Idézet: Füsti - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 16:48
Jahno:
"de amikor saját magamnak feladott express ajánlottamat nem kaptam meg, viszont fizetni kellett utánajárási díjat, hát
Gondolom a kifizetet tudakozvány dijat visszakaptad a a feladási dij XX-szeresével egyetemben. Tehát ha tényleg
Áááá, fenét. Én vidéken, családnak meg elpostáztam a nevemre a cuccost, hogy előbb hazaér, mert kell. Tévedtem, de kb. két hét után már kezdtem nyűglődni, kitöltöttem a bigyót, és vártam. 3 nap múlva megjött a posta, másnap meg a tudakozványom, hogy címzett a ... napon a küldeményt átvette, részünkről mulasztás nem történt, blablabla, csókolom.
Céges levelekkel nem sokat packáznak, de érdekes mikor ismerős baszogat, hogy küldjemmárküldjemmár, nekem meg visszajön a cucc, hogy "nem kereste". Ráadásul ha ezer százalékra elküldtem, a címzett nem is keresheti, csak a feladó, közben meg lehet ott hempereg a local postán, de inkább visszaküldik.
Mostanában a párom jobban benne van ezekben, de mindent szigorúan ajánlottan adok fel, ami bele is kerül havi 10-20ezrembe, de nincs mit tenni, user még a visszajött tértivevényes cumóját is letagadta, hogy Ő ugyan nem látta...
Make love not Wor.