Idézet: Bubu - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 12:40
András.
Mint itt azt már többen és többször leírták neked, szívni csak az szív a telepítéssel aki nem kompatibilis hardver eszközöket használ.
Nyilván sokan a meglévő vasra akarják telepíteni, ami nem mindig jön össze.
De ne aggódj emiatt, így lesz neked sok új vásárlód
Még mindig azt mondom, hogy a rendszer megismerésére sokkal jobb a tört osx mint anno a pearpc amivel én is szórakoztam.
Aztán megszereti az ember és szalad hozzád gépet venni

Tudom, nem is emiatt aggodom, hogy nem terjed a Mac.
A masik topicban irtam Flamanak, hogy rakjon ossze egy PC-t amin tokeletesen fut az OS X, es Radeon X1600-as kartya van benne. Core image, dual monitor support, opengl, core image stb. Nem valaszolt erre. Ofkorsz, mert nem lehet megoldani. Arrol nem beszelek, hogy minden egyes szoftver updatenel ujra kell huzni a rendszert.
Aztan jonnek az emberek, es kozli, hogy minek vegyen Macet, mikor tok gagyi az egesz, meg macereas... Te tudod mi a kulonbseg, de egy csomo ember az alapjan fog itelni amit a PC-jen lat.
Meg napi 2 telefon, hogy miert nem tud kepfrissitest allitani a monitorjan, meg nem megy a software update mit csinaljon. Aztan 10 perc beszelgetes utan kiderul, hogy PC-n hasznalja az OS X et, csak epp minket cseszeget amiert ez vagy az nem megy. Kicsit kezd idegesiteni mikor ilyen hulyesegekkel tartanak fel.
Tegnap valaki: Mikor lesz mar kaphato OSX 86 dobozos verzio, neki kell. En meg nezek ra hulyen, majd probalom megmagyarazni, hogy picit nem ugy van ahogy o gondolja...