HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X IV.

#2581 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:19

maradjunk annyiban hogy meglatjuk, egyikunk sem jovobe lato, lehet pont most hagy majd cserben teged sztivi ;)
macbook air 2014

#2582 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:21

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 12:19

maradjunk annyiban hogy meglatjuk, egyikunk sem jovobe lato, lehet pont most hagy majd cserben teged sztivi ;)

Hat 2 es fel eve nem az a tendencia, hogy cserbenhagynak, most meg raadasul jol is porog a ceg szekere. De majd meglassuk :)

#2583 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:39

Vistanal nem lesz a kulcsszo, matol le lehet tolteni a februari ctp-t, mar csak bugmentesitenek, feature complete a cucc. Nem lesz, hanem mar van. :)

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2584 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 13:45

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 12:39

Vistanal nem lesz a kulcsszo, matol le lehet tolteni a februari ctp-t, mar csak bugmentesitenek, feature complete a cucc. Nem lesz, hanem mar van. :)

Krinyo

Hat szerintem majd akkor lesz, ha kereskedelmi forgalomban megvasarolhato. Vistas topicban raadasul azt irjak, hogy nem stabil, munkara nem hasznalhato.

#2585 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:00

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:45

Hat szerintem majd akkor lesz, ha kereskedelmi forgalomban megvasarolhato. Vistas topicban raadasul azt irjak, hogy nem stabil, munkara nem hasznalhato.

Azt a multkorira irtuk, bar mar az is eleg jo allapotban volt, a mostani itt fut a gepemen.

#2586 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 14:03

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:11

2006 vegen? Ofkorsz en :) Nyari WWDC-n Steve mutat nekunk Leopardot, gondolhatod, hogy alazni akarjak vele a Vistat kemenyen. Persze szinte 0 informaciom van az ujdonsagokrol, (epp a nagy titkolodzas miatt igeretes a dolog) de meg a Vista megjelenese elott megkapjuk az izelitot.

Az Apple-nel azert erzodik annyira ez a dolog, mert mindig titkoloznak, aztan egyszerre zuditjak az emberek fejere az ujdonsagokat. A Pista viszont apro reszletekben jon.
Azert azt kicsit szanalmasnak tartanam, ha a Legopardot csak azert fejlesztenek, hogy alazzak a Pistat.

#2587 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:11

Mindenesetre jellemzo, hogy a Leopard biztosan istenkiralycsaszar lesz (pedig semmit sem tud rola senki) a Vista, amirol meg itt az info, az meg szar lesz, sot, nem is lesz, csak szemfenyvesztes. :D

Krinyo

#2588 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:21

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 15:11

Mindenesetre jellemzo, hogy a Leopard biztosan istenkiralycsaszar lesz (pedig semmit sem tud rola senki) a Vista, amirol meg itt az info, az meg szar lesz, sot, nem is lesz, csak szemfenyvesztes. :D

Krinyo

nekem meg azt tetszik, hogy allandoan az van hogy masolnak mindent, addig meg amig nincs benne valami addig szar mert nincs benne, utanna ha belerakjak akkor rogton az van hogy masoltak, ha van az ikonban egy cd formaju csillogo targy akkor rogton itunes etc ... :) vegulis barmit csinalnak es akarhogyan az tuti szar lesz ... es ezt azzal magyarazzak hogy a regebbi termekek rosszak voltak etc, nem ertem hogy az ujak miert nem lehetnek akkor mar jok :(
macbook air 2014

#2589 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:35

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 14:11

Krinyo

1. A vista a Tiger ellenfele
2. annyi a huzavona a Vistaval, hogy az mar szanalmas, raadasul szerintem szarul is nez ki
3. A Leopardra tobb mint 2 ev fejlesztes jut. A Pantherbol es a Tigerbol kiindulva, csak jo lehet

De nincs ezzel baj. SG.hu rol BM-en osztja az eszt egy srac, hogy majd a Vista foldbe dongoli az Apple-t, enszerintem meg forditva lesz. :)

#2590 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:51

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 15:35

2. annyi a huzavona a Vistaval, hogy az mar szanalmas, raadasul szerintem szarul is nez ki
3. A Leopardra tobb mint 2 ev fejlesztes jut. A Pantherbol es a Tigerbol kiindulva, csak jo lehet

De nincs ezzel baj. SG.hu rol BM-en osztja az eszt egy srac, hogy majd a Vista foldbe dongoli az Apple-t, enszerintem meg forditva lesz. :)

ezt kar volt mondani, barhogy nezne ki leszaroznad, ez nalad alap  :rolleyes: meg ha tetszene se vallanad be
macbook air 2014

#2591 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:57

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 15:51

ezt kar volt mondani, barhogy nezne ki leszaroznad, ez nalad alap  :rolleyes: meg ha tetszene se vallanad be

most nem azért de szerintem a GUI-ban tényleg az Aqua a királyság. Kurvasok PC-n látok aqua style-t de egy mac-en sem XP-t vagy Pistát!

Üdv

#2592 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 15:58

Idézet: Xero - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 15:57

most nem azért de szerintem a GUI-ban tényleg az Aqua a királyság. Kurvasok PC-n látok aqua style-t de egy mac-en sem XP-t vagy Pistát!

