HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke VIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke VIII. Ergo offoljunk legálisan! ;) Értékeld a témát: -----

#1241 Felhasználó inaktív   sylvus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:22

Hella mindenkinek!!!!!

Megjöttem. Megint cseszett beteg vagyok. Meg fogok halni, legalábbis nagyon remélem!!!!!!! :D
I'm your Sunshine!!!

Ha van kivel, de nincs hol. Szoba kiadó. Otthonos körülményekkel, akár pár órára is. :)

Ha zavar valakit, hogy őrült vagyok, szóljatok ám, megbeszélhetjük;)

#1242 Felhasználó inaktív   sylvus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:30

Sehol, senki? Csesszétek meg, haldoklok és ki hallott már ilyet............... Asszem bekattantam, rugjatok ki innen!!!! :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:  :offtopic:
I'm your Sunshine!!!

Ha van kivel, de nincs hol. Szoba kiadó. Otthonos körülményekkel, akár pár órára is. :)

#1243 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:40

Én itt vagyok :)

Én is beteg vagyok, fáj a torkom de nagyon, már elnyalogattam egy csomó mézet :) Van egy kis hőemelkedésem is :(
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#1244 Felhasználó inaktív   sylvus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:47

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:40

Én itt vagyok :)

Én is beteg vagyok, fáj a torkom de nagyon, már elnyalogattam egy csomó mézet :) Van egy kis hőemelkedésem is :(

nekem is, de a fülem is megint begyulladt ugyh faxa kis középfülgyulladásom is van mellette. Fáj a torkom, dagadt a mandulám és náthás vagyok. Még szerencse h nem is tudom mi???? Semmi se szerencse :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:
I'm your Sunshine!!!

#1245 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 21:59

Idézet: sylvus - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:47

nekem is, de a fülem is megint begyulladt ugyh faxa kis középfülgyulladásom is van mellette. Fáj a torkom, dagadt a mandulám és náthás vagyok. Még szerencse h nem is tudom mi???? Semmi se szerencse :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

Szegény Te! :( A középfülgyulladás nem lehet kellemes dolog. Szerencsére nekem még nem volt benne része és az arcüreg-gyulladás is elkerült eddig.

Szerintem ha nem javul a helyzet legkésőbb kedden látogatsd meg a doktor bácsit!
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#1246 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 23:28

Jó éjt!

Aki beteg gyógyuljon, aki MU-zik, az MU-zon (! :up:),

Omega te meg fel a fejjel.
Lesz itt még éhezés is... várjátok ki... pár év.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1247 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 05:13

Jó Reggelt....ma sztem jó idő lesz ;) ..majd 1körül felnézek... :D
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#1248 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 05:40

Jó reggelt, szép napokat! :hello:

#1249 Felhasználó inaktív   Brown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 05:54

Yorge dogz!

#1250 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 06:18

Analízis gyak... have a nice day. :)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1251 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 06:47

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:35

"Így van, jól látod. Túlbonyolította az ember a saját életét, olyan elvárási rendszert alakított ki, amely az saját maga ellen szól.
Az átlagéletkor csökken, az ember akkumulátora 120 évre van kódolva; ezzel szemben nagyon sokan múlnak ki elvileg ereje teljükben 60 év alatt!
Termelünk, gyarapodunk, szennyezünk és háborúzunk, állandó bizonyítási vágy teng bennünk. És megdöglünk hamar.
De minek?

Magamól nem sokat fogok elmondani, elég annyit, hogy hogy nem tudok diplomára hajtani, mert nem telik az időmől és a pénzemből, jelenleg. Őszintén szólva pedig az sem biztos, hogy feltétlenül szeretnék végigteperni ezen az értelmetlen hierarchikus rendszeren, ami nem szól másról, mint a lehetőségek kiaknázásáról 8 dúron. Próbáltam -sikerrel- egy évet, meg van a véleményem a felsőoktatásról.

