HWSW Informatikai Kerekasztal: A posta újabb merénylete - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A posta újabb merénylete Késsel tesztelik a küldeményt Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   TommyGun 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 16. 14:34

Idézet: Füsti - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 19:35

Hol hallottad?
Érdekelne...

Hiradóban mondták...vagy ertéel vagy tévékettesen asszem, énis láttam...engem is érdekelne hogy akkor rohadhat 2 hónapiog egy levél a postán ? ésakkor 20 értesítő vagy mi  :think:
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
GigayByte GA-EP45-DS3L<>intel C2Duo E8400<>2*2GB KingMAX Black Dragon DDR2-800<>Samsung 500GB<>Samsung 320GB<>Seagate 160GB<>WD 250GB<>MSI 4870 <>CoolerMaster 550W<>Yamaha CRW-3200E<>Plextor PX-716A<>Toshiba ND-1912 DVD-ROM

#82 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:42

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 14:25

csak működjön

Működik :)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#83 Felhasználó inaktív   Viperboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:52

Postázásról kérdés: épp mostanság akarok feladni egy GPS-t. Kicsi doboz, kb fél kiló. Levélként vagy csomagként adjam fel? Értékbiztosítást érdemes rá kötni? (értéke ~20k, újonan 30k)
Config: Epox 9NPA+Ultra, AMD Opteron 144 [Water cooling: Ordasi blokk, Eheim 1048, passzív radi], 2x512 Infineon DDR (2-3-3-5@1T), Seagate ST360015A + Samsung SP0802N, NEC 2500A, Cinergy 200USB TV Tuner, Creative Audigy2 ZS, Creative Gigaworks S750, Zalman 400A-APF

#84 Felhasználó inaktív   saddam500 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 15:51

Idézet: Viperboy - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 8:52

Postázásról kérdés: épp mostanság akarok feladni egy GPS-t. Kicsi doboz, kb fél kiló. Levélként vagy csomagként adjam fel? Értékbiztosítást érdemes rá kötni? (értéke ~20k, újonan 30k)

:eek:
Még szép,hogy értékbiztositva...MINIMUM és amit lehet még pakolj rá: törékeny, ajánlott stb

Szerkesztette: saddam500 2005. 09. 20. 16:00 -kor

Abit NF8, AMD Athlon64 3700+ Clawhammer + 64silencer ultra
Aopen geforce6800ultra 256ddr3 400/1100+Nvsilencer5,
Geil UltraPlatinum 2X512(466/2.5),2xSamsung 1614,Tagan 580W Easycon-series.

#85 Felhasználó inaktív   saddam500 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 16:36

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 8:42

Működik :)

:dj:  :birthday:  :birthday2:  :beer:
Mindenkivel örömmel közlöm, hogy nagytiszteletű Didyman minden
hardverek orvosa weller pákájával a halálból vissza hozta szerettemet.
:respect:
Most pedig már túl van minden teszten. :lame:

Szerkesztette: saddam500 2005. 09. 20. 16:38 -kor

Abit NF8, AMD Athlon64 3700+ Clawhammer + 64silencer ultra
Aopen geforce6800ultra 256ddr3 400/1100+Nvsilencer5,
Geil UltraPlatinum 2X512(466/2.5),2xSamsung 1614,Tagan 580W Easycon-series.

#86 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 16:44

egy 3dmark05 eredményt kérek a megfelelő topicba :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#87 Felhasználó inaktív   lac1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 12:17

Vártam pénzt a feleségem nevére nem voltam otthon, úgyhogy a postás értesítőt hagyott otthon, menjek be a léért. Bementem, vittem a meghatalmazást, vittem a feleségem személyi igazolványát, meg az értesítőt.
Azt mondta a csaj az ablaknál, hogy ez így nem jó, hanem kérjek a postás tól igazolást, / állítólag van rá formanyomtatványjuk / hogy az ilyen nevű, számú igazolványú ember / történetesen én / tényleg átveheti a felesége/rokona valamilyét.
Mondtam a csajnak, miért kérjek a postástól papírt, akkor inkább elkérem a pénzet tőle. Ha már úgy is ott van nálam, és velem beszél.
Azt mondta a csaj logikailag helyes, de ő akkor is csak a papír birtokában adhatja ki.
Anyád pi.. ját. Így hívjál anyádhoz/ gyerekedhez orvost, hogy csak a szívinfarktusos hívását tudják a mentőknél elfogadni.

