HWSW Informatikai Kerekasztal: Keymedia hirdetés a fórumban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keymedia hirdetés a fórumban lásd Origo fórum Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 08. 22:33

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 23:15

:mad:

A szavazást nem a fórum üzemeltetői írták ki. Krinyo csak kiemelte a szavazást. :)

[Szerk.]
Illetve hogy ő volt-e, azt nem tudom, csak gyanítom, bocsánat. :omg:

Szerkesztette: KovacsUr 2005. 09. 08. 22:34 -kor

#422 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 22:42

Gondolom, azért lett kiemelve, mert az üzemeltetők is kíváncsiak valamelyest a véleményünkre. Egyébiránt nekik lehetőségük lett volna kiegészíteni a szavazati lehetőségeket a pontosabb "kép" kialakítása végett. Azonban úgy érzem, hogy a nem tetszés fokozatraival nem véletlenül nem találkozunk a lehetőségek között, az "Itt hagyom  a fórumot" azért benne maradt. Érdekes.. :D
Ha valami kiemelésre kerül, akkor ott moderáció is kiegészíthet ha szükséges, illetve a valamilyen szintem "felelős" is a szavazással kapcsolatosan, bárki indította azt.

Ui: Azt fel sem merem tételezni, hogy "cenzúrázva" lettek a lehetőségek. A "Nem örülök" neki"-re szavaztam volna. Az üzemeltetőknek bevétel, én meg szeretek idejárni, csak a szavazási lehetőségek furcsák számomra.

Szerkesztette: Macska 2005. 09. 08. 23:04 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#423 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 23:29

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 23:42

Ui: Azt fel sem merem tételezni, hogy "cenzúrázva" lettek a lehetőségek. A "Nem örülök" neki"-re szavaztam volna. Az üzemeltetőknek bevétel, én meg szeretek idejárni, csak a szavazási lehetőségek furcsák számomra.

És még sapka sincs rajtuk... Tessék már visszaolvasni. KovacsUr felvetette, 3V0 létrehozta. A moderatúrának köze nem volt hozzá, és nem is nyúltak a szavazáshoz. Amúgy meg a nem örülök neki, nem tetszik, zavar elég átfedős lenne, ráadásul tök feleslegesen. Így legalább tudni lehet, milyen arányban szűrik/szűrnék az emberek (az meg a kutyát nem érdekli, hogy te éppen szűröd-e :p).

#424 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 23:54

Egy szavazásnál minimum "igen" vagy "nem" lehetőség.
Ha kiteszi a főoldalra, akkor egy kis köze azért van hozzá, már megbocsáss a moderatúrának is.
Ezen felelet lehetőségekkel pedig reális képet kapni nem igazán lehet, akkor minek kitenni. :think:

#425 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 23:55

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 0:54

Ha kiteszi a főoldalra, akkor egy kis köze azért van hozzá, már megbocsáss a moderatúrának is.
Ezen felelet lehetőségekkel pedig reális képet kapni nem igazán lehet, akkor minek kitenni. :think:

Szerintem nem is tudod mit akarsz mondani, csak írod, írod, írod, hogy írhass.  :rolleyes:

#426 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 00:05

Azt akarom mondani, hogy az esetleges nem tetszés nyílvánitás bármely formája nincs ott. Ilyen egyszerű. Alapkérdés egy szavazásnál. Az hogy ez nektek nem tetsző alpont lenne, az más kérdés.Tudom, neked ezt nehéz megérteni, meg kínos is. Te a másik oldalon állsz, ebben a kérdésben, hivatalból.

Szerkesztette: Macska 2005. 09. 09. 00:09 -kor

#427 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 00:07

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 0:54

Mit szólsz a Keymedia hirdetéseihez? Igen/Nem? Az érdekes lenne :D.

Nem tetszik = Szűrném, ha tudnám + Szűröm + Itt hagyom a fórumot (igen, nyilván az emberek nem szórakozásból szűrik).
Jó, lehet azon vitázni, hogy vannak olyanok is, akiknek nem tetszik, de nem is szűrik/szűrnék (pl. én), ők esetleg a Nem zavar opciót választhatják. Amúgy meg utólag belenyúlni nem szerencsés a szavazásba, mert akkor újra kéne kezdeni az egészet (részben technikai okokból, és részben mert ha megváltoznak a válaszok, a korábbiak már nem hitelesek).

