HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:12

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 17:20

Nem akarok vitatkozni de van olyan hogy közízlés.

Jaja:

ValóVilág, Balázs show, Győzike show, Vadmacska... stb.

Ennyit a közízlésről.

#302 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:27

Idézet: HAMMER - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 22:07

Hetvegen ossze lehet kesziteni az egetni valot, es az egyik munkanapon, lehetoleg nem este, el lehet egetni.

Ez nekem valahogy ellentmondás... Munkanapon, nappal én dolgozom... Az égetésnél nem árt a felügyelet. :Đ Egyébként én úgy gondolom, hogy ha havonta egyszer elégeted a kertben összegyűjtött leveleket, a lenyírt, megszárított füvet és elégeted ~10 perc alatt, akkor senki nem fog belehalni. Természetes, hogy nem szárazság idején, de nem is a nagy esőzések között fogom elégetni, hogy jól füstöljön, hanem egy értelmes időpontban. El lehet intézni kultúráltan, másokat a lehető legkevésbé zavaró módon. De én is eltűröm a többieket az utcában és ők is engem. Akinek ez nem megy, keressen egy tavat és a közepére helyezett csónakba üljön bele Zen buddhista remetének.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#303 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:33

Amit mindenkeppen furcsanak talalok, hogy az embereket nem erdekli masnak a tulajdona, egy parkoloban meghuzzak az autot es meg egy telefonszamot sem hagynak ott, hanem szepen elosonnak, vagy ugy nyitjak ki az ajtot, hogy nem csak a festek pattan le, hanem behorpad(!) meg a lemez is, azert azok az emberek akik ezt megteszik, a szememben nagyon nagy taplok. Aztan ha veletlenul szemtanuja vagy az esetnek, es szolsz, akkor a valasz az ra, hogy "Es? Van rajta mashol is!" - igen, a hasonlo emberek miatt, akiket nem erdekel masnak a tulajdona.
A koztulajdont is sokan szeretik megrongalni, kulonbozo festekekkel, vagy csak emlekkent elvisznek egy-ket alkatreszt a parkokban levo padokbol, vagy a tomegkozlekedesi eszkozok uleset ugy alakitjak, hogy nekik kenyelmes legyen: felhasitott szekeken ulni tenyleg sokkal jobb.

Szerkesztette: HAMMER 2005. 09. 10. 22:34 -kor

#304 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:38

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. Sep. 10., Saturday - 23:27

Ez nekem valahogy ellentmondás... Munkanapon, nappal én dolgozom... Az égetésnél nem árt a felügyelet. :Đ Egyébként én úgy gondolom, hogy ha havonta egyszer elégeted a kertben összegyűjtött leveleket, a lenyírt, megszárított füvet és elégeted ~10 perc alatt, akkor senki nem fog belehalni. Természetes, hogy nem szárazság idején, de nem is a nagy esőzések között fogom elégetni, hogy jól füstöljön, hanem egy értelmes időpontban. El lehet intézni kultúráltan, másokat a lehető legkevésbé zavaró módon. De én is eltűröm a többieket az utcában és ők is engem. Akinek ez nem megy, keressen egy tavat és a közepére helyezett csónakba üljön bele Zen buddhista remetének.

Nincs benne semmi ellentmondas, munkabol hazamesz, atoltozol es kimesz elegetni azt amit a hetvegen osszegyujtottel. Ez azert jo, mert vagy nem ertek meg vissza sokan a munkabol az utcaban, vagy a munka utan sincs idejuk lazitani es tobbnyire nem szoktak hetkoznap ruhakat mosni az emberek.

Szerkesztette: HAMMER 2005. 09. 10. 22:39 -kor

#305 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:49

Idézet: HAMMER - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:33

vagy ugy nyitjak ki az ajtot, hogy nem csak a festek pattan le, hanem behorpad(!) meg a lemez is, azert azok az emberek akik ezt megteszik, a szememben nagyon nagy taplok. Aztan ha veletlenul szemtanuja vagy az esetnek, es szolsz, akkor a valasz az ra, hogy "Es? Van rajta mashol is!"

Azt hiszem, hogy ha velem ilyen történne, és így szólna vissza az illető, akkor utána már nem szólnék... csak ütnék, nem kicsit.  ;)

#306 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:50

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:49

Azt hiszem, hogy ha velem ilyen történne, és így szólna vissza az illető, akkor utána már nem szólnék... csak ütnék, nem kicsit.  ;)

Ez sem megoldás...
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#307 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:51

Idézet: avman - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 22:20

csak ott a gond, h reggel a 4. szomszéd éget, este az 5. így, holnap a 2., 3. így végigmegyünk, aztán kezdődik a körfogás, mert megint összegyűlt annyi avar.

Gondolj arra, hogyha te is égeted majd az avarodat, akkor mindenki befoghatja a száját. ;)

#308 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:52

Idézet: HAMMER - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:33

A koztulajdont is sokan szeretik megrongalni, kulonbozo festekekkel, vagy csak emlekkent elvisznek egy-ket alkatreszt a parkokban levo padokbol, vagy a tomegkozlekedesi eszkozok uleset ugy alakitjak, hogy nekik kenyelmes legyen: felhasitott szekeken ulni tenyleg sokkal jobb.

