HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k III. Értékeld a témát: -----

#1381 Felhasználó inaktív   Yesico 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 21. 14:02

Nem akarom a Miklandod védeni v ilyesmi,de...előfordulhat,hogy azt a 3 v mennyi 193p+ moncsit,amit láttál,hogy átvettek a boltban,már régebben elörendelték v lefoglalózták v mittomén..De sztem előfordulhat ilyesmi is..nem biztos,hogy át akartak téged b*ni...

#1382 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 21. 15:24

Idézet: Yesico - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 15:02

Nem akarom a Miklandod védeni v ilyesmi,de...előfordulhat,hogy azt a 3 v mennyi 193p+ moncsit,amit láttál,hogy átvettek a boltban,már régebben elörendelték v lefoglalózták v mittomén..De sztem előfordulhat ilyesmi is..nem biztos,hogy át akartak téged b*ni...

Én ilyet nem is irtam, hogy át akartak b*szni :)

#1383 Felhasználó inaktív   wazzu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 15:36

Gyerekek, sürgős segítségre van szükségem hozzáértőtől: hogyan lehet megkülönböztetni a 173P és a 173P+ közötti eltérést? Kiirás,vagy gyári szám? A plusszosra rá van írva valahol,hogy plus, vagy +???

Nagyon fontos,mert 173P+ -ost vettem (számla szerint is!) de 1. FEHÉR, nemtudom plusszos van-e fehérben,gyártási ideje 2005 junius,és nincs ráirva se + ,se plus!!!!!!!!!

HELP

:(((

#1384 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 16:01

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 12:16

Aztán miklandban rokonon át egyből volt, megrendeléstől számított 3-4 munkanapon belül. De ha odatelefonáltam anoním, akkor nekem azt mondták, hogy volt nekik, de már nincs. Aztán 10 percre rá rokon hív, hogy mehetek érte. És ott az orrom előtt még vagy 3-an vettek át ugyanilyen 193P+t.

Jó lenne nekem is egy ilyen rokon, mert már szorít az idő sulinetben v@zze. :D
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1385 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 17:30

Idézet: Vulpes - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 8:15

Blash: Szép!

Csak nagyon sajnos nem az en szobamban keszult ;D

#1386 Felhasználó inaktív   FLO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 10:47

Idézet: FLO - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 1:22

Sziasztok! FSC P19-2 monitoromon MA eszrevettem 1 pixelhibat es vagy 6subpixelhibat a fekete szin alatt. Ilyenkor mit tudok csinalni? Kb 10napja vettem meg a tft-t! Visszavigyem? Mert álítólag erre a típusra a gyartó egy hónapig 1ixelhiba utáni cserét igert. Szerintetek? Miklandban nem tudtak valaszolni erre a kerdesemre. De itt valaki emlitette az altalam elmondattakat. köcce, by

NA please valaki help me!

#1387 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 10:54

Idézet: Charles - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 17:20

Sziasztok!

Elég régen néztem a topciba... Most lenne egy TFT-hez is köthető kérdésem...

Van egy 17" Tft monitor, amit munkám során használok. Van rajta analóg és DVI csatlakozó is.
Viszont DVI kábelt nem adtak hozzá.

Adott továbbá egy márkás gép, melyen alaplapi VGA van, analóg. Intel GMA900.
Sajnos a gép csak korlátozottan bővíthető, mert bár a chipset PCI-e, mégis 1 db PCI csatlakozó van csak az alaplapon...

Viszont az adott tft és az analóg alaplapi vga elég szar képet ad együtt sajna. A betűk körül néha lilás-zöldes és nem elég az élessége sem, szerintem.

Ezért 2 megoldást találtam:
- Veszek egy jó minőségű PCI vga-t, analógot. Az analóg kép szép is lehet, úgy láttam és tapasztaltam másnál (otthon DVI-ről megy), ha elég jó a vga-kártya
- Veszek egy szintén jó minőségű DVI-s PCI-os vga-t... Sajnos ilyet csak egyet tudok jelenleg: Ati 9250-et, 14k bruttó.

