem a neten. Rá pár órára felhívott egy manus a T-onlinetól és érdeklődött miért is mondom le a másikat. Elmagyaráztam neki, nem tudott vele vitatkozni :) ...

Aztán egyik nap nem engedett be a T-s netem, rápróbáltam az Externettel és már ment is.. Tehát ennyi. Igazolást a tartozásaimról nem is kértem...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#30 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 08:53

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 9:55

Rá pár órára felhívott egy manus a T-onlinetól és érdeklődött miért is mondom le a másikat. Elmagyaráztam neki, nem tudott vele vitatkozni :) ...

Engem nem marasztaltak. :)

Gondolom örültek hogy megszabadulnak tőlem.  :D

#31 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 09:48

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 7:53

Engem nem marasztaltak. :)

Gondolom örültek hogy megszabadulnak tőlem.  :D

Hali!

Engem is próbáltak marasztalni, de nagyon nem tudtak meggyőzni! :down:

Aki isp szeretne váltani, ajánlom az iw szolg.vált. akcióját jan. 31-ig:
IW szolg. váltás akció

Az anyós 1m Tré-online csomagját (9900 /hó), most viszem át IW-hez 512 csomagra bruttó 6000/hó díjért.
Neki elég a kisebb csomag is.
De meg lehet nézni a többi csomagárakat is. Az IW gondolt a régi ügyfelkre is! :respect:

GYuri

#32 Felhasználó inaktív   kys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 19:02

Sziasztok!

Én is szolgáltatót váltottam, 2Mb csomag, t-online-ról interware-re - a váltásra ma került sor. Viszont nagyon aggaszt, hogy úgy tűnik, megváltoztatták / visszavették a profilomat 1Mb-re. (t-com adslteszt oldalon ellenőrizve) Természetesen jeleztem a szolgáltatónak

Kérdésem hozzátok: hogyan tapasztaltátok, mennyire általános, hogy ilyenkor belenyulnak a profilba, ill. milyen oka lehet? (eddig a 2Mb tökéletesen működött)
Esetleg áldozata lettem volna annak, hogy a t-com hátrányos megkülönböztetésben részesiti a többi isp-t? Mennyi esélyem van rá, hogy viszaállitják a profilomat?

Előre is köszönöm a válaszokat.

#33 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 22:11

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 8:48

Hali!

Engem is próbáltak marasztalni, de nagyon nem tudtak meggyőzni! :down:

Aki isp szeretne váltani, ajánlom az iw szolg.vált. akcióját jan. 31-ig:
IW szolg. váltás akció

Az anyós 1m Tré-online csomagját (9900 /hó), most viszem át IW-hez 512 csomagra bruttó 6000/hó díjért.
Neki elég a kisebb csomag is.
De meg lehet nézni a többi csomagárakat is. Az IW gondolt a régi ügyfelkre is! :respect:

GYuri

Kiegészítés:

Egy valamit ne felejts el, ha IW-hez mész! 1 év a hűségnyilatkozat. namost, ha az egy év letelte előtti 30 napon nem jelzed, hogy nem kívánod meghosszabbítani a szerződést, akkkor automatikusan újabb egy évvel meghosszabbodik! A lényeg csak annyi, hogy jövő ilyenkor figyelni kell, megint szét kell nézni, hol a legolcsóbb a net, és ha találsz olcsóbbat váltasz, ha nem, akkor meg maradsz az IW-nél...

#34 Felhasználó inaktív   mecha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 08:18

Ez az akció csak jan 31-ig tart?
Lenn egy ismerősöm akinek pont megfelelő lenne, de ha csak jan. végéig tart akkor felejtős :eek:

#35 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 10:06

Idézet: mecha - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 7:18

Ez az akció csak jan 31-ig tart?
Lenn egy ismerősöm akinek pont megfelelő lenne, de ha csak jan. végéig tart akkor felejtős :eek:

Weblap szerint igen. Figyelni kell, hogy febr.1-től lesz-e még.

GYuri

#36 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 10:56

Idézet: kys - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 20:02

Kérdésem hozzátok: hogyan tapasztaltátok, mennyire általános, hogy ilyenkor belenyulnak a profilba, ill. milyen oka lehet? (eddig a 2Mb tökéletesen működött)
Esetleg áldozata lettem volna annak, hogy a t-com hátrányos megkülönböztetésben részesiti a többi isp-t? Mennyi esélyem van rá, hogy viszaállitják a profilomat?

Nekem semmit nem változott a sebesség, amikot t-től E-hez mentem.
Az upload is maradt 192 helyett ugyanúgy 186.
Azóta is változatlan. Valamit jól elnézhettek nálad.

#37 Felhasználó inaktív   kys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 13:40

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 10:56

Nekem semmit nem változott a sebesség, amikot t-től E-hez mentem.
Az upload is maradt 192 helyett ugyanúgy 186.
Azóta is változatlan. Valamit jól elnézhettek nálad.

Végül tegnap megoldódott: többszöri hibabejelentés után kiderült, h. valahogyan rosszul ment át a megrendelés interware és t-com között: t-com azt hitte, nekem csak 1M kell.
Lényeg: tegnap este helyreállitották a sebességet :)

#38 Felhasználó inaktív   Szanya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 20:55

Manapság éppen melyik szolgáltatót érdemes választani?
Most 1M T- onlineom van 9700 FT/hó. Hasonlót vagy 512- t szeretnék egy megbízható :confused: :think: szolgáltatónál.
"Cyborgból nem lesz gépsonka." - Szanya csak egy van! -
www.vitorlasoktatas.hu

#39 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 11:24

Idézet: Szanya - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 19:55

Manapság éppen melyik szolgáltatót érdemes választani?
Most 1M T- onlineom van 9700 FT/hó. Hasonlót vagy 512- t szeretnék egy megbízható :confused: :think: szolgáltatónál.

Hali!

Az anyósnak is sikerült megszabadulni a Tré-online-től és átmenni szünetmentesen az IW-hez 1M csomagról 512 csomagra váltva.
Tegnap este már élt az új belépes.
Gratula a T-com-nak is!

Üdv.: Gyuri

#40 Felhasználó inaktív   Szanya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 13:40

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 12:24

Hali!

Az anyósnak is sikerült megszabadulni a Tré-online-től és átmenni szünetmentesen az IW-hez 1M csomagról 512 csomagra váltva.
Tegnap este már élt az új belépes.
Gratula a T-com-nak is!

Üdv.: Gyuri

Ez az IW az interver? Megnézem, hogy nálunk elérhető- e.
"Cyborgból nem lesz gépsonka." - Szanya csak egy van! -
www.vitorlasoktatas.hu

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.