#88 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 12:26

Idézet: Viperboy - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 10:52

Futárral alig több egy ezresnél, oszt akkor az biztosítva is van, párszor reklámoztuk már itt a topikon.
Make love not Wor.

#89 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 12:51

Idézet: TommyGun - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 15:34

Hiradóban mondták...vagy ertéel vagy tévékettesen asszem, énis láttam...engem is érdekelne hogy akkor rohadhat 2 hónapiog egy levél a postán ? ésakkor 20 értesítő vagy mi  :think:

Nekem van bíró ismerősöm, aki az elsőre visszaküldött iratot nem fogadja el kézbesítettnek, bár megtehetné. Kiküldi újra. És ha akkor sem veszik át (címzett nem kereste vagy nem fogadta el), akkor tekinti kézbesítettnek.

De ebben az esetben is a lakóhelye szerint illetékes polg. hivatalban vagy bíróságon vagy tudomisénhol ki kell függeszteni a hivatalos iratot. (Nesze neked személyiségi jog :p)

Van postás ismerősöm is, ő tényleg az a tipikus bűnöző-rabló kategória. (Már talán nem is dolgozik a postán) Ő szokott szép dolgokat mesélni, amikor a postások a pénzgyanús levelekért ölik egymást benn a hivatalban, és tértivevényes-ajánlott leveleket is eltüntetnek, ha pénzgyanús vagy étkezési utalványgyanús. A srác kb. a fizetésének a kétszeresét szedte össze így, több kollégájával egyetemben, havonta.
De sok értékes tárgy "jogos" birtokosa is lett egy-egy konkrétan megnevezett tartalmú és aztán eltűnő csomagnak köszönhetően. Hozzáteszem a srác nem lett volna erre rászorulva. Szóval nem kell félteni a postások egy részét sem. Mert vidéken pl. a kézbesítő a jó ismerettségre hivatkozva akár a szomszéddal is átvetet térvtivevényes-ajánlott leveleket, és megkéri a szomszédot, hogy az én nevem írja oda... Ezzel ugye felkéri a szomszédot magánokirathamisításra. Ő meg belemegy, segítő szándékkal. Pl. én ezért csak egy év után tudtam meg, hogy a bérbe kiadott lakásomból lassan az összes közműt a kikötés veszélye fenyegeti, mert a postás "jóhiszeműen" nem nekem adta a nekem címzett és az ÉN címemre címzett leveleket. Hanem az albérletbe.

Szóval minden munkahelyen vannak rosszhiszemű emberek.

SF

Szerkesztette: Sasfióka 2005. 09. 27. 12:52 -kor

"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#90 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 15:19

Barátnőm (nem hozzám van bejelentkezve lakcímileg, de itt lakik) nyert két jegyet. Postán fogják küldeni, és az itteni címét adta meg naivitásból. Előre gondolkozom, hogy ha tértivevényesen küldik, és nem sikerül elcsipni a postást, akkor hogy a rákba fogjuk átvenni.

#91 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 18:02

Idézet: Füsti - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:03

Ajánlott levél levélszekrény útján is kézbesíthető.
Ha mindenfélképpen azt szeretnéd, hogy aláírják akkor tértivevénnyel kell feladnod, és ha csak a cimzett veheti át, akkor + sajátkézbe különszolgáltatással.

Akkor meg mi a pi***-nak kell aláírni legalább 2 helyen papírokat, mikor otthon vagyok? Meg miért nem adják oda a postán csak személyi felmutatásával?

Szerkesztette: Syner 2005. 09. 27. 18:03 -kor

így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#92 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 09. 29. 11:52

csak hogy legyen pozitív hsz is:

tegnapi netes rendelés (tápegység), ma reggel érkezett meg, asszem kilencharminckor, mert nagyon álmos voltam azt se tudtam hol vagyok.ja és semmi baja nem volt, mármint sérülés meg ilyesmi.

vannak kivételek.

