Nyílt levél bárkinek.
Elküldve: 2005. 09. 27. 09:50
Nagyon hálás lennék már végre én is és a kedves párom is, ha beszüntetnéd az este 10 után kezdödő széktologatásokat és különbözö kopogási ceremóniáidat. Annak meg külön örülnék ha megtanulnál rendesen járni és nem úgy dobolnál a kövön mint egy csorda túlsúlyos viziló.
Elküldve: 2005. 09. 27. 09:57
Köszönöm azt a csodálatos két évet Nektek, amit Nekem szereztetek... hála Nektek, sikerült annyira hazavágnom a térdem, hogy végül muszáJ volt megműteni. Köszönöm azt, hogy egy szakosodott orthopaed diplomával nem tudtok megállapítani egy keresztszalagszakadást, amit azt hiszem nem egy nehéz dolog - most így visszatekintve, én laikus is hamarabb rájöttem volna, mint Ti - nevetséges. Sajnos arra is rá kell jönnötök, hogy Fastum géltől nem fog újra szalag nőni a térdemben, úgyhogy ha valaki esetleg legközelebb megy majd hozzátok ilyen problémákkal legalább a google-t használjátok... ha esetleg előbb rájöttetek volna a tünetekből a problémámra, akkor ma nem lenne összefoltozva a térdem, nem lenne az összes porc felfúrva, amit hála nektek sikerült eldarálnom.
-C0pp3rM!n3-
Elküldve: 2005. 09. 27. 09:59
Mivel az utak túlterheltek, a közlekedési morál 0, sok az állat, mindenkivel minden nap történik valami attrocitás. Sokunkat nem véd másfél tonna karosszéria, mégsem kezelik nagyobb figyelemmel, gyalogos, motoros, bringás, mindennapos életveszélyben érezhetik magukat, pedig mindet hazavárják valahol. Az autóban legalább az életed biztonságban van, közel nincs annyi okod dühöngeni. Holnap is fog történni valami, holnapután és azután is, azután csak azért nem, mert hétvége lesz, és talán nem ülsz autóba. Fölösleges minden ilyen aprósággal teletömni a témát, mindenki tudja, hogy a barmokat ki kéne tiltani az utakról. Legyen az autós, kivilágítatlan bringás, vagy bokrok közül kiugró gyalogos, amit akartok. Csak ennyi.
Elküldve: 2005. 09. 27. 10:50
Az anyukám nevében köszönöm nektek, hogy naponta legalább 25-30 kisüveget dobáltok el a házunk előtti sövénykerítésben. Így legalább naponta össze tudjuk szedni az üvegeket, majd atzokat visszaváltva (kb 300-400ft) a kedves és szeretett kutyám étkezését tudjuk belőle fedezni.
mégegyszer tök köszi és éljetek soká!
Elküldve: 2005. 09. 27. 12:04
Remelem elvezed az automat, gyors es kenyelmes. Ezert vettem en is... ...csak en fizettem erte, nem is keveset. Fizetni te elfelejtettel erte, ezert remelem nem veszed rosszneven ha tiszta szivembol kivanom, hogy ne nyiljon ki a legzsak amikor szukseg lenne ra.
Szerencsed, hogy nem hallottam semmit aznap ejjel, mert ha hallottam volna akkor most en lennek oda zarva ahova remenyeim szerint Te leszel hamarosan.
Elküldve: 2005. 09. 27. 12:23
Köszönöm, hogy olyan megértően álltak az ügyemhez, miszerint a lőtéri kutyát nem érdekli az, hogy nekem a közlekedési balesetből 700e Ft károm származott és ezt a kárt addig nem téríi meg a biztosító amíg a T. Bíróság nem zárja le az ügyet. Azt is köszönöm, hogy semmiféle felvilágosítást nem tudtak adni, hogy mikor kerül egyátalán bíró elé az ügy. Remélem, hogy ha Önöknek is dolga támad a T. Bíróságon a sértett / károsult oldalán, akkor hasonló ügyfélbarát elbánásban legyen részük.
Tisztelettel egy Károsult...
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2005. 09. 27. 13:36
Jó lenne, ha többszöri kérés után és a mostanában beköszöntött esti és hajnali hideg idő miatt befűtettni lenne kedves a fűtővel.
Kiszámoltam, a Társasháznak napi kb. 100 Ft-jába kerülne a lakásunk fűtése, szívesen átutalom naponta az összeget a fűtési szezonig, bár tudomásom szerint anyagi gondokkal egyáltalán nem küszködik a ház.
Köszönettel, "Tulajdonostárs".
Elküldve: 2005. 09. 27. 13:49
Mivel a nyitó hozzászólásomban szereplő kérések részben süket fülekre találtak, kénytelen voltam néhány postot törölni a topicból. Ismételten kérlek titeket, hogy legyetek szívesek kultúrált, igényes keretek között fogalmazni leveleiteket. Ismeritek a régi mondást: Az a jó diplomata, aki úgy küld el a fenébe, hogy örülsz, hogy elmehetsz.
Üdvözlettel: Drummaster
Elküldve: 2005. 09. 27. 14:17
Megértem, hogy a bliccelőket már nem tudják elkapni. Megértem, hogy ezért emelni kell a jegyek és bérletek árát, de akkor már azt hiszem teljesen jogosan elvárható önöktől, hogy legalább a tömegközlekedési eszközök úgy, ahogy használhatóak legyenek a fizető (és nem fizető, de tiszta) közönség számára.