A második megoldás az ár miatt se túl jó, valamint kéne még egy DVI kábelt is venni, ami szintén 1-2 ezres...

Tehát az első tekintetében kérdésem:

Pl. Egy PCI-os Radeon 7000 analóg kimenete szebb lesz-e és mennyivel mint az alaplapi vga-é?
Vagy milyen más PCI-os analóg kártyát javasoltok? G400-am van otthon egy, de anno amikor használnom kellett a saját TFTmhez analógon, 1280-on, nem voltam maradéktalanul elégedett vele...
G450 és felette pedig csak AGP-s kártyákat láttam.

Sajna egyéb kártyák (pl. Nvidia quadro PCI) áruk miatt nem nagyon jöhetnek szóba...

Üdv!

:think:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1388 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 10:56

Idézet: FLO - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 11:47

NA please valaki help me!

Neked már válaszolt Racecam...

"Idézet (FLO @ 2005. okt. 21., péntek - 1:22)
Sziasztok! FSC P19-2 monitoromon MA eszrevettem 1 pixelhibat es vagy 6subpixelhibat a fekete szin alatt. Ilyenkor mit tudok csinalni? Kb 10napja vettem meg a tft-t! Visszavigyem? Mert álítólag erre a típusra a gyartó egy hónapig 1ixelhiba utáni cserét igert. Szerintetek? Miklandban nem tudtak valaszolni erre a kerdesemre. De itt valaki emlitette az altalam elmondattakat. köcce, by 

A hír igaz, vidd vissza!  Link! PH "

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1389 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 19:07

Emberek, van olyan akinek nem fagy a samsung tft-jéhez kapott magictune program?
Mert nekem eddig 5 indításból 5x gép restart lett belőle.
Egyik ismerősöm is most jutott 193P+-hoz pár napja, és neki is ugyanez van.
A gyári CD-n a 3.6-os magictune van, ez minden 5. kattintás után kimerevedik. Vagy pl a kalibrációból ki sem lehet lépni, mert ott a kilépésre fagy oda a kép közepére... ezután semmit nem lehet csinálni a géppel, csak power gombbal lekapcsolni a windowst... ekkor valami "socket notification sink" nevű bigyót lő le, és úgy lép ki az xp...
A neten néztem, egykét helyen van említés 3.7-es MT-ről, de letöltés nuku. Meg van 4.0 MT is, de az meg csak a 20" feletti samsungokhoz jó...

#1390 Felhasználó inaktív   FLO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 19:17

Idézet: Charles - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 11:56

Neked már válaszolt Racecam...

"Idézet (FLO @ 2005. okt. 21., péntek - 1:22)

A hír igaz, vidd vissza!  Link! PH "

Üdv!

Köszi, viszem is vissza!! Valószínű nem vettem észre ezt a válaszát racecamnak.

#1391 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 21:35

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 20:07

Emberek, van olyan akinek nem fagy a samsung tft-jéhez kapott magictune program?
A gyári CD-n a 3.6-os magictune van, ez minden 5. kattintás után kimerevedik. Vagy pl a kalibrációból ki sem lehet lépni, mert ott a kilépésre fagy oda a kép közepére... ezután semmit nem lehet csinálni a géppel, csak power gombbal lekapcsolni a windowst... ekkor valami "socket notification sink" nevű bigyót lő le, és úgy lép ki az xp...
A neten néztem, egykét helyen van említés 3.7-es MT-ről, de letöltés nuku. Meg van 4.0 MT is, de az meg csak a 20" feletti samsungokhoz jó...

