HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:33

1:0  :(
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#242 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:33

:omg: Gyepinek ez hányadik "gólja" a selejtezősorozatban? :think: :(

#243 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:34

Ja, Gyepes monnyon le!  :down:

#244 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:38

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 17:33

:omg: Gyepinek ez hányadik "gólja" a selejtezősorozatban? :think: :(

Ez már tényleg röhejes... :(

#245 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 17:12

NULL-ZWEI

#246 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 17:13

:omg: mekkora f@sz ez a kommentátor. hogy lenne les, ha a labda mögül jön a játékos. :omg:

#247 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 17:49

Sanyiii, mondtuk, hogy gyere vissza lesről, és ne légy ekkora barom!  :omg: :reklamacio: :grrr: :(

szerk: sajnos pont azt hoztuk, amit vártam, Gyepi, Torghelle hozta a kötelezőt, Lothar is, két góllal félgőzzel is jobbak voltak, kár lett volna ezért hazahívni Gerzsont.

szerk2: most ismétlik a második gólt, ketten lepattantak a támadóról, a góllövő játékos pedig egyedül jött. :(

Szerkesztette: Tigger 2005. 10. 08. 17:55 -kor

#248 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 08. 17:58

Hááát... gyerekek... Én az állatkertben láttam egyszer egy elefánt pöcsét. Akkora volt, mint egy PVC cső, de Torghelle mellett bizony eltörpült, mert Sanyika akkora egy farok!  :rolleyes:
Arra azért kiváncsi vagyok, hogy miután Matthäus indulatosan kiosztotta a partjelzőket a lesszabályról, vajon ennek a falusi fedezőbikának mit mond!?!  :think:

A meccs pedig hozta a várhatót. Két értékelhető játékosunk (Gerzson és Éger) nélkül még említésre méltóak sem vagyunk, Kálmi meg a riporter nyomták a barom agymenésüket (miközben kiderül, hogy ismét a bíró tehet arról, hogy 20 éve a béka segge alatt van a magyar foci), és nem megint, hanem MÉG MINDIG kikaptunk.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#249 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 18:26

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 18:58

Arra azért kiváncsi vagyok, hogy miután Matthäus indulatosan kiosztotta a partjelzőket a lesszabályról, vajon ennek a falusi fedezőbikának mit mond!?!  :think:

Erre én is kíváncsi leszek, mert a bolgár gólnál a vak is látta, hogy szó nem lehet lesről, és Torghelle gólját se lehet jóindulattal se egyvonalnak nevezni, bár ez kispadról nem biztos, hogy látszik. De ennyire direkt ne állítassa már ki magát egy válogatott játékos tétmeccsen. :bolond:

Nem értem, hogy miért szidták ennyit a bírót a riporterek, mert egyrészt azért ennyire ne mvolt gyenge a játékvezetés, másrészt az eredmény nem ezen múlt, Gyepi "bravúr"jánál, vagy még korábban eldőlt...

#250 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 09. 08:06

"Nem értem, hogy miért szidták ennyit a bírót a riporterek, mert egyrészt azért ennyire ne mvolt gyenge a játékvezetés,"

A hozzánemértés miatt szidták, mert mit mondtak  a második gólnál, a kapus nem volt a kapuban mert kifutott tehát les volt. A szabály úgy szól hogy a támadó és az alapvonal között legalább két ellenfél játékosnak kell lenni. Az pedig meg volt bizony.

#251 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 09. 08:13

A lényeg: az emberek megint be lettek hükyítve, hogy kijutunk. Meg kéne már mindenkinek érteni, hogy a magyar válogatott ebben a formában a 3, de inkább  4. helyre jó. Az MLSZ-nek is ezt a célt kéne kitűznie és nem hitegetni minden 2 évben a népet, hogy majd most. :rolleyes:

Persze az embereknek se kéne mindent elhinniük, amit mondanak nekik.

#252 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 08:20

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 9:06

"Nem értem, hogy miért szidták ennyit a bírót a riporterek, mert egyrészt azért ennyire ne mvolt gyenge a játékvezetés,"

A hozzánemértés miatt szidták, mert mit mondtak  a második gólnál, a kapus nem volt a kapuban mert kifutott tehát les volt. A szabály úgy szól hogy a támadó és az alapvonal között legalább két ellenfél játékosnak kell lenni. Az pedig meg volt bizony.

Volt az három is szerintem, mert a kapus is közelebb volt az alapvonalhoz, ráadásul a játékos is a labda mögül jött, szó nem lehetett lesről.

De tényleg bosszantó, hogy a riporter mennyire nem ért a focihoz, nagyanyámat is beültethetnék, hangulatot ő is tud kelteni a bíró ellen. :rolleyes:

#253 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2005. 10. 09. 08:57

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 9:13

A lényeg: az emberek megint be lettek hükyítve, hogy kijutunk. Meg kéne már mindenkinek érteni, hogy a magyar válogatott ebben a formában a 3, de inkább  4. helyre jó. Az MLSZ-nek is ezt a célt kéne kitűznie és nem hitegetni minden 2 évben a népet, hogy majd most. :rolleyes:

Persze az embereknek se kéne mindent elhinniük, amit mondanak nekik.

Volt egy nagyon nagy edző, Helenio Herrerának hívták, aki soha ki nem ejtette a száján hogy a következő meccset megnyerjük, biztos mi nyerjük a BEK-et. Hanem azt mondta felkészültünk és a pályán majd eldől mi lesz.

