HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#231 Felhasználó inaktív   Malmsteen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 08. 10:07

Idézet: blabla* - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 1:49

annyira szánalmas hogy itt mindenki csak szapul, szentségel.... semmi jó nem történik veletek??? :eek:

:fuck: na akkor lökjed.

#232 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 10:27

Idézet: blabla* - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 0:49

annyira szánalmas hogy itt mindenki csak szapul, szentségel.... semmi jó nem történik veletek??? :eek:

ahhoz, hogy a jót is észrevegye az emberek nagy többsége, kb minimum 250 km-el nyugatabbra kéne élni, és az ottani mentalitással kéne rendelkezni...
elég sűrűn járok ki az osztrákokhoz, és én legalábbis ott ezt tapasztalom.

node, hogy ne legyen off

Kedves APEH!

Mi a jó édes anyátokért csesztettek immár 2006 júniusa óta a 2005 január 1. - 2005 január 7. között eltelt 5 tetves munkanap miatt, ami nulla bevételes volt, és csak azért csúszott át 2005-re a vállalkozói viszonyom, mert ti nem voltatok képesek 2004 decemberére időpontot adni a vállalkozásom megszűntetéséhez.
Minden papírom be van adva, többször is.
Többször is ellenőriztétek, minden rendben ott van nálatok, de csak azért sem hagytok békén.
A kamatokkal növelt késedelmi pótlékom 1100 Ft. Negyvenszer  kértem, hogy befizetem, csak legyen vége, de nem.
Mégis miért van mindez?!
Bezzeg a milliókat sikkasztó, nembevallókat békénhagyjátok, csak a kisembert meritek basztatni.
És csodálkoztok, hogy mindenki utál titeket.

Tisztelettel:
Lord

#233 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 10:37

Csak a kedvedért:

Kedves Harley Davidson Mikulások!

Hatalmas arcok vagytok, lazák és igen kellemesen csalódtam a "fajtátokban". Mikor az egyik parkolóban megjelentetek a hatalmas motorjaitokkal, mikulásruhában és a szegecselt oldaltáskáitokból csokikat meg szaloncukrot kezdtetek osztogatni a gyerekeknek, leesett az állam. A 11 hónapos kisfiam hatalmas szemekkel bámult titeket, erre az egyikőtök kivette a babakocsiból, kicsit gyömöszölte, majd teletömte a pici zsebét cukorkával, a fiam meg teli szájjal nevetett. Gyönyörű pillanat volt, szívet melengető. Köszönet érte.

Üdv: Laci

#234 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 14:39

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 10:37

Csak a kedvedért:

Kedves Harley Davidson Mikulások!

Hatalmas arcok vagytok, lazák és igen kellemesen csalódtam a "fajtátokban". Mikor az egyik parkolóban megjelentetek a hatalmas motorjaitokkal, mikulásruhában és a szegecselt oldaltáskáitokból csokikat meg szaloncukrot kezdtetek osztogatni a gyerekeknek, leesett az állam. A 11 hónapos kisfiam hatalmas szemekkel bámult titeket, erre az egyikőtök kivette a babakocsiból, kicsit gyömöszölte, majd teletömte a pici zsebét cukorkával, a fiam meg teli szájjal nevetett. Gyönyörű pillanat volt, szívet melengető. Köszönet érte.

Üdv: Laci

én erről nem is hallottam.nincsenek esetleg képek? bocs az offért.
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#235 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 16:09

Igen tisztelt és megbecsült Brau Union Kft. !

Az önök által forgalmazott Kozel névre hallgató sört nem kellene tévesen, félrevezetően "Cseh remeknek" nevezni, mivel ez nem cseh sör, hiszen itthon gyártják, igaz, az eredeti cseh Kozel (ami valóban remek) receptje alapján. Oda lehetne írni a plakátokra meg az üvegekre hogy "Eredeti recept alapján" és akkor nem csalódnék a minőségben.

Köszönettel: egy sörivó.
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#236 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 16:43

Nem mindenki él dobozban...

Kedves Magyar Egészségügy!
Söt, talán idióta Kormány(ok)!

