HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 23. 08:50

Sziasztok.

A téma címe szerintem egyértelmű, nem kell túl sok magyarázat hozzá, csak néhány szabály.

A levél szólhat bárkinek, a szomszédtól egy másik fórumozón át akár a miniszterelnökig.
A formátum legyen tényleg kultúrált hangvételű levél, a megszólításban természetesen - ha valaki nem akarja - nem kötelező felfedni, hogy név szerint kinek szól.
Valamint kérem, hogy mellőzzük a masszív politizálást, vagy más, szabályzatba ütköző dolgokat. További kérésem, hogy offolás és marháskodás se legyen, a nyílt levelek tartalmát egyáltalán ne vitassuk meg ebben a topicban, azaz csak levelek legyenek. Lehet, hogy sosem jut el a címzetthez, de lehet, hogy mégis.

Akkor kezdem én.

"Tisztelt" doktor úr/urak!

A fiam ma lenne 1 éves. Ünnepelnünk kéne, meggyújtani az 1 gyertyát a tortán, ajándékot kicsomagolni. Helyette a gyász napja van, mint ahogy az elmúlt év a gyász éve volt és még ki tudja, hány év lesz a gyász éve. Ha csak a fájdalmunk századrészét éreznék, többet nem merészelnék orvosnak vallani magukat és elbújdosnának a világ elől szégyenükben. Mindazonáltal tudom, hogy mérhetetlen gőgükben és felsőbbrendűségi tudatukban nem várhatom el maguktól, hogy belássák: Maguk nem orvosok, hanem gyilkosok. Mind a hárman.

A soha viszont nem látásra.

Drummaster

#2 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:58

Tisztelt suttyomban, tömegközlekedésen fingók!

Legközelebb káposztás babot fogok enni, hogy nektek is jó legyen. Nincs annál puttób dolog, mint a tömött villamosba befingani. Járjatok gyalog!

Crow
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#3 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:19

Tisztelt Gizdajancsi a fekete sötétített üveges kombi audi AX-edben!

Tegnapi megdöbbentő mutatványod (amikor kielőzted a sort és és csak a záróvonal után tudtál besorolni/bevágni egy másik olyan "szerencsétlen" elé mint a barántőm és én) igencsak baleset veszélyes volt mind rád mind másokra nézve!
Meglehetősen nagy örömömre szolgált amikor a szerémi soron keresztbeforulva láttam az autódat a bal hátsókerékkel kitörve, továbbá nagyon sajnálom azt a szerencsétlent, aki beléd ment, mert ott is áthajtottál a piros lámpán!
Felelőtlen vagy és az ilyeneket mint te hosszú évekre börtönbe záratnám!
Valószínűleg ez téged nem érdekel, mert majd cascoból jól megcsináltatod az autódat (amit még ki se fizettél) és aztán rásózod valami kevésbé "jómodú" hozzádhasonló nyikhajra aki folytatja majd az ámokfutásodat. Kívánok neked további kellemes baleseteket mások veszélyeztetése nélkül!

-Harlequin-

Szerkesztette: Harlequin 2005. 09. 23. 14:24 -kor

"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#4 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 16:01

Kedves Szomszédom & Motoros Banditák!

Legyél olyan kedves és hallgattasd el még este 10 óra előtt azt az idióta spánieledet, mert kinyúvasztom. Magyarázd meg, ha a kutyád egész nap kussban tud lenni, mi a fészkes fenéért kezd el ugatni este fél tíztől éjfélig, főleg nyáron, amikor nyitva van az ablakom? Miért kezd el ugatni hajnali 4 órától reggel 7-ig, és Te hogy vagy képes elviselni a lármát, amit okoz? Kérlek tegyél ellene valamit, mert ha én fogok, abból semmi jó nem fog kisülni! Nem mellesleg miért kell kutyát tartani a 20 m2-es udvarodban?

Motoros Banditák!

