HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k III. Értékeld a témát: -----

#831 Felhasználó inaktív   kazal 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 04. 22:28

Idézet: jazzkifli - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 18:56

Az.
Az Acer alapban milyen garit is vállal a termékeire?

ISO szerint gyűjtögetheted a hibákat. Szerencsés vagy, ha a középső 1/9-be esik egy igazi pixel hiba, mert abból 1 db is feljogosít a cserére.

#832 Felhasználó inaktív   kazal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 22:30

Idézet: ave - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 22:18

Hát nem olyan régen!
Egy hónapja vagy talán másfél!

Esetleg nem tudnál segíteni hogy hogy kellene beállítani a dolgot?

Ha nem megy sehogy majd csinálok róla egy képet és berakom ide!

Az én menümben van egy "auto adjustment". Amíg ezt nem nyomtam meg, addig én is kétségbe voltam esve. De nem állítom, hogy a Te problémád is ennyire egyszerű.

#833 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 05. 00:37

Idézet: lorenzo - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 21:30

Én is látom a pixeleket a tft-n. Nekem otthon crt-m van a munkahelyen meg tft. A legnagyobb különbség nekem pont a a pixelek látványa meg a más színek. Amikor legelőször megláttam a tft-t akkor pont ez "pixelesedés" tűnt fel. De már hozzászoktam és nem zavar, ezért most már otthonra is tft-m lesz. :)

Írtam én valahol olyat, hogy nem látni a pixeleket?  :rolleyes:

#834 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 00:38

Idézet: ave - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 22:18

Hát nem olyan régen!
Egy hónapja vagy talán másfél!

Esetleg nem tudnál segíteni hogy hogy kellene beállítani a dolgot?

Ha nem megy sehogy majd csinálok róla egy képet és berakom ide!

ClearType ki!  ;)

#835 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 07:16

Racecam:

szted megérné a 193p+ 43e ft pluszt a 173p+-hoz képest? Tulajdonképp miben gyengébb a 17-es?

Szerkesztette: joshua7 2005. 10. 05. 07:39 -kor

Semper Fi

#836 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:00

Idézet: joshua7 - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 8:16

Racecam:

szted megérné a 193p+ 43e ft pluszt a 173p+-hoz képest? Tulajdonképp miben gyengébb a 17-es?

Azt hiszem ez az, amire én nem tudok válaszolni. Hiszen azt nem tudhatom, hogy neked megérné-e. Ehhez tisztában kellene lennem az anyagi helyzeteddel is.  :D
Nem is megyek tovább ezen a vonalon, inkább leírom, hogy én - természetesen a saját lehetőségeimmel, elvárásaim miatt - a 19"-ost venném meg, ha ezek közül kellene választanom. (De leginkább egy 21"-ost vennék (214T), egy hozzá való vassal!!  :D )

#837 Felhasználó inaktív   kazal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:40

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 13:35

Nincs azzal semmi gond, filmre még a 25ms-os monitorok is tökéletesen megfeleltek. (A 193P-n is nagyon jó volt filmet nézni.  ;) )

Kicsit visszaolvastam, és ez nagyon érdekel. Ha jól olvastam, a 193P-ben ugyanaz a panel, mint a 930MP-ben, amivel most ismerkedek. A kérdés:
Én bizony DVD filmeknél azt tapasztalom, hogy amikor egy arc kicsit gyorsabban mozdul, akkor elhomályosodik. Lehetséges, hogy az én szemem túl érzékeny? Vagy létezik olyan, hogy ugyanabból a panelből van lustább, és fürgébb is, attól függően, hogy hol/mikor/ki stb. készítette, illetve hogy szerdán vagy péntek délután készült?
Egyébként ettől még nézhető, mert megszokható a jelenség, csak egy kicsit mégis más feeling.
Előre is köszi!

Szerkesztette: kazal 2005. 10. 05. 08:44 -kor

#838 Felhasználó inaktív   Mr.Prise 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:50

Idézet: Mr.Prise - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 14:49

6-os revízió. Vonatkozik erre a garancia?

Beszéltem a céggel ahonnan vettem a monitort.
Azt mondták, hogy nincs definiálva a monitor "hangereje" és hogy a központi szervízben tudják megállapítani, hogy tényleg hibás-e vagy sem. Ha kérem akkor küldenek futárt és elviszi oda a monitort, de ha nem találnak semmit a szervízben akkor 2500FT (gondolom 2x ennyi, oda-vissza), egyébként ingyenes.
Ma megpróbálom felhívni a szervízt, hogy mire számíthatok? Potyára nem akarom utaztatni...

#839 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 09:52

Idézet: kazal - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 9:40

Kicsit visszaolvastam, és ez nagyon érdekel. Ha jól olvastam, a 193P-ben ugyanaz a panel, mint a 930MP-ben, amivel most ismerkedek. A kérdés:
Én bizony DVD filmeknél azt tapasztalom, hogy amikor egy arc kicsit gyorsabban mozdul, akkor elhomályosodik. Lehetséges, hogy az én szemem túl érzékeny? Vagy létezik olyan, hogy ugyanabból a panelből van lustább, és fürgébb is, attól függően, hogy hol/mikor/ki stb. készítette, illetve hogy szerdán vagy péntek délután készült?
Egyébként ettől még nézhető, mert megszokható a jelenség, csak egy kicsit mégis más feeling.
Előre is köszi!

