HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás III. Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 21. 15:43

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 12:38

Ha koszos, az persze sokat számít, nem vitatom. De hogy egyik és másik között nincs ég és föld különbség, az tévedés. ;)

Ezzel egyetértek :up:
Az Uno után a bnőm Swiftjébe ülni este, lámpánál igazi felüdülés, sokkal fényesebben, jobban világít, igaz a Swift halogén, az Uno meg nem...cserébe a Swiftbe 1-1,5 évente kell egy-egy égő, az Unoban 1993 óta idén, azaz 2005-ben cseréltem egy darab izzót összesen :)

#642 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 15:50

Idézet: Kory - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 15:43

Az Uno után a bnőm Swiftjébe ülni este, lámpánál igazi felüdülés, sokkal fényesebben, jobban világít, igaz a Swift halogén, az Uno meg nem...cserébe a Swiftbe 1-1,5 évente kell egy-egy égő, az Unoban 1993 óta idén, azaz 2005-ben cseréltem egy darab izzót összesen :)

pedig a régi Swiftbe sincs egy nagy kaland lámpa, én pl rettentően utálok vele közlekedni sötétben, mondjuk sötétben annyival jobb, mint a többi, hogy nem alszok el a nagy csendben :D
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#643 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 16:19

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 10:45

... 60k ropi volt. Akinek ez sok, az ne járjon autóval.

Aha, higgyem is el, hogy 60 milliót költöttél téligumira (60k=60.000, ropi = ezer, 60.000 x 1.000 = 60.000.000).

Már megint a 'nem tudom mit írok le, csak azért teszem, hogy pukkasszak'.

Ha már szlengben, lazacsávó módjára akarsz írnogatni, akkor legalább legyél tisztában a szavak jelentésével.

Így izzadságszagú az egész...

Köszönöm.
Gondolkoztál már ma?

#644 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 16:48

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 16:19

Aha, higgyem is el, hogy 60 milliót költöttél téligumira (60k=60.000, ropi = ezer, 60.000 x 1.000 = 60.000.000).

Ha már szlengben, lazacsávó módjára akarsz írnogatni, akkor legalább legyél tisztában a szavak jelentésével.

Köszönöm.

Nemnem, roszzul értelmezed, ő hatvan kilogram sóspálcikát adott érte. :cool:  :D

Amúgy meg peace-please. Kicsit túl gyakran megyünk itt egymásnak - a legtöbbször szinte minden ok nélkül.  :(

szerk: elírás.

Szerkesztette: MisterY 2005. 11. 21. 16:50 -kor

#645 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 20:34

Idézet: Syner - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 15:50

pedig a régi Swiftbe sincs egy nagy kaland lámpa, én pl rettentően utálok vele közlekedni sötétben, mondjuk sötétben annyival jobb, mint a többi, hogy nem alszok el a nagy csendben :D

Na most akkor ahhoz képzeld a régi Uno-ét :Đ

#646 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 21:28

Jovo keddtol egy zzr 1100 lesz nalam ket hetig, jon majd az ujabb csucskiserlet. Fenykep keszitessel nem fogok probalkozni, bocs :cool:

#647 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 21:32

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 21:28

Jovo keddtol egy zzr 1100 lesz nalam ket hetig, jon majd az ujabb csucskiserlet. Fenykep keszitessel nem fogok probalkozni, bocs :cool:

Csúcskisérlet? Télen? A szerveidről ugye nyilatkoztál már? :rolleyes:

#648 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 21:40

Lol, 17 eve motorozom (szerk: es autozom), odafigyelek magamra (es masokra is). Persze, balesetek mindig vannak, de a mindennapi kozlekedes soran csak autopalyan szoktam gyorsan hajtani, es kifejezetten udvarias sofor vagyok. Motorral viszont mas a helyzet, az szamomra nem kozlekedesi eszkoz, hanem adrenalin-forras. Ez van, buszke nem vagyok ra, hogy nagy ivben szarok neha a kozlekedes szabalyaira, de ez rendszerint csak ejszaka tortenik, biztonsagos es altalam jol ismert utakon. Szerveimet meg egy darabig hasznalnam en, ha nem baj :D

Szerkesztette: szabinar 2005. 11. 21. 21:42 -kor

#649 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 21:53

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 21:40

Ez van, buszke nem vagyok ra, hogy nagy ivben szarok neha a kozlekedes szabalyaira, de ez rendszerint csak ejszaka tortenik, biztonsagos es altalam jol ismert utakon. Szerveimet meg egy darabig hasznalnam en, ha nem baj :D

Nem akarlak én bántani azért mert szeretsz motorozni, bár ha Te magad is azt mondod, hogy se a kresz, se a fizika nem érdekel olyankor, akkor azért jobban örülnék, ha nem arra motoroznál, amerre én sétálok. Ha viszont az egyre romló időjárási viszonyok közt, ilyen minőségű utakon ÉS  ilyen közlekedési morállal teszed ezt, akkor lássuk be, hogy nem csak az ügyességeden múlik az életed.  :think:

Utólag meg már nem lesz miról nyilatkozni...  :confused:

