HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#31 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 18:34

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 15:17

Tisztelt BKV!

...

Tisztelettel:
    Egy fizető utas.

:up: egyetértés

#32 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:13

Tisztelt piros lámpánal szélvédőt mosó embertársak!

Szeretném, ha egyszer az életben tiszteletben tartanátok a kérésemet és ha háromszor megkérlek titeket, hogy NE mossátok le a kb fél órával ezelőtt lemosott autóm szélvédőjét akkor ne álljatok neki összemaszatolni, hogy ha hazaérek kezhessem újra. Kösz
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#33 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:44

Drága kedves terepjárós 'embernek nem nevezhető', aki Gyálon az út közepén közlekedik a férfiasságnövelő 4 m széles fekete terepjárójával!

Én közlekedtem veled szemben a menetirány szerinti jobb oldalon, miközben te a menetirány szerinti jobb, és bal oldalon egyszerre jöttél szembe. Amikor megláttam, hogy az én sávomba átlóg kb 2m-t a nagy csomolungmára tervezett terepjáró géped, és a gajjtörő rácsod, ami karom vastagságú krómozott vasrúdakból áll, éppen az én "kis" autómba készül beleépülni, azt hittem, hogy majd miután elég közel vagyok, és már kiélvezkedted magad a kedvesem, és jómagam rémült tekintetén, visszahúzod a beled a saját sávodba... tévedtem. Miként konstatáltam, hogy telefonálsz, és rádiót hangolsz egyszerre, rájöttem, hogy nem ekkora perverz vagy, hanem ennyire hülye. Úgy rántottam félre a kormányt, hogy kishíjján sikerült eltalálni egy oszlopot, lementem az útról, és alig sikerült visszakecmeregjek az úttestre, de ezt te nyilván észre sem vetted.

Remélem, hogy legközelebb, amikor hasonló manővert művelsz, akkor majd egy kotrógép, vagy egy 40 tonnás kamion, esetleg adja isten egy ugyanilyen gyökér jön szembe...

Akkor meglátogatlak a kórházban, és megkérdezem tőled ezt az apróságot: "melyik oldalon kell közlekedni a gk-ddal" mocsok!?
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#34 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 23:07

Igen tisztelt autós hölgyek!

Szeretném megköszönni a gyors segítséget, amit a cimborám kerékpáros baleseténél nyújtottak. Úgy a kölcsönmobilt - amin tudtam mentőt hívni - mint az elsősegélynyújtásban való részvételt. A nyugtató szavakat éppúgy, mint a példamutató magatartást. Példamutató nekünk, bringásoknak, és példamutató a többi autósnak.

Köszönöm.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#35 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 05:45

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 19:33

Kedves Audis taxis az oktogonnál!

1: Ha el akarsz indulni a járda mellől, akkor leszel szíves használni az irányjelzőt (neked balra kellett volna "indexelned"). A kormány elfordítási még nem egyenlő az elindulási szándék jelzésével.
2:Ha ezt megtetted akkor sem vagyok köteles beengedni téged magam elé, hiszen én már haladok a forgalommal, te pedig a járda mellett várakozol.
3:Nekem ne üvöltözzél, hogy "anyád" amikor te próbálsz szabálytalankodni, mert az ülésem alatt ott figyel a keresztkulcs (pont az ilyen f@szakalapoknak tartom készenlétben) és gondolkodás nélkül behajítom a nyitott ablakodon és akkor rakhatsz bele új TFT-t, meg még egy csomó mindent!

UI:'nyádpics

:offtopic: pedig nagyforgalmu uton a jarda mellol indulot kresz szerint be kell engedni. (bar indexelnie azert illett volna:))

Szerkesztette: Sumi 2005. 09. 28. 05:45 -kor

Per Aspera Ad Astra

#36 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 07:28

Idézet: Sumi - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 5:45

:offtopic: pedig nagyforgalmu uton a jarda mellol indulot kresz szerint be kell engedni. (bar indexelnie azert illett volna:))

Off: Ez meglepne.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#37 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:32

Kocsisort záróvonal mellett előző majd elém bevágni már nem tudó, ezért első kerekét járdaszigettel való kontakt következtében kitörő BMW tulajdonossal szeretném közölni, hogy a javítási költség előreláthatóan 545e Ft (+Áfa) lesz. Az elkaszált vezetőoldali tükröm köszöni, jól van, üveget majd vágatok bele, a krómozás nem sérült. A szervizlapot meg normálisan ki kellene tölteni, a helyesírási hibákról már nem is beszélve. További szép napot... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#38 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:40

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 7:28

Off: Ez meglepne.

