HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás III. Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 03. 22:27

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 21:41

Ez az egyik legérthetetlenebb baleset szvsz, nagyon könnyen elhárítható, nem kell ráhajtani a sínekre.... Erre az oktató benne ül és úgy is... :omg:

mondjuk csak egy xar Fiat, biztos leégett benne valami, aztán a füsttől nem lehetett látni a pirost :D
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#222 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 23:02

Ez az egyik legérthetetlenebb baleset szvsz, nagyon könnyen elhárítható, nem kell ráhajtani a sínekre.... Erre az oktató benne ül és úgy is... :omg:

Talán "mással" volt elfoglalva. 32 éves hölgy, 25 éves fiatalember... ( Jaj, de rosszindulatú vagyok :]  )
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#223 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 01:29

Ilyenkor tényleg felmerül a gondolat, hogy tényleg ennyire felelőtlen volt-e az oktató? És rögtön az is, hogy ha igen a válasz, akkor mit oktathatott a tanulónak? Hogy ez még belefér?
Visszagondolva a saját vizsgámra, aligha hiszem el, hogy egy tanulóvezetőt ilyen lazán tanítson. Nálam mindenben duplán szigorúak voltak, helyesen is!

Ha viszont mégsem működött a lámpa és az oktató korrekten, biztonságuk tudatában engedte áthaladni a tanulót a vasúti átjáróban, akkor egyből arra gondolok, hogy a vétkesnek elkönyvelt soktucat halott valóban mind vétkes volt a korábbi baleseteknél???
Gondolkoztál már ma?

#224 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 07:46

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 1:29

Ilyenkor tényleg felmerül a gondolat, hogy tényleg ennyire felelőtlen volt-e az oktató? És rögtön az is, hogy ha igen a válasz, akkor mit oktathatott a tanulónak? Hogy ez még belefér?
Visszagondolva a saját vizsgámra, aligha hiszem el, hogy egy tanulóvezetőt ilyen lazán tanítson. Nálam mindenben duplán szigorúak voltak, helyesen is!

Ha viszont mégsem működött a lámpa és az oktató korrekten, biztonságuk tudatában engedte áthaladni a tanulót a vasúti átjáróban, akkor egyből arra gondolok, hogy a vétkesnek elkönyvelt soktucat halott valóban mind vétkes volt a korábbi baleseteknél???

Én elhiszem, hogy nem működött a fénysorompó (pedig de), de ha nem belátható a sinpálya, akkor a legkevesebb, hogy megállok, esetleg kifülelek, hogy jön-e valami, hiszen a vonat a kereszteződések elött fütyül.....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#225 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 10:21

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 6:46

Én elhiszem, hogy nem működött a fénysorompó (pedig de), de ha nem belátható a sinpálya, akkor a legkevesebb, hogy megállok, esetleg kifülelek, hogy jön-e valami, hiszen a vonat a kereszteződések elött fütyül.....

Múlt 7en mentünk hajnali 1-kor Szombathelyről Kőszeg felé a 87esen két autóval. Lukácsháza tábla után kapásból van egy vasúti átjáró, ami akkor épp piros volt. Megálltunk, és vártunk. 2-3 perc után haver kiszáll kocsiból, elsétál a sinekig, körbenéz, semmi sehol... várunk 2-3 percet még, semmi sehol... erre haver odamegy a fénysorompóhoz majd egy enyhét rácsap a tetejére... és átváltottak fehérre :up: szal ennyit a megbízhatóságról...

-C0pp3rM!n3-

#226 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 11:31

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 10:21

Múlt 7en mentünk hajnali 1-kor Szombathelyről Kőszeg felé a 87esen két autóval. Lukácsháza tábla után kapásból van egy vasúti átjáró, ami akkor épp piros volt. Megálltunk, és vártunk. 2-3 perc után haver kiszáll kocsiból, elsétál a sinekig, körbenéz, semmi sehol... várunk 2-3 percet még, semmi sehol... erre haver odamegy a fénysorompóhoz majd egy enyhét rácsap a tetejére... és átváltottak fehérre :up: szal ennyit a megbízhatóságról...

