HWSW Informatikai Kerekasztal: Keymedia hirdetés a fórumban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keymedia hirdetés a fórumban lásd Origo fórum Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:37

Idézet

De nem úgy, hogy közben felrugjátok azt a párbeszédet és közös munkát, egyetértést, ami a motorcsere idején kialakult. Nem úgy, hogy elrondítjátok az egésznek a kinézetét: korlátozzátok a használhatóságát.

Errol szo sincs, teljesen felesleges ezt belemagyarazni. A parbeszedet azok rugjak fel, akik nem kepesek higgadtan velemenyt nyilvanitani, akik nem fogadjak el a masik nezopontjat, meg sem kiserlik megerteni azt es kapasbol fennkolt hangon hirdetik, hogy marpedig ok kiszurtek...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#602 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:39

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 10:29

Akkor kulon fenn kellenne tartani valami modon a forumot...

Krinyo

Eddig kussoltam, de most elkapott az ideg.

Keymedia nem zavar, lesz@rom... De ez az anyagiaskodás már igen.

Jahno, nyunyu, meg még nem tom kicsoda is írta, hogy fizetne a hwsw-ért. Havi 1000 ft-ot írtak. Én is fizetnék érte. Te erre azt írtad nevetséges. Miért is? :think: Ha tele vagy akkor meg ne sírj...

HWSW póló-t már 10.000 ember akart volna, de valahol mindig megbukott a dolog. Veszel 1500 ért teniszpólót + nyomatsz rá feliratot + aztán add el (ha jó minőségű) 4500ért. Én ebből is vennék. Bögréből is, cd tartóból is mindenből. Csak ne csak siránkozzatok, hanem kérjetek, tegyetek valamit.

Nem hőzöngeni kell, meg fikázódni tenni. Ha Jahno olyan okos szkáziban miért nem kéred meg hogy nézzen rá a vasra. Vagy más fórumozót másra megkérni? Miért nem így állsz az emberekhez?

Én nagyon szeretek itt, megértem keymedia-t mindent, csak ezt a negatív hozzáállást nem.

Én bármiben szívesen segítenék ha tudnék....

#603 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:40

Idézet

Te erre azt írtad nevetséges.

En ilyet sosem irtam, olvass vissza, osszekavarsz valakivel. Egyebekent becsulendo, hogy ilyen sokan kinyilvanitjak, hogy anyagi aldozatot is hoznanak, de felek keves lenne az olyan felhasznalo, aki ezt elesben valoban be is tartana. Persze ez a sajat velemenyem. Pl. mivel fizetnel? Paypallal? Es nem biztos, hogy hozna annyi bevetelt, mint egy ilyen (vagy masmilyen, lenyegtelen) hirdetes... mindez IMHO persze.

Krinyo

#604 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:45

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:40

En ilyet sosem irtam, olvass vissza, osszekavarsz valakivel. Egyebekent becsulendo, hogy ilyen sokan kinyilvanitjak, hogy anyagi aldozatot is hoznanak, de felek keves lenne az olyan felhasznalo, aki ezt elesben valoban be is tartana. Persze ez a sajat velemenyem. Pl. mivel fizetnel? Paypallal? Es nem biztos, hogy hozna annyi bevetelt, mint egy ilyen (vagy masmilyen, lenyegtelen) hirdetes... mindez IMHO persze.

Krinyo

Idézet

ne rohogtesd ki magad.

Eno írta. Bocsánat!  :respect:

Én hoznék is. Utalással, online bankkártyás fizetéssel, semmiképp sem sms-sel mert abból fele a szolgáltatóé. A bolhát például lehetne emeltdíjas smsel csinálni. Tudod mekkora pénzmozgás van ott... Szerintem nagy.

Mind1, én bármiben tudok segítenék. És szerintem még sokan. Van aki a szerverhez is értene tuti...