Üdv

izlesek es pofonok, mindenesetre mikor meglattam a vista ezen kulsejet az aqua valahogy elfelejtodott :D nekem nagyon bejon ez a stilus, az aqua is tetszik de nem ennyire
macbook air 2014

#2593 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:00

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 16:58

izlesek es pofonok, mindenesetre mikor meglattam a vista ezen kulsejet az aqua valahogy elfelejtodott :D nekem nagyon bejon ez a stilus, az aqua is tetszik de nem ennyire

Sztem a Vista jol nezhetne ki, ha uj ikonkeszletet kapna, es ha optimalizalnak a GUI-t ugy, hogy ne legyenek kilometeres ures v. felesleges feluletek.
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#2594 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:03

szerintem lesznek meg azok javitva, legalabbis az ikonok biztos
macbook air 2014

#2595 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:31

Idézet: Xero - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 15:57

Üdv

http://www.maxthemes...e=Mac%20OS%20XP
Kép

Vista skint azert nem latsz mac-en, mert olyat nem lehet mac-en :D

Szerkesztette: ion 2006. 02. 23. 16:32 -kor

#2596 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:44

Idézet

1: a Vista mindennek ellenfele lesz, ami akkor piacon lesz
2: semmilyen huzavona sincs, nem tudom mirol beszelsz... on track az egesz, "fejlesztodik" ahogy kell, masodik felevben meg fog jelenni szepen
3: ezt hivjak vak fanatizmusnak :D

Jo lesz ez a Vista is, legalabb akkora huzas, mint az XP volt anno :D

Krinyo

#2597 Felhasználó inaktív   147break 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:45

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 16:35

Ezzel maximálisan egyetértek. Nézzétek csak meg, amíg még longhorn volt a neve, milyen jó kis design-ok voltak. Asszem Aero volt a neve - erre még az András is azt monta, hogy tetszik neki - erre névváltás és előálltak ezekkel az áttetsző fejlécű koncepciótlan, össze-vissza gombú fossal. Én pc-t használok (xp-vel), de komolyan, ha ennyi az újdonság, az biza kevés lesz a vásárlásra ösztönzéshez. Valahogy az az érzésem, itt is a k.okos marketinges mondja meg, mi az esztétikus, és mi nem az.

Szerkesztette: 147break 2006. 02. 23. 16:51 -kor

#2598 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:48

Idézet: Macc - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 16:00

Sztem a Vista jol nezhetne ki, ha uj ikonkeszletet kapna, es ha optimalizalnak a GUI-t ugy, hogy ne legyenek kilometeres ures v. felesleges feluletek.

Ez prioritasos alapon mukodik. Eloszor a kodot kell megirniuk rendesen.
Felesleges feluletek sztem mar regota nincsenek a Vistaban.

#2599 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:57

Idézet: 147break - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 16:45

Ezzel maximálisan egyetértek. Nézzétek csak meg, amíg még longhorn volt a neve, milyen jó kis design-ok voltak. Asszem Aero volt a neve - erre még az András is azt monta, hogy tetszik neki - erre névváltás és előálltak ezekkel az áttetszó fejlécű koncepciótlan, össze-vissza gombú fossal. Én pc-t használok (xp-vel), de komolyan, ha ennyi az újdonság, az biza kevés lesz a vásárlásra ösztönzéshez. Valahogy az az érzésem, itt is a k.okos marketinges mondja meg, mi az esztétikus, és mi nem az.

Nem a marketinges mondja meg. A Vista felhasznaloi feluletet nagyon alapos tesztelesnek vetettek ala. Akar hiszed, akar nem, a sarki zoldsegesek meg hajlektalanok, lecsuszott bankarok es felkapaszkodott tejesemberek voltak a kiserleti nyulak, es a tobbseguk nagyon elegedett volt a GUIval.
Az AERO, amirol beszelsz, most is ugyanaz, azelott is atlatszo volt.
Nem tudom, mit ertesz az alatt, hogy "ennyi az ujdonsag"... Ezt olvasd el sztem: http://en.wikipedia....o_Windows_Vista

Amugy Andras sztem nem mondta, hogy tetszik neki. Andras csak a vizbul veszi ki a zokszigent.

#2600 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 16:57

Idézet: ion - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 15:48

Ez prioritasos alapon mukodik. Eloszor a kodot kell megirniuk rendesen.
Felesleges feluletek sztem mar regota nincsenek a Vistaban.

Ez mar nem nagyon fog valtozni. Nekem eloszor bejottek ezek az aeros effektes ablak fejlecek, aztan a gyakorlatban kiderult, hogy szepnek szep, de rohadt zavaro. Az ikonok, es ablakok designja szar ugy ahogy van, egyszeruen nem egyseges, mintha legobol dobaltak volna ossze, egyszeruen nem latom azt, hogy lenne valami koncepcio.

Aero skin van egyebkent OS X ala mar regen, csak senki nem hasznalja, mert kutyanak nem kellenek transparent ablakok :)

Itt van ket ablak. melyik tunik letisztultabbnak es felhasznalobaratnak? A nagy zold savtol tekintsunk el, mert az eleve megagaz.

Vista control panel:
http://common.ziffdavisinternet.com/util_g...i=120010,00.jpg

Tiger control panel:
http://www.sonic.net/support/ss/mac/osx/ti...ystem_prefs.png

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131