Miért kell a város kellős közepén hajnali 1 és 2 óra között (meg egyébként is) égleszaksztó lármával nyélre állított gázzal végigrepeszteni a városon? Hogy lehet az, hogy ilyen hangerővel ti még kaptok műszakit a motorra? Várom már azt az időt, amikor a motorkerékpár nem lehet hangosabb az autónál, és átkozom azt, aki eltörölte a csendháborítást! Kicsit vegyetek vissza, mert úgy jártok, mint az autósok az utcánkban: a szomszéd rejtekajtó mögül fog lecsapni rátok kapával, kisfejszével, vagy ami a keze ügyébe kerül. Titeket nem fog megvédeni a tetőlemez! Menjetek a városon kívűlre ökörködni éjszaka!

PS: és kérlek ne ellőzzetek jobbról ha a sorban állok, mert az én autóm lesz utolsó, ami mellett jobbról el tudtok menni. Elegem van hogy állandóan a jobb oldali tükröt kell figyelnem...

Szerkesztette: Indy 2005. 09. 23. 16:10 -kor

"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#5 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 23. 17:08

T. Zöld Suzuki!

Tekintettel arra, h mostanában elég gyakran fordultok meg szeretett tájunkon, mint Mautner-szállóban, tisztelettel megkérünk Titeket arra, hogy az aktus során keletkező hulladékmennyiséget (amennyiben Tőletek származik) NE ITT helyezzétek el! Ha már teljes mellbedobással kitesztek itt Magatokért, legalább ez a pár üveg ne okozzon gondot az első kukáig (akár be is hozhatjátok Hozzánk egy zacsiban, szívesen elhelyezzük). Szeretnénk, ha az a csini kis szeméthalom is eltűnne onnan, ahol parkolni szoktatok. Ellenkező esetben nyugodt naplemente-nézegetéseteket és svédtornátokat (csillagok számlálása az égen) nem vagyunk hajlandóak nyugodt körülmények között biztosítani.

Üdv:  A Lakók

(vágatlan eredeti művem, a kép is része, ha kimeríti a témát, akkor törölhető)

Csatolt fájl:

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#6 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 23. 18:51

Tisztelt Főnökasszony!

kérem magyarázza el, hogy két hét szabadságomat (amely alatt naponta 3-5-ször szólt a céges telefonom) és az azt követő két tüdőgyulladással otthon töltött hetemet (amiből valahogy mégis sikerült két bő fél napot a cégnél problémamegoldással töltenem) hogyan sikerült úgy értelmezni, hogy a céges előírások legfontosabbjainak egyikét felrúgva máshol is dolgozom. Hogyan jutott el az egymástól megválás gondolatáig abban a négy hétben, amikor távollétemben a kollégák telefonos segítségemmel próbálták működtetni a szárnyaim alá helyezett rendszereket? Ha részletes magyarázatra nem is kerül sor, kérem gondolkozzon el rajta. A szabályzat betűi szerint igaza van, amikor munkaidőm rugalmasságának sajátos értelmezésével vádol, ám ilyenkor kérem vegye figyelembe az átállások alkalmával hétvégénként munkaidőn kívül benntöltött 20-22 órákat.
  A fórumot kollégáink is olvashatják, ezért sokáig gondolkodtam eme üzenet megírásán. Mégis, úgy gondolom, hogy jogunkban áll ismerni a módszereket, amikkel esetleg szembesülhetünk.
  A munkát szept. 27-én kedden reggel újult erővel folytatom, csak Önön múlik, meddig.

Maradok tisztelettel.
gazdi
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#7 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 08:07

Tisztelt Feleségem főnöke!

