HWSW Informatikai Kerekasztal: Keymedia hirdetés a fórumban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keymedia hirdetés a fórumban lásd Origo fórum Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:00

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:58

Valóban könnyű, a példád igazolja. Majd megkérjük EG-t, hogy dísztáviratban közölje minden fórumozóval külön-külön, hogy változtatni szeretne valamit és hogy hozzájárul-e a T. Fórumozó ehhez. Mert ha nem, akkor bocs, de ha mégis lehetne, léccilécci... :nevet2:

Orvos látott már :bolond:
Egy topik szétsz@rásához lassan már fórumozók se kellenek. Elég egy moderátor is.
Elköltöztem :-)

#622 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:00

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:54

Ahhmm, akkor a kereskedelmi tv-knek is kéne olyat csinálni, hogy aki fizet, annak nem adnak reklámot? Vagy egy újság jelenjen meg kétféleképpen, 50 ft-ért reklámokkal, 250-ért reklámok nélkül? Ne vicceljünk azért... A céges mailszervereket (most még) kivéve orrba-szájba kapod a reklámot mindenhonnan, otthon, utcán, buszon, villamoson, moziban, színházban, még a wc-n sz@rás közben is, erre egy zöld színű szavacska kétszer aláhúzva zavar? :omg: Vicc.

Egy kereskedelmi tévé más. Ott nincs kétféle adás. Egy weboldal lehetőségei ebből a szempontból sokkal tágabbak.

Egyébként nem kellene ilyen agresszívan támadni. Ötleteket vetünk fel a keymedia alternatívájaként, mivel az - a vezetőség szerint is ahogyan kivettem - ezen a platformon sikertelen, azonban a szerver és anyagi problémákat jó lenne orvosolni. Ezt átlátjuk jópáran, igyekszünk megoldásokat javasolni, és lehet hogy ezek egy része megvalósíthatatlan, vagy értelmetlen, de korlátoltságra vall, hogy ebben valaki csak támadást lát.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#623 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:05

Idézet: Rive - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:00

Egy topik szétsz@rásához lassan már fórumozók se kellenek. Elég egy moderátor is.

Ja, ez mar regota nyilvanvalo, itt mindenrol csak ok tehetnek. Az annyira szapult szinvonalrol is. Elvegre ok diktaljak a hozzaszolasokat, fejhez tartott pisztollyal.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#624 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:07

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:05

Ja, ez mar regota nyilvanvalo, itt mindenrol csak ok tehetnek. Az annyira szapult szinvonalrol is. Elvegre ok diktaljak a hozzaszolasokat, fejhez tartott pisztollyal.

Krinyo

Mert szerinted ennek itt:

Idézet

Majd megkérjük EG-t, hogy dísztáviratban közölje minden fórumozóval külön-külön, hogy változtatni szeretne valamit és hogy hozzájárul-e a T. Fórumozó ehhez. Mert ha nem, akkor bocs, de ha mégis lehetne, léccilécci...

van bármi köze a topikhoz, az itt felmerültekhez a fikázáson kívül?

#625 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:10

Idézet: Rive - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:07

van bármi köze a topikhoz, az itt felmerültekhez a fikázáson kívül?

Most csunya lenne, ha eppen toled ideznek, de inkabb idezem az elso hozzaszolast...

Idézet

Kedves fórumozók,

Ezúton tájékoztatnánk a nagyérdeműt, hogy hamarosan egy új hirdetési forma tesztje kezdődik meg a fórum hasábjain. A neten sok helyen -- s köztük jópár hazai fórumban is, lásd Origo -- terjedőben van ez a hirdetési megoldás, melyet gondolom nem kell bemutatni: bizonyos, a szövegben szereplő kulcsszavakat kétszer aláhúz, illetve valamilyen formában kiemel egy script, melyre az egeret rávive egy kis buborék jelenik meg a hirdetés szövegével. Ha nem viszed rá az egeret, nem történik semmi.

Szeretnénk ezt a hirdetési módot mindenképpen kiaknázni, bevezetni, azonban feltétlenül úgy, hogy a fórumozást ne zavarja. A teszt alatt előforduló hibákért és kellemetlenségekért előre elnézést kérünk, de egyben azt is szeretnénk, ha hozzászólásokkal, véleményekkel segítenétek a minél jobb rendszer kialakítását.

