HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X IV.

#181 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 24. 12:55

Üdv!

Egy kis szakmai anyagot is csempésznék ide, hátha valaki más is jár úgy mint én.

Beszerváltam egy SE K750i telót, és hogy ne kelljen a régi telefonból egyenként átpakolgatni a contactokat, a legtriviálisabb megoldást választottam: az isyncel kezelt t68i telefonkönyve úgyis itt csücsült az Address Bookba, nosza, szikronizáljuk bele a SE 750i-be.

No, a gondolatot tett követte, nem szaporítom a szót, az Apple icipicit elmehet oda...uis a régi 10.3-as osx-hez már csak az 1.5-ös iSync elérhető, és az nem támogatja a fenti telót.
Namost a dolog megoldásához csak annyit kellett, hogy a System/Library/SyncServices/BTConduit.bundle/Contents/Resources fájlban a BTConduit_phones.plist-et szerkesztettem úgy hogy az alábbi 2 sort adtam hozzá:
Sony Ericsson--separator--AAB-1022011-BV
Sony Ericsson--separator--AAB-1022012-BV

Ezután lehetett szinkronizálni. Legalábbis a AddressBook-ot, az iCal még nem lenne tökéletes, a netes írások szerint, azt mondjuk nem próbáltam.

Bosszantó. Régi oprendszert mán nem is supportáljuk rendesen...
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#182 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 13:19

pfff, ez elég nagy gá.z. de hát fejlődni kell a korral mer az trendi?! :)

Szerkesztette: 3V0 2005. 09. 24. 13:20 -kor

macbook air 2014

#183 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 16:09

n.drews: Tiger alatt is ugyanezt a hacket el kell vegezni, hogy menjen a K750 iSync. Viszont utana tokeletesen megy, nem ertem alapbol miert nem supported a telefon.

#184 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 16:15

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 17:09

n.drews: Tiger alatt is ugyanezt a hacket el kell vegezni, hogy menjen a K750 iSync. Viszont utana tokeletesen megy, nem ertem alapbol miert nem supported a telefon.

ennyit az os x-ről... megnézném ahogy demóznád a tigert és hekkelni kéne hogy felismerjen egy telefont... :D
macbook air 2014

#185 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 16:32

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 17:15

ennyit az os x-ről... megnézném ahogy demóznád a tigert és hekkelni kéne hogy felismerjen egy telefont... :D

En meg megneznem, hogy az XP melyik mobillal tudna barmilyen kommunikaciot folytatni kulsos segedprogramok nelkul..

#186 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 16:34

Idézet: Naranek - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 17:32

En meg megneznem, hogy az XP melyik mobillal tudna barmilyen kommunikaciot folytatni kulsos segedprogramok nelkul..

legalább külső segédprogival biztos hogy megy :Đ
macbook air 2014

#187 Felhasználó inaktív   biker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 17:17

én is kissé megheckeltem, mert a C385-öt a régi ismerte, az új nem, pedig azonos a C350-el kommunikációban, és megy az ical és az abook sync is :)

azért ez szerintem pozitív, hogy legalább van lehetőséged ilyet tenni, PC-n ha nincs pénzed pl motorola mobile phone tools-ra, akkor szívtál :(

#188 Felhasználó inaktív   biker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 17:20

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 15:09

szerintem tökegyszerű:
ilyen teló esetleg nincs odakint, mármint esetleg van, de más néven, más ID-vel, és bambi.

PL nekem a C385 az igazából nem létező, a C380 ből úgy lett C385, hogya T-mobile rendelt egyedi sw-vel, és pl C385-re mint T-mobile mobilra nem lehet PC-ről kábellel gyári szofttal java progit feltölteni, csak wapról, pedig a nem T-s szofttal lehet, és a gépkönyve szerint is lehet.

lehet hogy a K750i odakint Z657 és azt meg ismerné :D

#189 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 18:15

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 17:34

legalább külső segédprogival biztos hogy megy :Đ

Akkor hozd össze a nokia 6600 + bluetooth + pc suite cuccokat xp alatt.
A töködön is víz fog folyni mire sikerül. (ha egyáltalán sikerül)

#190 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 18:25

Idézet: Bubu - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 19:15

Akkor hozd össze a nokia 6600 + bluetooth + pc suite cuccokat xp alatt.
A töködön is víz fog folyni mire sikerül. (ha egyáltalán sikerül)

anno rádugtam egy kis bluetooth adaptert a gépre es pl azt egyből felismerte. aztán csak rá a legfrisseb pc suite es rogton felismerte fater 6230-át. aztán eljött valamiért egyik haver és csak úgy próba szerűen megnéztem, egyből felismerte a 6600áját és mindent lehetett csinálni egyből. xp.
macbook air 2014

#191 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 18:29

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 19:25

egyből felismerte a 6600áját és mindent lehetett csinálni egyből. xp.