üdv

#93 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 12:08

én is küldtem/kaptam nem egy csomagot. tízből minimum egy eltünik, az fix. én meg max anyázhatok, amikor az emberke tolja nekem a negativ értékelést vaterán.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#94 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 00:23

Idézet: markuz - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 12:52

tegnapi netes rendelés (tápegység), ma reggel érkezett meg, asszem kilencharminckor, mert nagyon álmos voltam azt se tudtam hol vagyok.ja és semmi baja nem volt, mármint sérülés meg ilyesmi.

vannak kivételek.

Biztos futarral kuldtek.

Posta ennyi ido alatt a szomszed utcaba sem viszi ki a levelet. Mar mint ami megmaradt belole.

#95 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 09. 30. 11:11

ha jól emlékszem 6125 (mint azonosító szám) volt a szép zöld vw vagy ford (nemtom milyen autó, de inkaább vw) tetején.posta felirat is volt rajta több helyen is:)
meg az emberke is postás overallban volt

Szerkesztette: markuz 2005. 09. 30. 11:12 -kor

#96 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 01:12

Nálunk ügy müxik,hogy ha csütörtökön feladnak valamit pesten az péntekre vagy ide ér vagy nem.Amilyen kedve van a kedves postának!HA nem ér ide akkor +2 nap szivás mert csak hétfön hozzák a ki a  csomeszt!Elég sokat postázom de eddig nem volt gond velük pedig vagy 200 küldeményt elküldtem márt!Igaz posta dolgozó cimen meg a dolog ami free amit gondolom nem mernek ellopni és szétbarmolni mert abbol oltári nagy balhé lenne!Ismerös ex postás nyugdijas és ö kapja a kedvezményt 20kg-ig!NA csak hogy legyen egy pozitivim a postának is! :)

Szerkesztette: uboat 2005. 10. 08. 01:14 -kor

A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#97 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 08:59

Nálunk a környék irányítószáma 7461 a városé 7400, mindig a 7400-ra kérek mindent, mert akkor addig a főpostára vitték, az meg nyitva van sokáig, meg hétvégén is, mostanában elkezdték, hogy a helyi kispostára hozzák a csomagot ami 3-ig vagy 1/2-4-ig van nyitva, ha most az ember nem tud odaérni napközben, akkor mégis hogy az anyjukba hozzam el a csomagot, ha valaki 4-ig dolgozik az ezután nem fog megkapni semmit??? :reklamacio:  :reklamacio:

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 08. 09:31

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 9:59

Nálunk a környék irányítószáma 7461 a városé 7400, mindig a 7400-ra kérek mindent, mert akkor addig a főpostára vitték, az meg nyitva van sokáig, meg hétvégén is, mostanában elkezdték, hogy a helyi kispostára hozzák a csomagot ami 3-ig vagy 1/2-4-ig van nyitva, ha most az ember nem tud odaérni napközben, akkor mégis hogy az anyjukba hozzam el a csomagot, ha valaki 4-ig dolgozik az ezután nem fog megkapni semmit??? :reklamacio:  :reklamacio:

Talán ha annyit íratnál rá, hogy 'Központi postán maradó' ??? :think:

#99 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 10:51

most szerdan adtak fel egy rendelesemet nemetorszagbol, azt irta a webshop motorja, hogy avg 11-15 munkanapon belul kezhezkapom. hat marhara kivancsi leszek.

(airmaillel rendeltem, de sajna szar volt a bolt motorja, es nem fogadta azt az opciot :/)
what the fuck is WTF?

#100 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 11:23

hmm, ált. a küldeményke ey része azért nem ér időben a címzethez (itt nem az átszurjuk, meg ilyesmire gondolok) mivel nincs rendesen becsomagolva, és kitöltve a feladó/cimzett. Ugye pl. a csomagot át kell kötin spárgával, vagy hasoonlóval, na ez a leggyakoribb amit az emberek többsége nem tesz meg. vagy a helyes címzett helyes kitöltése, olvasható nyomtatott betükkel. (ha meg ynomtatóval vagy írógéppel van kitöltve megint máshogy kell)

persze ettől még bizonyos százalékot tönkretesznek.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.