Nekem megy. 64 bit alatt meg még nem próbáltam,megnézem...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1392 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 21:38

akkor emiatt hall be néha a gépem mert csodálkoztam hogy idáig nem fagyott most meg elkezdte. akkor lekapom a progit vagy van valami más megoldás?
Alaplap: Asus A8N-E Processzor: AMD Athlon64 3200+ Venice Memória: Kingston 2x512MB Merevlemezek: Samsung 120 GB + 160 GB Videókártya: Gigabyte 6800GS Monitor: Samsung SyncMaster 930BF Ház: CoolerMaster Centurion 5 Egér: Logitech Mx510 Billentyűzet: EzKey Ez-8000

#1393 Felhasználó inaktív   inf3rno 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 10. 23. 03:23

Végre összejött az új gépem :>>>> Köszi, hogy anno segítettetek monitort választani! :up:  :ninja:  :doom:  :respect:

#1394 Felhasználó inaktív   wolfdesign 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 08:00

Idézet: wazzu - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 16:36

Gyerekek, sürgős segítségre van szükségem hozzáértőtől: hogyan lehet megkülönböztetni a 173P és a 173P+ közötti eltérést? Kiirás,vagy gyári szám? A plusszosra rá van írva valahol,hogy plus, vagy +???

Nagyon fontos,mert 173P+ -ost vettem (számla szerint is!) de 1. FEHÉR, nemtudom plusszos van-e fehérben,gyártási ideje 2005 junius,és nincs ráirva se + ,se plus!!!!!!!!!

HELP

:(((

Monitor hátulján a matricán a gyártási idő felett van a típus.

#1395 Felhasználó inaktív   wolfdesign 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 08:05

http://downloadcenter.samsung.com/content/...0395K-00Hun.pdf

A magic tune OPTION fülön legyen pipa az ENABLE TASK TRAY MENU előtt!

#1396 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 10:03

Idézet: wolfdesign - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 9:05

http://downloadcenter.samsung.com/content/...0395K-00Hun.pdf

A magic tune OPTION fülön legyen pipa az ENABLE TASK TRAY MENU előtt!

Ezt most nem értem, nekem semmilyen task tray menüm nincs.
Miért segítene a fagyásokon az, ha mindezt az ikon menüjéből érném el?

#1397 Felhasználó inaktív   cosmoshaft 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 23. 11:24

Sziasztok!

Irtam a 193p+ feketerol egy kielemzest.

https://forum.hwsw.h...showtopic=98628

Tanacsra ide is beteszem mert alitolag itt vannak a guruk akik tudjak a valaszokat is amiket keresek!!

Udv

Cosmoshaft.

#1398 Felhasználó inaktív   KBB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 11:37

Üdv!

Samsung 730BF monitoromon van egy halott pixel. Semilyen háttéren sem világít.
Namost samsungnak van ilyen zero dead pixel garanciája?
Érdemes visszavinni? Tapasztalat?

Szerkesztette: KBB 2005. 10. 23. 11:38 -kor

by kbb

#1399 Felhasználó inaktív   cosmoshaft 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 23. 11:42

Nem mindegyik modelnek pl az enyemnek zero bright pixel garanciaja van. Vagyis 0 kek piros zold feher vilagito pixel garancia es az is csak 14 napig amitol megvettem.

A fekete kiegett pixelekre nem valalnak garanciat csak ha tobb van mint 6-7 darab.

Puszi.
Cosmoshaft

#1400 Felhasználó inaktív   Yesico 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 12:33

Idézet: cosmoshaft - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 12:42

Nem mindegyik modelnek pl az enyemnek zero bright pixel garanciaja van. Vagyis 0 kek piros zold feher vilagito pixel garancia es az is csak 14 napig amitol megvettem.

A fekete kiegett pixelekre nem valalnak garanciat csak ha tobb van mint 6-7 darab.

Puszi.
Cosmoshaft

Hadd kérdezzem már meg,ha nem vagyok indiszkrét,honnan sikerült FEKETE 193p+ -t rendelned ahonnan meg is hozták..??

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.