HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás III. Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 14. 07:21

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 23:17

Csak kijössz belőle úgy, hogy jól írtad, a Renaultokhoz nem kell kulcs.

De szeretem az ilyet...

Azért jön ki belőle, mert a Modus, a Clio, a Megane, a Laguna, a Vel Satis, a Scenic és az Espace is ötcsillagos. A Kangoo 4, a Twingo pedig 3.

De szeretem az ilyet...

#542 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 14. 10:11

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 23:17

Csak kijössz belőle úgy, hogy jól írtad, a Renaultokhoz nem kell kulcs.

De szeretem az ilyet...

:offtopic:
Mi a fenét szeretsz rajta?

Amúgy fogalmam sincs ez egyáltalán számít-e manapság már valamit egy töréstesztnél, hogy van-e kulcs vagy sincs, nem ez a lényege a dolognak szerintem,  mindenesetre a Renaultnál ez a trend. Továbbá azt írtad, hogy a Laguna alatt is van "élet", naná. Bár valószínűleg "egyszerűbb" és "kímélőbb" lett volna azt írnom, hogy már a kisebb Rönók se kulcsosak, sorry.

Szerkesztette: Kory 2005. 11. 14. 10:12 -kor

#543 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 14:46

Nok a volannal :D

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#544 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 15:00

Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 15:46

Vazze :D , az a füstpamacs ami kijön abból a Toyóból :D
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#545 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 18:53

Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 14:46

Idézet

WAR IS NOT ANSWER
:D :D :D

#546 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 19:50

Édesapám ma elütött egy szarvast.
Neki szerencsére semmi baja, de szerintem, meg az ő elmesélése alapján nem sokon múlt. Egy viszonylag magas, 2-3 m-es partról ugrott a szarvas az útra, már csak akkor vette észre, mikor repült felé. Nem pont előről, hanem kicsit a kocsi jobb oldala kapta el, nekivágta a szélvédőnek, majd szerencsére nem jött be, hanem végig zúzta a kocsi jobb oldalát. Casco nincs a kocsin, meg ki is volt táblázva a vadveszély, úgyhogy  "kicsit" drága mulatság lesz, de szerencsére édesapámon nem esett egy karcolás sem.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#547 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 20:08

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 20:50

Édesapám ma elütött egy szarvast.
Neki szerencsére semmi baja, de szerintem, meg az ő elmesélése alapján nem sokon múlt. Egy viszonylag magas, 2-3 m-es partról ugrott a szarvas az útra, már csak akkor vette észre, mikor repült felé. Nem pont előről, hanem kicsit a kocsi jobb oldala kapta el, nekivágta a szélvédőnek, majd szerencsére nem jött be, hanem végig zúzta a kocsi jobb oldalát. Casco nincs a kocsin, meg ki is volt táblázva a vadveszély, úgyhogy  "kicsit" drága mulatság lesz, de szerencsére édesapámon nem esett egy karcolás sem.

A szarvast elhoztatok legalabb?

A vadasztarsasag ugysem terit meg semmi, mitobb meg teged hoznak ki bunosnek, hogy elutotted a dijnyertes agancsost. Fizessed az arat kifele....
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#548 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 21:06

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 20:08

A szarvast elhoztatok legalabb?

A vadasztarsasag ugysem terit meg semmi, mitobb meg teged hoznak ki bunosnek, hogy elutotted a dijnyertes agancsost. Fizessed az arat kifele....

Ha ki van táblázva a szarvasveszély, akkor tényleg kártérítést fizettetnek az elütött vadért. Persze ha megtalálják azt, aki elütötte. Pedig ez abszolút elkerülhetetlen.

DzsAr: örülök, hogy édesapád épen megúszta. Ha eddig nem jelentettétek senkinek a történteket, ne is tegyétek, kártérítést senkitől nem lehet ilyenkor követelni.

#549 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 21:58

Hát kihívta a rendőröket. Hogy minek nem tudom, már akkor is mondtam neki telefonon.
Bár a rendőr azt mondta, nem valószínű, hogy füzetnie kell, mivel nem ment gyorsan, nem lehetett látni az útról a helyet ahonnan a szarvas ugrott.

#550 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 22:28

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 22:58

Hát kihívta a rendőröket. Hogy minek nem tudom, már akkor is mondtam neki telefonon.
Bár a rendőr azt mondta, nem valószínű, hogy füzetnie kell, mivel nem ment gyorsan, nem lehetett látni az útról a helyet ahonnan a szarvas ugrott.

Én úgy tudom, hogy ez lényegtelen, ha kivan téve a vadveszélytábla akkor mindenképpen az autós a hunyó (félreértés ne essék én sem tartom ezt jogosnak, de tudtommal ez van). Ilyenkor 2 dolgot tehet az aki szeretne megúszni pár százezer forintnyi kárt. Az egyik, hogy visszamentek oda, ahol a vadveszélytábla kivolt téve, megfogjátok kiszeditek és bedobjátok a fák közé, így ti "nem láthatátok" a vadveszélytáblát így mentesültök a felelőség alól (már látom lelki szemeim elöt *Macika* arcát amikor ezt olvasa  :D ). A második variáció, hogy bedobjátok a verdába az elhult állatot és kiteszitek oda, ahol már nem érvényes a vadveszélytábla, majd hívjátok a rendőröket. Természetesen mindkét módszer megvalósítása kétséges, de mindkettőre tudok példát, hogy bejöt.  :up:
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#551 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 22:44

Igen, ez sajnos egy betarthatatlan szabály...