Nem a szerdai és pénteki között nincs különbség, de hétfőit semmiféleképpen ne vegyél, és lehetőleg kerüld a csütörtökit is.  :D
De komolyra fordítva a 193P-ben levő panel 20ms-os volt, ez ugyanannak a panelnek egy másik revíziója, hogy ne legyen olyan könnyű az élet. :rolleyes:

#840 Felhasználó inaktív   kazal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 10:33

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 10:52

Nem a szerdai és pénteki között nincs különbség, de hétfőit semmiféleképpen ne vegyél, és lehetőleg kerüld a csütörtökit is.  :D
De komolyra fordítva a 193P-ben levő panel 20ms-os volt, ez ugyanannak a panelnek egy másik revíziója, hogy ne legyen olyan könnyű az élet.   :rolleyes:

És ezek szerint a revízió váltásoknak nem a fejlődés a célja??
És ez az 5ms plusz ennyit jelenthet?

#841 Felhasználó inaktív   ave 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 11:19

Szeretnék megkérni mindenkit akinek van a birtokában acer 1913s monitor hogy ha módjában áll akkor küldjön róla képet (persze menet közben) vagy mozgó anyagot vagy esetleg netes linket tesztől vagy valami egyébbről!

Ui.: Sajna a 913N-ről nem tudok képet küldeni mert mikor megvan a kép a képen rendesen látszik moinden a moncsin élőben viszont nem! Nem tudom hogy lehet ez! Próbálgattam állígatni de nagyon furcsa dolgok jöttek elő! Ilyen moncsit tuti nem szertnék de ez az Acer érdekelne 35-ért!

Úgyhogy kérlek segítsetek!!!

#842 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 11:23

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 10:52

De komolyra fordítva a 193P-ben levő panel 20ms-os volt, ez ugyanannak a panelnek egy másik revíziója, hogy ne legyen olyan könnyű az élet.   :rolleyes:

A 193P+ akkor már S-PVA 8ms igaz?
Gondolom akkor ennek sokkal jobb a képe, mint egy 913N-nek, ami meg TN paneles.
A válaszidő meg nagyjából azonos, tehát elvileg játszani is tökéletes a 193P+.
Csakhát ugye 40k-val drágább..

Amúgy a soprini technotrade dealer 2 napon belül tudna hozni... szal nekiálltam kombinálni, de azért 150k-t csakígy kicsengetni egy monitorra...

#843 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 11:26

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 12:23

Amúgy a soprini technotrade dealer 2 napon belül tudna hozni... szal nekiálltam kombinálni, de azért 150k-t csakígy kicsengetni egy monitorra...

Igaz.

A többihez nem tudok hozzászólni.  :D

#844 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 11:39

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 12:23

Igaz... Es az is, hogy a gyartasat befejezik... Vagy lemaradtam valamirol? Regen jartam itt...  :omg:

#845 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 11:50

Na mégeegyszer:
Szeretnék pár véleményt a samsung 930BF-ről, érdemes megvenni, nem érdemes, ha nem akkor mit érdemes kb ugyanennyiért?!

Köszönöm
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#846 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 12:21

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 12:50

Na mégeegyszer:
Szeretnék pár véleményt a samsung 930BF-ről, érdemes megvenni, nem érdemes, ha nem akkor mit érdemes kb ugyanennyiért?!

Nem szívesen teszem - lehet, hogy nem túl etikus - de most kivételesen: Link!  ;)

#847 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 12:29

Lenne nekem is 1 gyors kérdésem, SEX-re kellene valami monitor, 80k-s összeghatárig, elsősorban játszana rajta az illető, net/videózás másodlagos szempont csak, ja igen, és a 17" kategória van megcélozva.
Elsőre én a Samsung 713N-es modellt javasoltam neki, ha jól sejtem ez TN paneles, bár erről jószerével semmi infót nem sikerült találom, Samsung honlap. :down: :mad:
A sulinet elsődleges szempont neki, szóval valami olyan alternatíva kell amit még hónap végéig nagy valószínűséggel beszerezhető. Valamint ilyen felhasználási körben számít-e illetve mennyire számít a DVI/analóg kimenet?
User Error, replace user and press any key to continue...

#848 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 12:44

Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 13:29

Lenne nekem is 1 gyors kérdésem, SEX-re kellene valami monitor, 80k-s összeghatárig, elsősorban játszana rajta az illető, net/videózás másodlagos szempont csak, ja igen, és a 17" kategória van megcélozva.
Elsőre én a Samsung 713N-es modellt javasoltam neki, ha jól sejtem ez TN paneles, bár erről jószerével semmi infót nem sikerült találom, Samsung honlap. :down: :mad:
A sulinet elsődleges szempont neki, szóval valami olyan alternatíva kell amit még hónap végéig nagy valószínűséggel beszerezhető. Valamint ilyen felhasználási körben számít-e illetve mennyire számít a DVI/analóg kimenet?

Samsung 730BF Kb. 85K sulinet, DVI, Mikland.
Számít a DVI.
Ha sok, jó lesz a 713N is.

#849 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 12:54

Közeleg a Karácsony, ezért úgy gondoltam összeállítok egy kis segítséget a monitorvásárláshoz. Ha minden jól megy, holnap reggeltől olvasható a szokott helyen a www.tftpanel.hu Link! weboldalon!

#850 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 12:54

Racecam: tudod már nagyjából, mikor kerül hozzátok tesztre egy VP930b? Végülis szomszédoknál már kapható, elvileg a hazai forgalmazóhoz is nemsoká el kellene hogy kerüljön :think:

Szerkesztette: freeone 2005. 10. 05. 12:55 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.