Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 22:58
Hát kihívta a rendőröket. Hogy minek nem tudom, már akkor is mondtam neki telefonon.
Bár a rendőr azt mondta, nem valószínű, hogy füzetnie kell, mivel nem ment gyorsan, nem lehetett látni az útról a helyet ahonnan a szarvas ugrott.
Én úgy tudom, hogy ez lényegtelen, ha kivan téve a vadveszélytábla akkor mindenképpen az autós a hunyó (félreértés ne essék én sem tartom ezt jogosnak, de tudtommal ez van). Ilyenkor 2 dolgot tehet az aki szeretne megúszni pár százezer forintnyi kárt. Az egyik, hogy visszamentek oda, ahol a vadveszélytábla kivolt téve, megfogjátok kiszeditek és bedobjátok a fák közé, így ti "nem láthatátok" a vadveszélytáblát így mentesültök a felelőség alól (már látom lelki szemeim elöt *Macika* arcát amikor ezt olvasa

). A második variáció, hogy bedobjátok a verdába az elhult állatot és kiteszitek oda, ahol már nem érvényes a vadveszélytábla, majd hívjátok a rendőröket. Természetesen mindkét módszer megvalósítása kétséges, de mindkettőre tudok példát, hogy bejöt.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."