Nagyon érdekes, h édesapán agydaganatjára, amire adtak neki 12 hónapot, műtét után 2 hónapot kell várnia az Onkológián sugárkezelésre, mert teltház van!
Az is "érdekes" volt, mikor az Idegsebészeten a folyosón volt az ágya, mivel minden ágy foglalt volt. :(

Kívánok hasonló élményeket minden egyes embernek, aki a parlamentben ül, akkor talán máshogy vélekednének a "veszteséges egészségügyről. Felelőtlen, idióta banda.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#237 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 21:39

Idézet: leslie - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 16:43

Nem mindenki él dobozban...

Nem, nem élek dobozban. Korántsem. Ha nem tetszik valami akkor azon dolgozom (sokat) hogy javítani tudjak rajta, ha a hatáskörömön kívül esik vagy nem éri meg az energia ráfordítást akkor ha nem muszáj nem bosszantom magam vele. Ez nehéz ügy, de meg lehet szokni. Ezzel az önfrusztrálgatással amit itt folyik mindenki csak magának árt. szvsz jah, a stílus az pedig a másik oldala...

vannak sajnos kivételek. :( Jobbulást édesapádnak! azt már én is többször megfogalmaztam magamnak hogy OEP-nek legszívesebben egy fillért sem fizetnék és akkor maradna elég pénz a normális egészségügyi ellátás megvásárlására. sajnos ezt nem tehetem meg. :(

Drumm: köszönöm! :)
---off vége---

Szerkesztette: blabla* 2006. 12. 08. 21:40 -kor

"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#238 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 12:00

T. Címzett!

Tudom, hogy sohasem fogod elolvasni. Nem vagy az a típus, aki ilyen leveleket olvasna. Sebaj; nem is azért írom, nem is várok tőled mást. Olyan maradsz, amilyennek azt hiszem, megszoktalak. Remélem.

Így, az év végére érve ideje visszatekinteni, leltározni. Számba kell venni, mit tettünk meg és mit nem. Akár egyedül, akár közösen. Nem szabad magunk és egymás elől elhallgatnunk sem a rosszat, sem a jót. Hát lássuk.

Egyet mindenképpen le kell szögezni. Velem voltál jóban, rosszban. Nem akarom elvitatni tőled ezt. Azonban nem csak társ voltál – ezt be kell látni –, hanem sokszor a másik fél is. Nem csak veled éltem át az elmúlt időt, hanem veled szemben is. Kaptam tőled hideget-meleget. Sosem fogom elfelejteni a kellemes és kellemetlen perceket, amiket okoztál nekem. Nem fogom elfelejteni, hogy időnként a boldogság magas fokára juttattál és azt sem, amikor meg akartál ölni. Ha egyetlen szóval kellene jellemeznem, csak annyit mondanék: rapszódia. Kérded: miért?

A válasz egyszerű, mégis Ady szavaival kell, hogy összezavarjalak: a föl-földobott követ a gaz mindig megpróbálja lehúzni. Sosem voltál képes kétszer ugyanazt az arcodat mutatni felém. Ha jót tettél, rossz következett. Ha rosszat, még rosszabb. Már-már vártam, hogy kapok valami jót tőled, de... de valami teljesen mást is képes voltál adni. Egyszerre kinyitottad és becsuktad a szemem. Hatásodra rengeteget változtam, miközben valahol ugyanaz maradtam.

Végig velem voltál: asszisztáltál egy – talán életre szóló – emberi kapcsolat létrejötténél, segítettél munkát találni, útnak indítottál az életem egy fejezetét lezáró szakaszon. Közben biztattál, letörtél, kecsegtettél, fenyegettél, egekbe emeltél és sárba tiportál. Talán soha nem tanultam annyit, amennyihez te hozzásegítettél. Mozgalmas, változékony időszak volt.

Joggal mondhatnók: az éremnek két oldala van. Arról beszéltem eddig, hogy mit kaptam tőled, arról mélyen hallgattam, hogy mit adtam neked. Nos: semmit. Ellenállhatatlanul, ellentmondást nem tűrően érkeztél meg. Mások kaptak ezt-azt, ők részben neked köszönhetik mindezt. Jót és rosszat egyaránt. Vállalom, minek is bújnék előle? A végelszámolásnál úgyis megvonják az egyenleget... hiszen te már egyszer közel vittél a végelszámoláshoz, emlékszel? Emlékszel? Ezért is írom soraimat. Gyanútlanul besétáltam a csapdádba, ahonnan megnehezítetted kijutásomat. Erre mit kaptam tőled? Egy gondokkal telt, mégis boldognak mondható érzés-sorozatot a legkülönbözőbb oldalakról. Hirtelen mindent meg akartál ismertetni velem.