#428 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 00:07

hát mivel a másik oldalon is vannak lehetőségek, így igen, szerintem is hiányzik legalább egy "zavar" opció az elhagyom a fórumot mellett

Eszre sem vettem; Nem zavar; Örülök neki
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#429 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 00:12

Idézet: playback - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 1:07

hát mivel a másik oldalon is vannak lehetőségek, így igen, szerintem is hiányzik legalább egy "zavar" opció az elhagyom a fórumot mellett

Eszre sem vettem; Nem zavar; Örülök neki

Én is ezt szeretném mondani. Ez olyan bonyolult???? Azért, hogy tisztább kép legyen. Elfogadom, tudomásul veszem, nem ez gond. Az "elhagyom a fórumot" meg ott van. Röhejes.

Szerkesztette: Macska 2005. 09. 09. 00:13 -kor

#430 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 00:16

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 1:07

Mit szólsz a Keymedia hirdetéseihez? Igen/Nem? Az érdekes lenne :D.

Nem tetszik = Szűrném, ha tudnám + Szűröm + Itt hagyom a fórumot (igen, nyilván az emberek nem szórakozásból szűrik).
Jó, lehet azon vitázni, hogy vannak olyanok is, akiknek nem tetszik, de nem is szűrik/szűrnék (pl. én), ők esetleg a Nem zavar opciót választhatják. Amúgy meg utólag belenyúlni nem szerencsés a szavazásba, mert akkor újra kéne kezdeni az egészet (részben technikai okokból, és részben mert ha megváltoznak a válaszok, a korábbiak már nem hitelesek).

Vagy ne tegye ki a főoldalra, vagy több alponttal új szavazás.Kíváncsi vagyok arra, hogy mi a vélemény, de a "nem", vagy annak bármely árnyaltabb formája, az nincs benne. A szűrés az benne van.

Szerkesztette: Macska 2005. 09. 09. 00:22 -kor

#431 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 09. 00:27

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 1:16

de a "nem", vagy annak bármely árnyaltabb formája, az nincs benne. A szűrés az benne van.

A szűrés szerinted minek felel meg? Meg az itt hagyom a fórumot? Elolvastad egyáltalán, amit írtam?

#432 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 00:36

Az az én dolgom, szűröm, vagy sem.
Olvasd a többi feleletlehetőséget, akkor azok minek???? A szűrés meg nem csak a HWSW-re hat ki, más oldalakra is. Itt a HWSW fórumról van szó, a kérdés erre fórumra vonatkozik, nem fórumokban... stb.

Ui: Sokan vannak, akik nem biztos, hogy meg tudnák oldani a szűrést, nekik is lehet véleményük, vagy nem??? Az elhagyom a fórumot, kicsit drasztikus lehetőség.

Szerkesztette: Macska 2005. 09. 09. 00:45 -kor

#433 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 00:47

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 1:36

Az az én dolgom, szűröm, vagy sem.
Olvasd a többi feleletlehetőséget, akkor azok minek???? A szűrés meg nem csak a HWSW-re hat ki, más oldalakra is. Itt a HWSW fórumról van szó, a kérdés erre fórumra vonatkozik, nem fórumokban... stb.

Ui: Sokan vannak, akik nem biztos, hogy meg tudnák oldani a szűrést.

Bah... azt is írtam, hogy a kutyát nem érdekli, te éppen mit csinálsz, a szűrés az arányok miatt érdekes. És nyilván valaki nem szórakozásból szűri/akarja szűrni, és nem az oldal alapján fog vele kivételezni (a HWSW-n még elviseli a kulcsszavas hirdetéseket, de az Origón már nem, illetve vice versa).

Az Ui-hez meg annyit, hogy a szavazásban el van rejtve egy Szűrném ha tudnám opció is Kép.

