HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 28. 08:32

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 9:17

Kondisba reagálok, ne offoljunk itt.

Köszönöm.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#562 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:41

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 9:32

Köszönöm.

Látom engem már válaszra sem méltatsz. :)
A kondisba is írtam neked.

#563 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 10:39

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 9:03

Jo, koszonjuk szepen, ennyi eleg is volt a testepites pro es kontra vitabol. Mint kiderult, van aki szerint a kisportolt izmos test is ciki, es van aki szerint 100kg elo izom alatt nem is ember az ember... azt hiszem ez annyira kibekithetetlen ellentet, hogy nem erdemes ezen itt tovabb tepni magunkat. Akit megis erdekli a tema, lehet folytatni a Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok cimu topicban. Az eddig elhangzottakra is oda, vagy privatban kerjuk a reakciokat. Ne kelljen hazigazdat hivnom... ;)

Samott

Még egy önjelölt moderátor. Már másodszor szólsz rá a társaságra, hogy mit és hogyan tárgyaljon. Amíg nincs moderátori jogosultságod, addig ne utasítgass senkit.
Amúgy ha azt szeretnéd hogy véget érjen az offtopic, akkor írj egy normális, témába vágó, érdekes hozzászólást, ami másoknak is felkelti az érdeklődését, és akkor máris ontopic lessz a beszélgetés.
Így kellene, nem? Mindenesetre többre mennél vele, mint dirigálással. (Bár talán nem véletlen, hogy az előző ilyen hozzászólásodra sem reagált a világon senki)

#564 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 10:42

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 11:39

Még egy önjelölt moderátor. Már másodszor szólsz rá a társaságra, hogy mit és hogyan tárgyaljon. Amíg nincs moderátori jogosultságod, addig ne utasítgass senkit.
Amúgy ha azt szeretnéd hogy véget érjen az offtopic, akkor írj egy normális, témába vágó, érdekes hozzászólást, ami másoknak is felkelti az érdeklődését, és akkor máris ontopic lessz a beszélgetés.
Így kellene, nem? Mindenesetre többre mennél vele, mint dirigálással. (Bár talán nem véletlen, hogy az előző ilyen hozzászólásodra sem reagált a világon senki)

Nem önjelölt moderátor, hanem topik nyitó!

Ennyi joga csak lehet :box2:

#565 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 10:46

Ciki, ha egy sportújságíró (origo.hu) nem tudja, hogy a Juventus edzője több mint egy éve nem Marcello Lippi, hanem Fabio Capello.

#566 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 11:22

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 11:42

Nem önjelölt moderátor, hanem topik nyitó!

Ennyi joga csak lehet :box2:

Várható volt, hogy a felmerülő dolgokkal kapcsolatban viták lesznek. Hiszen látjuk, mennyire eltér az emberek véleménye abban a kérdésben hogy mi ciki és mi nem.

#567 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 11:39

Idézet: Windy - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 9:46

Ciki, ha egy sportújságíró (origo.hu) nem tudja, hogy a Juventus edzője több mint egy éve nem Marcello Lippi, hanem Fabio Capello.

ez tényleg nagyon ciki :D

#568 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 11:42

Ciki az új VOLVO buszokon a vészjelzővel jelezni leszállási szándékunkat! :reklamacio:

#569 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 11:53

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 11:39

Még egy önjelölt moderátor.

Sajnalom, hogy ez jott le neked a hozzaszolasombol. De talan nem bennem van a hiba, ha rajtad kivul mindenki a helyen tudta ertelmezni a mondanivalomat. Egyebkent meg mindig jobb, ha en kerem meg a tisztelt tarsasagot, hogy az offtopic tarsalgast (marpedig a gyuros tema ilyen szintu megbeszelese mar az volt) a helyen folytassak, mintha jon a moderator, es egy szep nagy lakatot akaszt a topicra. ;)

Szerk: annak viszont orulok, hogy vegre helyesen hasznalod a vesszot es a szokozoket. :p 

Ontopic: szerintem ciki (vagy inkabb bunkosag) busz/villamos megalloban, tomegben dohanyozni. (es meg mielott nagyon belemerulnenk, nem ugy altalaban a dohanyzasrol beszelek, hanem csak az ezeken a helyeken elkovetett fustolgesrol)

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 09. 28. 12:14 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#570 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:11

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 12:53

Ontopic: szerintem ciki (vagy inkabb bunkosag) busz/villamos megalloban, tomegben dohanyozni. (es meg mielott nagyon belemerulnenk, nem ugy altalaban a dohanyzasrol beszelek, hanem csak az ezeken a helyeken elkovetett fustolgesrol)

Samott

A ciki erre enyhe kifejezés ez már bunkóság szerintem. Főleg akkor szoktam elszenvedni, mikor hamburgerért állok sorba egy sokak által látogatott helyen és a sorban mögöttem álló szépen rámfújja a füstöt. Volt már, hogy hátrafordultam és kibasztam a szájából a cigit. Még ő volt felháborodva.
Ami még nagyon idegesít, amikor hozzák magukkal a kis gyerekeket a szülők azok meg abszolút nem tudnak viselkedni és még csak rájuk se szólnak.