#650 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 21:55

Lol, 17 eve motorozom (szerk: es autozom), odafigyelek magamra (es masokra is). Persze, balesetek mindig vannak, de a mindennapi kozlekedes soran csak autopalyan szoktam gyorsan hajtani, es kifejezetten udvarias sofor vagyok. Motorral viszont mas a helyzet, az szamomra nem kozlekedesi eszkoz, hanem adrenalin-forras. Ez van, buszke nem vagyok ra, hogy nagy ivben szarok neha a kozlekedes szabalyaira, de ez rendszerint csak ejszaka tortenik, biztonsagos es altalam jol ismert utakon. Szerveimet meg egy darabig hasznalnam en, ha nem baj :D

Drága motort megvenni az megy, közúton vagánykodni, azzal sincs gond, de miért nem megy az ilyen ember versenypályára, ahol kiélheti a sebességmániáját? Arra nem fussa? Vagy ahhoz már szűk a látókör?

Soha nem ismerhetsz egy utat elég jól...

Mindenki, akit fekete zsákba raknak, azt gondolja két másodperccel a végzetes baleset előtt, hogy vele nem történhet meg az, ami előtte már rengeteg emberrel megtörtént. Próbáld egyszer úgy átgondolni, hogy nincs rajtad ekkora mellény. Talán téged is vár otthon valaki. Talán megérné az eszed is használni...

#651 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 22:20

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 21:53

Nem akarlak én bántani azért mert szeretsz motorozni, bár ha Te magad is azt mondod, hogy se a kresz, se a fizika nem érdekel olyankor, akkor azért jobban örülnék, ha nem arra motoroznál, amerre én sétálok. Ha viszont az egyre romló időjárási viszonyok közt, ilyen minőségű utakon ÉS  ilyen közlekedési morállal teszed ezt, akkor lássuk be, hogy nem csak az ügyességeden múlik az életed.  :think:

Utólag meg már nem lesz miról nyilatkozni...  :confused:

Ahhoz képest, hogy 17 éve motorozik.... :) Az én motoros ismerőseim ilyen hőmérsékletü aszfalton már nem vigéckednek... Biztos ők a hülyék... ;)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#652 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 22:30

Idézet: Kory - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 15:43

Pedig, ha az Unoban is kicserélted volna a kb 150/300 (táv/tompított) üzemóra után elfáradó izzókat, abban is jól láttál volna.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#653 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 22:34

A mérföldben megadott sebességérték kicsit gyanakvóvá tett, a megadott telefonszáma alapján viszont határozottan úgy érzem, hogy nem kell tartanunk szabinarral való találkozástól, és ez az egyetlen pozitív gondolat ebben a vitában.

#654 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 00:45

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 23:34

A mérföldben megadott sebességérték kicsit gyanakvóvá tett, a megadott telefonszáma alapján viszont határozottan úgy érzem, hogy nem kell tartanunk szabinarral való találkozástól, és ez az egyetlen pozitív gondolat ebben a vitában.

Ja de az angoloknak annál inkább.. :D

#655 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 02:31

Kérlek ne tarts önzőnek, de felőlem ott döglesz meg a saját hülyeséged miatt, ahol akarsz. Csak az én családomat hagyd ki belőle.
Vannak, akikért nem kár.

Mellesleg az általam már idézett RTL-Klubos operatőr is kiválóan ismerte a Hungária-körutat, csak az az idióta TESCO-szatyros hajléktalan nem volt belekalkulálva a programba, akinek a 170 km/h-s sebességggel érkező motorost esélye sem volt meglátni idejében.
Mindekttejük életében ez az utolsó nagy tévedésük volt.

Szerkesztette: *Macika* 2005. 11. 22. 02:38 -kor

Gondolkoztál már ma?

#656 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 08:12

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 16:19

Köszönöm.

Érdekes rajtad kívül mindenki úgy értette, ahogy kell.  ;)

Egyébként meg nyertél nekem 3 sört, úgyhogy köszi.  ;)

Szerkesztette: Mikeee 2005. 11. 22. 08:14 -kor

#657 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 08:17

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 9:12

Érdekes rajtad kívül mindenki úgy értette, ahogy kell.  ;)

Egyébként meg nyertél nekem 3 sört, úgyhogy köszi.  ;)

Ő a tuti befutó?  :D

#658 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 08:21

Komolyan mondom, hogy próbáljatok valahogy leszállni egymásról!

Köszönöm.

#659 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 08:23

Idézet: twelve - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 8:17

Ő a tuti befutó?  :D

Bizony, ez a legutolsó volt eddig a best.  :D 
Carmaged, de most őszintén mondd meg, te is azt gondoltad, hogy 60.000.000-ért vettem téli gumit?  :D
Egyébként annyi volt.  :D
Nem beszélve arról, hogy a téligumi vásárlást nem azért írtam, hogy pukkasszak, hanem, hogy felhívjam a figyelmet, hogy érdemes megvenni, mert nem túl drága, viszont a különbség ég és föld.

Szerkesztette: Mikeee 2005. 11. 22. 08:28 -kor

#660 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 14:51

Én sem értem egyébként, hogy hülyeség miatt miért kell belekötni az emberbe. Szerintem nagyon jól értette mindenki mennyi volt az a téligumi...

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.