Idézet: -=M@X[treme
=-,2005. okt. 9., vasárnap - 9:39] Ha 2x nem is, de valóban erősebb kártya kell neki mint a sima crt-nek.
(ergo azonos vga-val teljesítmény csőkkenés várható a crt-hez képest)
Ezt énis így tudom, aztán a tévedés jogát fentartom

Mivel TFT-t natív felbontásban illik használni, ezért 1280×1024be illik játszani is. Na most _ált_ crtn 1024be játszanak az emebrek, vagy 1280×960ba. Ha idáig is 1280ba játszott, akkor mindegy, de ha idáig 1024be játszott, 1280ban értelemszerűen lasabb lesz a gém; ilyenkor hogy tartsa a szokásos sebességet, erősebb vga kell.
Lipton: Használtam már 2db 19"es tft-t (FS, Samsung) és ...6 db 17"es tft-t (Hyundai, 3LG, 2Samsung). Azért mondtam hogy a 19esen már látható (17esen is, de azt közelről kell nézni, és figyelni kell; míg 19esen "zavart" engem, tény hibákat kerestem elsősorban benne, de jóval észrevehetőbb, és aki crtről szopkik át, azok figyelik egy darabig).
Racecam: Thx a dvis cikket (nagyjából elboldogulok a némettel is). Képponttávot írtam szerintem, nem pixel méretet, ha mégis azt írtam volna, sry. Csak mindkét esetben védted a dsubot és a nagyobb pixel szüneteket, és akkor csak az ellenkező oldalt írtad le; nem úgy mint ebben a későbbi hszedben.
Így már korrekt. Ahogy írtad, az jött le, hogy szerinted észrevehetetlen a nagyobb pixel köz, és hogy dettó a dsub/dvi. De akkor tisztáztuk.
Steveke: ha láttál valaha 640×512es felbontást; játsz abban. Ami még elmegy tftn az a 800×600. Csakis játékban, mert desktopon szívgörcsöt kapsz, így csak sírót

.
//Ha még lengyel segítség kell, ThEvil-nek üzizzetek.
Szerkesztette: MC Pite 2005. 10. 09. 11:43 -kor