Idézet: zomgwtf - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 18:57
Ne állíts be szubjektív dolgokat ténynek. Nézz be pl. a DPreview Pana fórumába.
Az FZ30nak még külön oldalt is csináltak (
http://www.fz30focus.com/ ), és az igaz, hogy mindenhol megjegyzik, hogy milyen jól néz ki, de ez mióta jelent problémát? Jó gépnek rondának kell lennie? A Pana-k produkálják a legélesebb képeket a kategóriában. Sokan panaszkodnak, hogy zajosak a képek. Lehet, hogy vmivel zajosabbak a képek (egyékbént többnyire túlzásba esnek), viszont részletgazdagabb, köszönhetően a kisebb zajszűrésnek (mondjuk az új Venus III prociba nagyobb zajszűrést nyomtak be, marketing szempontok miatt). Vannak erre jóval alkalmasabbak programok, mint a belső zajszűrés (pl. Neat Image nagyon jó program), amit ki akarsz nyomtatni, azt átvezeted ezen (presettel kb. fél perc az egész).
Szóval nem igazán értem ezt a megjegyzést. Csak nem egy Minolta Z3-ad van?
Z3-am van.

De ne érts félre, nem azért istenítem, mert nekem az van, hanem azért van ilyenem, mert kb. fél év keresgélés után ezt találtam minden szempontból a legjobbnak. A kinézetre vonatkozó megjegyzésemet viszont félreértetted, szerintem is jól néz ki a Pana, örülnék, ha az enyém fele ilyen pofás lenne, de sajnos ronda, mint a bűn...

De ismerd el, sokan "komoly" kinézetű gépet keresnek, anélkül, hogy a képességekkel foglalkoznának. A Panasoniccal nem járnak rosszul, mert ott tudás is van, nem csak design, a Fuji viszont szvsz legfeljebb átlagos, de eladja a formája. (Fültanúja voltam az Edigitalnál, amikor valaki emiatt vett S5500-at.)
Visszatérve a két kifogásolt hiányosságra: a videonál hiányzó zoom engem ugyan nem érdekel, mert sosem videozom, de sokan igen, és hiányolni fogják. És nem értem, technikailag mi lenne az akadálya? A macro módban hiányzó manuális beállítás már súlyosabb hiba, számomra pl. tökéletesen használhatatlanná teszi az összes Panasonicot egy bizonyos speciális feladat miatt, nem tudom, általános felhasználásnál ez mennyire lehet fontos. És megint csak nem értem, mi az oka? Megspóroltak 1 db gombot?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222