Ezt kétlem.
De biztos én voltam a láma amikor majd 4-5 órán keresztül szívtam a nokia supportal karöltve mire sikerült szóra bírni a kicsikét, és még így sem ment minden a pc suite alatt.

Na mindegy, csak azt akartam kihozni belőle hogy minden rendszeren lehet probléma bizonyos tipusokkal.

#192 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 18:51

anno rádugtam egy kis bluetooth adaptert a gépre es pl azt egyből felismerte. aztán csak rá a legfrisseb pc suite es rogton felismerte fater 6230-át. aztán eljött valamiért egyik haver és csak úgy próba szerűen megnéztem, egyből felismerte a 6600áját és mindent lehetett csinálni egyből. xp.

Akkor probalj akármilyen bt cuccost felrakni saját softal+driverrel sp2-n. Aztán miután emberi probalkosaok utan nem megy fel a cuccprobald hasznalni a beépített hulladékot. Én elég sokat szivtam vele nem volt egy álom hidd el! BT támogatása messzemenőkig jobb az apple-nek mint pl az ms-nek!

Üdv

#193 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 18:51

tény hogy pl... uncsimnak nem működik még a pc suite sem... szóval van benne igazság de nálam szó nélkül ment :think: xp.
macbook air 2014

#194 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 20:53

Az, hogy ez egy OSX-es topic, azert nem feltetlenul kell vakitani :)

A Nokianak mindegyik telojahoz masik PC Suite szukseges, hogy faterod 6230-asahoz valo PC Suite le sem fingja haverod 6600-jat az 100%!!!
(A 6630-hoz valo Suite sem kezeli a 6600-t, pedig mindket telo Symbian)

Epp ez egy nagy szivas a Nokiakkal, ha a csaladban van tobb tipusu keszulek, akkor csak az egyiket lehet PC-n szinkronizalni, mert a masikat nem ismeri fel, ha megis szinkronizalni kene a masikat is, akkor PC Suite uninstall, megfelelo tipushoz valo telepit, majd szinkronizal, aztan megint uninstall es vissza a masik, tekintve, hogy ezek a vackok nem kepesek egy gepen egy idoben fent lenni..

Az OSX ha felismeri a telokat, azert fenyevekkel intelligensebben kezeli ezt a dolgot, tekintve, hogy akarhany eszkozt kepes szinkronizalni..

#195 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 20:57

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 19:51

Akkor probalj akármilyen bt cuccost felrakni saját softal+driverrel sp2-n. Aztán miután emberi probalkosaok utan nem megy fel a cuccprobald hasznalni a beépített hulladékot. Én elég sokat szivtam vele nem volt egy álom hidd el! BT támogatása messzemenőkig jobb az apple-nek mint pl az ms-nek!

Üdv

XP-n sokan azzal cseszik el, hogy eroltetik a kapott BT drivert, pedig ha helybol rabiznak az XP-re, akkor mukodne rendesen..

En meg nem talalkoztam olyan eszkozzel, ami ne mukodott volna az XP sajat BT driverevel es managerrevel.
A hibak akkor szoktak elofordulni, ha azt csinaljak, ami te is leirtal, osszebasszak a rendszert valami inkompatibilis BT driverrel, ami az eletbe nem takarodik le a geprol tobbe, aztan mar a beepitett cucc is osszetojja magat..

A BT kivetelesen olyan dolog, amivel XP-n ugyanolyan konnyeden tudok kapcsolodni barmihez, mint OSX-en.

#196 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 21:20

A szivasert a nokia programja a felelos, a 6600 egy csunyan cserbenhagyott darab. Ha megnezed a legujabb PC Suite ezt az egy telot nem tamogatja, ehhez az egyhez kell regi, fapados, Bluetooth-ot nem is kezelo proggit letolteni. 6600-val en is vert izzadtam, vegul maradtam az infranal, de ez csak a nokia 2004 ota nem frissitett programja miatt van.