Ezt szintén nem fogom megérteni soha a büdös életbe, hogy mi a jó a vonaton és a buszon a bőrülések / műbőrülések késsel való felhasogatásában..  :( Még nem csíptem el egy ilyen embert sem, de az biztos, hogy ezt sem hagynám szó nélkül (vagy más nélkül) még akkor sem, ha benne van a rizikó, hogy utána engem akar felhasogatni.

#309 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:54

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:50

Ez sem megoldás...

Dehogynem, hadd hulljon a férgese. :evil2:
Wherever you go, go with all your heart.

#310 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:55

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:52

Ezt szintén nem fogom megérteni soha a büdös életbe, hogy mi a jó a vonaton és a buszon a bőrülések / műbőrülések késsel való felhasogatásában..  :( Még nem csíptem el egy ilyen embert sem, de az biztos, hogy ezt sem hagynám szó nélkül (vagy más nélkül) még akkor sem, ha benne van a rizikó, hogy utána engem akar felhasogatni.

Hát ez az.

Sajna az emberek manapság egyre érzéketlenebbek, és mivel köztük járunk, ránk is hat nem túl pozitív irányba. :(
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#311 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:55

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:50

Ez sem megoldás...

Ez is igaz. És akkor mi a megoldás? Hagyni egyrészt, hogy beleb@ssza a kocsija ajtaját máséba úgy, hogy a lemez is horpad, és hagyni másrészt utána azt, hogy még neki áll feljebb, és még ő szól be?

#312 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:56

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:54

Dehogynem, hadd hulljon a férgese. :evil2:

Nem sok ember maradna akkor a földön.

Hasonló csak a Noés sztori lehetett. :D

#313 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:58

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:55

Ez is igaz. És akkor mi a megoldás? Hagyni egyrészt, hogy beleb@ssza a kocsija ajtaját máséba úgy, hogy a lemez is horpad, és hagyni másrészt utána azt, hogy még neki áll feljebb, és még ő szól be?

Tudod mit: igen. Lehel, h gyávának fogsz tartani, de ÉN szeretném megélni a holnapot is.

Persze, ha tudnék, tennék ellene, de így...

#314 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 23:08

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:58

Tudod mit: igen. Lehel, h gyávának fogsz tartani, de ÉN szeretném megélni a holnapot is.

Persze, ha tudnék, tennék ellene, de így...

:D  ;)

Na jó8, megyek lassan aludni, mert kifolyik a szemem a 85Hz-en...  :respect:

Üdv: Bepe

#315 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 23:11

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 0:08

:D  ;)

Na jó8, megyek lassan aludni, mert kifolyik a szemem a 85Hz-en...  :respect:

Üdv: Bepe

Hú, ezt a tömör véleményt. :)
Szép álmokat!

#316 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 23:12

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:52

Par eve felujitottuk az utcafront feloli hazreszt. Uj pucolas es uj tatarozas tortent. 3-4 napra ra az uj feluletet befujtak ugynevezett TAG-ekkel.  :mad:  Ha en eppen akcio kozben elkapom a figurat es egeszen veletlenul eltorik a keze, azert en felelek 8 napon tul gyogyulo bantalmazasert...  :rolleyes:  :down:  Ennyi!
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#317 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 23:14

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 0:12

Par eve felujitottuk az utcafront feloli hazreszt. Uj pucolas es uj tatarozas tortent. 3-4 napra ra az uj feluletet befujtak ugynevezett TAG-ekkel.  :mad:  Ha en eppen akcio kozben elkapom a figurat es egeszen veletlenul eltorik a keze, azert en felelek 8 napon tul gyogyulo bantalmazasert...  :rolleyes:  :down:  Ennyi!

Kb erre gondoltam ÉN is.

Éljen a jog! :(

#318 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 23:25

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 0:14

Éljen a jog! :(

Ez nagyon kellett. Esetleg helyben kivégezni nem akarod az elkövetőt? :rolleyes:

#319 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 23:29

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 0:25

Ez nagyon kellett. Esetleg helyben kivégezni nem akarod az elkövetőt? :rolleyes:

Neked megint mi a bajod?

Mondok 3 szót és rögtön gyilkosnak titulálsz??? Honnan a frászból veszed ezeket???

#320 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 23:32

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 0:25

a rolleyes felesleges. Iden nyaron volt egy eset amit a kereskedelmi tv-k is felkaptak.  A besurranot elkapta egy helybeli srac ugy, hogy az elkoveto megserult. a rendorsegnek kotelessege volt kivizsgalni es adott esetben eljarast inditania a helybeli srac ellen sulyos testi sertes miatt, holott o nem csinalt mast, mint feltartotta az elkovetot. ezek utan rolleyest mersz befirkalni?  :mad:  :down:

szerk.: eliras.

szerk2.: egyebkent kispajtas kivancsi vagyok, hogyan is reagalsz majd akkor, amikor a sajat penzedbol sulyos szazezrekert felujitott faladat jott-ment kocsogok telefujjak altaluk jelkepnek mondott vmivel...Na majd ezek utan legyen nagy a szad.  :down:

Szerkesztette: Schwarzmueller 2005. 09. 10. 23:43 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.