( A megszólítást csak a kötelező udvariasság diktálja)

Most, hogy kiemeltek téged az egyszerű csicskák soraiból,és most már a kiemelt csicskák közé tartozhatsz, nem kéne a fejedbe szállnia a dicsőségnek. Ne felejtsd el honnan jöttél, hogy egy mekkora műveletlen, iskolázatlan tahó vagy.
Ne szabd meg olyan embereknek, hogy hogy dolgozzanak, akik már akkor a cégnél dolgoztak, amikor Te még csak egy voltál a milliókból édesapád legnemesebb testrészében.
Sikerült 1 hónap alatt az amúgy sem rózsás hangulatból igazi poklot teremtened. Vigyázz magadra, azt ajánlom, mert ez előbb utobb nem fog jó fényt vetni rád.
Tudod, kicsit unom már hogy a feleségem miden nap úgy jön haza a munkából, hogy te teljesen kiakasztottad. Úgy hallottam, nincs túl jó híred a cégnél. Nagyon javasolnám, hogy térj magadhoz, mert lehet hogy én foglak magadhoz téríteni, de az csak a 2 hónapos intenzív osztály után fog megtörténni...

Maradok minden tisztelet nélkül:   RedRaven

Szerkesztette: RedRaven 2005. 09. 26. 08:09 -kor

Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#8 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 12:10

"Kedves" Krisz Rudi!

A tegnapi ligetbeli koncerted minősíthetelen volt. A kutyám majdnem megveszett, pedig be van oltva. Ha nem tudsz énekelni, akkor nem értem miért vágod olyen nehéz fába a fejszédet mint egy Queen szám eléneklése?! Amit műveltél az vérlázító, szegény Freddy forog a sírjában!
Neked semmi önkritikád nincs? Nem zavar, hogy a kb 100emberből aki az előtted levő Csonka Andrást hallgatta csak a tizede maradt a "koncerted" végére? Nem zavar, hogy az utánad fellépő Gál Csaba, egyáltalán nem sláger centrikus koncertje is nagyobb tömeget kötött le mint a te "produkciód" ?
Vedd már észre magad! Szánalmas vagy!

-Harlequin-
www.radioQ.hu

#9 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 13:50

Kedves felhasználók!

Magam és nagyon sok rendszergazda társam nevében a következőket szeretném veletek közölni:

A 21. század küszöbén rendkívüli módon szeretnénk ha eljutnátok addig, hogy megértsétek: senki nem várja el tőletek hogy programokat írjatok, adatbázisokkal bajlódjatok vagy éppen hálózatot építsetek, de... Tanuljátok meg a gépeket alapszinten kezelni, nem a gép szar ha nem működik valami hanem te vagy hülye hozzá. És ne mondjátok el minden alkalommal, hogy "Én nem értek ám hozzá..." mert nem érdekel minket. Ha nem értesz hozzá akkor tanuld meg mert különben ki fognak rúgni a munkahelyedről és éhenpusztulsz. És húzd ki a tonerből a szalagot mert nem olyan bonyolult, mi is be tudjuk kötni a cipőnket és én sem kérem meg anyámat hogy tegye meg helyettem az ezredik alkalommal is miközben úgy csinálok mint aki nem is látott ilyet. És ne mondjátok el, hogy otthon is van gépetek minden alkalommal amikor informatikussal találkoztok mert nem érdekli őket bármilyen meglepő is. Mikozben gépet szerelek -tartson az bármilyen hosszú ideig- ne kérdezzétek meg kétpercenként, hogy még mennyi ideig fog tartani mert egyszer elfogy a cérna és állbaváglak.  :reklamacio:  Értsétek meg végre, hogy az informatika ugyanolyan követelmény lett mint az írás-olvasás. Azért várom el, hogy érts hozzá mert: nem lehetetlen megtanulni, szükséged van rá, attól hogy nem vagy hivatásos sofőr még megtanultál autót vezetni, és legfőképp mert akkor kevesebbet zaklatsz a hülyeségeiddel...

Zsül
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#10 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 15:26

Kedves iq hiányyal küszködő hatéves kisgyerek itt az utcában!

Te, aki minden nap szekálod a kutyámat, minek köszönhetően az utolsó, babakocsiban tolt kisgyermeket is véresen megugatja. Kívánom neked, hogy egyszer időben kiérjek, miközben ingereled a kutyám, és a kezedet közelebbről is megismertethessem Vadócom fogsorával. talán akkor rájössz hogy az a kerítés nem is véd annyira. mert át fogom paszírozni rajta a kézfejedet, az biztos.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#11 Felhasználó inaktív   bexxter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 26. 15:59

Kedves 9év körüli környékbeli gyerekek és k.. munkások!

