Idézet: Naranek - Dátum: 2006. jan. 25., szerda - 10:02
"Nem. hanem mert a MAC-be még a vinyó is gyorsabban tud működni

"
Jajjjj
Azert irtam, hogy nem lehet eszrevenni, mert nincsennek meg az XP-n mar ismert tutnetek, lassan felepulo desktop, akadozo taszkvaltas. Az OSX is swappelhet ezerrel, de ettol meg a futo alkalmazasok azonnal reagalnak es a GUI nem lassul le tole..
Ez tenyleg egy erdekes tema. En speciel nagyon regen tapasztaltam olyat, amit leirtal (es nem azert, mert csak emailezek a gepemen), hogy belassul a desktop, es kirajzolodnak az ablakok (de par eve meg igen). Tegnap vagy tegnapelott direkt kiprobaltam:
Elinditottam ket divx filmet, a photoshopot beallitottam, hogy meretezzen at egy kepet 10.000 negyzetpixelesre, kozben 2 darab 20GB-os file-t masoltam, az egyiket hdd1-rol hdd1-re, a masikat hdd1-rol hdd2-re, hatul flash animok mentek. Ez azert nem mindennapi felhasznalas. Ebben az esetben nem tortent semmi hasonlo, pedig a munkagepem nem egy eromu.
Szerintem sok oka lehet annak, ha ilyeneket tapasztalsz Windowson, mint rendszerfrissitesek, memoria, lapozofajl hollete, IDE kabelek, particiok toredezettsege, stb-stb. Es persze az is, hogy milyen verzioju programokat hasznalsz. ?