Idézet: RiCS - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 12:52
Debaj arra figyelj, hogy a canon kompaktokat lejátszás módban bekapcsolva érzékeli csak a gép...

HA abban volt és úgy sem veszi észre, akkor nem szóltam.
Abban volt, de csak a windowsos mágus látta.

Ha minden jól megy, ma nem háromnegyed kilencre érek haza, úgyhogy átnézek mindent az elejéről.
Idézet: gazdi
Az enyém bekapcsolódik (lejátszás módra), ha aktív eszközt lát az USB másik oldalán.
Nem tudom, az enyém bekapcsolt állapotban sem rakja át magát lejátszó módba. (Vagy csak nem kísérleteztem elég kitartóan, későn volt már

) Kézzel csak egy viszonylag nehezen kapcsolható kapcsolóval lehet átrakni, szerintem szoftveresen nem képes erre. Megerősít ebben az, hogy nem felvételprioritásos, lejátszó módban nyomogathatom napokig, akkor sem billen át felvétel módba. Lehet, hogy a kettő között nincs összefüggés, de nézzétek el, második napos a digitális karrierem
Eddig csak a macskámról lőttem pár képet (a vakuval még barátkoznom kell). Kipróbáltam a 15 másodperces rekeszidőt is ablakból, állványról, LCD-n jól néz ki, gépre még nem töltöttem át. Eddig pozitív benyomásaim vannak a gépről, kicsit meglepődtem, hogy a kereső is zoomol az optikával együtt
Az amúgy egészséges, ha a mellékelt elemeket lezabálta egy délután alatt? Valami aranyszínű Panasonic elemet adtak hozzá, kínai szöveggel. Nem használtam sokat, cirka tíz-tizenöt képet lőttem vele, meg a géppel próbáltam összhangba hozni. Van még otthon pár darab, de ha így zabál, akkor előrébb kell hoznom az akkuvásárlást...
Szerkesztette: debaj 2006. 01. 10. 13:26 -kor