HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken a bringás különítmény Értékeld a témát: -----

#1841 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 25. 14:41

masodikban mi a jo?  :confused:
Ciciman is on borda

#1842 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 25. 15:25

ahogy halomra esnek a saras palyan, abban a huje kanyarban ;]

#1843 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 25. 15:28

haaat ;]
Ciciman is on borda

#1844 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 25. 18:09

Idézet: blash - Dátum: 2007. ápr. 25., szerda - 15:32

akira's fixed gear DVD called 'street life' teaser!  ->  http://youtube.com/watch?v=lePP2BaZhJU

:ph34r:

Egészen addig gondoltam azt, hogy ilyeneket ma csináltam sokat, ameddig nem álltak neki 1 kerékre emelni a fixit bazz... Meg aztán lusta vagyok, nem szereltem le a fékeket (na nem azért, mintha nagyon használnám, csak szépek :bringa: )
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1845 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 26. 20:26

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

gallery.mtbr.com -> 2007 Handmade Bike Show -> Vanilla cross fixie

#1846 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 26. 20:47

De nem is az, hanem hogy Ü
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1847 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 26. 22:02

innen: www.cyclingnews.com/tech/2007/shows/nahmbs07/?id=/photos/2007/tech/shows/nahmbs07/nahmbs075/Crumpton_Composites_superlight_fixie_rear_hub

North American Hand Made Bicycle Show,
San Jose, California, March 2-4, 2007

A front American Classic disc MTB hub was specially modified with a track-specific rear axle, and a unique cog utilized the existing six-bolt disc rotor holes.
Photo ©: James Huang/Cyclingnews.com

Van ott me'g par erdekesseg.

Csatolt fájl:

#1848 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 11:45

yó kis videjó
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#1849 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 04. 28. 19:26

Nnna. Idén az utolsó nagy lépés, a váz is lecserélődött, kis hiányokkal végre egyben a bicaj :) .
Merida Matts Kalahari 580 és elől egy Manitou SX. Alapvetően országúti nyavaja vagyok, de egyrészt 90 kiló felett, másrészt itt az út olyan felemás, fele út, fele más. A váz ugyan csak 20 colos (196 centi vagyok), de a 22-es Matts Special a +10k árával összesen volt másfél centivel hosszabb, a nyeregcső meg úgyis adja a többit.
Tudom, hogy ez most olyan buzulás hangú dolog, de leírom, mi van most rajta :lollypop: . Hátul egy sima B+ menetes kerék van, HG50-es 11-34-gyel. Az ürgénél volt B+ lex elsőkerék 2500-ért, duplafelni STX-RC aggyal, mondtam neki, ez most velem gurul, meg hozzon ilyet hátulra. A tökéletlen hozott sima AL6061-es valamit helyette, hát egyelőre ez van, nem nyílott ki alattam még, de minden ponton messze igénytelenebb a lex-nél. A belső Schwalbe, 1,3-as Conti sport contact-tal. Középen B+ isis monoblokk (acél, nem alu, valahogy az alu tengelyben nem bízok), rajta B+ Mount Shasta kar (erről írhatna valaki, hogy miféle, mert semmit se tudok róla, de nem hajlik alattam), fém pedálokkal, a lánc PC58-as Sram. Fékek elől Deore LX, hátul Sram 7.0, fékkarok Deore LX. Hátsó váltó STX, első Deore LX (2000-ért adták, csak nem hagyom ott), de ez 28mm-es, így csere majd valamire. Váltókarok Altus, mert valahogy ezt szeretem a legjobban, de nézegetek egy STX-et. Korámycsapágy valami Cane Creek nevű zárt cucc, kormányra az van írva, hogy pro és könnyú :D (ezutóbbi nincs ráírva). A hátsóm alatt egy Selle Royal gel, valami Titec csövön.

Szóval jó összvér lett végül, de kezd olyan lenni, amilyennek szeretném, és ezt a halom cuccot majdnem mind sikerült kifutó készletként, vagy alig használtként (bicóról lebontva) olcsón megvenni.
Kép
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1850 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 23:19

Na.

Megtekertük a Balatont.
Volt néhány bukás, némi vér, meg rengeteg defekt.
Ha lesznek fent képek, majd teszek ide néhányat.

Jah, egy csóka velociped-del tolta végig... :o

:bringa:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1851 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 23:25

franc, nem haltatok meg? :/

#1852 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 00:15

Idézet: blash - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 23:25

franc, nem haltatok meg? :/

Idézet

Mivel most van a 4 napos hétvége, ezért szombaton meghalok, vasárnap fekszem, hétfőn ülök, kedden járok, és szerdán már tudok menni dolgozni

A szombat megvolt.

Fáj mindenem (szó szerint), de akkor is megérte.

Nem is a táv volt a veszélyes, hanem a kerékpárút minősége, ill. hogy ezek az utak nem 250-300 fős csoportokra vannak méretezve. Ez utóbbi miatt volt nagyon sok torlódás, sőt rollerezés is (pl. a vasúti átjáróknál). A bukások nagy része is a torlódásnak köszönhető.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1853 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 00:32

pf, vegig bicajuton? wtf

#1854 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 01:56

blanche, mostansag sokat problemazo', nem mindegy, neked, ho' (nem) halnak meg?  :D
Ciciman is on borda

#1855 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 03:40

ja, egyre szornyubb vagyok, tenyleg csak kritizalni tudok :/

de mellesleg granulalok gyiknak, meg akivel volt (bar nem tudom kivel ment), hogy lenyomtak ezt a 206 km-t (:

#1856 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 04:17

Idézet: blash - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 3:28

A sihano rajott, hogy fasag a dual control fekvaltokar, igy csinal tovabbra is rapidfire-t. Sot ilyen "2-way release" izevel

[...]

