Nyílt levél bárkinek.
Elküldve: 2006. 10. 25. 09:51
1. Ha már mindenféleképpen elsőnek szállsz fel, akkor gondolom hosszabb utazásod lesz. Tehát akkor legyélszíves beljebb menni és nem megállni az ajtóban, hogy a többiek lemaradjanak. Ha az ajtó közelébe szeretnél maradni, akkor meg ne törekedj, hogy te legyél az első. (Nem FIFO-s a rendszer!)
2. Ha tele van a villamos, akkor ne próbáld a fizika törvényét megdönteni! Ha nem férsz fel, akkor várnod kell. Sietsz? Akkor előbb gondolkozz!!! Fél percig próbálod feltuszkolni magadat és a végén úgysem sikerül. Ez idő alatt a villamos nem tud elindulni, mert nem engeded. Utána már hiába szállsz le, mert a lámpa nem engedi tovább. Így 2-3 percig áll és a mögötte lévő villamos üresen, vagy félig üresen nem tud a helyére állni. íÍgy vesztettel kb. 5 percet. Gratula!
U.i.: Akinek nem inge.....
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
Elküldve: 2006. 10. 25. 09:57
Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:39
Mi felszereltük, de a hülye lakók kitámasztják lábtörlővel!
Elküldve: 2006. 10. 25. 10:13
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 9:42
nincs lépcsőházban fűtés
egyébként jó ötlet,köszönöm,majd meglátom mi lesz belőle:)
Elküldve: 2006. 10. 25. 13:53
Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:57
Mi is felszereltettük évekkel ezelőtt. De valamiért csak évente 2 hónaig húzza be az ajtót, max. Szóval nem működik megfelelően. Erre ötlet?
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2006. 10. 25. 14:01
"További kérésem, hogy offolás és marháskodás se legyen, a nyílt levelek tartalmát egyáltalán ne vitassuk meg ebben a topicban, azaz csak levelek legyenek."
www.radioQ.hu
Elküldve: 2006. 10. 26. 22:49
Legyetek szívesek a kukatároló ajtját is csukjátok be,ugyanis utálom ha a lépcsőházban bűz van, valamint a villanyt is oltsátok le, ugyanis a mi pénzünkből van fizetve.Köszi.
szerk.:föl nem foghatom hogy tudnak egyes emberek ilyen bunkó tahó parasztok lenni
Szerkesztette: Gery80 2006. 10. 26. 22:50 -kor
Elküldve: 2006. 11. 02. 14:45
Tegnap volt Mindenszentek. Még mindig nagyon hiányzol, kisfiam, sír a lelkem és sajog a szívem, és édesanyádnak is. Ez már mindig így lesz, míg élünk. Az öcséd, Levente persze valamelyest kárpótol, talán kissé könnyebb így elviselni a hiányod, de pótolni nem tud, nem is kell, hisz ő nem Te vagy. Remélem, hogy az orvosok, akik könyörtelenül meggyilkoltak Téged, leglább az életben egyszer éreznek majd hasonló fájdalmat. Talán majd aztán nem fognak ilyen szenvtelenül, embertelenül, hidegvérrel elfordulni mindenkitől, de főleg attól a szellemtől, amely szerint hivatásukat művelniük kellene, esküjük szerint.
Nagyon szeretünk.
Apa
Elküldve: 2006. 11. 02. 20:40
Az a baja, hogy a fekezoolaj surusodik hidegben, higul nyaron. Ha telen jol zarna, akkor nyaron bevagja az ajtot, ami nagy zajjal jar, a foldszinti lakok kihivjak a szerelot, aki huz rajta, akkor viszont telen a vegen nem tudja mar behuzni, az ajto belokheto lesz. Lakok szolnak, hogy nyitva van es jon a szerelo, aki enged rajta.... es ad infinitum igy megy ez...
Legegyszerubb, ha megtanulod a rajta levo csavart tekerni a megfelelo iranyba. De mindig allitgatni kell...
Elküldve: 2006. 11. 04. 09:13
Baromi jó lenne hogy ha a szemetedet nem csak letennéd a kukatárolóban, hanem ki is dobnád az e célra elhelyezett kukába. És ne mondd azt, hogy nem fért bele, mert a középső kuka jóformán töküres volt. Hihetetlen hogy emberek milyen tuskók tudnak lenni...