Köszönöm, 2006!

És most, kérlek, menj a...

#239 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 13:43

Tisztelt T-Online Magyarország Zrt. keszthelyi kirendeltségében dolgozó hölgy!

Köszönöm a rendkívül rugalmas, precíz és gyors ügyintézést!
További sikeres munkát, hozzám hasonló jófej ügyfeleket kíván: hétkilenced.

Tisztelt T-Online Magyarország Zrt. telefonos ügyfélszolgálatos arc!

Menj el továbbképzésre, vagy kabbe: hétkilenced.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#240 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 20. 08:42

Kedves Főnökasszony!

Mivel fátyolos szemmel kifordultál az irodámból miután elmondtad, nem volt alkalmam, hogy reagáljak a mondatodra. Tudom, nem fogod olvasni, mégis el kell mondanom. Igazán jólesett, hogy megköszönted, hogy így végigcsináltam/végigcsinálom ezt az időszakot a kilépésem előtt, hogy betanítom utódomat és hogy az utolsó itt töltött napjaimban (és eggyel utána) támogatom a pénzügyi évzárást. Jólesett, hogy te hoztad fel a túlóra kiírásával (ami nem jellemző a cégre), nem nekem kellett kierőszakolni. Érdekes volt hallani, hogy sajnálod, hogy így történt.
Minden jót neked és sok szerencsét a cégnek.

gazdi
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#241 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 11:43

"Tisztelt" (???) Főbérlő!

Az, hogy az albérletben lassan 1 hete nincsen fűtés, eléggé nonszensz dolog. Igaz, ez esetben nekünk kell intézkedni, de úgy érezzük, hogy a főbérlő tulajdonában levő lakást a főbérlőnek kell karban tartania, és ha bármilyen problémával fordulunk Önhöz, akkor elvárjuk, hogy a probléma mielőbb megoldódjon.
Viszont a probléma megoldásával újabb problémák merültek fel, és elég súlyosak.

Tisztelt Főbérlő! Nem hiszem, hogy Önnek jogában áll

AZ ÉLETÜNKKEL JÁTSZANIA!!!

Hogy gondolja azt, hogy a FőGáz által életveszélyesnek minősített, ezáltal leplumbált gázkazánt üzemeltet az albérletben úgy, hogy az albérlőkkel ezt a szerződés aláírásakor nem közli. Nem hiszem el, hogy amikor a Gázművek lezárta a gázkazánt, Ön erről nem tudott. Hogyan juthat így eszébe egy albérletet kiadni?

Mai napon (2006.12.21) délelőtt 10 órakor szakember megvizsgálta a gázkazánt, és tényszerűen megállapította, hogy a kazán által termelt szén-monoxid teljes egészében a lakás légterébe távozott. Megállapították továbbá, hogy abban az esetben, ha ez a gázkazán nem 12kW teljesítményű, hanem ennél nagyobb, akkor akár bármikor bekövetkezhetett volna szén-monoxid mérgezés. A gázkazán plumbálására azért került sor, mert a kazán nem rendeltetésszerűen működött, és amíg nincs kijavítva, addig TILOS használni. Javítására a mai napig nem került sor, és ezek a dolgok csak azért derültek ki, mert szakemberrel megvizsgáltattuk - Ön velünk ezt "elfelejtette" közölni.

Akár fel is jelenthetnénk magát emberélet veszélyeztetése miatt!

A mai napon úgy döntöttünk, hogy azonnali hatállyal, holnapi naptól felmondjuk az albérletet, és mivel a szerződés meghoszabbítása még nem történt meg, ezért azonnali elköltözéssel is jár.

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2006. 12. 21. 11:44 -kor

#242 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 12:16

hát ez szép ... :(

ON:
Kedves pókocskám, Jenőke!

