[quote name='*Macika*' date='2006. febr. 2., csütörtök - 15:56']Megközelítési hiba van az alapoknál a felfogásodban, mivel a lehető legönzőbben értelmezed a dolgot, csak magadra gondolsz, senki másra a környezetedben.[/QUOTE]
Ha majd megismertél, mondhatdsz ilyeneket, addig ezt a hozzászólást töröljük a jegyzőkönyvből.!
[quote name='*Macika*' date='2006. febr. 2., csütörtök - 15:56']A sebességkorlátozás nem arról szól, hogy ki mennyivel tud/mer/képes menni.
Hanem arról, hogy a környezet, a gyalogosok, a másik közlekedő fél, az egész gigantikus méretű társasjáték mekkora max. sebességet képes BIZTONSÁGOSAN elviselni.[/QUOTE]
Abban egyetértek, hogy nem mindenkinek lenne szabad jogosítványt adni.! De persze ki döntse el, hogy mik legyenek a "kaphatási" szempontok.! Sztem azért dúrva, amikor a
70-es táblánál! a 11-esen két autó 40-(max50)-nel CAMMOG egymás mellet, nehogy valaki is elférjen mellettük.! Aki úgy érzi, hogy a reflexei nem megfelelőek, hogy részese legyen a zökkenőmentes forgalomnak (haladásnak), az választhatja nyugodtan a
tömegközlekedést, és ne tartson fel másokat.![/QUOTE]
Természetesen nem vagyok összekeverve az olyan "állatokkal" akik lakott területen 100 feletti sebességgel vagiznak egy forgalomból kivont négykerekű valamivel.!(lásd érdi buszmegálló) Csak azt mondom, hogy aki tisztában van saját, és autója képességeivel, azt nem kellene "korlátozni" a haladásban.!
Amúgy még nem büntettek gyorshajtásért, és nem is okoztam még balesetet sem. (7 éve van jogsim, aktívan vezetek) Remélem nem is fognak ilyenek történni, se velem se másokkal.!
[quote name='Mikeee]Jajj ne' date=' most megint hallgathatjuk a prédikációt az össznépi társasjátékról, meg a szabályokra fittyet hányó ficsúrokról. Kell ez neked?[/QUOTE']
Tudtam én?
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit....