Idézet: gazdi - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 21:31
Nem tévedsz, ez valóban kamerafüggetlen, csak mivel ottokar mester időlegesen letért a P880 témájáról a nagylátószög vélt érdektelenségének említéséért, megállapítottam, hogy nem a széles tartalom a nagy látószög egyetlen előnye.
Egyébként (visszakanyarodásképp) irigylen azt a 24mm-t...
Nagy dilemma előtt állok, ha a napokban rendelek gépet az edigitaltól, akkor még kapok 3% engedményt, és a pana FZ5, és Kodak P880 között vacillálok
A pana olcsó (relatíve) 75 e, már majdnem mellette döntöttem, de úgyérzem hogy minden olyan pillanatban szídni fogom magam, amikor nem fér bele a kompozíció a keretbe, vagy nagy térhatásra lenne szükségem.
A másik meg az, hogy sztem nekem már a 200 mm is sok, nem hiszem hogy a felett sűrűn használná az ember a gépet, nem beszélve arról, hogy ott már kevesebb a fényerő, és a kézremegés is felerősödik, szóval nehéz jó-és szép képet csinálni.
A barátnőm befolyásol eléggél, mert szte az FZ5 szép, a P880 meg ronda.. pedig én nem így gondolom, de kezd manipulálni..
De ha megnézünk egy tesztet a P880-ról, mondjuk a dpreview-wn, akkor szép képeket láthatunk, és inkább dícséreteket mint csalódásokat..
Mit tegyek..? :confused:
Szerk.: na igen, van h az embernek nincs ideje rendesen komponálni, és ezért utólag lehet vágni, hisz van miből
Szerkesztette: T-lore 2006. 02. 27. 21:26 -kor
A szatyor nem táska.