#254 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 09:00

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 9:57

Volt egy nagyon nagy edző, Helenio Herrerának hívták, aki soha ki nem ejtette a száján hogy a következő meccset megnyerjük, biztos mi nyerjük a BEK-et. Hanem azt mondta felkészültünk és a pályán majd eldől mi lesz.

Bár még nem éltem, amikor az ürge virított az Interrel, de azt gondolom, hogy az általa favorizált catenaccioval nem is mondhatott mást... :D

#255 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2005. 10. 09. 09:28

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 10:00

Bár még nem éltem, amikor az ürge virított az Interrel, de azt gondolom, hogy az általa favorizált catenaccioval nem is mondhatott mást... :D

El volt terjedve róluk egy hülyeség, hogy rúgnak egy gólt és utána kivédekezik a meccset. Ez azért nem volt igaz mert a hatvanas években a világ minden csapatában nagyon jó védők játszottak és ott gólt rugni nagyon nehéz volt.

#256 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 09:44

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 10:28

El volt terjedve róluk egy hülyeség, hogy rúgnak egy gólt és utána kivédekezik a meccset.

Igen, akkoriban más volt a prioritás: kivédekezik a meccset, és jó esetben rúgnak egy gólt. :)
Bár akkoriban még én sem éltem, de a Milan is csinálta később ezt, egész a BEK döntőig jutottak vele, ott meg vágtak egy négyest a kontinens legszebb támadójátékát játszó Barcának. :Đ

#257 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 09. 09:55

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 10:28

El volt terjedve róluk egy hülyeség, hogy rúgnak egy gólt és utána kivédekezik a meccset. Ez azért nem volt igaz mert a hatvanas években a világ minden csapatában nagyon jó védők játszottak és ott gólt rugni nagyon nehéz volt.

De akkor miért pont az Inter játékárol volt elnevezve ez a foci(catenaccio)? :)
Azért ne haladjunk a román történelemkönyvek felé! :D

#258 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2005. 10. 09. 10:50

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 10:55

De akkor miért pont az Inter játékárol volt elnevezve ez a foci(catenaccio)? :)
Azért ne haladjunk a román történelemkönyvek felé! :D

Ilyen nincs hogy rúgunk egy gólt, aztán kivédekezzük a meccset, mert bármikor kaphatnak egy v, több gólt. Ők nem azért nyertek sok meccset egy góllal mert úgy akarták, hanem a másik csapatok védelme is nagyon jó volt, de az Interé még jobb. Példa rá pont a Vasas mely Milánóban döntetlent játszott velük, majd itthon 2:0-ra kikapott. És pont az Internél volt hogy a hátvéd felfutott a szélen, támogatni a csatárokat.

#259 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 11:14

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 11:50

Ilyen nincs hogy rúgunk egy gólt, aztán kivédekezzük a meccset, mert bármikor kaphatnak egy v, több gólt. Ők nem azért nyertek sok meccset egy góllal mert úgy akarták, hanem a másik csapatok védelme is nagyon jó volt, de az Interé még jobb. Példa rá pont a Vasas mely Milánóban döntetlent játszott velük, majd itthon 2:0-ra kikapott. És pont az Internél volt hogy a hátvéd felfutott a szélen, támogatni a csatárokat.

Nem tudom... :)
Én nem láttam abból az időből meccseket, de...
Ezt a dolgot nem csak így lehet érteni, ahogy mondod.
Azért, azt te sem gondolod komolyan, hogy csak jó védelmű csapatokkal találkoztak abban az időben.
Ezt a játékrendet az Inter találta ki.Nem hiszem, hogy a 60-as évek nagy csapatai, a Real, a Barca, vagy a Benfica akár csak hasonló játékot játszott volna.
Nézd meg előtte pár ével milyen BEK döntők voltak, milyen eredményekkel(3-2;7-3;5-3)...
Az, hogy az Inter előállt ezzel a focival meglepte a világot.Pár évig nem is tudtak ellene mit tenni.
A szélső-játék se az Inter sajátja.Az már az aranycsapatunk játékának is az erőssége volt.Vagy nem?

Egyébként nekem semmi bajom, ha egy csapatnak szervezett a védőjátéka.Sőt!
Azt is jó nézni.
De csak úgy, ha azért van mellette előrejáték is. :)

#260 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2005. 10. 09. 11:32

"A szélső-játék se az Inter sajátja.Az már az aranycsapatunk játékának is az erőssége volt.Vagy nem?"

A hátvéd támogatta az Internél a csatársort. A magyar csapatnál a szélsőcsatárjáték volt jó.Nálunk nem volt felfutásra alkalmas hátvéd.Az nem igaz hogy az Inter direkt beállt védekezni, mert akkor minek futott fel Fachetti sokszor egy meccsen 10-12-szer majnem az ellenfél alapvonaláig. A Bayern München is akkor kezdett nemzetközileg feljönni mikor megjelent hátvédsorában egy Beckenbauer nevű fiatalember. Úgy is nevezték a csapatot egy ideig, hogy Beckenbauer FC. A holland csatárok hátvédek idejében változott meg ez a tendencia amikor az egész csapat képes volt támadni, (totális futball).

Szerkesztette: ottokar 2005. 10. 09. 11:43 -kor

Téma megosztása:

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.