(Olyan tuskó, hogy ha kimenne az erdőbe, belefialna a mókus
Szerkesztette: Gery80 2006. 11. 04. 09:14 -kor
Elküldve: 2006. 11. 04. 17:42
Köszönjük, hogy "tiszteletben" tartjátok érzéseinket,
200 Ft os értéket elloptok, hogy törne le a karotok, meg vesszen 100x kárba a hasznotok, amit ezen nyertek!
OFF: gery,ő azért hagyta üresen, hogy saját maga beleférhessen!
Drum: együttérzek veled.
Elküldve: 2006. 11. 17. 21:06
Örülök, hogy immár a 3 lelopott dísztárcsámmal megoldottad a karácsonyi ajándékozás nagy részét.
Mára leveszem neked a 4. tárcsát is, és díszmasnival átkötve odateszem az autóm mellé, hogy ne kelljen fáradoznod.
És az a legszomorúbb, hogy még örülni kell neki, hogy nem az autómra fájt a fogad....
Elküldve: 2006. 11. 22. 13:16
Ha valamiről fogalmad sincs akkor először olvasd el a folyamatok leírását és csak utána kezdjél írni!
Az elmúlt két napban 3osztály foglalkozik folyamatosan a hülyeségeddel, ami egyrészt hiábavaló, mert soha nem fogod megérteni a folyamatot másrészt pedig felesleges, mert a határidőben még bőven benne vagyunk.
Leszel szíves először a kollégáidat is beavatni a levelzésbe, mielőtt újabb levél megírására sarkallnád őket ugyanarról a témáról! Nem feladatom a hibáitokat javítani és azt keresgélni, hogy hol találhattok kibúvót a felelősség alól!
Eddig visszafogott votlam, mert fontosnak tartom az osztályok közötti jó kapcsolatot, de nem minden áron! Az idegeim sincsenek kötélből!
-H-
www.radioQ.hu
Elküldve: 2006. 11. 24. 01:02
Én megszoktam, hogy furcsa felfogásod van a világról, szeretetről, családról. Ameddig bírtam, igyekeztem támaszod lenni, fizettem a számlákat. tudom hogy édesapám halála nagyon megviselt mindenkit, főleg téged. Azt is megértettem, hogy ezért másokat (családtagok, orvosok) okolsz, és aztán ugyanezektől az orvosoktól vársz segítséget.
Megértem, hogy a vállalkozásodat ami már évek óta veszteséges (és amit apám már nehezen viselt), fenn akarod tartani, mert azért csak látsz benne pénzt. Igen azt szeretnéd, ha segítenék benne, Ok én benne lennék, csak némi együttműködés kell hozzá. Megértem , hogy a tesómat jobban szereted, és ezt még ügyesen meg is magyarázod a környezetednek, hogy miért. Amikor ő hazajön, te 6 órán át főzöl, semmi gond, amúgy te 6-10 napig elvagy a tepsiben megmaradt zsíradék kitörlésével, meg margarinon. Bármivel kínálunk főtt, vagy egyéb készétel, nem eszel belőle. Megértem, hogy elmentél az orvoshoz, ők elküldtek kapásból ideoda (le akarnak százalékolni). Befektettek az ideggyógyászatra, hogy pihenjél, meg kicsit erősödjél. A szakorvosi vizsgálatokra elvittelek, ami nem helyben, hanem 50-70 km-re van.
Én is szenvedtem, csak közben megismerkedtem egy másik városból származó hölggyel -összehoztunk egy gyereket, a baba még csak februárban jön világra, és addig mentem, hogy 2 hónap után végre munkát találtam, a másik városban.KIÚT. Most majdnem külön élek tőled, és addig is szorgalmasan fizetem a csekkeket, a lakás után, ( 70 százalék távhőemelés rulez) a nagyszüleim háza után, a kocsi után. Ameddig bírom, de nem könnyű. Asszony még abba is belemenne, hogy éljünk a közeledben, netán nálunk -ha úgy viselkednél, hogy a gyereket nem veszélyezteted, a hülyeségekkel,de ezt most nagyon elb@xtad! - csak legyen munkám és nem teljesen ingyen kellene dolgoznom. El akarom tartani a gyerekemet, előre akarok lépni, úgy hogy segítelek téged is, ha hagyod. Most ezt te igyekszed, amilyen mélyen lehet felrúgni.
