HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 01. 19:33

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 10:08

Kedves pécsi Wellington Hotel!

Ezúton szeretném tudatni Önökkel, hogy a szobafoglalást azért hívják foglalásnak mert a megtörténte és visszaigazolása után a foglaló úgy érzi biztosított szállást magának és a szállását fent is tartják részére.

Miután én szilveszter éjszakára lefoglaltam a szobámat biztos voltam benne, hogy a szilvesztert Pécsen tudjuk tölteni, hiszen a tisztességesen működő szállodákban nem adják ki a lefoglalt szobákat olyanoknak akik kérték a 3 napos komplett programot. A kedves úriembernek aki azzal a hülyeséggel hívott fel, hogy tele van a szálloda üzenném: Tanuljon meg legalább hihetően hazudni.

A Wellington hotel bizonyította hihetetlen színvonaltalanságát, pénzéhes és elvek nélküli gondolkodását.

Ezúton kívánok Önöknek is hasonlóan sikertelen szilvesztert...

Elnézést:
OFF:
Ejjj, nem is kínált/segített másik helyet keresni ill 0 felárral nem rakott át jobb helyre??

Miért nem szólt korábban?

Sajnos mindenhol 100% fölé töltik a házakat, mondván: úgyis lesz lemondás.
A kérdés csak az mekkora szállodát töltünk túl? egy 600 szobás még egy 30% plusz túltöltést is túlélhet áthelyezésekkel , lemondásokkal meg a dupláról is indulhat lefele.

Ilyenkor érdemes foglalót kérni/adni, nem sztornózható olyan egyszerűen.
Dupla pénz jár nem teljesülés estén vissza! Az elmaradt élményt nem kárpótolja!!

ON:

Kedves főnököm, nem akarja legalább a tavalyi fizetésemet nyújtani ? Több, hatékonyabban végzett  melóért sem  ? AKKOR  vegyen föl 3 szakképzett trák rabszolgát...

PS: ígért februárra egy kis zsebpénzt, mkor kapom meg?
vagy az lesz a májusi fizetés is egyben?

üdv.

bocs gazdi hogy azért neked van IGAZAD

Szerkesztette: WEbshark 2006. 03. 01. 19:51 -kor

#102 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 01. 19:42

Idézet: WEbshark - Dátum: 2006. márc. 1., szerda - 19:33

...

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 8:50

Sziasztok.

A téma címe szerintem egyértelmű, nem kell túl sok magyarázat hozzá, csak néhány szabály.

A levél szólhat bárkinek, a szomszédtól egy másik fórumozón át akár a miniszterelnökig.
A formátum legyen tényleg kultúrált hangvételű levél, a megszólításban természetesen - ha valaki nem akarja - nem kötelező felfedni, hogy név szerint kinek szól.
Valamint kérem, hogy mellőzzük a masszív politizálást, vagy más, szabályzatba ütköző dolgokat. További kérésem, hogy offolás és marháskodás se legyen, a nyílt levelek tartalmát egyáltalán ne vitassuk meg ebben a topicban, azaz csak levelek legyenek. Lehet, hogy sosem jut el a címzetthez, de lehet, hogy mégis.

(...)

Drummaster

;)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#103 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 10:20

Kedves Tél!

Március másodika van, már a hóvirág is nyílik a kertek alján, ezen a héten te mégis úgy döntöttél, hogy visszatérsz közénk. Kevesen örültek neked. Nekem pl. sikeresen elintéztél egy torokkaparást meg kétoldali takonykórt, a kedvesemnek meg egy egész heti betegszabadságot. Emellett újra rá kellett jönnöm, hogy nem sikerült az ablakaimat rendesen leszigetelni, reggelre fűtés mellett is átfagy a szoba. Ráadásul nem éppen szívderítő élmény a lefagyott latyakra hullott szűzhóban botorkálni-csúszkálni minden reggel, sötétben a buszmegállóba.
Szép volt, de elég volt. Decemberben várunk, de addig hagyj más évszakokat is érvényesülni. :)

Őszinte híved:
debaj

---

Kedves debaj!