Tehat mi a gondod a bejelentessel, a bevezetessel, a kommunikacioval, barmivel?

Krinyo

#626 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:14

Idézet

Szűrés: az hogy szűröm a reklámot, az egy dolog. Más reklámokkal kapcsolatban teljesen igazad lenne, én szűröm ha tudom, de más láthatja, az nem érdekel. Itt viszont az én postjaimról van szó, és NÁLAM a szűrés miatt ugyan nem látszik a reklám, de attól még ott van, és másik 10000 felhasználó látja a reklámot az ÉN -általatok vagy a keymedia által _módosított_!- postomban. És én lehet, hogy ezt nem akarom, mert mondjuk ellentétes a vallásommal, vagy mert nem akarok bizonyos cégeket reklámozni. Vagy egy teljesen ártatlan hozzászólásom később akár az én saját üzleti érdekeimet is sértheti egy másik cég reklámjával.

Ezzel teljesen egyetértek.

Javaslat. Akik itt hőbörögnek azok nagyrésze ezért is hőbörög amit idéztem, mivel szűrni tudják ha akarják.
De, mivel mások ettől függetlenül láthatják, ezért azt javasolnám, hogy mondjuk a top 250-300 postolónak ne buzeráljon bele a postjaiba ez a kéjmédia. ;)
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#627 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:15

Idézet: freeone - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:00

Egy kereskedelmi tévé más. Ott nincs kétféle adás. Egy weboldal lehetőségei ebből a szempontból sokkal tágabbak.

Egyébként nem kellene ilyen agresszívan támadni. Ötleteket vetünk fel a keymedia alternatívájaként, mivel az - a vezetőség szerint is ahogyan kivettem - ezen a platformon sikertelen, azonban a szerver és anyagi problémákat jó lenne orvosolni. Ezt átlátjuk jópáran, igyekszünk megoldásokat javasolni, és lehet hogy ezek egy része megvalósíthatatlan, vagy értelmetlen, de korlátoltságra vall, hogy ebben valaki csak támadást lát.

Kevés olyan hozzászólás született, amely az általad (is és még néhány fórumozó által) képviselt kompromisszumkész, normális hozzáállást tükrözte. Támadásról szó sincs, de azért gondolom érzed, hogy működik az "amilyen az adjonisten..." c. népi bölcsesség. ;)

#628 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:19

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:10

Most csunya lenne, ha eppen toled ideznek, de inkabb idezem az elso hozzaszolast...

Tehat mi a gondod a bejelentessel, a bevezetessel, a kommunikacioval, barmivel?

Krinyo

Úgy érted, az utólagosságon, a 'ha bejön, marad' és ''úgyis csak fika lesz' hozzálláson, meg azon kívül, hogy most Drumm idefikázott? Á, semmi :)

Ezzel a kavarással nem fogod menteni Drummot. Hülyeséget írt, aminek semmi köze a topikhoz. Ha akarsz még valamit, akkor lépj tovább - esetleg 13.50 felé.

#629 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:20

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:46

Ezt a temat is attargyaltuk mar tobbszor, teljesen egyetertunk abban, hogy ezekkel a hirdetesekkel halott a dolog. Felesleges ezen lovagolni...

Csak tudnám, hogy akkor mit teszteltek. :)
Azt nézitek, hány targonca-fan van a fórumon? :D

#630 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:21

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:58

Valóban könnyű, a példád igazolja. Majd megkérjük EG-t, hogy dísztáviratban közölje minden fórumozóval külön-külön, hogy változtatni szeretne valamit és hogy hozzájárul-e a T. Fórumozó ehhez. Mert ha nem, akkor bocs, de ha mégis lehetne, léccilécci... :nevet2:

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:19

Ha nem Te nyitottad volna, már ment volna a levesbe részemről ez a topic, mert érdemi, értelmes és konstruktív hozzászólás nem sok született, zömében csak ment a fika.

Ez a kettő egy oldalon... picit... komikus.

#631 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:22

Idézet: Asker - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:14

Ezzel teljesen egyetértek.

