HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#191 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 18. 14:10

Tisztelt Magyarország Állampolgárai!

1956-ot méltón ünnepelni

Nem informatikai se nem más kategóriába nem sorolom jelen írásomat. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy közeledik 1956, 50. évfordulója. Igen ötvenedik. Tudjuk nehéz lesz, a magyar nem az a szentimentális fajta. A magyar az ki kimegy a Kossuth térrel őrjöng egyet majd jót nevetve hazajön, hogy ő most milyen nagyszerű ember is volt, mert ki állt az igazáért, mellesleg alkotmányos joga. Nem is az alkotmányos jogról szeretnék írni, hanem arról ami abban nem található, ez pedig az erkölcsi mihez tartás, az, hogy mert jogom van valamihez, azért nem kell megakadályoznom egy sokkal fontosabb jelentésű dolgot, ha még az állam is áll a szervezés mögött, mert mondom, nem az államot ünnepeljük, nem a kormányt. 56-ot ünnepeljük, a szabadság alapvető jogát ünnepeljük.
Így kérem, mindenki méltón emlékezzen meg a hősökről, azokról a hősökről, akik értünk harcoltak, azért, hogy te most ott nyomogasd azt a nyamvadt számítógépet, azért, hogy építsd a nagyképű karriered, azért, hogy éld a szerelmet, azért, hogy éld az életet.
Hát legyen végre béke, legyen végre egyetértés -még ha fáj is ezt kimondani-, legalább egy napra.

Kommentet nem kérek.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#192 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 14:24

Kedves hálózatépítő.

Tudom, hogy most te vagy az ász itt, és mindenki istenít, de van rendszegazdánk, be is mutatkoztam. Tudok gépet telepíteni, ráadásul tudom azt is, hogy az adatmentés maximum f5 -el történik, és nem f6 -al és a windows mappát é a program files mappát ki szoktuk hagyni a szórásból, főleg, ha f6 -ot használunk. És mivel telepíteni is akartál a gépre, ezúton közlöm, hogy semmi jogod nincs rá. Nem te felelsz érte. Szóval ne akard elvégezni a munkámat, pont elég bajom van attól is, ahogy a tiédet végzed.

Köszönöm. Egy rg.

#193 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 20. 13:38

kedves topictársak,
légyszi legközelebb ne offoljátok tele a gyorshajtásos topicot.

Semmilyen faji vitával.
Tudom érintve van az autóvezetés, de ez nem érte meg, hogy
becsukják...

kedves moderátorok,
pls, takarítás után nyissátok vissza.
köszönöm.

#194 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 20. 17:58

Kedves kolléga!

Ha csak ketten vagyunk az irodában, és én bele vagyok merülve a munkámba, az nem felszólítás arra, hogy mögém állj és elkezdd a monológodat arról, mennyire nem vagy megelégedve az állásoddal. Legyél szíves a jövőben is ehhez tartani magad.

Köszönöm.

#195 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 24. 19:04

Kedves Takarító néni!
Szépem megkérlek, ha van 10 percem egy cigit elszívni két óra közötti szünetben a suliban, ne kicsengetés elött 2 perccel mosd fel a dohányzót, mert kénytelen leszek keresztülgyalogolni a friss felmosáson. Neked erre máskor is van időd. Ha már így elbeszélgetünk, akkor arra is megkérlek, ha többen bemegyünk szünetben -mert esetleg kollégák is beszélgetnek egymással-, Te ne akkor gyere be, hiszen neked 45 perced van dohányozni, nekünk 10. És hidd el ha ott vagy úgysem mondunk olyant, amit visszamondva a főnöknek prémiumot kapnál.
Köszönöm!

Szerkesztette: Pangea65 2006. 10. 24. 19:04 -kor

Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#196 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 24. 23:05

Kedves lakótárs(ak)!

Nagyon örülnék neki, hogy ha a kaput rendszeresen becsuknátok magatok után, mert marhára föl tud húzni az ilyesfajta nemtörődömség. Múltkor úgy felidegesítettem magam,hogy a faliújságra is kitettem egy lapot amiben arra kértelek Titeket, hogy legyetek szívesek csukjátok be azt a kaput,mert azért van.De ahogy nézem leszartátok. Pedig még bezárni sem kell mivel kívülről nem nyitható.Tényleg az kell, hogy megint feltörjék a pinyóban a tárolókat? Vagy jöjjön be  valami hajléktalan,borogassa fel a kukákat és végezze el kis és nagydolgát? Komolyan gondolkozom,hogyha még lesz pár ilyen eset, én csinálok valami kárt hogy észhez térjetek. Szóval csukjátok be a kaput.Köszi.