Ideje lenne a folyamatos halogatás helyett megcsinálni az ablakokat, és ha már ott tartasz, a gardróbajtón is csak a lélek tartja a kilincset, annak is nekiugorhatnál. Ja, meg a rossz TV-t is le kéne hurcolni a pincébe, egyéb felgyűlt kacatokkal egyetemben. Jövő hétvége mindig van, úgyhogy az akció legyen mondjuk most hétvégén.

Őszinte önmagad:
debaj :D

#104 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 11:55

Kedves Élet!

Miért állitasz újabb és újabb próbák elé, amikor a jelenlegi helyzet sem egyszerü?
Nem lehetne ezeket a próbákat szépen sorban egymás után feltenni?
Szóval nem úgy, mint most, párhuzamosan. Mert igy egyre nehezebben és egyre rosszabbul viseli az ember.
Gyanitom, hogy kérésemmel nem vagyok egyedül, úgyhogy fontold meg. :)

Üdv és azért az eddigieket kösz:

g
Egy kedves ismerősöm bioboltja: Panakeia

#105 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 10:03

Kedves valamelyik lakásban lakó szomszéd!

Elhiszem, hogy nem tudsz rendesen, nyugodtan aludni, de rajtad kívül vannak, akik igen. Mondjuk azért, mert hosszú hetük volt, így vasárnap reggel mindenféle pihenést meg egyéb hiábavalóságokat szeretnének végrehajtani. De te mégsem hagysz minket békén. Azt, hogy reggel fél nyolc óta, immáron két és fél órája (rövid megszakításokkal) folyamatosan dübörögsz, kalapálsz, falat vésel és vakolatot vakarsz, (mivel a falak téglából vannak) az sem nyomja el, ha a tévédet teljes hangerőn bömbölteted. Nem csak hallani, de érezni is lehet az összes falon, ahogy csépeled a tiedet, és emiatt a macskám teljesen megbolondult, a szomszéd kutya meg vonyít.
Miért nem lehetett a vésést tegnap elintézned, nem vasárnap reggel belefognod? Miét nem lehet, ha már tegnap nem voltál képes elintézni, valami kora délutáni időpontra halasztani? Remélem, átszakítod a falat. Átmennék, hogy ezeket élőszóban közöljem veled, de mivel a hang mindenfelől jön, nem akarom mind a húsz lakást végigcsöngetni.

debaj,
aki aludni szeretett volna.

#106 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 11:22

Ja, ezt én is utálom... A hangos melókat mindig reggel korán intézik, persze utána meg egész nap kuss van.
Multkor hétfőn 6:55-kor keltem ilyenre, de nagyon durván nyomta szinte megállás nélkül órákig ( a gáz az volt hogy csak 10-kor volt órám)...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#107 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 18:55

Kedves Network21/Amway!

Tudom, hogy egy lúzer, maradi alak vagyok aki nem akar belépni ebbe a csodálatos hálózatba ahol kitünő termékekhez lehet hozzájutni és mindenki rövid úton hatalmas passzív jövedelemre tehet szert -aki eleget dolgozik. Nem szeretnék minden héten meetingre járni sem, ahol önökhöz hasonló boldog, kiegyensúlyozott, gazdag emberekkel találkozhatok. És nem szertném meghalgatni azt, hogy hogyan építették fel a saját hálózatukat. Szabadidőmbe nem szeretnék  amerikai siker-könyveket olvasni, megmaradnék a magyar klasszikusoknál - rengeteg pótólni valóm van még ott is. Az sem szeretném ha az autóm "mozgó egyetemmé válna", nem szeretnék siker cd-ket halgatni benne álandóan. Jobban szeretem a Metalicát és egyéb igényes rock zenéket. És nem szeretnék luxus hajó útra sem menni, -ha majd elég nagy hálózatot építettem - mert tengeri beteg vagyok. Amerikai körutazásra sem szeretnék menni- mert utálom az amerikaiakat. És a franciákat is, meg az angolokat is. A németeket különösen rühellem. Így oda sem szeretnék eljutni.

Igen szeretném kihagyni az önök kitünő ajánlatát, akkor is ha ezzel hatalmas hibát vétek és egy szegény, szerencsétlen igazi vesztes alak maradok örök életemre, és a gyermekem is az lesz.

