Megérkezett a diákhitel végre, így nagyon happy voltam, mert végre megvehetem az FZ30-at. Nade először is órám van az egyetemen, arra be kell ülni, 2 órá várakozás tehát...
Letelt az idő, így hát indultam is megkeresni a legolcsóbb helyet (Japánban vagyok, tehát nem olyan egyszerű a dolog). Találtam egy egész olcsó helyet (2-2,5 óra után, Akihabara-ban), vegyük meg! Előveszi azt a gyönyörű lila (vagy milyen) dobozt, amiben az a gyönyörűséges szerkezet van. Menjünk fizetni! Odaadom a bankkártyámat, majd 2 perccel később közli, hogy a bank visszautasította a tranzakciót

Afene, ok, merre van CityBank automata (itt ugyanis szinte csak abból lehet pénzt kinyerni európai kártyával). Ööö... nem tudja. Elirányított valahova, ahol nem CityBank automata volt. Betoltam a kártyát, kapásból kiköpte. Najó... hát kérdezzük meg a pénzváltót. Van 15-20 perc gyaloglásra egy posta, ami 19-ig van nyitva, mondta mindezt 18:40kor. Uccu neki, 8 perc alatt odaértem. Betolom a kártyát, hát nem kiköpi?!

Hmm... volt egy hely, ahol egyik barátom vett fel pénzt, nézzük meg! Odamentem a környékére, de... hol a francban van?!?!?! Nem találom! OK, utolsó lehetőség, irány Shinjuku! Bankban egyik automatánál egyik bazinagy logo: VISA Electron. Oh, mindjárt megtérek kereszténynek! Vagy inkább mégsem... ez is kiköpte...

Hazajöttem, és beszéltem a szüleimmel. Tanácsukra megnéztem a vásárlási, kpfelvételi limitemet az interbankon: áááááááááááááááááááááááááááááááááá, túl alacsony volt az árhoz képest, vááááááááááááááááá!!!!!!!!!! 5 óra gyaloglás után nincs a kezemben a gép

De átállítottam a limitet, és holnap végre enyém lesz a nem is olyan kis drágasssszzzzág
Szerkesztette: zomgwtf 2005. 10. 14. 13:58 -kor