#605 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:46

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:37

A parbeszedet azok rugjak fel, akik nem kepesek higgadtan velemenyt nyilvanitani, akik nem fogadjak el a masik nezopontjat, meg sem kiserlik megerteni azt es kapasbol fennkolt hangon hirdetik, hogy marpedig ok kiszurtek...

Krinyo

Vagy netán azok, akik erre hivatkozva kérdés nélkül bevezetnek minden sz@rt?

Tyúkra, tojásra hivatkozol, pedig többször figyelmeztettünk már: magadnak választod ki, kire hallgatsz, ki alapján döntesz. Dönthetsz úgy, hogy mindenki le van ejtve, és csak a saját ötleteid bevezetése után, utólag szólsz. De akkor ne kend másra a közös akarat felrúgását.

... és még mindig nincs késő valamiféle párbeszédet ujrakezdeni.
Elköltöztem :-)

#606 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:47

csak ne tegyék fizetőssé a hwsw-t...mert akkor csomo ember elfog menni mert elvei miatt nem fog fizetni érte....az hogy én is fizetnék 1 dolog, de rendkivül mérges lennék ha csomó ember eltünne aki meg nem fizetne... :rolleyes:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#607 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:54

Idézet

sak ne tegyék fizetőssé a hwsw-t...

Errol szo sem volt, soha. Eddig csak olyan konszenzusban beszeltunk errol, hogy pl. ha hirdetesek kerulnenek a forumra, legyen fizetos felulet adott dijert, ahol nincsenek... legalabbis azt hiszem errol volt szo. :)

Krinyo

#608 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:56

Idézet

Vagy netán azok, akik erre hivatkozva kérdés nélkül bevezetnek minden sz@rt?

Rive, szerinted a forum uzemeltetoje nem hozhat egy olyan dontest a forumozok megkerdezese nelkul, hogy kiprobal valamit a forumon? Ez azert kicsit nonszensz nem? Ezzel A TESZTTEL kapcsolatban nyitottam egy temat, megelozendo a sok felhaborodott fikat... teljesen eredmenytelenul.

Krinyo

#609 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:14

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:56

Rive, szerinted a forum uzemeltetoje nem hozhat egy olyan dontest a forumozok megkerdezese nelkul, hogy kiprobal valamit a forumon?

Hozhat. De akkor ne sírjon, ha fikázzák.

#610 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:19

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:56

Rive, szerinted a forum uzemeltetoje nem hozhat egy olyan dontest a forumozok megkerdezese nelkul, hogy kiprobal valamit a forumon? Ez azert kicsit nonszensz nem? Ezzel A TESZTTEL kapcsolatban nyitottam egy temat, megelozendo a sok felhaborodott fikat... teljesen eredmenytelenul.

Krinyo

Ha nem Te nyitottad volna, már ment volna a levesbe részemről ez a topic, mert érdemi, értelmes és konstruktív hozzászólás nem sok született, zömében csak ment a fika.

#611 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:29

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:19

Ha nem Te nyitottad volna, már ment volna a levesbe részemről ez a topic, mert érdemi, értelmes és konstruktív hozzászólás nem sok született, zömében csak ment a fika.

Talán ehelyett inkább egy olyan topikot kellett volna nyitni, hogy: a fórumnak ki kell termelnie az admin és a rendszergarázda fizetését, a vas bővítését meg némi hasznot. Mit vállalnátok be? Milyen ötleteitek vannak?

Nem pedig egy olyat, amiből az jön le: ha eleget fizet, marad.

#612 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:38

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:40

Es nem biztos, hogy hozna annyi bevetelt, mint egy ilyen (vagy masmilyen, lenyegtelen) hirdetes... mindez IMHO persze.

Krinyo

Számoljunk csak! Egy póló, ha olyan értékben adjátok el mint Buga Laci felvetette, valószínűleg kelleni fog a legrosszabb esetben is 200 embernek, és az még csak az elborultabbak száma. Az 600.000 ft brutto bevétel, igaz egyszeri, de bögrékkel stb. ismételhető, és későbbi folyamatos lassú eladás is prognosztizálható az egyszeri roham után.