-C0pp3rM!n3-

Ez teljesen mind1. Ha valaki nem fogja fel ésszel, hogy a vonat a sok száz tonnájával eltiporja az egy tonnás sz@rjával együtt, az meg is érdemli....  :rolleyes: Mert azon kívül, hogy a vonatnak elsőbbsége van, nagyobb is...

#227 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 11:38

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 10:31

:rolleyes: Mert azon kívül, hogy a vonatnak elsőbbsége van, nagyobb is...

ez így igaz. csak az esetek 99%-ban általában azt hajtogatják, hogy a fénysorompó jól működött... hát a mi esetünkben nem :think:

-C0pp3rM!n3-

#228 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 11:39

Még mindig jobb hogy folyamatosan tilosat jelzett minthogy fehéren villogva és jön a vonat :)

#229 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 11:40

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 11:38

ez így igaz. csak az esetek 99%-ban általában azt hajtogatják, hogy a fénysorompó jól működött... hát a mi esetünkben nem :think:

-C0pp3rM!n3-

No és kb mennyi idő alatt lehet átjutni a vasúti átlekőn? 1-2 mp? Biztos nem azokat gázolja le a vonat, akik megálltak a vasútátkelő elött és megnézték, hogy jön-e a sínen valami....  (hacsak nem az gondolja valaki, hogy ő még átfér.....)

#230 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 11:40

Idézet: Kory - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 11:39

Még mindig jobb hogy folyamatosan tilosat jelzett minthogy fehéren villogva és jön a vonat :)

Én a fehér villigónál is megnézem, hogy jön-e valami....

#231 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 11:47

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 10:40

Én a fehér villigónál is megnézem, hogy jön-e valami....

így is kell ;)

-C0pp3rM!n3-

#232 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 12:08

Idézet: Kory - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 11:39

Multkor Dunaharasztin a HEV atjaroban pl pont ez volt, nem merolegesen, hanem amolyan X alakban "helyet" cserel a HEV sinje es az ut, de meg jo, hogy eppen szembol jott a HEV es legalabb lattuk...
Dunaharasztin van meg egy huje lampa, ami az 51-s ut es Nemedi ut talakozasanal van, neha nem lehet befordulni az 51-srol Alsonemedi es Dunaharaszti fele, mert mindekninek valt a lampa, akar 2-3x is, csak az 51-sen a ket balra kanyarodo savokban alloknak nem, azoknak folyamtosan piros van, de ugyanezt megjatsza Alsonemedi felol erkezve is, annak savnak ami egyenesen es jobbra van lampaja folyamtosan piros van, sosem kerul sorra, de az ez mellett allo a csak az 51-sre balra kanyarodo savnak pl igen. :rolleyes:
Egy masik hasonlo eset az XVIII-XIX kerulet hataran van, az Ulloi uton, igaz ott nem vasuti atjaro, hanem az elott kb 30m-re egy nyomogombos gyalogatkelohely lampja szokta csinalnia fesztivalt, a XIX kerulet felol erkezve, miutan atment a gyalogos, ujra zoldre valt a lampa az autoknak, mint rendesen is kene, de a masik iranybol olykor ezt elfejeti, es siman piros van, hat 1-2percnel tovabb meg nem alltam ott varvan mikor lesz zold.

hobizoli

Szerkesztette: hobizoli 2005. 11. 04. 12:18 -kor

Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#233 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 18:21

Meg mostanában már a nap is alacsonyabban jár, ha pont belesüt a villógóba a az egyébként is mocskos üvegen keresztül egyszerűen nem lehet látni, hogy most a piros villog vagy a fehér. A ledeseknél már sokkal jobb a helyzet!  Jópofa grafittis gyerekek azt is megcsinálták nálunk, hogy lefújták mind a három lámpát vastagon kályhaezüstel (meg mindent a környékén). Két hónapig nem cserélték le, valaki kapart egy-egy kis lyukat rajta, de nappal jóformán láthatatlan volt.