A dédszüleim [apai ágon] után megmaradt csak kb 500 Ft-ot érő tükröt elkérte a tulajdonosa. Én odaadtam neki. Egy hete hívogatsz, hogy tolvaj vagyok (elvileg és törvény szerint az ingósággal az örökösök (én és a tesóm) rendelkeznek, bár tudom hogy te is eladtál jó pár dolgot a megkérdezésünk nélkül... ). meg nem vagyok a fiad, (amikor a rongyokat kellett hurcolni akkor jók vagyunk neked én is meg a 30 hetes "menyed" is.) meg belegázoltam a lelkedbe. Többen tanúsítják, hogy te felordibáltál annak a bizonyos bútordarab tulajdonosának, hogy vigye el útban van- akkor amikor az a fél lábbal sírban volt. Másoknak megemlítetted, hogy az nem a tied, akkor most minek ragaszkodsz hozzá? Ma este felhívtál, és ordenáré stílusban üvöltöztél velem, de szerencsére voltak független tanúk is, akik kiakadtak ezen, amiket nekem ordítoztál. Én beleroppantam majdnem. Elbőgtem magamat, mert te még mindig az édesanyám vagy, akkor is, ha megbolondultál.
a "menyed" szétidegeskedi a fejét, sír néha amikor szóba kerül a dolog, remélem a babának nem lesz baja, semmilyen téren.
Igyekeztem 140 km-ről amilyen gyakran lehet, hazautazni, téged látogatni, a kórházban is.
(Úgy időzítettem, hogy legyen alkalmi munka, ez idő alatt otthon.No üresjárat! )
Tudom nagy probléma az, hogy elköltözöm. De ha egyszer dolgozni kell , hogy 5 embert eltartsak,
az nem járja, hogy egy gyesből éljenek meg ennyien.
Lehet hogy élvezed hogy másokat okolsz ,mindenért beperled a szomszédokat, az otthagyott pénzt azt nem arra (és nem is kajára) költöd ,amire adtam. minap már a jegyzőt akartad megverni, meg a közigazgatási hivatal vezetőjét (az 50 kilóddal), feljelentetted őket. Ők meg ugrottak, és megkeresték az összes létező hibát: (gondozatlan kert, engedélyezetlen melléképület)- ezekben meg az ellenségeid akarnak segíteni neked, hiszen érdekes módon többen aláírták a nekünk kedvező okiratokat.
Te ezeket az embereket tovább köpdösöd. Engem fel akarsz jelenteni lopásért! Megtagadtál. (közben azért várod, hogy fizessem a csekkeket.)
Mert, hogy a gyerekem apja majd a BÖRTÖNBEN rohad meg. Legutoljára át akartalak ölelni, te ellöktél magadtól.
Az orvosaid sajnos sz@rnak rád, meg arra is hogy jelezni akartam, hogy nem vagy jól (kb 5 ember jelezte hogy a VISELKEDÉSED NAGYON MEGVÁLTOZOTT, több "barátoddal" összerúgtad a port, állítólag tőled valaki több százezer Ft-ot "ellopott", amit kétlünk.)
sajnos a pszichiáter lerázott, az ideggyógyász meg szabin van.
Jó lenne, ha kicsit megnyugodnál. Én szeretlek, bár tudom, hogy most én vagyok a soron: gyűlölni, de ez nem változtat a tényen, hogy te az édesanyám maradsz. Mindig.
Kérlek legalább az unokádat kíméljed.
OFF: nem muszály itt kommentálni, lsd: első hozzászólás. max privi.
Elküldve: 2006. 11. 26. 15:49
Elküldve: 2006. 11. 27. 09:40
Nézd el nekem, hogy kritizálni merem életed nagy művét miszerint jól kitaláltad: a véradásokon a szokásos szenvics-csoki-sör vagy üdítő juttatást kiváltottad fejenként egy 500 Ft-os étkezési utalvánnyal. Persze értem én, hogy hatalmas ugrás ez a korrupció elleni harcban és talán még kitüntetést is vársz érte mert hát lássuk be, még a lehetőségét is kizárod hogy ezek a "fránya véradós alkalmazottak" akár egy doboz sört is ellophassanak. Eddig ugyanis a dolgozók kimentek az üzletbe, megvették a zsemléket, felvágottat, kockasajtot és sajátkezüleg elkészítették a szendvicseket. Természetesen a vásárlásról volt számla, darabra, mint ahogy az is egyszerűen nyomon követhető, hogy hány véradó volt aznap... Egy kis matek...