Legalább a büdös, koszos hajléktalanokat szállítsák le a járművekről, hogy a többi utas ne akarja ott helyben visszaadni a reggelijét.
Miért mi, tisztességes utasok érezzük magunkat kellemetlenül, ha egy ilyen sajnálatos körülmények között élő ember is utazik az amúgy 65 millióba kerülő buszokon?
Tisztelettel:
Egy fizető utas.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2005. 09. 27. 14:37
Örömmel venném, ha nem játszanátok le egy nap alatt százszor olyan számokat, melyeket meghallgatva az embert elviszi a halálba a fejfájás... Pl. van az a Lonely vagy mi a fene című igénytelen példány, amit már lassan 3 hónapja naponta többször vágtok hozzá a szegény hallgató füleihez, de a második hang után már zsibong az ember feje. Nem értem a sok igényes szám közé miért kell betenni ilyen nevetséges próbálkozásokat.
Köszi, üdv!
Elküldve: 2005. 09. 27. 18:34
Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 15:17
...
Tisztelettel:
Egy fizető utas.
Elküldve: 2005. 09. 27. 19:13
Szeretném, ha egyszer az életben tiszteletben tartanátok a kérésemet és ha háromszor megkérlek titeket, hogy NE mossátok le a kb fél órával ezelőtt lemosott autóm szélvédőjét akkor ne álljatok neki összemaszatolni, hogy ha hazaérek kezhessem újra. Kösz
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB
Elküldve: 2005. 09. 27. 19:44
Én közlekedtem veled szemben a menetirány szerinti jobb oldalon, miközben te a menetirány szerinti jobb, és bal oldalon egyszerre jöttél szembe. Amikor megláttam, hogy az én sávomba átlóg kb 2m-t a nagy csomolungmára tervezett terepjáró géped, és a gajjtörő rácsod, ami karom vastagságú krómozott vasrúdakból áll, éppen az én "kis" autómba készül beleépülni, azt hittem, hogy majd miután elég közel vagyok, és már kiélvezkedted magad a kedvesem, és jómagam rémült tekintetén, visszahúzod a beled a saját sávodba... tévedtem. Miként konstatáltam, hogy telefonálsz, és rádiót hangolsz egyszerre, rájöttem, hogy nem ekkora perverz vagy, hanem ennyire hülye. Úgy rántottam félre a kormányt, hogy kishíjján sikerült eltalálni egy oszlopot, lementem az útról, és alig sikerült visszakecmeregjek az úttestre, de ezt te nyilván észre sem vetted.
Remélem, hogy legközelebb, amikor hasonló manővert művelsz, akkor majd egy kotrógép, vagy egy 40 tonnás kamion, esetleg adja isten egy ugyanilyen gyökér jön szembe...
Akkor meglátogatlak a kórházban, és megkérdezem tőled ezt az apróságot: "melyik oldalon kell közlekedni a gk-ddal" mocsok!?
Elküldve: 2005. 09. 27. 23:07
Szeretném megköszönni a gyors segítséget, amit a cimborám kerékpáros baleseténél nyújtottak. Úgy a kölcsönmobilt - amin tudtam mentőt hívni - mint az elsősegélynyújtásban való részvételt. A nyugtató szavakat éppúgy, mint a példamutató magatartást. Példamutató nekünk, bringásoknak, és példamutató a többi autósnak.
Köszönöm.
Elküldve: 2005. 09. 28. 05:45
Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 19:33
1: Ha el akarsz indulni a járda mellől, akkor leszel szíves használni az irányjelzőt (neked balra kellett volna "indexelned"). A kormány elfordítási még nem egyenlő az elindulási szándék jelzésével.
2:Ha ezt megtetted akkor sem vagyok köteles beengedni téged magam elé, hiszen én már haladok a forgalommal, te pedig a járda mellett várakozol.
3:Nekem ne üvöltözzél, hogy "anyád" amikor te próbálsz szabálytalankodni, mert az ülésem alatt ott figyel a keresztkulcs (pont az ilyen f@szakalapoknak tartom készenlétben) és gondolkodás nélkül behajítom a nyitott ablakodon és akkor rakhatsz bele új TFT-t, meg még egy csomó mindent!
UI:'nyádpics
Szerkesztette: Sumi 2005. 09. 28. 05:45 -kor
Elküldve: 2005. 09. 28. 07:28
Idézet: Sumi - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 5:45
Off: Ez meglepne.
Elküldve: 2005. 09. 28. 09:32
Elküldve: 2005. 09. 28. 09:40
Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 7:28
OFF: (Drummaster törölheti is nemsokára a hasonló offolásokkal együtt)
Az út széléről szabályosan, indulási szándékát indexelve jelző jármű a forgalomban már résztvevő járműveket akadályozhatja de nem veszélyeztetheti. >>> KRESZ
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:26
Mivel ez már szándékos off és témarombolás, esetleg kiosztok fejenként 3 nap pihit.
Nem igaz, hogy nem lehet normálisnak lenni.
Drummaster
Elküldve: 2005. 09. 28. 23:27
Sziasztok!
Szóval itt bejelenteném, hogy különböző okok miatt már régóta fontolgattam, hogy felhagyok a HWSW látogatásával.
Ennyi volt.
Mailcímemen elér bárki, aki akar.
Örülök, hogy sok jó fej emberrel megismerkedtem...
Voltak szarabb napok is.. de itt már semmi sem a régi... vagy én nem vagyok a régi..
Na nem is akarom boncolgatni a dolgot.
Ezt már megtették helyettem mások is.
További minden jót! Üdv!
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

Súgó
A téma zárva.