OFF: (Drummaster törölheti is nemsokára a hasonló offolásokkal együtt)

Az út széléről szabályosan, indulási szándékát indexelve jelző jármű a forgalomban már résztvevő járműveket akadályozhatja de nem veszélyeztetheti. >>> KRESZ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#39 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 10:26

Kedves Zsul!

Mivel ez már szándékos off és témarombolás, esetleg kiosztok fejenként 3 nap pihit. :mad:
Nem igaz, hogy nem lehet normálisnak lenni.

Drummaster

#40 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 23:27

Majdnem elfelejtettem ezt a topikot.

Sziasztok!

Szóval itt bejelenteném, hogy különböző okok miatt már régóta fontolgattam, hogy felhagyok a HWSW látogatásával.
Ennyi volt.
Mailcímemen elér bárki, aki akar.
Örülök, hogy sok jó fej emberrel megismerkedtem...
Voltak szarabb napok is.. de itt már semmi sem a régi... vagy én nem vagyok a régi..
Na nem is akarom boncolgatni a dolgot.
Ezt már megtették helyettem mások is.

További minden jót! Üdv!
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#41 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 05:33

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 15:37

Kedves Juventus Rádió!

Örömmel venném, ha nem játszanátok le egy nap alatt százszor olyan számokat, melyeket meghallgatva az embert elviszi a halálba a fejfájás... Pl. van az a Lonely vagy mi a fene című igénytelen példány, amit már lassan 3 hónapja naponta többször vágtok hozzá a szegény hallgató füleihez, de a második hang után már zsibong az ember feje. Nem értem a sok igényes szám közé miért kell betenni ilyen nevetséges próbálkozásokat.

Köszi, üdv!

Szerencsére feltalálták a CD-t! :p :)
Már elég régen, 1982-ben jelent meg az első...
RDaneel_hu

#42 Felhasználó inaktív   Gallows-bird 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 07:17

Kedves BRFK/ORFK

Ezúton szeretném megköszönni hogy a mai napon fokozott ellenőrzések lesznek a pályaudvarokon, a lopások, rablások megelőzése, körözött, illegálian itt tartózkodók kiszűrése érdekében. Fokozott hálával tartozom azért, hogy ezt a mai reggel az összes rádióban fél óránként be is mondatjátok, hogy esetleg valaki aki minden nap drogot árul/zsebel a Keletiben, vagy körözött bűnözőként akar vonattal elillanni valahova nehogy véletlenül a pályaudvarok közelébe menjen belefutva egy nagy tisztogató akcióba, hanem inkább beüljön egy kocsmába, vagy máshova menjen lopni.

'Tisztelettel' Gallows-bird

#43 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 08:29

Tisztelt Geszti Péter, Tisztelt Oláh Ibolya!

Idézet

„Magyarország” – a hazaszeretet himnusza, legalábbis a dalt augusztus 20-án, a tûzijáték után, a Lánchíd tetejérõl elõadó Oláh Ibolya honlapja így ír a nótáról.

Nem tudom, hogyan írjam meg úgy ezt a levelet, hogy kiírjam magamból az indulatot is, de közben Úriember maradjak.

Először is Geszti Úr, ez a szám semmiképpen sem sorolható a himnusz kategóriába, és főleg nem a hazaszeretet himnusza kategóriában. Ez a szám nem arról szól... Egy külföldi átdolgozás nem szólhat arról. Megvan Nekem is az eredeti szám Cirque du Soleil - Alegria, spanyol cirkuszi induló. Ezt bezzeg nem reklámozzák, csak hogy Ön írta.

Maga a szövege is semmi köze a hazaszeretethez, semmi köze a magyarságtudathoz. Ebből egy sláger lett. A himnuszok, magyarságérzetű számok nem lesznek slágerek, az csak azt a szűk réteget érinti, aki ezzel foglalkozik, ilyen körökben mozog. Pl.: Ballagó Idők - Magyarország, Egészséges Fejbőr - Esküszünk. Ezek magyarérzelmű számok, és szerintem nagyon kevesen ismerik, Geszti Úr, Kedves Ibolya még nem is hallották Önök ezeket, szerintem!

Idézet

Velem az ősök kérnek,
engedd, hogy benned éljek
tovább,
ahogyan ők élnek bennem,
Magyarország!
Milliók áldása szálljon rád!

Hát Rám Ibolya, csak ne adjon áldást. Nagyon primitív a szövege, nem fogom beidézni ide, de semmi értelme az egésznek. Én nem érzem magam vidámnak ebben az országban ha szétnézek. Sajnos nagyon nem. Ez egy hazug nóta, csakis a pénzszerzés volt a célja. Az, hogy augusztus 20-adikán a magyar állam ünnepén ez szólt, ez mélységesen felháborító. 

