Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 17:06
családban már van egy ilyen új Swift. Nagyon jó! Kívűlről aranyos, de belűlről.. fantasztikusan jó, szerintem. gondosan van összrakva, kényelmes, és csomó extra is van. az árához képest nagyon-nagyon ütős.
Kívülről randa, női autónak elmegy, de családi autónak? Ugyan már. A régi swift normálisan nézett ki, csak azt meg az olcsóság kedvéért papírból csinálták. Akkor lenne egy elfogadható autó a suzuki, ha a régi swift stílusában, de az új swift minőségében hoznának ki egy autót. Egyébként tényleg csak nevetni tudok azokon, akik pl Ignist vesznek, lehet mondani, hogy bú lenézés, és nekem nem tellik rá, ami igaz is, de az ingnis árából már autót is kapni, szerintem nem tudom egy újamon megszámolni hány jobb új autó kapható abban az árkategóriában, mint az ignis.
Ja és szerintem ami ciki, hogy van akinek még erre sem tellik. ÉS nem a csövesre gondolok, hanem, az embernek van egy átlagos nem tübbdiplomás munkahelye, annak bizony család lakás, rezsi, és élet mellett erre nem tellik. Na ez ciki. És nem az emberre nézve, hanem itt tart ma ez az ország.
Szerkesztette: Mumia 2005. 09. 28. 16:31 -kor