Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 0:19
hybris az a baj. hogy az OSX-nek nincs installere! minden modern OS-nek van instllációs szolgáltatása, az OSX-nek nincs. Amit te "behúzásnak nevezel" az egy mezei file copy. Amúgy vannak olyan szoftok, amikkel windóz esetében is így kell elbánni, bár igen ritka. a bahúzós módszerrel az a baj, hogy így nem települnek a shell extensionok. ha az offiszt csak "behózod" akkor a finder nem fogja felismerni a xls doksijaidat etc, etc, etc. Az installálás 3 dologból áll:
1) fájlmásolás
2) user specifikus alapbeállítások képzése
3) más programokkal való együttműködés beállítása.
A "bahúzós" módszer alkalmatlan a (2)-re és a (3)-ra.
Nem. Az a baj, hogy megint előjött valaki egy irdatlan nagy baromsággal. Elég nagy baj, mert ugyan lehet hogy sokat ittam, de alma-space (=spotlight, igen ez sincs vindózban, és igen ez egy nagyon jó funkció, iszonyat jó) majd "installer" beírása után egy másodperc után a rendszer beépített, nagyon jól megtervezett telepítője lett a top-hit. Pár vindózos júzer egy ilyen telepítőért kitérdelné a kedvenc nadrágját sztívballmer előtt, de nincs ilyen. Msi van, de nem egy súlycsoport. Az os x installere egy pöttyet jobb, vegyetek egy meket és nézzétek meg, vagy próbáljátok ki handrasnal, utána szívesem veszem az észrevételeket.
Ha offiszt behúzom és duplán kattintok egy xls fájlra előpattan egy ablak, hogy akarom-e első alkalommal futtatni az excellt. It megnézhetem mi az az excell, vagy egyszerűen engedélyezhetem, esetleg nyomhatok mégsemet is.
Az a gáz, hogy légbőlkapott hülyeségekre építetek világmegváltó elméleteket.
Használjátok és ha vmi nem tetszik írjátok le mi az, ne más fórumokból összevagdosott hülyeségeket toljatok. Én leírtam, nekem az exposével van bajom, remélem kijavítják, a többi része tűrhető és számomra jobb, mint a windows.
Azthiszem megint előbb postoltam, mint ahogy olvastam, sry a hangnemért sfij, de a tartalom megállja a helyét.
Szerkesztette: hybris 2006. 02. 05. 03:06 -kor