Végezetül egy kérés: Kérem adják vissza a haverjaimat, barátaimat és a rokonaimat, akiket én kivétel nélkül szeretek és sokat jelentenek nekem! Szeretném, ha úgy élhetnénk ahogy eddig, és nem a potenciális ügyfelet látnák csak bennem, hanem azt amit eddig: kedves rokont, megbizható barátot és jó havert.

Köszönöm.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#108 Felhasználó inaktív   mucka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 23:32

Kedves Csodaszép!

Tudom, van a személyi igazolványodban egy név, ami mellesleg szép és hangzatos. Na haragudj meg reám, amiért mégis így szólitalak. Egyszerűen ez fakad ki belőlem, amint Rád gondolok.

Miért is írok ide, biztosan jól tudod. Nemrég fejeztem be virtuális társalgásomat egy emberrel aki felettem áll. Nem tudom eldönteni a sírás, vagy az öröm szorít gombócot a torkomnak. Egyrészt mindenem, a lényem, a "fényem" hiányolja a közelségedet, kedvességedet, azokat az értékeket amelyeket megismerhettem Benned. Igen, ott bújik meg minden amire én valaha is vágytam, ami kell egy boldog, közös élethez, amiért mindent sutba dobnék, amiért ha kell, mindent feladnék. A múlt hibája mely egyetlen nap volt csupán, talán kettő... Máris egy másik világban találtad Magad, olyanban ami nekem csak álom, egyelőre. Azok az "értékek", tárgyak, a hely ahol élsz, messze-messze túlmutatnak jelenlegi helyzetemen. De van még bennem érzés, amit újra felébresztettél. Talán sokáig éltem magányosan, elképzelhető, de... Álmatlan éjszakáimon arcodat idézem fel, illatodat, Téged. Istenem, megszerettelek és ez az én nagy bűnöm. Ha odafent kimondják az ítéletet, ám legyen vállalom. Nem kár, ha Te ettől boldogabb életet élhetsz.

Egyet ne feledj mindössze erre kérnélek: az életed a Te kezedben van. Te döntöd el mikor melyik útra lépsz, hogyan folytatod tovább. Az ajtóm előtted - így vagy úgy - de mindig nyitva áll majd.
Szeretlek...

Köszönöm hogy létezel, Csodaszép!
Szomorú-szemű
...WITH A BIT OF LUCK THE NETWORK
WILL PICK ME UP...

#109 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 14:11

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 19:55

Kedves Network21/Amway!

Tudom, hogy egy lúzer, maradi alak vagyok aki nem akar belépni ebbe a csodálatos hálózatba ahol kitünő termékekhez lehet hozzájutni és mindenki rövid úton hatalmas passzív jövedelemre tehet szert -aki eleget dolgozik. Nem szeretnék minden héten meetingre járni sem, ahol önökhöz hasonló boldog, kiegyensúlyozott, gazdag emberekkel találkozhatok. És nem szertném meghalgatni azt, hogy hogyan építették fel a saját hálózatukat. Szabadidőmbe nem szeretnék  amerikai siker-könyveket olvasni, megmaradnék a magyar klasszikusoknál - rengeteg pótólni valóm van még ott is. Az sem szeretném ha az autóm "mozgó egyetemmé válna", nem szeretnék siker cd-ket halgatni benne álandóan. Jobban szeretem a Metalicát és egyéb igényes rock zenéket. És nem szeretnék luxus hajó útra sem menni, -ha majd elég nagy hálózatot építettem - mert tengeri beteg vagyok. Amerikai körutazásra sem szeretnék menni- mert utálom az amerikaiakat. És a franciákat is, meg az angolokat is. A németeket különösen rühellem. Így oda sem szeretnék eljutni.

Igen szeretném kihagyni az önök kitünő ajánlatát, akkor is ha ezzel hatalmas hibát vétek és egy szegény, szerencsétlen igazi vesztes alak maradok örök életemre, és a gyermekem is az lesz.

Végezetül egy kérés: Kérem adják vissza a haverjaimat, barátaimat és a rokonaimat, akiket én kivétel nélkül szeretek és sokat jelentenek nekem! Szeretném, ha úgy élhetnénk ahogy eddig, és nem a potenciális ügyfelet látnák csak bennem, hanem azt amit eddig: kedves rokont, megbizható barátot és jó havert.