Az uj PC Suite, amit le lehet tolteni az ujabb, pl. 6680 (es regebbi, kiveve 6600) telokhoz egy isten, mindent rendesen kezel, mindent elersz vele, kepeket, videokat, zeneket szinkronizal tok faszan, a netezes pedig csupan 2 kattintas vele Bluetooth-on keresztul, semmit sem kell konfigolni.

Szoval errol sem a Ringyoz tehet, barmilyen fajo is ez egyesek szamara...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#197 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 21:23

Idézet: Naranek - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 21:57

XP-n sokan azzal cseszik el, hogy eroltetik a kapott BT drivert, pedig ha helybol rabiznak az XP-re, akkor mukodne rendesen..

En meg nem talalkoztam olyan eszkozzel, ami ne mukodott volna az XP sajat BT driverevel es managerrevel.
A hibak akkor szoktak elofordulni, ha azt csinaljak, ami te is leirtal, osszebasszak a rendszert valami inkompatibilis BT driverrel, ami az eletbe nem takarodik le a geprol tobbe, aztan mar a beepitett cucc is osszetojja magat..

A BT kivetelesen olyan dolog, amivel XP-n ugyanolyan konnyeden tudok kapcsolodni barmihez, mint OSX-en.

Blumate, MSI. Ez két cuccos mind a kettő usb-s egyik sem ment a beépített driverrel nem egy gépen probaltam kicsit jobban értek hozzá mint hogy összefingassam a rendszert. Registry buherálás kellett erősen hozzá hogy egyáltalán drivert feleengedje. Alapbol fel sem ismerte helyesen a cuccokat. Részemről xp sp2 bt kezelése hulladék. Alapbol tudok bt-n file-t küldeni és ennyi. Ahoz hogy a telommal tudjak épeszű dolgokat kezdeni semmi beépített progi nem áll rendelkezésre. A beépített xp-s softal ha te helyesn gond nélkül tudsz calendart,address bookot szinkronizálni és ne adj isten hívás kezdeményezni sms-t írni vagy fogadni akkor ok. DE NEM LEHET. És itt a baj. Én is jobban örülök hogy azt mondom a mac-nek hogy bt-be és azt csinálok amit akarok. Tény hogy elég elterjedt telom van dehát sehol sincs minden uj cucc egyből támogatva!

Üdv

#198 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 21:35

k700 - XP - beépített Bluetooth driver - Blue Soleyl (remélem jól írom) progi -> frankón megy, bármit csinálhatok vele. Mondjuk bármit nem, mert nincs Outlookom mással meg nem szinkronizál és ez probléma számomra. Viszont a telóhoz kapott bt headsettel Skype-zok. <- ez tetszik

Linux alatt nem mentem semmire vele. Tartok tőle, hogy a vodás szoftver tehet róla, mert a neten 1000 helyen van leírva, hogy hogyan kell és mindenütt ugyanúgy. De nekem nem megy.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#199 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 21:42

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 22:35

k700 - XP - beépített Bluetooth driver - Blue Soleyl (remélem jól írom) progi -> frankón megy, bármit csinálhatok vele. Mondjuk bármit nem, mert nincs Outlookom mással meg nem szinkronizál és ez probléma számomra. Viszont a telóhoz kapott bt headsettel Skype-zok. <- ez tetszik

Linux alatt nem mentem semmire vele. Tartok tőle, hogy a vodás szoftver tehet róla, mert a neten 1000 helyen van leírva, hogy hogyan kell és mindenütt ugyanúgy. De nekem nem megy.

SE-hez legjobb progi Float's mobile agent! Azzal minden adatot ki lehet kaparni lehet kihangosítani gépen akármit. Azt csíptem nagyon de gyak ugyan ezt tudja mac minden más progi nélkül!

Üdv

#200 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 22:33

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 22:42

SE-hez legjobb progi Float's mobile agent! Azzal minden adatot ki lehet kaparni lehet kihangosítani gépen akármit. Azt csíptem nagyon de gyak ugyan ezt tudja mac minden más progi nélkül!

Üdv

Na ezért járok ide.

Xero jövök neked eggyel!  :respect:
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első