Idézet: Zsul - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 10:08
Ezúton szeretném tudatni Önökkel, hogy a szobafoglalást azért hívják foglalásnak mert a megtörténte és visszaigazolása után a foglaló úgy érzi biztosított szállást magának és a szállását fent is tartják részére.
Miután én szilveszter éjszakára lefoglaltam a szobámat biztos voltam benne, hogy a szilvesztert Pécsen tudjuk tölteni, hiszen a tisztességesen működő szállodákban nem adják ki a lefoglalt szobákat olyanoknak akik kérték a 3 napos komplett programot. A kedves úriembernek aki azzal a hülyeséggel hívott fel, hogy tele van a szálloda üzenném: Tanuljon meg legalább hihetően hazudni.
A Wellington hotel bizonyította hihetetlen színvonaltalanságát, pénzéhes és elvek nélküli gondolkodását.
Ezúton kívánok Önöknek is hasonlóan sikertelen szilvesztert...
Elnézést:
OFF:
Ejjj, nem is kínált/segített másik helyet keresni ill 0 felárral nem rakott át jobb helyre??
Miért nem szólt korábban?
Sajnos mindenhol 100% fölé töltik a házakat, mondván: úgyis lesz lemondás.
A kérdés csak az mekkora szállodát töltünk túl? egy 600 szobás még egy 30% plusz túltöltést is túlélhet áthelyezésekkel , lemondásokkal meg a dupláról is indulhat lefele.
Ilyenkor érdemes foglalót kérni/adni, nem sztornózható olyan egyszerűen.
Dupla pénz jár nem teljesülés estén vissza! Az elmaradt élményt nem kárpótolja!!
ON:
Kedves főnököm, nem akarja legalább a tavalyi fizetésemet nyújtani ? Több, hatékonyabban végzett melóért sem ? AKKOR vegyen föl 3 szakképzett trák rabszolgát...
PS: ígért februárra egy kis zsebpénzt, mkor kapom meg?
vagy az lesz a májusi fizetés is egyben?
üdv.
bocs gazdi hogy azért neked van IGAZAD
Szerkesztette: WEbshark 2006. 03. 01. 19:51 -kor

Súgó
A téma zárva.