Szerkesztette: Gery80 2006. 10. 24. 23:08 -kor

Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#197 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 05:58

Tisztelt Vízművek, vagy/és Gondnok Úr!

Legközelebb kérlek közöljétek a lakókkal egy soros írással, hogy reggel nem lesz melegvíz, mert szar ügy hazajönni a futásból, és a kádban állva rájönni, hogy ma jéghideg vízzel kell letusolnom.
És ha már itt tartunk, az utca végében lévő másfél hete feltúrt utat is igazán megcsinálhatnátok már, nem tudom dolgozik e rajta valaki, mert én reggel 1/2 8 előtt és du. 5 után még senkit sem láttam.
Ezért sem értem, hogy miért kell 7 előtt elzárni a melegvizet..... :think:

Köszi
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#198 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:30

Idézet: Gery80 - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 0:05

Kedves lakótárs(ak)!

Nagyon örülnék neki, hogy ha a kaput rendszeresen becsuknátok magatok után, mert marhára föl tud húzni az ilyesfajta nemtörődömség. Múltkor úgy felidegesítettem magam,hogy a faliújságra is kitettem egy lapot amiben arra kértelek Titeket, hogy legyetek szívesek csukjátok be azt a kaput,mert azért van.De ahogy nézem leszartátok. Pedig még bezárni sem kell mivel kívülről nem nyitható.Tényleg az kell, hogy megint feltörjék a pinyóban a tárolókat? Vagy jöjjön be  valami hajléktalan,borogassa fel a kukákat és végezze el kis és nagydolgát? Komolyan gondolkozom,hogyha még lesz pár ilyen eset, én csinálok valami kárt hogy észhez térjetek. Szóval csukjátok be a kaput.Köszi.

Kedves Gery80!

Sajnos ez nem csak nálatok van így. Egyes embereknek hiába mondod szépen/dühösen, a fülök botját sem mozdítják, nemhogy a kezüket az ajtó után... :(

Ha valamivel mégis elérnéd, hogy ne barlangban lakó szomszédaid legyenek, kérlek oszd meg velünk is, hátha itt is hat.

Köszi
EGOKA
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#199 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:39

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:30

Kedves Gery80!

Sajnos ez nem csak nálatok van így. Egyes embereknek hiába mondod szépen/dühösen, a fülök botját sem mozdítják, nemhogy a kezüket az ajtó után... :(

Ha valamivel mégis elérnéd, hogy ne barlangban lakó szomszédaid legyenek, kérlek oszd meg velünk is, hátha itt is hat.

Köszi
EGOKA

:offtopic: Automatikusan becsukódó ajtó? (rugós visszahúzóval, amit az ajtó tetejéhez szoktak rakni)

#200 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:42

Idézet: Gery80 - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 0:05

Kedves lakótárs(ak)!

Kedves Gery80!

Problémád - mint láthatod - nem egyedi. Javaslatként csak annyit tudok mondani, hogy a közös költségből vegyetek egy ajtóbecsukó szerkezetet (azt hiszem olajfék a hivatalos neve). Nem túl drága és a felszereléséhez sem kell nagy szakértelem. Sőt, ha azt nézzük, hogy jön a tél és nyitott kapunál a lépcsőház helyett az utcát fűtitek, talán egy tél alatt vissza is hozhatja az árát.

Üdv: Drummaster

#201 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:51

Tisztel tömegközlekedést használó egyének!

1. Ha már mindenféleképpen elsőnek szállsz fel, akkor gondolom hosszabb utazásod lesz. Tehát akkor legyélszíves beljebb menni és nem megállni az ajtóban, hogy a többiek lemaradjanak. Ha az ajtó közelébe szeretnél maradni, akkor meg ne törekedj, hogy te legyél az első. (Nem FIFO-s a rendszer!)

2. Ha tele van a villamos, akkor ne próbáld a fizika törvényét megdönteni! Ha nem férsz fel, akkor várnod kell. Sietsz? Akkor előbb gondolkozz!!! Fél percig próbálod feltuszkolni magadat és a végén úgysem sikerül. Ez idő alatt a villamos nem tud elindulni, mert nem engeded. Utána már hiába szállsz le, mert a lámpa nem engedi tovább. Így 2-3 percig áll és a mögötte lévő villamos üresen, vagy félig üresen nem tud a helyére állni. íÍgy vesztettel kb. 5 percet. Gratula!