#434 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 00:59

Figyi. Ha akarom, megoldom a szűrést. :cool: Hál isten én úgy is tudok olvasni, hogy nem lell az egérrel követni, hogy hol tartok, így nem jön elő a hírdetés. A nem tetszik, (csak "Elhagyom a fórumot"), árnyaltabb válaszlehetőség nélkül hiányzik. Ennyi. A szűrés az én dolgom. Érthető?????
SZERKESZTVE
Ezek  a hírdetések elég agresszívak, nekem nem tetszik, de majd hozzászokunk. Erre nem tudok szavazni, max az Elhagyom a fórumot alponttal.

Szerkesztette: Macska 2005. 09. 09. 01:12 -kor

#435 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 01:14

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 1:59

A nem tetszik, (csak "Elhagyom a fórumot"), árnyaltabb válaszlehetőség nélkül hiányzik.

Ezért bátorkodtam ajánlani a Nem zavar lehetőséget, ám azt is megjegyeztem, hogy valóban nincs arra a néhány emberre szabott válasz, akiket valamennyire azért zavar, mégsem fordult meg a fejükben a szűrés. A nem tetszik egyéb válaszait a szűrésre vonatkozó opciók lefedik. Ami lehet, hogy a te dolgod, de akkor is jelzi, hogy neked nem tetszik ez a hirdetési módszer.

Idézet

A kérdés erre a fórumra vonatkozik, vagy tévedek??? :think:

Valóban. De ha valaki ugyanezt a típusú reklámot mondjuk az Origo fórumain szűri, akkor nyilván itt is szűrné, ezért nyugodtan rá lehet kérdezni.

#436 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 01:30

A szűrésdolgot értem, miért kérdezik. Ez okés, mert az üzemeltetőnek infó, de a ha ott "Nem zavar" meg a többi, akkor legalább legyen egy "Nem örülök neki", "Zavar"... is. Az "Elhagyom a fórumot", gondolom itt a HWSW-re gondol, kissé túl drasztikus válaszlehetőség. Egy árnyaltabb lehetőséget legalább bele kellett volna tenni. Ez az ami "Zavar". ;)  :D  :up:

Ui: A "Nem zavar" , nem igaz, csupán tudomásul veszem, hogy ez van. Elöször a főoldalon láttam ezt a szavazási lehetőséget, és az tünt fel, hogy max. "Elhagyom a fórumot", az összes többi vagy szűrés (amit nem biztos, hogy mindenki meg tud oldani), vagy valamilyen szinten "eggyetértést" sugall ezzel az agresszív reklámozási móddal, mert a "Nem zavar" is az, szerintem.
SZERKESZTVE

Szerkesztette: Macska 2005. 09. 09. 01:51 -kor

#437 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 01:45

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 2:30

Ui: A "Nem zavar" , nem igaz, csupán tudomásul veszem, hogy ez van.

:respect:

#438 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 03:27

naszal bejárva a fórumot azt vettem észre, hogy elég sokan hörögnek a kéjmédia miatt, csak sokan nem tudják, hogy ebben a topikban kéne hörögniük :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#439 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 03:55

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 1:05

Azt akarom mondani, hogy az esetleges nem tetszés nyílvánitás bármely formája nincs ott.

Ennek ellenére már mindenki tisztában van vele, hogy ha ott lett volna, akkor te mire szavaztál volna. Akár úgy is felfoghatjuk, hogy ha lett volna olyan szavazási opció, amit hiányoltál, akkor te lettél volna az egyetlen szavazó :Đ :omg:

Többet ne nézd meg a Brian életét! Az szórakoztató film, eltúlzott emberi jellemvonásokkal. Kedvencem, amikor a stadionban Loretta jogait vitatják meg :Đ

#440 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 03:57

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 1:05

hogy az esetleges nem tetszés nyílvánitás bármely formája nincs ott.

Idézet

valamely formája
  :D

Én még nem néztem meg a szavazást, de tuti biztos vagyok benne, hogy az opciók közül hiányzik az én szájam íze szerinti megfogalmazás is. Például nincs höhhhnyeee de meglepődtem vagy valamely ilyesmi :Đ :omg:

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.