Versenyeznek a kereskedelmi rádiók, hogy ki és hogyan és mikor és hányszor adja elő. A hallgatók nagyon örülnek neki és most egy kicsit mindenki "igazi" magyarnak érzi magát. Azt várom valamelyik "tüccer" dj mikor csinálja meg neki a saját verzióját, hogy a diszkókban is ezt tudják ordítani a fiatalok. És akkor tényleg milyen magyar lesz ez az ország. Remek lesz! :(

Szerencsére nem csak én vagyok ezen felháborodva. A magyar zenészvilág nagyjai (Demjén, Somló Tamás, stb...) mindenki kifejezte már nemtetszését ennek a számnak.

Szégyendal. Csak így hívom.

Maradok Tisztelettel:

Buga László

szerk.: Egy Kedves Fórumtárs javaslatára, az elejét változtattam...

Szerkesztette: Buga_Laci 2005. 09. 29. 09:13 -kor

#44 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 11:22

Az kikötés, hogy ebben a topikban csak negatív dolgokat lehet írni? :) Ne máááá!

#45 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 11:43

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 12:22

Az kikötés, hogy ebben a topikban csak negatív dolgokat lehet írni? :) Ne máááá!

Nem. az a kikötés, hogy csak leveleket lehet írni... :rolleyes:

#46 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 17:07

Kedves Buga_Laci!

Mondanivalod nagy reszevel egyetertek, de egy nyiltan fasiszta nezeteket vallo es hirdeto skinhead zenekarnak kb annyi koze van a magyar Himnuszhoz mint a Mein Kampf-nak a Bibliahoz.

#47 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 17:17

Tisztelt Negyventonnás Camionosok!

Tisztelettel kérem Önöket, hogy hajnalban, ködben, az autópályán, a belső sávban ne álljanak meg, és ne forduljanak vissza. Szerencsés véletlen, hogy csak a szalagkorlátnak sikerült ütköznöm, és nem a Camion hátsó felének, mert akkor biztos halott lennék.
Hála istennek, pont befértem a Camion és a szalagkorlát közé, így csak az autóban esett kár, amit - mivel ráfutásos balesetről lévén szó - nem fizet a biztosító. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem akkor találkoztunk, amikor keresztben állt a Camion az autópályán, mert akkor a főnököm biztos nem b@szhatott volna le, hogy összetörtem az autót. Ja, és még a szállítmány sem sérült.

De azért az autópályán visszafordulni a pihenőbe, a belső sávból, állóra fékezve, nem szép.

Dádá.

#48 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 18:15

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 12:43

Nem. az a kikötés, hogy csak leveleket lehet írni... :rolleyes:

Normális kérdés volt, gondoltam ha reagának rá akkor magyarázatot kapok. Elég furcsának tartom, hogy mindenki csak szidjozódik, és egy pozitív levelet se írt senki, úgylátszik ennyire szar a helyzet mindenhol.
Majd kitalálok valami fikát, és akkor idekenem levél formájában én is. :D

Jöhet a 10% az off miatt. :p Érdekes módon más off nem zavart, csak amit én írtam.

#49 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 20:33

Tisztelt Szabinar!

Köszönöm az egyetértést! :up:

Nem mondtam, hogy köze van a skinhead zenekarnak a magyar Himnuszhoz, csak azt, hogy jobban magyar érzelmű mint a Szégyendal!

:up:

Üdv.:

LACI

#50 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 20:38

És hogy pozitív is legyen, hisz megérdemli az Úr:

Tisztelt Varga István Úr!

Köszönöm szépen, azt az odaadó magatartást amit Te tanúsítasz Felém és Párom iránt!

Köszönöm szépen, ezt az egy évet, amit eddig eltöltöttünk lakásodban. Mindenkinek ilyen főbérlőt kívánok mint amilyen Te vagy. Ha nem 5-én viszem a lakbért hanem csak 19-én mert éppen elfelejtem, akkor sem telefonálgatsz. Szóltunk, hogy az ablakokkal valamit kikellene találni mert hideg van, megkaptuk a műanyag ablakot. Redőny is kellett hozzá, szó nélkül csináltál nekünk. Mindenben amiben tudsz a segítségünkre sietsz. Az lakbért megmontad nem emeled, Neked fontosabb, hogy mi itt maradjunk, hisz tudod a költségeket mindent korrektül rendezünk, és úgy vigyázunk a lakásodra mintha a miénk lenne (remélem előbb - utóbb a miénk is lesz :D )!

Köszönöm szépen még1x is hogy itt lakhatunk, és hogy ilyen rendesen bánsz velünk!

Üdv.:

Buga Laci

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.