A keymedia hirdetések mennyit is fognak fizetni havonta, tekintve hogy teljesen fals hirdetéseket tartalmaz? Ugyanis még ha slot-ra pcmcia bővítőkártyák reklámját dobná fel, nyerőgépek helyett, valószínűleg hozna is pénzt, mert arra ez a célközönség klikkelne szemrebbenés nélkül -targoncára, nyerőgépre nem fog.

Szerintem egyértelmű a válasz: a reklámajándék, amellyel még javítani is lehet az oldal látogatottságát( a pólón webcím, stb.), és nem ütközik a hwsw szellemével, jobb választás mint egy olyan keymedia(hangsúlyozom, egy olyan keymedia), amely az itt használt szavakhoz az olvasók számára érdektelen hirdetéseket társít.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#613 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:41

Idézet: Rive - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:29

Talán ehelyett inkább egy olyan topikot kellett volna nyitni, hogy: a fórumnak ki kell termelnie az admin és a rendszergarázda fizetését, a vas bővítését meg némi hasznot. Mit vállalnátok be? Milyen ötleteitek vannak?

Nem pedig egy olyat, amiből az jön le: ha eleget fizet, marad.

Talán ebben a topicban kellett volna normálisan, érveket és ötleteket felsorakoztatva megbeszélni a kérdést. Engem a keymediás linkek zavarnak a legkevésbé. Jobban zavarnak a hangulatkeltő, uszító, mindent jobban tudó, übermensch megmondóemberek, akik túlnyomó többsége bort iszik és vizet prédikál, mert ha a fórum, vagy a hwsw bt. az ő kezükben lenne, az anyagi haszonért ugyanúgy ráuszítaná a keymediát a fórumra. Csak mert ők is pénzből élnek, mint mindenki, úgyhogy nem is hibáztatnám őket érte, ha nem beszélnének rosszindulatú fika sületlenságeket.

Itt egyesek fölvetették, hogy fizetnének inkább a fórum használatáért, csak reklámmentes legyen. Fordítsuk meg és egyszerűsítsük le: Fizzessenek azért, hogy Krinyo kiszedje a keymediát a fórumról és havidíjat azért, hogy ne tegye vissza sem azt, sem más reklámot. Hoppá... :rolleyes:
Könnyű a más f@szával verni a csalánt...

#614 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:45

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:41

Itt egyesek fölvetették, hogy fizetnének inkább a fórum használatáért, csak reklámmentes legyen. Fordítsuk meg és egyszerűsítsük le: Fizzessenek azért, hogy Krinyo kiszedje a keymediát a fórumról és havidíjat azért, hogy ne tegye vissza sem azt, sem más reklámot. Hoppá... :rolleyes:
Könnyű a más f@szával verni a csalánt...

Azért a kettő nem ugyanaz. Úgy lehetne megfordítani, hogy aki fizet x összeget, mert pénztárcája megengedi, nézhesse reklámmentesen a fórumot, és a hsz-eiben ne legyen keymedia. Aki nem fizet, annak marad ugyanígy. Így mindenki fizet, és mindenki úgy, ahogyan megteheti.

Nem azt mondom, hogy jó lenne így, de a helyes ferdítés talán ez. Magam részéről én pólóhívő vagyok. Vagy banner. Vagy ami tetszik.

Szerk: helyesírás.

Szerkesztette: freeone 2005. 09. 13. 12:46 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#615 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:46

Idézet

A keymedia hirdetések mennyit is fognak fizetni havonta, tekintve hogy teljesen fals hirdetéseket tartalmaz? Ugyanis még ha slot-ra pcmcia bővítőkártyák reklámját dobná fel, nyerőgépek helyett, valószínűleg hozna is pénzt, mert arra ez a célközönség klikkelne szemrebbenés nélkül -targoncára, nyerőgépre nem fog.