Köszönöm.

Fanatic!

Leveledben megfogalmazottakkal csak egyetérteni tudok.Minket is bevittek vele az erdőbe, amiből egyelőre csak egyetlen kiút van...Gondolom erre magad is rájöttél.
A barátokkal kapcsolatban is majdnem egy cipőben járunk, mi is "beetettük" őket.Ezt utólag nagyon sajnáljuk.Bár összesen csak háromig jutottunk, ezzel sokukat kíméltük meg ettől az eszméletlen baromságtól.
Mentségünkre legyen mondva, akkoriban nem láttunk más kiutat az akkori helyzetből.
Én voltam külföldön is.Hát nehezen bírtam röhögés nélkül, hogy mindenki a hajóútról álmodozik, meg hogy így meg úgy milyen nagyon fasza dolog ez az egész.
Meg amúgy hála istennek az Amway elszúrta ezt az egészet -de rendesen-még anno a 90-es évek elején.
Neked sok sikert a haverok-rokonok visszaszerzéséhez.
Carcass
ui:ebből meggazdagodni csak úgy lehet ha mindenkit bizonyos fokig becsap az ember-annyit meg nem ér az egész, bár ezt mindenki döntse el maga

Szerkesztette: carcass 2006. 03. 06. 14:14 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#110 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 20:58

Kedves Carcass fórumtárs!

Olvastam válaszleveled, ám úgy tünik kicsit elértetted az enyémet. Engem nem szerveztek be sehová, nem vagyok és nem is voltam semilyen hálózat tagja. ( Hú ez nagyon "komolyan" hangzik)  :D

Csak abból lett nagyon elegem, hogy jó néhány haverom/rokonom akik már tagjai ennek a csodálatos rendszernek, bennem és másokban is csak a potenciális ügyfelet, maguk alá szervezhető "áldozatot" látnak. Őket szeretném visszakapni. Ők lássák benem azt aki eddig voltam.
Én tökéletesen tisztában vagyok az MLM mibenlétével. Magyarországon ez nem igazán járható út szerintem, több okból kifolyólag. Ezen okok részletezése túlmutat ezen topik keretein, legyen elég annyi, hogy Magyarország még az eredeti tőkefelhalmozás nem túl kellemes állapotában leledzik (Na ez nagyon balfék egy mondat, mindegy...)

Engem idáig kétszer invitáltak "beszervező partyra"  (ez az első lépcső, ez nem kötelez semmire) és voltam olyan olyan barom, hogy el is mentem mert egyszer egy régi haverom hívott, akit 1000 éve ismerek , másodszor pedig egy közeli rokon, akit kedvelek és bizonyos szempontból fel is nézek.
  Riaszt az "agresszivitásuk", ahogy görcsössen igyekeznek meggyőzni a "hihetetlen" ajánlat előnyiről. Közben pedig már a legalsó szintken is kökeményen a lóvéról szól a dolog. ( 100 Ft-os másolt CD-ért 500 v 1000 Ft, belépő a  esti gyűlésre 3k, 2-3 napos vidéki "továbbképzés" 40-50k/fő)

Kedves fórumtársam, szomorúan olvasom soraidat, hogy te mélyebben is belekeveredtél! Mennyi volt a külföldi út?  És hogyan sikerült kiszálnod belőle? Mennyit bukál?

Várom válaszod! (jöhet privtba is mert szét lesz rúgva a hátsónk, ha itt chatelünk, akkor is ha ezt levél formájában tesszük)

Őszinte nagyrabecsüléssel : Fanatic
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#111 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 21:02

Kedves Fanatic, kedves carcass!

Ezt a levelezést itt folytassátok. ;)

debaj

#112 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 11:19

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 22:02

Kedves Fanatic, kedves carcass!