Szvsz. nagyon kár az emberiségnek állandóan magasabbra törekednie, nagyon kár többet elvárnia alapban, mert ez nem visz semmi jóra.
Diplomázzon az orvos, a tudós, de ne kelljen már ahhoz diplomámnak lennie hogy tudjam, milyen számítógép és szoftver kell a vállalatomnak, aminek az ITvezetői posztját rám bízták. :omg:
Tennék hozzá ehhez valamit, ami becsmérli a cégemnél jelenleg IT szakértői posztot betöltő kollégát, aki 1,3M-ért A3-as Xerox nyomtatót b*szott hozzánk kegyesen... szép a képe szép, de nekünk marhára nem ez kellett volna. Hanem, hogy térképet tudjunk bazseválni javában.
HP ennyiért A0-t ad, szériában állvánnyal, 3 év helyszíni garival...

Nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni, mert telített a piac és kevés a lehetőség. Látom, miket balf@szkodnak egy-egy számtekkbótba' az eladók, akik minden egyes magvasabb kérdéssel megfeneklenek és a 'szervízes' kollégához fordulnak. Lényegében a számtechboltokban dolgozó eladók nagy része szakmai analfabéta. Értenek a marketinghez, valamicskét szívnak magukba a szakmai részből, de ennyi.
És megdöbbentő, hogy úgy látszik, ez kell...

Sorra nyílnak az iskolák, ECDL 50é' húdejó, mindenkinek lesz papírja arról, hogy felsőközépszinten rendszergazda vagy ámítógépkezelő teknikus. Csak éppen ezzel is belesz@rnak a levesbe. A képzési színvonallal méginkább.
Nem mondom, hogy marhára értenék a hobbimhoz és a legfőbbnek tekintett szakmámhoz, de amit láttam az elmúlt évek alatt, az alapján azt mondom, méltatlannak érzem a bánásmódot, amiben részesülök embertársaimtól... a piacon. Ami az élet.

Remélem, hogy nem zárják be ezt a topikot, hanem áthelyezik a Szigetre, ugyanis érdemes volna picit elbeszélgetni a céljainkról és az életfelfogásunkról."

:respect: Egyetértek, úgy látom nem én vagyok az egyetlen aki utálja a rendszert...meg ezt az egész bolygót...ennyit fűztem volna hozzá.

Amúgy jó reggelt...megint egy új hét....olyan mint a többi...és így tovább....

#1252 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 07:04

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:03

Audi S8
Kép
Kép

Mostanában láttam jópár ilyen s8-ast (meg melóztam az audi gyárban is) és annyire megteCCett, hogy csak na. :up:

Én imádom  :cool:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1253 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 07:05

Jó reggelt! Megint hétfő.  :(
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1254 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 07:07

Jobb reggelt minden földlakónak!
Óh a szép jövő sajnos kifacsart citrom, óh a földgolyón én már nem vagyok itthon.........

#1255 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 07:16

Idézet: Pug - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 8:07

Sasold meg a képeket, este még töltök fel!

#1256 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 07:20

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 8:16

Sasold meg a képeket, este még töltök fel!

Oks, már tegnap is nézegettem őket, nem rosszak, biztos jó móka lehetett.
Én meg lépek isibe, meg kell vennem egy fogkefét, mivel otthon hagytam.......... :omg:
Óh a szép jövő sajnos kifacsart citrom, óh a földgolyón én már nem vagyok itthon.........

#1257 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 07:22

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:35

Volt a bolhapiacon egy topik, ahol valaki diplomát keresett. Pénzért.
Ehhez szólt hozzá magvasan valaki és én válaszoltam hosszan, de közben a moderátor takarított nagyon helyesen...

...

Van egy kis kicsengése, de nem baj...
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1258 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 07:23

Idézet: sylvus - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:22

Hella mindenkinek!!!!!

Megjöttem. Megint cseszett beteg vagyok. Meg fogok halni, legalábbis nagyon remélem!!!!!!! :D

Te meg beszélsz itt butaságokat! Meghalni mi? Na majd adok én neked......... :D
Pihenjél, neked nem reggel nyolcra kell menned, aztán gyógyulgass csak szépen  :)

#1259 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 07:25

Idézet: Pug - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 8:07

Beködösödött.  :(  Pedig nem volt.

#1260 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 07:26

Idézet: sylvus - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 22:47

Gyógyulj meg de izibe!  ;)

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.