Valószínüleg az oktató nem figyelt (oldott hangulat, poénkodás, fűzőcske) a csajnak meg 1x óra után nem is lehetett annyi rutinja, hogy le tudja kezelni ezt a helyzetet. A tanuló vezetőket az első órákban még teljesen leköti a gáz/kuplung/fék és a kormány kezelése.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#234 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 18:24

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 18:21

Meg mostanában már a nap is alacsonyabban jár, ha pont belesüt a villógóba a az egyébként is mocskos üvegen keresztül egyszerűen nem lehet látni, hogy most a piros villog vagy a fehér. A ledeseknél már sokkal jobb a helyzet!  Jópofa grafittis gyerekek azt is megcsinálták nálunk, hogy lefújták mind a három lámpát vastagon kályhaezüstel (meg mindent a környékén). Két hónapig nem cserélték le, valaki kapart egy-egy kis lyukat rajta, de nappal jóformán láthatatlan volt.

Valószínüleg az oktató nem figyelt (oldott hangulat, poénkodás, fűzőcske) a csajnak meg 1x óra után nem is lehetett annyi rutinja, hogy le tudja kezelni ezt a helyzetet. A tanuló vezetőket az első órákban még teljesen leköti a gáz/kuplung/fék és a kormány kezelése.

Sehol sem írták, hogy az első óráiban járt a tanulóvezető, de ez nem is érdekes, az oktatónak kell figyelni. Mi az, hogy nem figyelt? :think: Nagyon sokat közlekedek városban naponta, azt hiszem elvárhatom, hogy ne jönnenek nekem hátulról. Ha utóba ül valaki MINDÍG figyeljen. Ha meg belesüt a nap a szemébe, akkor meg pláne álljon meg. Ismétlem: a vonat mindíg síppal jelzi, ha kereszteződéshez ér....

#235 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 04. 18:44

Idézet

10 méter volt a látótávolság – frontálisan ütköztek
2005. november 4.

Három súlyos sérültet kellett a tűzoltóknak kiszabadítaniuk a roncsok közül pénteken reggel a Szegedről Bordány felé vezető úton, ahol két személyautó ütközött össze a sűrű ködben.
A tűzoltók információi szerint egy Lada és egy Wartburg személyautó ütközött össze frontálisan a bordányi úton egy kanyarban, ahol a köd miatt csak alig 10 méter volt a látótávolság.

Az ütközéstől a járművek utasai a roncsok között rekedtek, a Ladából egy, a Wartburgból két súlyos sérültet szabadítottak ki a szegedi tűzoltók. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

#236 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 18:48

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 7:46

Igen, igazad van...
Gondolkoztál már ma?

#237 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 19:35

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 19:24

Sehol sem írták, hogy az első óráiban járt a tanulóvezető, de ez nem is érdekes, az oktatónak kell figyelni. Mi az, hogy nem figyelt? :think: Nagyon sokat közlekedek városban naponta, azt hiszem elvárhatom, hogy ne jönnenek nekem hátulról. Ha utóba ül valaki MINDÍG figyeljen. Ha meg belesüt a nap a szemébe, akkor meg pláne álljon meg. Ismétlem: a vonat mindíg síppal jelzi, ha kereszteződéshez ér....

Huszoniksz óra is kevés, akkor már kb tisztába van az autó kezelésével úgy-ahogy ura az autónak, éppen hogy csak nem ön- és közveszélyes. De nincs meg még benne az a fajta rutin mint egy 30-40k-t levezetett sofőrnek.

Ha visszagondolok az én oktatómra, az is soxor ujságot olvasott,  adminisztrált, nézte a csajokat stb. és csak fél szemmel nézte az utat.