Ezt a levelezést itt folytassátok. ;)

debaj

Kedves debaj!
Örülök hogy ilyen "tájékozott" vagy a témában, de mielőtt átirányítasz minket egy másik topicba -félig jogosan mert azért ez mégis inkább levél jellegű és nem chat, de javaslom mielőtt átküldesz minket a megadott topicba - javaslom nézz utána az üzlet jellegének.
Gondolom fogalmad sincs az egészről. :mad:
Előre is köszönöm. ;)
carcass

Ezennel téma lezárva.Fanatic PÜ megy.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#113 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 12:14

Egyáltalán nem kedves Tél!

Szomorúan hallottam a hírt, hogy a héten még havazással akarsz sújtani minket!
Felhívnám a figyelmedet, hogy ma március 7-et írunk, tehát a havazást indokolatlannak tartom!
Ebben a pillanatban épp ragyogóan süt be a nap az irodába, már-már azt hihetné az ember, hogy jó idő van, de sajnos a hideg nem enyhült.
Nyomatéksosan megkérlek (én is), hogy vedd tudomásul, hogy idén legközelebb novemeber végétől lesz indokolt ez a hőmérséklet!
Mint te is tudod országunk a mérsékelt éghalati övben fekszik, leszel szíves a továbbiakban eszerint eljárni és a hőmérsékletet valamint a csapadékot ehhez igazítani!

Köszönöm
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#114 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 09:50

Valódi felmondó levél az amerikai Zantex Computers egy alkalmazottjától, akinek a főnöke napokkal később szintén felmondott.

Tisztelt Mr. Baker,

Mint felsőoktatási intézményt végzett ember, minimálisak az alap elvárásaim. Ezek között első helyen áll, hogy feletteseim intellektuális képességei meghaladják a mezei mókusét. Kollégáim és személyem munkája közbeni folyamatos és idegesítő zaklatása alapján levonható a következtetés, hogy Ön korunk ritka genetikai szemete. Kifaggatni engem minden alkalommal, amikor az irodába sétál, minden egyes apró részletről amit csinálok, nem csak időm, hanem drága oxigén pazarlás is. Azért vettek fel, mert járatos vagyok a számítógéphálózatokban, Önt pedig látszólag azért, hogy elszórakoztassa az alkalmazottakat, valamint személyemet, ahogy a századik alkalommal próbálja megérteni a "kivág-beilleszt" fogalmát. Soha nem fogja megérteni a számítógépeket. Egy olyan egyszerű fogalom, mint a bináris még mindig túl sok lehetőséget nyújt Önnek. Azt sem fogja soha megérteni, hogy miért utálják az emberek, de megpróbálom elmegyarázni, bár annyira fogja megérteni, mint azt, hogy mi az az IP cím.
Csillogó új számítógépének több személyisége van, mint Önnek. Egész nap a házban járkál, hibákat keresve másokban. Jól öltözött oktalan kinézete hasznos volt amikor jelentkezett az állásra, de most , hogy felelősséget kellene vállalnia valamiért, áthárítja túldolgoztatott beosztottakra, reménykedve, hogy tudásuk fedezi az Ön alkalmatlanságát. Az igazgatói fejlődés világában Ön a kékes-zöld alga, amit mindenki felzabál és kinevet. Mivel valószínűtlen, hogy a helyzet egy teljes homloklebeny-metszés nélkül megváltozna, kénytelen vagyok benyújtani felmondásomat. Lenne azonban néhány búcsú gondolatom.

1. Ha egy munkaadó felhívja ajánlólevelet kérve, a törvény tiltja, hogy lejárasson. A legártóbb amit mondhat, hogy "Nem nyilatkoznék". Az elkövetkező évek során barátaim ellenőrizni fogják véletlenszerű hívásokkal, mert tudom, hogy magától képtelen lenne őszinte emberként viselkedni.
2. Ismerem a rendszer összes kódját, jelszavát, s tudom, hogy milyen jelszavakat használt az elmúlt öt évben. Ha megpróbál okoskodni, publikálom a "kedvencek listáját", melyet elmentettem a többi "hasznos" állományával. Úgy gondolom, hogy a cégvezetés nem tekint jó szemmel a "homo", "szex" és hasonló szavakra.
3. Amikor kölcsönkérte a digitális kamerát, hogy "lefotózza az anyukáját", elfelejtett szólni, hogy közben lefényképezi önmagát is meztelenül a tükörben. Aztán, hűen műszaki-idióta személyiségéhez, elfelejtette letörölni őket. Legyen elég annyi, hogy még soha nem láttam ilyen különös tetteket ketchupos üvegekkel, de biztosíthatom, hogy egy csodálatos ajánlólevél elkészültéig biztonságos helyen kerültek tárolásra. Az ajánlólevélben kérem használjon helyesírás ellenőrzőt; utálom kijavítani a hibáit.