U.i.: Akinek nem inge.....
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#202 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:57

Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:39

:offtopic: Automatikusan becsukódó ajtó? (rugós visszahúzóval, amit az ajtó tetejéhez szoktak rakni)

Mi felszereltük, de a hülye lakók kitámasztják lábtörlővel! :omg:

#203 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 10:13

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 9:42

talán egy tél alatt vissza is hozhatja az árát.

nincs  lépcsőházban fűtés :D
egyébként jó ötlet,köszönöm,majd meglátom mi lesz belőle:)

#204 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 13:53

Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:57

Mi felszereltük, de a hülye lakók kitámasztják lábtörlővel! :omg:

Mi is felszereltettük évekkel ezelőtt. De valamiért csak évente 2 hónaig húzza be az ajtót, max. Szóval nem működik megfelelően. Erre ötlet?
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#205 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 14:01

:offtopic:
"További kérésem, hogy offolás és marháskodás se legyen, a nyílt levelek tartalmát egyáltalán ne vitassuk meg ebben a topicban, azaz csak levelek legyenek."
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#206 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 22:49

Már megint kedves lakótárs/ak!

Legyetek szívesek a kukatároló ajtját is csukjátok be,ugyanis utálom ha a lépcsőházban bűz van, valamint a villanyt is oltsátok le, ugyanis a mi pénzünkből van fizetve.Köszi.

szerk.:föl nem foghatom hogy tudnak egyes emberek ilyen bunkó tahó parasztok lenni :reklamacio:

Szerkesztette: Gery80 2006. 10. 26. 22:50 -kor

#207 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 14:45

Drága Marci!

Tegnap volt Mindenszentek. Még mindig nagyon hiányzol, kisfiam, sír a lelkem és sajog a szívem, és édesanyádnak is. Ez már mindig így lesz, míg élünk. Az öcséd, Levente persze valamelyest kárpótol, talán kissé könnyebb így elviselni a hiányod, de pótolni nem tud, nem is kell, hisz ő nem Te vagy. Remélem, hogy az orvosok, akik könyörtelenül meggyilkoltak Téged, leglább az életben egyszer éreznek majd hasonló fájdalmat. Talán majd aztán nem fognak ilyen szenvtelenül, embertelenül, hidegvérrel elfordulni mindenkitől, de főleg attól a szellemtől, amely szerint hivatásukat művelniük kellene, esküjük szerint.

Nagyon szeretünk.

Apa 

#208 Felhasználó inaktív   BBalazs_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:40

: Mi is felszereltettük évekkel ezelőtt. De valamiért csak évente 2 hónaig húzza be az ajtót, max.  Szóval nem működik megfelelően. Erre ötlet?

Az a baja, hogy a fekezoolaj surusodik hidegben, higul nyaron. Ha telen jol zarna, akkor nyaron bevagja az ajtot, ami nagy zajjal jar, a foldszinti lakok kihivjak a szerelot, aki huz rajta, akkor viszont telen a vegen nem tudja mar behuzni, az ajto belokheto lesz. Lakok szolnak, hogy nyitva van es jon a szerelo, aki enged rajta.... es ad infinitum igy megy ez...
Legegyszerubb, ha megtanulod a rajta levo csavart tekerni a megfelelo iranyba. De mindig allitgatni kell...
Alopecia perniciosa

#209 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 09:13

Ismét csak (kezd telelenni a hócipő, hogy finom legyek) kedves Lakótárs/ak!

Baromi jó lenne hogy ha a szemetedet nem csak letennéd a kukatárolóban, hanem ki is dobnád az e célra elhelyezett kukába. És ne mondd azt, hogy nem fért bele, mert a középső kuka jóformán töküres volt. Hihetetlen hogy emberek milyen tuskók tudnak lenni...
(Olyan tuskó, hogy ha kimenne az erdőbe, belefialna a mókus :D :D :D Ezt tegnap olvastam  :Đ )

Szerkesztette: Gery80 2006. 11. 04. 09:14 -kor

#210 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 17:42

Kedves temetői tolvajok!

Köszönjük, hogy "tiszteletben" tartjátok érzéseinket,
200 Ft os értéket elloptok, hogy törne le a karotok, meg vesszen 100x kárba a hasznotok, amit ezen nyertek!

OFF: gery,ő  azért hagyta üresen, hogy saját maga beleférhessen!
Drum: együttérzek veled.

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.