Az oktató hibázott, méghozzá nagyot.

Elvárni elvárhatod, hogy ne jöjjenek beléd, de azért beléd jönnek nem? Nálunk nem nagyon divat tartani a követési távolságot mindenki a másik seggében autózik aztán meg jön a kocc. Tegnap az M5-n folyamatos sor volt Pest előtt már a belső sávban is. 140-150 mentünk én tartom a szokásos 3-4 kocsi távolságot, jön egy kis köcsög nagy lendülettel előz balról, aztán mivel rájött hogy előttem is sor van, vissza a külsőbe, onnan ki a leállóba 2-3 kamint előz, vissza középre 3 autóval elém... nagyon szívessen fejbevágtam volna egy keresztkulcsal. Az ilyenek miatt van 2-3 órás baleseti helyszínelés a M0-n, és ülhetünk a dugóban.
Brutál dolgok lesznek itt, ha leesik az első hó vagy ónoseső, szerintem aki teheti (és fontos neki az autója épsége) hagyja otthon az első havas napokon a kocsit. Hiába teszi rá a tuti téligumit, tuti nyomáson, jó fékekkel, majd jön egy cicásított egyesgóóf kék álxenonnal 1000W PMPO-val és a tükörradiál nyárigumijával és csinál mindjárt egy 100k-s kárt a kocsiban. Ja kötelezője az nincs mert már lejárt épp' most akarta újrakötni..

A vonatot is csak emberek vezetik. Az ominózus kereszteződésben, amiről irtam csak egy 4-5 éve dudál a vonat. Előtte jött mint a csendes halál. Egy kissebb temetőnyi halottat termelt már ki az a fénysorompó. Hál istennek most renoválják a pályaszakaszt, és most kapott egy félkarú sorompót is! :respect:

Ezt még beleszerkesztem:
Nem úgy értettem, hogy a szemedbe süt a nap, hanem a hátad mögül és csilloghat úgy az üvegen, hogy nem lehet első blikre eldönteni hogy a villogás vagy csillogás. Én is már jártam így többször, de én ilyenkr megállok és megbizonyosodok, hogy mi is van, hiába dudál mögöttem ötökör. A ledes cucc nagyon tuti.  :up:

Szerkesztette: Fanatic 2005. 11. 04. 19:43 -kor

"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#238 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 19:48

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 19:35

Huszoniksz óra is kevés, akkor már kb tisztába van az autó kezelésével úgy-ahogy ura az autónak, éppen hogy csak nem ön- és közveszélyes. De nincs meg még benne az a fajta rutin mint egy 30-40k-t levezetett sofőrnek.

Ha visszagondolok az én oktatómra, az is soxor ujságot olvasott,  adminisztrált, nézte a csajokat stb. és csak fél szemmel nézte az utat.

Az oktató hibázott, méghozzá nagyot.

Elvárni elvárhatod, hogy ne jöjjenek beléd, de azért beléd jönnek nem? Nálunk nem nagyon divat tartani a követési távolságot mindenki a másik seggében autózik aztán meg jön a kocc. Tegnap az M5-n folyamatos sor volt Pest előtt már a belső sávban is. 140-150 mentünk én tartom a szokásos 3-4 kocsi távolságot, jön egy kis köcsög nagy lendülettel előz balról, aztán mivel rájött hogy előttem is sor van, vissza a külsőbe, onnan ki a leállóba 2-3 kamint előz, vissza középre 3 autóval elém... nagyon szívessen fejbevágtam volna egy keresztkulcsal. Az ilyenek miatt van 2-3 órás baleseti helyszínelés a M0-n, és ülhetünk a dugóban.
Brutál dolgok lesznek itt, ha leesik az első hó vagy ónoseső, szerintem aki teheti (és fontos neki az autója épsége) hagyja otthon az első havas napokon a kocsit. Hiába teszi rá a tuti téligumit, tuti nyomáson, jó fékekkel, majd jön egy cicásított egyesgóóf kék álxenonnal 1000W PMPO-val és a tükörradiál nyárigumijával és csinál mindjárt egy 100k-s kárt a kocsiban. Ja kötelezője az nincs mert már lejárt épp' most akarta újrakötni..