Fiatalok:Az autók nem azért állnak az utcán, hogy hazafele jövet mindegyikbe mindegyikőtök beleüssön kétszer,mert legközelebb nem lesz mivel!Melosok: De nem is arravaló, hogy az ajtó oldalára kenjétek a saras cipőtöket.Én sem szoktam a nadrágotokra (bár lehet, nem változtatna rajta semmit).
Legközelebb egy méretes szívlapáttal fogom várni, mikor jöttök erre.

:eek:

Megértéseteket köszönöm.
én

Szerkesztette: bexxter 2005. 09. 26. 16:00 -kor

#12 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 17:19

T. Idegen!

Engedd meg, hogy gratuláljak az új szerzeményeidhez! Én vagyok az, akinek szombat este a Reitter Ferenc és a Szegedi utca sarkán parkoló autójáról elloptad a négy darab szelepsapkát. Tudom, krómozottak voltak, kurva jól néznek ki - én is ezért vásároltam őket.

De nem neked.

Legjobbakat,

Péter

PS: anyád.

Csatolt fájl:

#13 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 18:33

Kedves Audis taxis az oktogonnál!

1: Ha el akarsz indulni a járda mellől, akkor leszel szíves használni az irányjelzőt (neked balra kellett volna "indexelned"). A kormány elfordítási még nem egyenlő az elindulási szándék jelzésével.
2:Ha ezt megtetted akkor sem vagyok köteles beengedni téged magam elé, hiszen én már haladok a forgalommal, te pedig a járda mellett várakozol.
3:Nekem ne üvöltözzél, hogy "anyád" amikor te próbálsz szabálytalankodni, mert az ülésem alatt ott figyel a keresztkulcs (pont az ilyen f@szakalapoknak tartom készenlétben) és gondolkodás nélkül behajítom a nyitott ablakodon és akkor rakhatsz bele új TFT-t, meg még egy csomó mindent!

UI:'nyádpics

Szerkesztette: Harlequin 2005. 09. 26. 18:34 -kor

www.radioQ.hu

#14 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 19:00

Tisztelt autótulajdonosok!

Közületek nagyon sokan, és sajnos egyre többen úgy gondoltok az autótokra, mint egy vegyes bálvány-élettér-erődítmény-önkivetülés-karácsonyfa-presztizsérték. Az autó egy hétköznapi használati tárgy, mint a mikrohullámú sütő, vagy a hajszárító, nem szükséges másként kezelni.

Üdv:
-NoVa-
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#15 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 19:08

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 20:00

Tisztelt autótulajdonosok!

Közületek nagyon sokan, és sajnos egyre többen úgy gondoltok az autótokra, mint egy vegyes bálvány-élettér-erődítmény-önkivetülés-karácsonyfa-presztizsérték. Az autó egy hétköznapi használati tárgy, mint a mikrohullámú sütő, vagy a hajszárító, nem szükséges másként kezelni.

Üdv:
-NoVa-

Kedves kerékpárosok!

Szeretném, ha a kerékpáros-társadalom kijutna a csecsemő-korból és nem nekem kellene "megmentenem" az ő életület a folytonos felelőtlenségük miatt. (Sötétben kivilágítatlanul közlekedés, KRESZ nagy ívben lesz@rása stb) Felénk sajnos egyre több a kerépkápros (kerékpáros okozta) baleset. (kivilágitatlan kerékpárosok frontális ütközése a kerékpárúton, gyalogosok elsodrása stb) Annyit kérnék, több figyelmet! Elvégre a TI életetekről van szó....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#16 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 19:24

Kedves "autóvezető" hölgyemény!