DzsiAr: örülök, hogy nem esett baja nagybátyádnak. :)

Az autóban mekkora kár keletkezett?

#552 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 01:24

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 22:28

Én úgy tudom, hogy ez lényegtelen, ha kivan téve a vadveszélytábla akkor mindenképpen az autós a hunyó (félreértés ne essék én sem tartom ezt jogosnak, de tudtommal ez van). Ilyenkor 2 dolgot tehet az aki szeretne megúszni pár százezer forintnyi kárt. Az egyik, hogy visszamentek oda, ahol a vadveszélytábla kivolt téve, megfogjátok kiszeditek és bedobjátok a fák közé, így ti "nem láthatátok" a vadveszélytáblát így mentesültök a felelőség alól (már látom lelki szemeim elöt *Macika* arcát amikor ezt olvasa  :D ). A második variáció, hogy bedobjátok a verdába az elhult állatot és kiteszitek oda, ahol már nem érvényes a vadveszélytábla, majd hívjátok a rendőröket. Természetesen mindkét módszer megvalósítása kétséges, de mindkettőre tudok példát, hogy bejöt.  :up:

Ezt most muszáj volt??? Inkább helyesen írni tanulnál meg, mint személyeskedni...

Szerkesztette: *Macika* 2005. 11. 16. 01:25 -kor

Gondolkoztál már ma?

#553 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 09:42

nem gyorshajtás, mert parkol, de azért szép :) tegnapi fotó :D
ikea parkoló - (szerintem) jól látszik, hogy egyrészt behajtani tilos tábla, tehát az egyirányúban forgalommal szemben van, másrész az ott az út, harmadrészt ott van mellette jobbra rögtön négy igazi parkolóhely a C17-es oszlopnál... :Đ és egyébként több hely is volt, olyan is, ahol nincs oszlop.... sofőr egy nő...
rászóltam, hogy esetleg oda kéne állni picit arrébb, erre elkezdett hőzöngeni... mondom, tetudod...

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Lord 2005. 11. 16. 09:44 -kor

#554 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 17:14

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 23:28

En a szarvaselhozast ugy ertettem, hogy be a csomagtartoba. (Mar ha befer, es van aki segit betenni.)
En erre is tudok peldat.

Majd be a fagyoba meg a fazekba. ( Szarvasporkolt, Tuzdelt szarvas gerinc afonyaval, Szarvasszeletek vadas martasban stb.)

Ez az egyik legszemetebb jogszabaly! Mennyivel menjel?! 60 km/h-val, 30-al 10-el?!
Ha megijed es beleugrik az autoba vagy az autora, mindjart 100-200k kar, ha lepesben megy az ember akkor is.

1 auto, 1 szarvas igy lenne korrekt. Senki nem tartozik senkinek.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#555 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 20:31

Itt a kocsi (bocs, telefonnal készült kép)
Kép

#556 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 20:39

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 20:31

Itt a kocsi (bocs, telefonnal készült kép)
Kép

ennek a javítása lesz egy olyan 600/700 ezres móka :(
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#557 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 23:24

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 17:14

Ez az egyik legszemetebb jogszabaly! Mennyivel menjel?! 60 km/h-val, 30-al 10-el?!
Ha megijed es beleugrik az autoba vagy az autora, mindjart 100-200k kar, ha lepesben megy az ember akkor is.

Teljesen egyetértek!
Általában mindent ki lehet kellő óvatossággal védeni, DE EZT NEM!!!
A KRESZ nem definiálja, hogy mit kell tenni, ha vadveszély tábla hatálya alá kerülünk. Csak annyit, hogy nagyobb körültekintéssel kell ezen a szakaszon haladni.
Na de mekkora sebességgel? Azért 30-cal csak nem lehet haladni, hiszen főútvonalon azzal okoznánk balesetveszélyt!
Gondolkoztál már ma?

#558 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 08:08

Na jó, de ha jogszabályilag mondjuk megtarthatnád a szarvast, amit elütsz, szerintem pár okos egyből kitalálná, hogy egy szakadt Ladával fel-alá járkálna az ilyen útvonalakon, már ahogyan a honfitársaimat ismerem. :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#559 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 09:09

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 8:08

Na jó, de ha jogszabályilag mondjuk megtarthatnád a szarvast, amit elütsz, szerintem pár okos egyből kitalálná, hogy egy szakadt Ladával fel-alá járkálna az ilyen útvonalakon, már ahogyan a honfitársaimat ismerem. :)

Hááát, egy szakadt Lada esetén nem is tudom, ki lenne nagyobb veszélyben, a vezető, vagy a szarvas.
Én biztos nem csinálnám egy szarvaspörkölt reményében, annál jobban szeretek élni.
Fácánt már én is ütöttem el akaratomon kívül, jó is volt a leves belőle. Csak nagyon sajnáltam szegényt, látva a haláltusáját. De hogy én direkt próbáljak elütni valamit? Nem hiszem, hogy menne...
Gondolkoztál már ma?

#560 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 09:26

A kollégámat egyszer megtalálta egy dög - autó eleje tört, klíma hőcserélő szétment, lámpáknak annyi.
Naivan kihívta az illetékes elvtársakat (erdészt, mert azt mondták a rendőrök) - az kijött, felpakolta a szarvast a Nivára, és elment.
A kollégám meg ott állt egy törött autóval.

Az erdész meg finomat evett vacsorára.
Igazolás, papír, miazmás nuku.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »