HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 16. 23:28

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 23:09

Viszont a Fradiba még mindig befér, ami több dolognak is köszönhető (pl. simán NB1-es szintű focista - ez az ő dicsérete és az élvonal kritikája egyben; Garami távozása óta tudtommal ő és néhány "ős-fradista" társa kiskirály az öltözőben, stb).

Meg is lehet nézni hol áll ma a Fradi.

Több dolognak is köszönhető?!
Ja igen:
1) nem kell senki másnak, mert a szurkolók seholsem fogadnák el egyik magyar csapatnál sem, a fradi kivételével,
2) a fradinál sincs jobb játékos, akit játszatni lehetne helyette. Meg ha az edző megpróbálná csak egyszer kihagyni akkor valszeg borulna a bili...
Kihagytam valamit? :think:

Nem értem mi bajod van azzal, hogy leírtam a véleményemet Lipcsei Péterről? Ez nem vita volt, pusztán véleménynyílvánítás Lipcsei Péter eddigi "munkásságáról" és labdarúgói "kvalitásairól". És hogy szívesebben látnám a magyar foci berkein kívül. Te meg ugyanígy leírtad véleményed a Kovácsról. :rolleyes: 
De mégegyszer valóban igazad van abban, hogy tud futtballozni, de hihetetlenül rossz hozzáállása van az egész labdarúgáshoz, és vannak olyan dolgok, amiket senki sem tehet meg, még a Fradi ex-csapatkapitánya sem, persze szerintem.

UI.: Más júzerek hozzászólásainak olvasása?? Ammegmi?? :Đ

Szerkesztette: Warton 2005. 10. 16. 23:35 -kor

#342 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 06:33

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 20:01

Nem is értem miről beszélsz.. :eek: Egyetlen gólt lőttek, azt is hogyan? 11-esből, és még az sem tudta rendesen belőni a Kenesei: :reklamacio:
...

Tarsoly nyilatkozata a mai NS-ből:

Idézet

Az összefoglalót megnézve azt mondom, hogy az eredmény hét kettő is lehetett volna a javunkra.

Ez azért talán túlzás, de tény, jobbak voltunk a Honvédnál. Malaccal nyertek, ez van! De talán jövünk ki a gödörből! :)

Vidinek gratula, én is csak remélni tudom, hogy ez a jó lendület, minél tovább tart! :) :up: HAJRÁ!!!
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#343 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 06:40

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 21:45

Nem tudom, a többiek mit gondolnak róla, mindenesetre én nem utálom "Zolit". Mindössze emlékszem egy nyilatkozatára (...)

Egy csatárnak nem tudom mi más lenne a dolga, minthogy a kapu elé megy és gólt lő. A helyzetkihasználása lehetne jobb is.
Miért példakép? Szerinted egy futballkurva Tököli jobb lenne példaképnek? Egyiknap a szurkolója vesénrúgja, mert nem bajnok a csapat, másnap Európában kilincsel, mert "én-soha-többet-nem-játszok-a-Ferencvárosban-és-blablabla". Érdekes, a következő meccsen már megint zöld-fehér mezben szaladgált az Üllői úton. :)  Tudom, a klubhűség. :)

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 0:28

1) nem kell senki másnak, mert a szurkolók seholsem fogadnák el egyik magyar csapatnál sem, a fradi kivételével,
2) a fradinál sincs jobb játékos, akit játszatni lehetne helyette. Meg ha az edző megpróbálná csak egyszer kihagyni akkor valszeg borulna a bili...

Az, hogy Lipcsei nem kell(ene) más csapatnak kis hazánkban, nem törvényszerű. Nézd meg pl. Illést. Külföldre sem ment, mert itthon megkapta a maga zsíros falatját, akkor miért cserélné le egy olyan csapatra, ahol talán a kezdőbe sem férne be?
A második pont már némileg közelebb áll a valósághoz, de miért borulna a bili? László Zsuzsit akkor sem távolítják el, mert a szurkolók vakon bíznak benne. És ez jó. :]  László kormányoz, Furulyás tolja a padlógázt.

#344 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 06:51

Idézet: John Black - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 7:40

Nézd meg pl. Illést. Külföldre sem ment, mert itthon megkapta a maga zsíros falatját, akkor miért cserélné le egy olyan csapatra, ahol talán a kezdőbe sem férne be?

Bélát odakint igen rondán megszívatták, nincs rá jobb szó. Olvass utána, kérdezősködj picit, ha nem ismered a történetet. A helyében valószínűleg én sem mentem volna ki többet. Különben pont ő az, akiről a hazai NB1-ben _mindenki_ csak elismerően nyilatkozik: sportszerű, szerény, és lassan évtizedek óta bizonyítja, hogy tud focizni. Kérdezd csak meg Tóth Norbertet nyugodtan, annyit mondasz neki, hogy "Illés", és ő rázendít, hogy "Illés Béla a legnagyobb király, a legnagyobb király, a legnagyobb király".

#345 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 06:54

A rangadónak sajnos csak az első félóráját láttam, így véleményt formálni, csak ez alapján tudok(nék). Ami nekem szembetűnő volt, hogy túlságosan is szikrázó volt a meccs. Nem tudom miért süllyedtünk erre a szintre! A megalkuvást nem ismerés, mindenáron győzni akarás nem abból áll, amit műveltek a fiúk. Mind a két félre igaz. Hajtani, futni, akarni lehet anélkül is, hogy sérüléseket okozzunk az ellenfél játékosainak. Nem ellenségről kéne beszélnünk, még akkor sem, ha két ősi riválásról van szó!!!!! :mad: A Juve-Inter derbin (Materazzi-t leszámítva :D), nem voltak ilyen keménykedések, ilyen dúrvaságok, pedig az hasonló rangadó, mint ez. Már ha lehet összehasonlítani...
Szóval ez a túlpörgetés némiképp az edző felelőssége is, de a médiának is nagy szerepe van benne. :down:

#346 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 06:56

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 0:28

Nem értem mi bajod van azzal, hogy leírtam a véleményemet Lipcsei Péterről?

1) nem igaz, szerintem Kazincbarcikán szívesen látnák :D Komolyra fordítva, Lipcsei itthon szinte bárhova beférne. Az elmúlt 15 évben nem sok nála jobb futballista volt itthon, és bár a portugál sérülései óta egyáltalán nem a régi, azért még mindig többet tud a fociról, mint sok huszonéves. Nem szeretik? Na és? Kristont sem szerette a Fradi-tábor, mégis játszott. Számtalan más példa van itthon és külföldön arra, hogy a játékos nem jön ki a közönséggel. Ha az edző beteszi, játszik. Normális helyeken nem a közönség rakja össze a csapatot.  :rolleyes:

2) első fele sajnos igaz. A második pedig nonszensz: amíg nincs nála jobb, az állítás értelmetlen spekuláció.

Azzal pedig semmi baj, hogy leírtad a véleményed. Ezért vagyunk itt. Viszont ahogy leírtad...

#347 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 06:58

Nekem nem tűnt fel, hogy durva lett volna a meccs :think: Kemény volt, azt aláírom.

Idézet: GNR - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 7:54

...A Juve-Inter derbin (Materazzi-t...

...meg Cordobát, Samuelt leszámítva :D

#348 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 07:34

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 7:51

Bélát odakint igen rondán megszívatták, nincs rá jobb szó. Olvass utána, kérdezősködj picit, ha nem ismered a történetet. A helyében valószínűleg én sem mentem volna ki többet.

Erre nem lesz energiám, ha leírod megköszönöm, ha nem, akkor is nyugodtan fogok aludni este. :)
Egyetlen szóval nem mondtam, hogy Illés nem sportszerű stb, mindössze annyit jegyeztem meg, hogy hülye lenne máshova igazolni. Ugyanez igaz Lipcseire is. Egyikük sem Figo, hogy harmic felett azon morfondírozzon, hogy Real vagy Inter? :)

#349 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 08:56

A "borul a bili" kitételt nem a mostani állapotra értettem, hanem bármikorra, hiszen a Lipcsei elég régóta játszik a Fradiban. Láttunk már ilyet, hogy egy edzőt azért rúgtak ki, mert a klubvezetésnek kedves játékosokat nem játszatta eleget, pl.: Tornyi. Persze a klubvezetésnek semmi köze nincs az edző tevékenységéhez, amíg sikeres a csapat, de Magyarországon ez nem így van. Nem azt írtam, hogy nem férne be bármelyik csapatba. Játéktudása és primadonnai kvalitásai alapján beférne, de itt már nem nemszeretemről van szó, hanem kifejezett gyűlöletről. Budapesti csapatoknál biztos, vidéken lehet, hogy elviselnék, még akár az első osztályban, persze a Sopron még itt is kivétel.

Az MTK számomra nem túl szimpi csapat, viszont elismerem, hogy Illés Béla talán a  legjobb játékos az egész magyar mezőnyben. Fényévekre van tőle Lipcsei az biztos.

#350 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 09:53

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 7:58

Nekem nem tűnt fel, hogy durva lett volna a meccs :think: Kemény volt, azt aláírom.

...meg Cordobát, Samuelt leszámítva :D

De nekik ez a "stílusuk", nem csak a nagy derbien adják ezt elő. :Đ

#351 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 12:56

Tippeljünk, talán még nem késő :)

Bayern-Juventus  0-1
Rapid-Bruges  1-1
Ajax-Thun  0-0
S. Praha-Arsenal  2-2
P'naikos-Barcelona  0-2
Udinese-Werder  1-0
Man. U.-Lille  1-0
Villarreal-Benfica 2-1
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#352 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 13:04

Idézet: Csiresz - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 13:56

Tippeljünk, talán még nem késő :)

El is felejtettem, hogy meccs lesz ma...

Bayern-Juventus  1:1 (azért bízok egy 0:1-ben)
Rapid-Bruges  2:1
Ajax-Thun  2:2
S. Praha-Arsenal  1:2
P'naikos-Barcelona  1:2
Udinese-Werder  2:0
Man. U.-Lille  0:0
Villarreal-Benfica 3:2 (ezt megnézném; remélem, nem olyan lesz, mint a Villarreal első két meccse volt)

#353 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 13:15

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 14:04

El is felejtettem, hogy meccs lesz ma...

En is..  :omg:

Bayern-Juventus  0-2
Rapid-Bruges  2-1
Ajax-Thun  0-1
S. Praha-Arsenal 1-3
P'naikos-Barcelona  0-3
Udinese-Werder  1-1
Man. U.-Lille  3-0
Villarreal-Benfica 1-1
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#354 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 13:25

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 14:15

En is..  :omg:

Én pont most akartam felvetni a tippelést, csak de. jártam itt utoljára. :)

Bayern-Juventus  2-1
Rapid-Bruges  1-0
Ajax-Thun  3-0
S. Praha-Arsenal  0-2
P'naikos-Barcelona  1-3
Udinese-Werder  2-2
Man. U.-Lille  1-0
Villarreal-Benfica  0-1

#355 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 17:47

Bayern-Juventus  0-2
Rapid-Bruges  0:0
Ajax-Thun  3:2
S. Praha-Arsenal 0:1
P'naikos-Barcelona  1:3
Udinese-Werder  2:0
Man. U.-Lille  2:1
Villarreal-Benfica 3:2

#356 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 18:16

Bayern-Juventus  1:0  :]
Rapid-Bruges  1:1
Ajax-Thun  3:1
S. Praha-Arsenal 1:1
P'naikos-Barcelona  2:2
Udinese-Werder  1:0
Man. U.-Lille  4:0 :cool:
Villarreal-Benfica 2:1

#357 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 18:20

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 19:16

Bayern-Juventus  1:0  :]
Rapid-Bruges  1:1
Ajax-Thun  3:1
S. Praha-Arsenal 1:1
P'naikos-Barcelona  2:2
Udinese-Werder  1:0
Man. U.-Lille  4:0 :cool:
Villarreal-Benfica 2:1

A játéknak az a célja, hogy minnél több pontot gyűjtsünk....nem fordítva! :D

#358 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 18:57

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 19:20

A játéknak az a célja, hogy minnél több pontot gyűjtsünk....nem fordítva! :D

:nevet2:  :nevet2: :up:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#359 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 19:06

Na még az utolsó pillanahban :)

Bayern-Juventus  2-1
Rapid-Bruges  1:0
Ajax-Thun  2:2
S. Praha-Arsenal 1:2
P'naikos-Barcelona  2:1 (Sanyika mondta, hogy nyernek :) )
Udinese-Werder  1:2
Man. U.-Lille  2:1
Villarreal-Benfica 1:2
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#360 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 19:08

Idézet

A Magyar Labdarúgó Liga nem adott engedélyt az FC Fehérvár és az Albacomp által közösen kért szombati bajnoki mérkőzés korábbi kezdésére.
A két klub vezetői szerették volna, ha a két csapat szombati bajnoki mérkőzései nem fedik egymást, így a szurkolók a futballmeccs után át tudtak volna menni a kosárrangadóra. A Fehérvár a 16.30-s kezdést javasolta, a Liga azonban erre nem adott engedélyt, mondván: minden meccsnek egyidőben kell kezdődnie...
Az FC Fehérvár-Kaposvár futball bajnoki így 18 órakor indul a Sóstói Stadionban, míg a férfi kosárlabda bajnokság nyitófordulójának első összecsapása, az Albacomp-Dombóvár találkozó 19 órakor kezdődik az Alba Regia Sportcentrumban.

Ez az, csak keményen. Nem ám össze-vissza kezdődnek a meccsek :omg:
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Téma megosztása:

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.