Leszel szíves napokon belül levedleni, mert már unom a várakozást. Köszi.

Kedves, börzén beszerzett új állatkák!

Remélem jól érzitek magatokat nálam, én igyekszem mindent megtenni ezért. Nagyon örülök nektek. :)
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#243 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 09:41

Tisztelt 83-as trolibuszt vezető "úr"!

Tisztelettel venném, ha nem dudálna rám az orczy térnél, a zebrán, amikor nekem zölda lámpa, és én gyalogszerrel szeretnék átkelni az úttesten.
És örülnék annak is, ha a duda mellett a féket is megismerné, ne nekem kelljen már félreugranom a busza elől. Nem az első eset az önök részéről, de a következőnél nem leszek rest felkeresni önt a végállomáson és a füleit a kezébe fogom adni...
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#244 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 24. 10:09

Tisztelt Karácsonyfatalp!

Jó lenne, ha mielőbb előkerülnél, különben elmarad az idei fa állítás. Nem tudom, hogy ezt miért kell minden évben eljátszadnod! :reklamacio: Azt ugyan nem tudom, hogy hány szóban kell leírni azt, hogy "karácsonyfatalp", de úgy gondolom meg se érdemled, hogy helyesen írjalak, amíg nem vagy hajlandó előkerülni a pincéből. Már amennyiben ott vagy. Ugyanis minden évben eljátszod ezt a bújócskát, mi pedig minden évben olyan helyre rakunk, ahol szem előtt leszel, hogy ne kelljen fél napig keresni téged.

Cadaver
Faster! Harder! Cadaver!

#245 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 10:41

Kedves mozilátogatók!

Tudom én, hogy nehéz dolog az alapvető kultúra. Nyom mint a kő és igen nagy teher lehet. Bár az is lehet hogy fogalmatok sincs róla, mert sosem találkoztatok vele. Én viszont szomorúan nézem a mozi padlóján mindenhol hentergő, széttaposott kukoricát, a széksor szélén hagyott kajástálat, az ülésekbe belekent ételt.
Arról nem is szóltam, hogy szerintem alapvetés, hogy oda ülök ahová a jegyem szól, és ha véletlenül megjelenek én a Kedvesemmel és szeretném elfoglalni azt a helyet ahová a MI jegyünk szól, ne én érezzem magam rosszul attól ahogy rám néztek amikor kénytelen vagytok visszaülni a saját helyetekre. Ja! És szerintem film közben nem röhögünk, kommentálunk hangosan. Persze ha tévedtem, én kérek elnézést...

mt
mt

#246 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 24. 12:24

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 10:09

Tisztelt Karácsonyfatalp!

Jó lenne, ha mielőbb előkerülnél, különben elmarad az idei fa állítás. Nem tudom, hogy ezt miért kell minden évben eljátszadnod! :reklamacio: Azt ugyan nem tudom, hogy hány szóban kell leírni azt, hogy "karácsonyfatalp", de úgy gondolom meg se érdemled, hogy helyesen írjalak, amíg nem vagy hajlandó előkerülni a pincéből. Már amennyiben ott vagy. Ugyanis minden évben eljátszod ezt a bújócskát, mi pedig minden évben olyan helyre rakunk, ahol szem előtt leszel, hogy ne kelljen fél napig keresni téged.

Cadaver

Bejelentés: a fa kész! :D
Faster! Harder! Cadaver!

#247 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 00:26

Egyáltalán nemtisztelt petárdázók!

Kívánom, hogy robbanjon fel a kezetekbe a petárda!
Indoklás:
Kép
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#248 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 00:34

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 0:26

Egyáltalán nemtisztelt petárdázók!

Kívánom, hogy robbanjon fel a kezetekbe a petárda!
Indoklás:
Kép

Ez azért erős, bár én sosem szoktam petárdázni, én meg azt kívánom mindenkinek, hogy mindenféle baj nélkül "vészelje" át az Új Év okozta öröm mámort.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#249 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 00:35

Ja és nem mellesleg: B.U.É.K.! :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#250 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 22:48

Macska!

Ha mégegyszer felmászol a kocsimra, akkor leöntelek benzinnel, és felgyújtalak.
...és ezt veheted fenyegetésnek! :mad:
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.