#571 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:22

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 7:16

Macika: chippendale fiú = testépítő?
Mert a szavaidból ezt veszem le.

Rosszul teszed.
Ha azt akartam volna írni, azt írtam volna.
Gondolkoztál már ma?

#572 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:29

Ontopic: szerintem ciki (vagy inkabb bunkosag) busz/villamos megalloban, tomegben dohanyozni.

Samott

Nekem mondjuk focimeccsen is sikerül mindig olyan helyre ülni, hogy a képembe fújják a füstöt. De ez még hagyján... Augusztus 19-én este Cseszneken az István a királyt adták elő. A nézőtéren szalmabálák voltak a "székek". Természetesen ott is az előttem ülő cigizett a szalmabálán ülve...

#573 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:37

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:11

A ciki erre enyhe kifejezés ez már bunkóság szerintem. Főleg akkor szoktam elszenvedni, mikor hamburgerért állok sorba egy sokak által látogatott helyen és a sorban mögöttem álló szépen rámfújja a füstöt. Volt már, hogy hátrafordultam és kibasztam a szájából a cigit. Még ő volt felháborodva.
Ami még nagyon idegesít, amikor hozzák magukkal a kis gyerekeket a szülők azok meg abszolút nem tudnak viselkedni és még csak rájuk se szólnak.

Mikeee vigyázz!!!
Megint olyan dolgokat kezdesz leírni, amiben egyetértünk! Nem lesz ez így jó! :)
Gondolkoztál már ma?

#574 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:39

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:37

Mikeee vigyázz!!!
Megint olyan dolgokat kezdesz leírni, amiben egyetértünk! Nem lesz ez így jó! :)

Neha lehet neked is igazad.  :p

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#575 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:42

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:37

Mikeee vigyázz!!!

ÁÁÁÁ visszaszívom! Imádom, ha a sorba füstölnek meg amikor a kis gyerekek ordibálnak és nekem futnak(majdnem)!  ;)

#576 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:53

Szerk: annak viszont orulok, hogy vegre helyesen hasznalod a vesszot es a szokozoket. :p 

Nem tudom, mi a fenét képzelsz magadról. Mégis kinek képzeled magad?  De hát mindig is ilyen voltál, miért éppen most jött volna meg az eszed... Anno a helyesírásomba kötöttél bele, de hát ez már akkor is téged minősített. Dehát mit lehet tenni, az ilyen szar alakokat is el kell viselni, mint te vagy. Talán még Lamexpert volt ilyen tenyérbemászó, szemét alak, szerencsére kitették a szűrét.

Majd amikor erre elfutsz a moderátorért(ahogyan az jó szokásod), remélem a figyelmét nem fogja elkerülni az, hogy megint te szítottad az egész balhét.

#577 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 12:57

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:53

Nem tudom, mi a fenét képzelsz magadról.

Moderald magad. Ha jol emlekszem, a vesszo+szokoz dologra rakerdeztem, aztan miutan kiderult hogy szandekosan csinalod radhagytam. De kozben ugy tunik kinottel belole. Ennek orulok. Az meg kulonosen megtisztelo hogy lamexhez hasonlitasz. ;)

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 09. 28. 12:58 -kor

#578 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 13:00

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:53

Talán még Lamexpert volt ilyen tenyérbemászó, szemét alak, szerencsére kitették a szűrét.

OFF

Tényleg, kérdezni is akartam, hogy mostanában nagyon nem látok hsz-t tőle, egy időben meg folyamatosan ontotta. Lehet tudni valami bővebbet (link?), hogy mi történt?

ON
Gondolkoztál már ma?

#579 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 13:01

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:57

Az meg kulonosen megtisztelo hogy lamexhez hasonlitasz. ;)

Samott

Hát ezt azért nem állítanám, Lamexpert tényleg egy hihetelenül tenyérbemászó és ..... hagy ne soroljam alak volt.

Szerkesztette: Mikeee 2005. 09. 28. 13:15 -kor

#580 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 13:03

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 14:00

OFF

Tényleg, kérdezni is akartam, hogy mostanában nagyon nem látok hsz-t tőle, egy időben meg folyamatosan ontotta. Lehet tudni valami bővebbet (link?), hogy mi történt?

ON

Kipaterolták hála Istennek, mert tényleg szinte mindenkivel rendszeresen összerúgta a port. És a legjobb, hogy nem érvekkel próbált operálni, hanem bölcs latin közmondásokkal, csak akkor volt bajba, mikor olyannal került össze aki értette is.  ;)

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.