Ezt a temat is attargyaltuk mar tobbszor, teljesen egyetertunk abban, hogy ezekkel a hirdetesekkel halott a dolog. Felesleges ezen lovagolni...

Krinyo

#616 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:46

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:41

...Könnyű a más f@szával verni a csalánt...

Hülyeségeket írogatni is könnyű... A 'megmondóembereid' igen nagyrésze minden további nélkül elfogadja, hogy a fórumnak bevételre van szüksége. A keymedia és a dolog bejelentésének, kommunikálásának módja az, ami itt a legtöbb embert zavarja. Ha gondolod, olvass vissza.

#617 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:50

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:46

Ezt a temat is attargyaltuk mar tobbszor, teljesen egyetertunk abban, hogy ezekkel a hirdetesekkel halott a dolog. Felesleges ezen lovagolni...

Krinyo

Mást meg a keymediától ugyan nem kapsz, szóval...

... akkor talán ideje lenne bezárni ezt a topikot, eltakarítani a keymediát oda, ahova való, és nyitni egy másikat, ahol leírod a bevétel szükségességének indokait (motor, személyzet, stb), és kéred az ötleteket, határokat: szükség esetén írod a technikai korlátokat. 

#618 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:54

Idézet: freeone - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:45

Azért a kettő nem ugyanaz. Úgy lehetne megfordítani, hogy aki fizet x összeget, mert pénztárcája megengedi, nézhesse reklámmentesen a fórumot, és a hsz-eiben ne legyen keymedia. Aki nem fizet, annak marad ugyanígy. Így mindenki fizet, és mindenki úgy, ahogyan megteheti.

Nem azt mondom, hogy jó lenne így, de a helyes ferdítés talán ez. Magam részéről én pólóhívő vagyok. Vagy banner. Vagy ami tetszik.

Szerk: helyesírás.

Ahhmm, akkor a kereskedelmi tv-knek is kéne olyat csinálni, hogy aki fizet, annak nem adnak reklámot? Vagy egy újság jelenjen meg kétféleképpen, 50 ft-ért reklámokkal, 250-ért reklámok nélkül? Ne vicceljünk azért... A céges mailszervereket (most még) kivéve orrba-szájba kapod a reklámot mindenhonnan, otthon, utcán, buszon, villamoson, moziban, színházban, még a wc-n sz@rás közben is, erre egy zöld színű szavacska kétszer aláhúzva zavar? :omg: Vicc.

#619 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:57

Idézet: freeone - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:38

Számoljunk csak! Egy póló, ha olyan értékben adjátok el mint Buga Laci felvetette, valószínűleg kelleni fog a legrosszabb esetben is 200 embernek, és az még csak az elborultabbak száma. Az 600.000 ft brutto bevétel, igaz egyszeri, de bögrékkel stb. ismételhető, és későbbi folyamatos lassú eladás is prognosztizálható az egyszeri roham után.
....

:up:  :up:

Erre valaki illetékes? :D Nekem kell ilyen póló, bögre, minden!

#620 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:58

Idézet: Rive - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:46

Hülyeségeket írogatni is könnyű... A 'megmondóembereid' igen nagyrésze minden további nélkül elfogadja, hogy a fórumnak bevételre van szüksége. A keymedia és a dolog bejelentésének, kommunikálásának módja az, ami itt a legtöbb embert zavarja. Ha gondolod, olvass vissza.

Valóban könnyű, a példád igazolja. Majd megkérjük EG-t, hogy dísztáviratban közölje minden fórumozóval külön-külön, hogy változtatni szeretne valamit és hogy hozzájárul-e a T. Fórumozó ehhez. Mert ha nem, akkor bocs, de ha mégis lehetne, léccilécci... :nevet2:

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.