A vonatot is csak emberek vezetik. Az ominózus kereszteződésben, amiről irtam csak egy 4-5 éve dudál a vonat. Előtte jött mint a csendes halál. Egy kissebb temetőnyi halottat termelt már ki az a fénysorompó. Hál istennek most renoválják a pályaszakaszt, és most kapott egy félkarú sorompót is! :respect:

Ez a téma nagyon érzékenyen érint, mert ha a nagypapám nem gondolja úgy, hogy a fecske kerékpárjával átfér a vonat elött, még ma is élne....  :(  Nem létezhet SEMMIFÉLE kifogás arra, hogy miért hajt rá a sinekre valaki eszetlenül. Ez kb az a kategória, hogy miért előz valaki beláthatatlan kanyarban. Ne mond nekem, hogy egy 1000 tonnás 50 méter hosszú szerelvényt nem vesz valaki észre? Ez egy vicc. A sorompóra meg csak Hofit tudom idézni: "-Ha a vonat jön, úgy is elzárja az utat nem?"...  Nem jó, ha valaki a vasúti átkelőn való közlekedést úgy állítja be mint valami versenyt a halállal, amit csak mázlival lehet megúszni.

Ismétlem magamat: Lehet, hogy érzéketlen bunkó vagyok, de ha valaki egy több ezer tonnás szerelvénynek nem képes megadni az elsőbbséget, az meg is érdemli...

#239 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 23:49

"Repülőgép"

Idézet

A Suzuki Ignis Sport a Fehérvári úti remíz előtt, egy kanyar után kisodródott, áthajtott a járdaszegéllyel övezett füves területen és rárepült a zárt villamospályára.

Kép

Katasztrófavédelem ehhez? Mielőtt beült volna a kocsiba a sofőr, akkor kellett volna.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#240 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 00:30

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 21:30

Kamu ez az indexes cikk, csak feltevésekre alapoz, mivel akkor még nem fejeződött be a vizsgálat.
Ma volt oktatói továbbképzés Veszprémben. Az egyik felügyeletes főmufti pont erről beszélt, lent volt tegnap Békéscsabán a baleset elemzésénél.
Rengeteget hibázott az oktató, ez az életébe került, de lehet, hogy a tanulóéba is, még kétséges.

A 30. órájában járt a tanuló, de még a járműkezelési vizsgája se volt meg. Előfordul az ilyen, ennek ellenére ki lehet vinni gyér forgalmú utakra iránytartást gyakorolni, de semmi gennyes helyre. Vasúti átjáró, párh. közlekedés stb., nagyon veszélyes a kezdő tanulókkal. A 30 órától még lehet kezdő, mert van aki ennyi idő alatt annyit se tanul meg, mint más 1 óra alatt.
Mikor ráhajtottak az átjáróra fehéren vilogott a lámpa, vonat nem közeledett. Még nem tudni mit pöcsölhetett(tek), de pont a sineken fulladt le a gépezet. Addig szarakodtak az indítgatással, míg letiltott az indításgátló, a nagy kapkodásban még a kulcsot is beletörték, aztán jött a vonat......

Kérdem én:

- mi a faszt keresett egy ilyen tanulóval a vasúti átjáróban?
- ha mégis megtörtént a baj, amit most sem értem hogyan, akkor miért nem vette át a kocsit az oktató? Egy villanás alatt otthagyhatták volna az átjárót....
- ha beletörik a kulcs, kiveszem üresbe, ketten letolják a kocsit
- max otthagyom a kocsit és elfutok a francba.......

Nehéz megértenem hogyan történhetnek meg ilyenek, az élet mindíg produkál valami újat.....
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.