Ami azonban a legidegesítőbb, hogy TE sosem voltál vért adni. Ha egyszer is elmentél volna te okoskodó gyökér akkor tudnád, hogy nem azért adtak enni-inni mert kizárólag hajléktalanok járnak vért adni akiket csak a szendvics meg az egy macisajt érdekel. Az ennivaló azért van, mert vért adni csak úgy lehet ha valaki reggelizett, vagy ha utánna esetleg beájul akkor legyen mit ennie gyorsban. Jelen esetben kérdezem én mi a fenét csináljon? Megrágja az étkezési utalványát? Gratulálok... De tényleg...
Egy véradó akit eddig sem a mackósajt érdekelt...
Elküldve: 2006. 11. 30. 17:53
Ugyanis e-miatt az áramszünet miatt 5 gyereket kellett megkeresnem a 150 nm-es lakásban a teljes sötétben. És pont 1 óra kellett ahhoz, hogy meg tudjuk őket nyugtatni.
Azoknak akik meg helyszíneltek:
Kösz mégegyszer!
Elküldve: 2006. 11. 30. 18:33
- akik képesek mosolyt lopni mások arcára
Jó hogy vagytok, és nem csak bosszankodni lehet másokon. Ha nem volnátok akkor lehet hogy hajlamos volnék elfelejteni hogy nem csak rossz dolgok történnek a világban, hanem jók is.
Jó érzés látni hogy egyesek képesek valódi problémákat is vidáman elviselni, úgy hogy emellett még örülni is tudnak az életnek.
Pl. a középkorú mozgássérült néni aki kb. 5 métert halad percenként a járókeretével mégis kedves és mosolygós. Ilyenkor sosem értem hogy miért van annyi morcos ember az utcán, vajon mi mindenen bosszankodhatnak.
Valaki, aki sokat tanul tőletek
A test akkor egész ha meztelen."
Daily Calvin and Hobbes Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.
Elküldve: 2006. 11. 30. 19:02
Idézet: sniperdohc - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 17:53
Ugyanis e-miatt az áramszünet miatt 5 gyereket kellett megkeresnem a 150 nm-es lakásban a teljes sötétben. És pont 1 óra kellett ahhoz, hogy meg tudjuk őket nyugtatni.
Azoknak akik meg helyszíneltek:
Kösz mégegyszer!
Nem teljesen volt igazam. Ismeretlenül is bocsánat mindenkitől akiről valótlan írtam.........
Benne volt a RöTöLö híradóban.
Elküldve: 2006. 11. 30. 19:26
Hónapokon keresztül semmi baj nem volt veled,remekül működtél,észre is vettem, boldog is voltam. Naívan már-már azt hittem, hogy rendbejöttél, és nem lesz többet veled problémám. A mai edzésen ezt olyan szépen felrúgtad ahogy kell. Magyarázd meg nekem, hogy ha majd féléven keresztül szuperáltál, mi a f@szért kellett most megint úgy beállnod, hogy a második edzésnek csak a bemelegítés részét tudtam végigszenvedni. Még jó hogy az edzőmtől kaptál egy kis spray-t, meg krémet,hogy legalább 2 kezdőnek tudjak segíteni. Nagyon unlak, légy szíves ne csináld ezt. Jó igazad van, elhanyagollak. Itt lakik az első emeleten egy gyógymasszőr, és még soha nem voltam nála a közös problémánkkal. Ígérem lemegyek, csak ne fájjál, ok? Köszi.
Szerkesztette: Gery80 2006. 11. 30. 19:28 -kor
Elküldve: 2006. 12. 06. 13:48
Veled is csak sűrűbben vagyunk, de többen nem.
Néha moderálhatnád magad!
-H-
www.radioQ.hu

Súgó
A téma zárva.