Köszönöm, hogy az ég megóvott attól, hogy forgalomban találákozzam veled. :)
Viszont - nem káröröm, esküszöm - azt is köszönöm, hogy mutattál olyat, amit még nem láttam: a Mexikói úti földalatti végállomásánál az úttestet összetévesztve a villamossínnel sikeresen villamosnak képzelted Suzukidat, és a balra kanyarodó síneken folytattad az utadat, eggyel a kelleténél korábban balra kanyarodva...
Nem láttam még 5 méterrel a betonozott villamossíneken túl felfeküdni autót a sínre, lógó kerekekkel. Remélem azért nem esett nagy baja a kocsidnak, és a terepjárósnak sikerült kihúznia téged a bajból.

Én már nem láttam az eset végét, mert megérkezett a villamosom (szerencsére az én útirányomban nem álltad el a pályát).

A soha viszont nem látásra!

#17 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 19:40

Kedves autóstársak/autótulajdonosok!

Ideje lenne átnézni néhány alapvető KRESZ-szabályt: jobbra-tartás, világítás használata lakott területen kívül, követési távolság.  Valamint egy rutindolgot(már akinek): parkolóba beállást 'fél parkolóhelyek' kihagyása nélkül.

Köszönöm minden 'normális' autós nevében!

#18 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 20:03

Tisztelt kutyatulajdonosok!
A belső udvar nem kutyafuttató. Amennyiben mégis sikerül annak használni, műveltebb országokban eltakarítják a kutya végtermékét. Az utcáról is.
Legyenek szívesek legalább ezt a nyugati példát elsajátítani.
Mi mezei járókelők már nagyon unjuk az elaknásított utcákat, a cikcakban közlekedést és a szagokat.
Köszönettel:
Egy kutyás környéken lakó.

Szerkesztette: EGOKA 2005. 09. 26. 20:04 -kor

<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#19 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 21:42

Győzike!

Amit csinálsz, az undorító! Mit tettél egész életedben, hogy sztár legyél? SEMMIT! Én is be tudok állni a kamerák elé, ráadásul sokkal igényesebb megjelenéssel és viselkedéssel! Amit te művelsz az a média egyik szégyenfoltja! Nem irigylem a pénzed, csak azt sajnálom, hogy olyan embert istenítenek aki az életben soha nem tett smmit! Depresszios vagy olyan dolgokért, amelyekért normális ember nem is lenne! Sajnos nem veszik észre, de annyi lovéval tömnek, hogy már nem tudod hova rakni és ez az egyik legnagyobb problémád!

Tanítsd meg először magyarul beszélni a gyerekeidet és peresze te is tanulj meg! Úgy tűnik, minél primitívebbnek kell lenni az embernek ahhoz, hogy sztár legyen a TV-ben.

Remélem nem lesz belőled több hasonló! Lassan már a TV is sötétedni fog!Ű

- Ki nem sz@rja le, hogy eltünt a kutyad? Az enyém meghalt :(, mégsem érdekel senkit!
- Kit érdekel, hogy mit csinalsz nap mint nap????????

MEGJEGYZÉS: És én már 2 éve alig nézek tv-t, mégis sajnos hallani rolad.

PS: Neked nem Diablo kell, hanem TRAKTOR!

Szerkesztette: Dextrose 2005. 09. 26. 21:47 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#20 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 08:26

Mélyen Tiszteletlen Uram!

Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a fülem tudja milyen típusszámú Mercedes gépjárművéhez. Az külön lenyűgözött, hogy az első szélvédő mögött, bazi nagy betűkkel VIP felirat volt látható. Mindez azonban nem jogosítja fel arra hogy egy gépjárművel legalább két parkolóhelyet elfoglaljon, tapló, tirpák, suttyenberger módon beálljon. Ezzel Ön minden bizonnyal történelmi cselekedetet hajtott végre, mert azért ennyire bunyesznek lenni nehéz, de azért csak sikerült. Kívánom Önnek, hogy további élete ilyen közszeretet és megtisztelés közepette pregjen tovább. Éljen és virágozzék a taplóság, a kihaénnem mentalitás!
[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.