Ilyet a 2007-es szettek kozul LX-tol felfele mar mind tud: XTR (SL-M970), XT (SL-M760), LX (SL-M580). Joveore meg mar a Deore valtokarja is tudni fogja ezt.

Köszönöm a választ, de sajnos a lényeg az általam vastag betűvel kiemelt szóban rejtezik: váltókar van "triggeres", de kombinált fék/váltókar nincs. Pontosabban meg lehet találni pdf-ben >ITT<, de erre csak kérdésem feltevése után jöttem rá. Tehát én ST-xxxxx-et szerettem volna, nem SL-xxxxx-et. És ahogy látom, csak dual-release nélküli, ~2000 tájékán kidobott XT/LX közül lehet számomra "válogatni", ezek vannak a Deorém felett kategóriában. Már ha kapni valahol, de a "kedvenc" bringaboltom nem hozott, csak ígéretet kaptam (Speed-way).

Avid SD SL-t rendeltem helyette, egye fene, különszedem a váltást a féktől... Az Avidból nem kaptam, mert akcióban rendeltem. Fel sem ajánlották, hogy esetleg normál áron, vagy valami, csak ígéret... Megvettem máshol (Probike), ott meg kértem mellé egy LX váltókart. Mikor visszamentem érte - mert csak "rendelésre" hoztak - nem volt meg, csak az egyik fele.... Mentem tovább... Addig is biciklizem.

Ami feltűnt útközben, hogy BP-n a kerékpárosoknak nincs piros lámpa, legyen az bármilyen kereszteződés. Csak én álltam az út szélén bukóban, mint egy mamlasz, kiskosaras hölgyikék, sípcsontvédős dörtrájdörök csak úgy suhantak át mindenhol.

Apropó, CM alagutas baleset mi volt és hogy volt?

#1857 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 08:46

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2007. ápr. 29., vasárnap - 0:15

A szombat megvolt.

Fáj mindenem (szó szerint), de akkor is megérte.

Nem is a táv volt a veszélyes, hanem a kerékpárút minősége, ill. hogy ezek az utak nem 250-300 fős csoportokra vannak méretezve. Ez utóbbi miatt volt nagyon sok torlódás, sőt rollerezés is (pl. a vasúti átjáróknál). A bukások nagy része is a torlódásnak köszönhető.

Gratulálok!  :up: Jó regenerálódást. :)
"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#1858 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 11:32

Idézet: blash - Dátum: 2007. ápr. 29., vasárnap - 0:32

pf, vegig bicajuton? wtf

A Balatonkör, mint rendezvény, éppen erről szól.

#1859 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 11:32

Idézet: eszpe - Dátum: 2007. ápr. 29., vasárnap - 8:46

Gratulálok!  :up: Jó regenerálódást. :)

Köszi. Most ébredtem fel. :)

#1860 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 16:35

Idézet: didyman - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 20:26

Merida Matts Kalahari 580 és elől egy Manitou SX. Alapvetően országúti nyavaja vagyok, de egyrészt 90 kiló felett, másrészt itt az út olyan felemás, fele út, fele más. A váz ugyan csak 20 colos (196 centi vagyok), de a 22-es Matts Special a +10k árával összesen volt másfél centivel hosszabb, a nyeregcső meg úgyis adja a többit.
Tudom, hogy ez most olyan buzulás hangú dolog, de leírom, mi van most rajta :lollypop: . Hátul egy sima B+ menetes kerék van, HG50-es 11-34-gyel. Az ürgénél volt B+ lex elsőkerék 2500-ért, duplafelni STX-RC aggyal, mondtam neki, ez most velem gurul, meg hozzon ilyet hátulra. A tökéletlen hozott sima AL6061-es valamit helyette, hát egyelőre ez van, nem nyílott ki alattam még, de minden ponton messze igénytelenebb a lex-nél. A belső Schwalbe, 1,3-as Conti sport contact-tal. Középen B+ isis monoblokk (acél, nem alu, valahogy az alu tengelyben nem bízok), rajta B+ Mount Shasta kar (erről írhatna valaki, hogy miféle, mert semmit se tudok róla, de nem hajlik alattam), fém pedálokkal, a lánc PC58-as Sram. Fékek elől Deore LX, hátul Sram 7.0, fékkarok Deore LX. Hátsó váltó STX, első Deore LX (2000-ért adták, csak nem hagyom ott), de ez 28mm-es, így csere majd valamire. Váltókarok Altus, mert valahogy ezt szeretem a legjobban, de nézegetek egy STX-et. Korámycsapágy valami Cane Creek nevű zárt cucc, kormányra az van írva, hogy pro és könnyú :D (ezutóbbi nincs ráírva). A hátsóm alatt egy Selle Royal gel, valami Titec csövön.

Szóval jó összvér lett végül, de kezd olyan lenni, amilyennek szeretném, és ezt a halom cuccot majdnem mind sikerült kifutó készletként, vagy alig használtként (bicóról lebontva) olcsón megvenni.

Üdv a 190cm felettiek klubjában! :)
Öröm nézni, hogy milyen szeretettel rakod össze a géped, alkatrészről-alkatrészre. Ez a lényeg!

Nekem van egy fölös kiváló álaputú LX első váltóm, majd megnézem milyen átmérőjű! Olcsón megszámítom.
0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.