Idézet: 3DFan - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 13:27
Füredi Krisztián az illető nem Füresi.
jaja elírtam a nevét, Füredi.
Egyébként azt vettem észre, hogy ha valami gebasz van az analízissel, vagy a legelején kapok errort, vagy a legvégén, és sokszor ez 10-12 óra. Most először a 27.nél vagyok
Más: készítettem egy esettanulmány-szerűséget egy végeselem tutorialba érintették a témát, és gondoltam én is kipróbálom, csak jóval több mintavétellel, és majd rögzítem az eredméynt Excelbe.
Szóval: ki szerettem volna deríteni, hogy mi az a SZÜKSÉGES, ÉS ELÉGSÉGES hálóméret, ami már a kívánt max. feszültésg pontosságot adja. Arra számítottam, hogy ahoyg csökkentem a hálóméretet, egyre jobban tartani fognak a kapott eredmények egy bizonyos érték felé (a valóságos(!) max. feszültség), mivel egyre pontosabb értéket kapok a csökkenő hálóméret miatt. De nem ez történt! Készítettem egy fejére állított L-"betűt", az alját lefixáltam, a tetejére pedig ráraktam egy függőleges erőt, és ezzel a testtel kísérleteztem, és azt vettem észre, hogy minél jobban csökkentem a hálóméretet, egyre jobban szinte a végtelenbe tart az eredmény az excel diagramba. Ide http://petitarhely.u...hogyisvanez.rar feltöltöttem az eredet tutorialból kiszedett kísérlet angol szövegét, az én partomat, az analysis fájlomat, és az eredményeket, illetve a diakgramokat tartalmazó Excel fájlt. Szerintetek mitől lehet ez az ellentmondásos következtetés?
Szerkesztette: bopeti 2008. 01. 22. 14:46 -kor

Súgó
A téma zárva.