Köszönöm figyelmét, s az ajánlólevelet kérem az asztalomra holnap reggel 8 óráig. Ha egy szót szól erről bárkinek, az összes visszataszító, eltorzult mániája nyilvánosságra kerül. Soha ne próbálj kib@szni egy rendszergazdával.

Miért? Mert ő tudja, hogy mivel töltöd azt a sok szabadidőd!

Nagyszerű és dicső napot Önnek,

#115 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 10:52

Az ENSZ világméretű felmérést indított. A felmérésben a következő kérdés szerepelt:
"Kérem, mondja meg őszintén a véleményét arról, hogyan lehetne megoldani az élelmiszerhiányt a világ többi részén!"

A felmérés kudarccal végződött, a következő okok miatt:

Afrikában nem tudták, mit jelent az élelmiszer.
Kelet-Európában nem tudták, mit jelent az őszintén.
Nyugat-Európában nem tudták, mit jelent a hiány.
Kínában nem értették, mit jelent a vélemény.
A Közel-Keleten nem tudták, mi az, hogy megoldás.
Dél-Amerikában fogalmuk sem volt, mit jelent a kérem.
És végül az Egyesült Államokban nem tudták, mi az, hogy a világ többi része.

Ez a mi világunk, és nem is olyan vicces... 

#116 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:19

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 11:20

Kedves Tél!

Március másodika van, már a hóvirág is nyílik a kertek alján, ezen a héten te mégis úgy döntöttél, hogy visszatérsz közénk. Kevesen örültek neked. Nekem pl. sikeresen elintéztél egy torokkaparást meg kétoldali takonykórt, a kedvesemnek meg egy egész heti betegszabadságot. Emellett újra rá kellett jönnöm, hogy nem sikerült az ablakaimat rendesen leszigetelni, reggelre fűtés mellett is átfagy a szoba. Ráadásul nem éppen szívderítő élmény a lefagyott latyakra hullott szűzhóban botorkálni-csúszkálni minden reggel, sötétben a buszmegállóba.
Szép volt, de elég volt. Decemberben várunk, de addig hagyj más évszakokat is érvényesülni. :)

Őszinte híved:
debaj

Tél, te mocsok!

Jo lenne, ha végre megszünnél létezni és visszahuznal fel, egészen északra! Elegünk van belőled, senki nem kivancsi a pofadra!

:cool:

Szerkesztette: Dextrose 2006. 03. 20. 11:20 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#117 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:27

Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 12:19

Tél, te mocsok! Jo lenne, ha végre megszünnél létezni és visszahuznal fel, egészen északra! Elegünk van belőled, senki nem kivancsi a pofadra...

Na, ezt előbb kellett volna, mármint hogy ilyen radikálisan... :Đ  :Đ

Be is sz@rt rögtön, s már süt is a nap 1000-el!  :D  :up:

#118 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:57

kedves Tel!

ne halgass rajuk. maradj csak.

udv
JóSebesség

#119 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 20. 16:27

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 8:50

A téma címe szerintem egyértelmű, nem kell túl sok magyarázat hozzá, csak néhány szabály.

További kérésem, hogy offolás és marháskodás se legyen, a nyílt levelek tartalmát egyáltalán ne vitassuk meg ebben a topicban, azaz csak levelek legyenek. Lehet, hogy sosem jut el a címzetthez, de lehet, hogy mégis.

„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#120 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 23:33

Kedves felettünk kettővel lakó k*csög, ki ebben a percben is fúrod a (beton)falat!

Előszeretettel hallgatjuk ahogy fúrsz hétvégén/éjfél körül/bármikor, amikor kedved tartja, hetek óta. Remélem egyszer "félresikerül" a fúrás, és abbahagyod. Örökre.

Uff, én szóltam.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.