Idézet: Balazs4 - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 11:41
Par eszrevetel:
-Hasznalj Positioned Sketch, kesobbi modositasoknal elonyos!
-A hosszu elen levo lekerekitest mert splittel csinaltad? Probald meg inkabb a Variable radius Filletet.
-Sketch elkeszitesenel figyelj ode mihez kenyszerezed a geometriadat.
Peldaul a Groove Sketch Parent/Childerjent megnezed latod, hogy fugg a Pad.1 es Pad.2-tol Split.1 es a Pocket.1-tol is. Mert van erre szukseg? Kiakartam venni a Split.1 es maris gubanc volt. Vegyel fel inkabb egy koordinatarendszert referenci egyenesekkel sikokkal es azokat hasznald a geometria kenyszerezesnel. Nem mindig celszeru, hogy az epito elemek kozvetlenul egymasba kapcsolodnak. Ha az egyiket torlod magaval rantja a tobbit is… Ez egy fontos tema erdemes ra odafigyelni!!!
-A Groove.1-el levagsz a tetejebol es a vegebol egy darabot. A tetejenek a levagasat az ivet beletehetned a Pocket.1 be. A vegen levo levagst pedig a Pad.1-be habar ahhoz az xy planra kellett volna elkeszitened az elso vazlatot.
Probald meg jobban strukturalni a modellt. A bordakat vagy a belso sin reszt kulon Bodykba pakolni.
-Keszisd el az alaptestet es lekerekitesekkel probald kialakitani a veget. Probalj meg a sorrendel varialni. Probald ki az egyes funkcioikat, lehetosegeket...
Jo lenne az eredetirol egy foto, hogy latnank mit akarunk elkesziteni.
Jo munkat hozza!
B.
Na erre mondtam én, hogy szakemberhez kell fordulni a problémával.

Súgó
A téma zárva.