A HWSW-nek meg a te - elég feltünő, feltünőbb, mint a keymedia linkek - aláírásodban szereplő 19 db Compaq laptop hírdetés sértheti az üzleti érdekeit. Szedd ki légy szíves.

Ps.: Persze nem kell kiszedni, de remélem érted, hogy mire akartam kilyukadni, és nem ellened offenzálok (vagy mi :D ).

#632 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:23

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:21

Ez a kettő egy oldalon... picit... komikus.

Igen, főleg hogy pont te idézed... :D

#633 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:24

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:15

Kevés olyan hozzászólás született, amely az általad (is és még néhány fórumozó által) képviselt kompromisszumkész, normális hozzáállást tükrözte. Támadásról szó sincs, de azért gondolom érzed, hogy működik az "amilyen az adjonisten..." c. népi bölcsesség. ;)

Persze. Csak nem vezet semmi jóra. Nem érdemes felhúzni magad rajta. Tudod, barmokkal ne vitatkozz, mert lesüllyedsz a szintjükre, és lenyomnak rutinból ;) Lehet hogy érdemes lett volna a ,,szemetet'' folyamatosan takarítani a topicból. Persze tudom, akkor meg terror meg elnyomás lett volna, és abból hőbörgés, sehogyse nem jó, értem én :rolleyes:

Szóval azt tudom javasolni, hogy ezeket fül mellett el, aztán kezdjünk el beszélgetni arról, hogy van-e realitás alapja a felvetett ötleteknek, mint ajándéktárgyak, póló, fizetős tagság, estébé estébe, _akár a keymediától függetlenül is_.

Ill, ha a keymedia esetleg távozik, akkor ne felejtsük el a wikimédiát, vagy minek hívjam. :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#634 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 13. 13:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:23

Igen, főleg hogy pont te idézed... :D

Attól félek, eddig többet tettem hozzá a témához, és kevesebbet hőbörögtem, mint te :).

#635 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:34

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. Sep. 13., Tuesday - 13:22

A HWSW-nek meg a te - elég feltünő, feltünőbb, mint a keymedia linkek - aláírásodban szereplő 19 db Compaq laptop hírdetés sértheti az üzleti érdekeit. Szedd ki légy szíves.

Ps.: Persze nem kell kiszedni, de remélem érted, hogy mire akartam kilyukadni, és nem ellened offenzálok (vagy mi :D ).

Persze, de ez nem módosítja más postjait :p :D

Erről jut eszembe, lehetne ilyen ebayos rendszer is a bolhapiacon, hog pl minden 10k HUFnál nagyobb értéknél mondjuk 2percent a tiétek. ;)

Szerkesztette: Asker 2005. 09. 13. 13:35 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#636 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:37

Idézet: Asker - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:34

Persze, de ez nem módosítja más postjait :p :D

:omg: :D

#637 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:38

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:26

Attól félek, eddig többet tettem hozzá a témához, és kevesebbet hőbörögtem, mint te :).

Ahhm... :idea: Én ettől nem félek. :)

#638 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:40

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:38

Ahhm... :idea: Én ettől nem félek. :)

Akkor te egy bátor ember vagy :).

#639 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:43

Erről jut eszembe, lehetne ilyen ebayos rendszer is a bolhapiacon, hog pl minden 10k HUFnál nagyobb értéknél mondjuk 2percent a tiétek. ;)

Az ilyen otleteket imadom. Es szerinted mikeppen lehet ezt megoldani? Itthon vagyunk, nem kulfoldon... adjunk letoltoheto sarga/rozsaszin csekket minden uj tema melle? :D

Krinyo

#640 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:51

A százalékos jutalék nem túl jó ötlet itthon. Azonban valószínűleg lenne néhány üzlet, akik képesek lennének beilleszkedni a bolha légkörébe, és hajlandóak lennének valamennyit fizetni a jelenlét lehetőségéért. Vagy az upolásért. Vagy egy kiemelt státuszért. Pölö.

Ui.: az aproneten egy hirdetőnek nagyjából havi két-három kilót el kell nyomnia egy-két fikarcnyi hirdetés topon tartásáért, és még külön szenvedned kell a kapcsolattartással, hitelességgel.

Szerkesztette: Rive 2005. 09. 13. 14:48 -kor

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »